Benimki sağolsun gördüğü halde koşturduğumu mutlaka birşey söyler,söylemese çatlarAy bu ben evet evet
Geleceği zaman önden dolap temizliği yapıyorum
Ama benimki son zamanlarda nasıl yapamıyorsundan yoruluyorsun yapamıyorsuna döndü artık şükür.
Ah Agape, bak sen ne güzel anlatmışsın kilo vermesi sağlığı için iyi yani değil mi.. Sonuçta böbrek çalışmayınca vücut su tutuyor. Full ödem. Bugün ben gitmedim annemin yanına. Benim kayınvalidem gitmek istedi. Neyse gitti geldi, bana diyor ki annen çok zayıflamış, ah vah çok kötülenmiş yapıyor.. Şimdi iyilik mi yaptı bu kadın kötülük mü.. Gerçekten sözler yetersiz kalıyor bazen. Dünden beri kafam bu söze takık. Tüm modum düştü.Canım annem nefes alamıyordu kalkamıyordu bile o hastane bu hastane dolaştı acil diyaliz dediler ama katater takılması lazım yok biz takmıyoruz diye ordan oraya yolladılar.Neyse koluna birşey takılabiliyormuş özelde yaptırdık onu da adı neydi hatırlamıyorum o çalışmadı.Hadi tekrar katater dediler.Görümcemin arkadaşı istda bir devlet hastanesinin baş hemşiresiydi Allah razı olsun ondan acil hastaneye kaldırdık annemi.İki hafta yattı bütün vücudu organları su toplamış.10 kilodan fazla verdi diyalizle vücudu hep suymuş.Önce boynundan sonra da göğsüne yakın yerden katater takıldı.Herşeyine dikkat ediyor.Annem iki yıldır kötüymüş düşününce diyalizle toparladı çok şükür.
Canım senin burcun ne?Duyu bütünleme bozukluğu var bizimkinde, çünkü ben teşhis koyabiliyorum internetten
Hassas çocuk.
Denize havuza girmez. 4buçuk yılda tırnaklarını tek seferde kaç defa kestiğim sayılıdır, hele bebeklik dönemi günde 1 tane 1 tane keserdimKoku hassasiyeti var. Temas sevmez. Geç yürümesi muhtemelen yere basmaktan hoşlanmadığı içindi. Giydirmeye çalışırken önce bazen sinirden ağlar sonra giydiririm, ben ağlayınca pusuyor daha var da yeter
Yaa ben de annem gibi davranıyorum ama biliyor musun.Benimki sağolsun gördüğü halde koşturduğumu mutlaka birşey söyler,söylemese çatlarÇamaşırlar neden toplanmadı,bu çocuk yıkanmayacak mı vb uzayıp gider.Ben demeden girişir işe ama mutlaka sorar nereye koyulacak diye yoksa yeri değişirse çıngar çıkarırım bilir Kv direkt işe girişir en sevdiği ütü ve yemek
Terazi canım.Canım senin burcun ne?
Kendi birakiyorHep soracak oluyorum firsat olmuyor.
Bebeler gece emerken kendimi birakiyor siz mi biraktiriyorsunuz yani gece uykusunda emerken
Bazen kendisi bırakıyor bazen de bakıyorum emmiyor ucunu tutuyor ağzında ben çekiyorum zaten o da dalmış olduğu için farketmiyorHep soracak oluyorum firsat olmuyor.
Bebeler gece emerken kendimi birakiyor siz mi biraktiriyorsunuz yani gece uykusunda emerken
Bende alırım bi dalBiz direk o leveli oynuyoruzbu saate kdar 7 kere aglayam bebe kac kere daha aglar ki? sonra pink sinirli . Bugun bende psikologami gitsemki dedim versin bana sute gecmeyen ilaci seker gibi olayim herkese guleyim sinirlerim alinsin
Ben de kızıma illa ki laf sokuyorum beğenmediğim birşey olursaYaa ben de annem gibi davranıyorum ama biliyor musun.
Sonra içimden ben annem değilim ben annem değilim böyle davranmamalıyım diyorum
Ütü
Ah keşke biri yapsa en sevmediğim.
Yok canım vücuttaki su gidiyor merak etme gitmese organlar su toplar nefes bile almaz Allah korusun.Annemin kanı hiç yoktu düşün.Doktor merak etmeyin düzelecek ama üç ay sonra ancak biraz toparlar dedi.Gerçekten de üç ay sonra ayaklanmaya başladı.Zamana ihtiyacı var kendini yormaması lazım moral de önemli.Hemen eskisi gibi olmasını bekleme moralini bozma.Ah Agape, bak sen ne güzel anlatmışsın kilo vermesi sağlığı için iyi yani değil mi.. Sonuçta böbrek çalışmayınca vücut su tutuyor. Full ödem. Bugün ben gitmedim annemin yanına. Benim kayınvalidem gitmek istedi. Neyse gitti geldi, bana diyor ki annen çok zayıflamış, ah vah çok kötülenmiş yapıyor.. Şimdi iyilik mi yaptı bu kadın kötülük mü.. Gerçekten sözler yetersiz kalıyor bazen. Dünden beri kafam bu söze takık. Tüm modum düştü.
Yükselen koç falan mı kendime benzettim de boşvermişliği işler konusundaTerazi canım.
Ben deBazen kendisi bırakıyor bazen de bakıyorum emmiyor ucunu tutuyor ağzında ben çekiyorum zaten o da dalmış olduğu için farketmiyor
Bende alırım bi dal
Ben de sevmezdim ütüyü son hamileliğimde ayarlarım bozuldu yalnızca ütü yapabiliyordum iş olarak sevmeye başladımYaa ben de annem gibi davranıyorum ama biliyor musun.
Sonra içimden ben annem değilim ben annem değilim böyle davranmamalıyım diyorum
Ütü
Ah keşke biri yapsa en sevmediğim.
Konuşma konusunda cok yol katettik gercekten 1 yilda. Suan bicir bicir :) ama tabi kardes mevzusunda hemen aşılması zor hele pandemiyle birlesinceSiz ilerleme kaydediyor musunuz, nasıl konuşması?
Dunurum gidersem sanada soylerim parol niyetine icersinBazen kendisi bırakıyor bazen de bakıyorum emmiyor ucunu tutuyor ağzında ben çekiyorum zaten o da dalmış olduğu için farketmiyor
Bende alırım bi dal
Banada aynisini soyluyor annem. Daha cok sinir oluyorumBugun annem ugradi bisey oldu kizima kizdim neden bu kdar sinirlisin diyo. Sence neden anne dedim kimsenin hic biseye faydasi yok herkes sadece konusuyor dedim... bu sefer laf esime geldi herseyi sen ustleniyosunda ondan diyo... elbet bir duzen kurulacak suan zor hersey belki zaman zaman dahada zorlasicak beni yiyip bitiren uykuszluk daha hic uyuyamadim su saate kdar 7 kere agladi daha sabaha kac saat var...
Pembis kabanin var mi pink, kabansiz olmazKeske verse. Bilmem dusunmedim ama ben leyla olmak istiyorum
Aynen faydasiz bir laf. Esimm zaten erken geliyor boandemiden dolayi 4.20 4.30da evde diyet yaptigi icin kahvaltiyla duruyor is yerinde .gelince hemen yemek yemek istiyor annem ona bile karisiyoBanada aynisini soyluyor annem. Daha cok sinir oluyorum
Eneeee yokPembis kabanin var mi pink, kabansiz olmaz
Hepimiz ayni durumdayiz inan. Yeni kahvaltı yapabildik. Mutfagi supurcem odalari toplicam. Aksam yemegi yok neyseki cok az corba var cocuklara yedirmelik. Camasirlar birikti yikancak, kurudugunda katlancak. En az 2 makina yikarim. Yedir doyur,uyutmaya ugras uyumadan geri kalksin tekrar uyutmaya ugraş. Yusra oyun oynamak ister, eslem yurut beni der. Ben azıcık spor yapabilsem diyorum bir bakıyorsun aksam olmus islerin yarisi da kalmis :'(Ben de yazarken gerçekten bunları yapıp nasıl hala ayaktayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?