Bizimkilerde oyun ve ilgi bekliyor pink. Her cocuga ayri sorumluluk olusuyo :Aa evet bak hic aklima gelmemisti olabilir hide simdi zaten daha erken yasta giriyorlar . Ya bide cocuklar bunaldi ben hak veriyorumda olamda biz annelere oluyor iste Allah yardimcin olsun en azimdan canki ders kovalamiyorum die sukrettim suan...
Kahvecim okudum bu konuyu yas gruplarina gore belirtilerini yazmislar bence her cocukta biraz var bu durum ve buyudukce duzelmeyek seyler degil. Daha akli selim dusunmeye hareket etmeye basladikca duzelecektir die dusunuyorum... senin oglusun cok akilli gercekten akilli bir cocuk binkere demistinya uzaymiydi kitap istiyor ogrenmeye yeniliklere acikAraştır tabii bil çünkü bilmek bir halta yarıyor, öğren de incele çocuklarını
İnşallah canım.
Bizim bebek doğunca o kadar garipsedim ki uyumlu hallerini, tırnak kesebilmeyi bile, araştıra araştıra bunu buldum.
Neydem supheleniyosun. Kendi kendine geçer diye bekledigin seyler ileride dahada buyuyup çözümü zor hale gelebilir.Ay Allahım kız işte
Odun değil
Bizimkinde bi sorun var pink ya, ne olduğunu da biliyorum teşhis falan koydum ben engin bilgimle
Çocuk doktoru önemsemedi üstüne düşmedim.
Aslında uzman yardımıyla çözsek hayatın her alanı kolaylaşacak belki.
Kendiliğinden hallolsun diye bekliyorum boş boş şimdi.
Aynem simdi cinari uyuttum defmeyle oynicam ihlamur istiyordu biz lahvalti edeme kdr kaynattim keyif yapicaz ama ne keyif aklimda dunya is .bugunn sadece yemek konusunda rahatimBizimkilerde oyun ve ilgi bekliyor pink. Her cocuga ayri sorumluluk olusuyo :
Esimin babannesi de diyalize bagliydi. Zayiflama olur canimAh Agape, bak sen ne güzel anlatmışsın kilo vermesi sağlığı için iyi yani değil mi.. Sonuçta böbrek çalışmayınca vücut su tutuyor. Full ödem. Bugün ben gitmedim annemin yanına. Benim kayınvalidem gitmek istedi. Neyse gitti geldi, bana diyor ki annen çok zayıflamış, ah vah çok kötülenmiş yapıyor.. Şimdi iyilik mi yaptı bu kadın kötülük mü.. Gerçekten sözler yetersiz kalıyor bazen. Dünden beri kafam bu söze takık. Tüm modum düştü.
Daha ne olsun ne guzel. Ben kereviz yapcam bugunAynen faydasiz bir laf. Esimm zaten erken geliyor boandemiden dolayi 4.20 4.30da evde diyet yaptigi icin kahvaltiyla duruyor is yerinde .gelince hemen yemek yemek istiyor annem ona bile karisiyodiyorumki anne adam ac geliyo ??? Anlayabiliyormusun? aman uff susucam konusmicam böğün yemek derdim yok dunden mercimek corbasi bezelye pilav var kayinvalidemde dun kuru fasulyeyle halel dolmasi getirmis seviyorum diye yeterde artar bile yani
Zayifliiimde seneye taba yada pembis alirim bi deneEneeee yokhemen yil sonu indirimimden siparis edim leyla olmak kolay degil
Bende brokoli corbasi yapiyorum. Simdi uyutcam uyaninca yediririm. Dunden kalan corba eksimis gibi geldi döktüm. Birde kereviz yemegi yapcam. Ayiririm ondan daKarnıbahar küçük bir savaş sonucu yedirildiakşama da muz ve avokado yediririm bakalım uyku ve gaz sıkıntısı ne durumda olacak yarın ödül olarak tarhanamı yapsam acabası
Kerevizden de tiksindim tiksincem pırasa gibi . Geçen sefer kılçıklıydı bakalım bu nasıl çıkacak . Eşim zaten sevmiyor . Buzluğa atayım bari küp küp kesip güzelse. Brokoli attım çiğden bakalım taze makbul tabi de ziyan olacaktıBende brokoli corbasi yapiyorum. Simdi uyutcam uyaninca yediririm. Dunden kalan corba eksimis gibi geldi döktüm. Birde kereviz yemegi yapcam. Ayiririm ondan da
Kerevizden bir kismiyla yemek yapcam. Bir kismindan firinda kizartmaKerevizden de tiksindim tiksincem pırasa gibi . Geçen sefer kılçıklıydı bakalım bu nasıl çıkacak . Eşim zaten sevmiyor . Buzluğa atayım bari küp küp kesip güzelse. Brokoli attım çiğden bakalım taze makbul tabi de ziyan olacaktı
Cok zoe aldi elinin üzerinden. Asm de verdikKizlar selam kontrole gittik 9. Ay. Tam kan istedi doktor. Ama damar bulamadılar çıktık . Sizler ne yaptınız böyle birşey yaşadınız mı. Kan nerden aldılar bebeklerinizden?
Ordan da almadılar bizde ya. Yaptirmasam nolur kiCok zoe aldi elinin üzerinden. Asm de verdik
Tek çocuklu günlerimde şikayet ettiğimi hatırlamıyorum annemle karşılıklı oturuyorduk yemek işi falan annemdeydi genelde beraber yiyorduk.Bir de gündüz uyuyordu kız o uyurken işimi yapıyordum.Çok rahatmışım o günlerHepimiz ayni durumdayiz inan. Yeni kahvaltı yapabildik. Mutfagi supurcem odalari toplicam. Aksam yemegi yok neyseki cok az corba var cocuklara yedirmelik. Camasirlar birikti yikancak, kurudugunda katlancak. En az 2 makina yikarim. Yedir doyur,uyutmaya ugras uyumadan geri kalksin tekrar uyutmaya ugraş. Yusra oyun oynamak ister, eslem yurut beni der. Ben azıcık spor yapabilsem diyorum bir bakıyorsun aksam olmus islerin yarisi da kalmis :'(
Canım ya çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınYok canım vücuttaki su gidiyor merak etme gitmese organlar su toplar nefes bile almaz Allah korusun.Annemin kanı hiç yoktu düşün.Doktor merak etmeyin düzelecek ama üç ay sonra ancak biraz toparlar dedi.Gerçekten de üç ay sonra ayaklanmaya başladı.Zamana ihtiyacı var kendini yormaması lazım moral de önemli.Hemen eskisi gibi olmasını bekleme moralini bozma.
Sağol canım ben de geçirdim zor zamanlardı iyi bilirim kafana birşey takılırsa sorabilirsin çekinmeCanım ya çok çok teşekkür ederim iyi ki varsın
Elinin üstünden almışlardı bizimde . Kadın doğum katına yönlendirmişlerdi muhtemelen bebek hemşiresiydi alanKizlar selam kontrole gittik 9. Ay. Tam kan istedi doktor. Ama damar bulamadılar çıktık . Sizler ne yaptınız böyle birşey yaşadınız mı. Kan nerden aldılar bebeklerinizden?
Bilmiyorum ki yükselenimi bakmam lazımYükselen koç falan mı kendime benzettim de boşvermişliği işler konusundaBenim eşim terazi
Mecburen yaparım ya, ufak tefek kırışıklıklar doğal duruyor diye önemsemem meselaBen de sevmezdim ütüyü son hamileliğimde ayarlarım bozuldu yalnızca ütü yapabiliyordum iş olarak sevmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?