2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aa evet bak hic aklima gelmemisti olabilir hide simdi zaten daha erken yasta giriyorlar . Ya bide cocuklar bunaldi ben hak veriyorumda olamda biz annelere oluyor iste Allah yardimcin olsun en azimdan canki ders kovalamiyorum die sukrettim suan...
Bizimkilerde oyun ve ilgi bekliyor pink. Her cocuga ayri sorumluluk olusuyo :

Kahvecim okudum bu konuyu yas gruplarina gore belirtilerini yazmislar bence her cocukta biraz var bu durum ve buyudukce duzelmeyek seyler degil. Daha akli selim dusunmeye hareket etmeye basladikca duzelecektir die dusunuyorum... senin oglusun cok akilli gercekten akilli bir cocuk binkere demistinya uzaymiydi kitap istiyor ogrenmeye yeniliklere acik insallah hersey cok guzel olur

Neydem supheleniyosun. Kendi kendine geçer diye bekledigin seyler ileride dahada buyuyup çözümü zor hale gelebilir.
Mesela yusra dışa vuran bir cocukmuş. Ofkesini kiskancligini disa vuruyormus. Normalde oyun terapisi 4 5 yas cocuklarda oluyomus ama yusra bu terapilerde cok guzel yansitiyomus. Disa vurmasi sizin icin daha iyi dedi psikolog. Anlamaniz kolaylasir dedi. Bazen ona yetiskinmis gibi davrandigimi farkedip onun daha 3.5 yasinda civil cıvıl bir cocuk olduğunu hatirlamaya calisiyorum

Esimin babannesi de diyalize bagliydi. Zayiflama olur canim

Daha ne olsun ne guzel. Ben kereviz yapcam bugun
Benimki birseye karisamaz cunku zaten ilgilenmez. Sadece cocuklara kizma bagirma diyo

Karnıbahar küçük bir savaş sonucu yedirildi akşama da muz ve avokado yediririm bakalım uyku ve gaz sıkıntısı ne durumda olacak yarın ödül olarak tarhanamı yapsam acabası
Bende brokoli corbasi yapiyorum. Simdi uyutcam uyaninca yediririm. Dunden kalan corba eksimis gibi geldi döktüm. Birde kereviz yemegi yapcam. Ayiririm ondan da

Bende brokoli corbasi yapiyorum. Simdi uyutcam uyaninca yediririm. Dunden kalan corba eksimis gibi geldi döktüm. Birde kereviz yemegi yapcam. Ayiririm ondan da
Kerevizden de tiksindim tiksincem pırasa gibi . Geçen sefer kılçıklıydı bakalım bu nasıl çıkacak . Eşim zaten sevmiyor . Buzluğa atayım bari küp küp kesip güzelse. Brokoli attım çiğden bakalım taze makbul tabi de ziyan olacaktı

Kizlar selam kontrole gittik 9. Ay. Tam kan istedi doktor. Ama damar bulamadılar çıktık . Sizler ne yaptınız böyle birşey yaşadınız mı. Kan nerden aldılar bebeklerinizden?

Kerevizden bir kismiyla yemek yapcam. Bir kismindan firinda kizartma

Tek çocuklu günlerimde şikayet ettiğimi hatırlamıyorum annemle karşılıklı oturuyorduk yemek işi falan annemdeydi genelde beraber yiyorduk.Bir de gündüz uyuyordu kız o uyurken işimi yapıyordum.Çok rahatmışım o günler

Canım ya çok çok teşekkür ederim iyi ki varsın

Kizlar selam kontrole gittik 9. Ay. Tam kan istedi doktor. Ama damar bulamadılar çıktık . Sizler ne yaptınız böyle birşey yaşadınız mı. Kan nerden aldılar bebeklerinizden?
Elinin üstünden almışlardı bizimde . Kadın doğum katına yönlendirmişlerdi muhtemelen bebek hemşiresiydi alan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…