2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay bu ben evet evet
Geleceği zaman önden dolap temizliği yapıyorum
Ama benimki son zamanlarda nasıl yapamıyorsundan yoruluyorsun yapamıyorsuna döndü artık şükür.
Benimki sağolsun gördüğü halde koşturduğumu mutlaka birşey söyler,söylemese çatlarÇamaşırlar neden toplanmadı,bu çocuk yıkanmayacak mı vb uzayıp gider.Ben demeden girişir işe ama mutlaka sorar nereye koyulacak diye yoksa yeri değişirse çıngar çıkarırım bilirKv direkt işe girişir en sevdiği ütü ve yemek

Ah Agape, bak sen ne güzel anlatmışsın kilo vermesi sağlığı için iyi yani değil mi.. Sonuçta böbrek çalışmayınca vücut su tutuyor. Full ödem. Bugün ben gitmedim annemin yanına. Benim kayınvalidem gitmek istedi. Neyse gitti geldi, bana diyor ki annen çok zayıflamış, ah vah çok kötülenmiş yapıyor.. Şimdi iyilik mi yaptı bu kadın kötülük mü.. Gerçekten sözler yetersiz kalıyor bazen. Dünden beri kafam bu söze takık. Tüm modum düştü.

Canım senin burcun ne?

Yaa ben de annem gibi davranıyorum ama biliyor musun.
Sonra içimden ben annem değilim ben annem değilim böyle davranmamalıyım diyorum
Ütü
Ah keşke biri yapsa en sevmediğim.

Hep soracak oluyorum firsat olmuyor.
Bebeler gece emerken kendimi birakiyor siz mi biraktiriyorsunuz yani gece uykusunda emerken
Bazen kendisi bırakıyor bazen de bakıyorum emmiyor ucunu tutuyor ağzında ben çekiyorum zaten o da dalmış olduğu için farketmiyor
Biz direk o leveli oynuyoruz bu saate kdar 7 kere aglayam bebe kac kere daha aglar ki? sonra pink sinirli . Bugun bende psikologami gitsemki dedim versin bana sute gecmeyen ilaci seker gibi olayim herkese guleyim sinirlerim alinsin
Bende alırım bi dal

Yok canım vücuttaki su gidiyor merak etme gitmese organlar su toplar nefes bile almaz Allah korusun.Annemin kanı hiç yoktu düşün.Doktor merak etmeyin düzelecek ama üç ay sonra ancak biraz toparlar dedi.Gerçekten de üç ay sonra ayaklanmaya başladı.Zamana ihtiyacı var kendini yormaması lazım moral de önemli.Hemen eskisi gibi olmasını bekleme moralini bozma.

Yaa ben de annem gibi davranıyorum ama biliyor musun.
Sonra içimden ben annem değilim ben annem değilim böyle davranmamalıyım diyorum
Ütü
Ah keşke biri yapsa en sevmediğim.
Ben de sevmezdim ütüyü son hamileliğimde ayarlarım bozuldu yalnızca ütü yapabiliyordum iş olarak sevmeye başladım

Banada aynisini soyluyor annem. Daha cok sinir oluyorum

Banada aynisini soyluyor annem. Daha cok sinir oluyorum
Aynen faydasiz bir laf. Esimm zaten erken geliyor boandemiden dolayi 4.20 4.30da evde diyet yaptigi icin kahvaltiyla duruyor is yerinde .gelince hemen yemek yemek istiyor annem ona bile karisiyo diyorumki anne adam ac geliyo ??? Anlayabiliyormusun? aman uff susucam konusmicam böğün yemek derdim yok dunden mercimek corbasi bezelye pilav var kayinvalidemde dun kuru fasulyeyle halel dolmasi getirmis seviyorum diye yeterde artar bile yani

Ben de yazarken gerçekten bunları yapıp nasıl hala ayaktayım dedim
Hepimiz ayni durumdayiz inan. Yeni kahvaltı yapabildik. Mutfagi supurcem odalari toplicam. Aksam yemegi yok neyseki cok az corba var cocuklara yedirmelik. Camasirlar birikti yikancak, kurudugunda katlancak. En az 2 makina yikarim. Yedir doyur,uyutmaya ugras uyumadan geri kalksin tekrar uyutmaya ugraş. Yusra oyun oynamak ister, eslem yurut beni der. Ben azıcık spor yapabilsem diyorum bir bakıyorsun aksam olmus islerin yarisi da kalmis :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…