2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok zor yaa gercekten .ne diyimki okurkenn sistim

Benimki de aynı dönüp duruyor mızırdanıyor uyuyamıyorum eşimi de attım salona o da dizi seyrediyor

Aa evet bak hic aklima gelmemisti olabilir hide simdi zaten daha erken yasta giriyorlar . Ya bide cocuklar bunaldi ben hak veriyorumda olamda biz annelere oluyor iste Allah yardimcin olsun en azimdan canki ders kovalamiyorum die sukrettim suan...

Ay Allahım kız işte
Odun değil
Bizimkinde bi sorun var pink ya, ne olduğunu da biliyorum teşhis falan koydum ben engin bilgimle
Çocuk doktoru önemsemedi üstüne düşmedim.
Aslında uzman yardımıyla çözsek hayatın her alanı kolaylaşacak belki.
Kendiliğinden hallolsun diye bekliyorum boş boş şimdi.

Canım pedagoga da götürebilirsin nerden başlasan kar öyle düşün geç değil

Teshisin nedir kahvecim kuduruklar iste

Aa evet bak hic aklima gelmemisti olabilir hide simdi zaten daha erken yasta giriyorlar . Ya bide cocuklar bunaldi ben hak veriyorumda olamda biz annelere oluyor iste Allah yardimcin olsun en azimdan canki ders kovalamiyorum die sukrettim suan...
Sorma canım büyük nimet senin için whatsup grupları bile dört tane okulla ilgili bir de onları takip et dersleri ödevleri ebası ayrı of

Sorma canım büyük nimet senin için whatsup grupları bile dört tane okulla ilgili bir de onları takip et dersleri ödevleri ebası ayrı of
Ayy Allahim yarabbik okullar normale donse analar heba oldu herkes zorunlu ogretmencilik oynuyor . Eylulde anaokuna vericem bende imsallah normale.donmus olir hersey 1tame bile arkadsi yok kuzumun surekli gorustugumuz . Pandemi oncesi vardi tabi. Yerinn dibine giresi virus yedin bitirdin herkesi

Simdi besigine koyup mutfaga gidip suya ceviz koycam sabah icmek icin cunku unutmusummm ve bunu yapana kdar bidaha aglicak en azindan cevizi suya koyarim insallah ne diyim kucuk hayaller benim hayatim

Ay cidden sağlı sollu vurmuşlar, hepsi aileden değil mi eminsin
Ama anneyle muhabbet iyi sevdim
Benim annem de pek sever karışmayı, her şey onun onayından geçmeli
Bize gelmesini de hiç sevmem, dolapta bozulan her şeyin hesabını sorar

Hahahahaja benimkide oyle valla gecen geldiginde balkonu topladi sagolsun ama 1 cantada curuk meyve cikardi . Kapininnarkasomdada bayat ekmek vardi tavuklara goturcektim ama kuflenmis diyoki su posette ne var bisey yok yeaa poset poset dedim actirmadim daha bugunn atabildim onlarida kurtlu pink

Teshisin nedir kahvecim kuduruklar iste
Duyu bütünleme bozukluğu var bizimkinde, çünkü ben teşhis koyabiliyorum internetten
Hassas çocuk.
Denize havuza girmez. 4buçuk yılda tırnaklarını tek seferde kaç defa kestiğim sayılıdır, hele bebeklik dönemi günde 1 tane 1 tane keserdim Koku hassasiyeti var. Temas sevmez. Geç yürümesi muhtemelen yere basmaktan hoşlanmadığı içindi. Giydirmeye çalışırken önce bazen sinirden ağlar sonra giydiririm, ben ağlayınca pusuyor daha var da yeter

Hemen arastiracagim benim uzmanlik alanim degilmis bu konu . Insallah gecici bir surectir canim . Dedigin gibi buyudukce duzeliyor bazi seyler

Ay bu ben evet evet
Geleceği zaman önden dolap temizliği yapıyorum
Ama benimki son zamanlarda nasıl yapamıyorsundan yoruluyorsun yapamıyorsuna döndü artık şükür.

Hemen arastiracagim benim uzmanlik alanim degilmis bu konu . Insallah gecici bir surectir canim . Dedigin gibi buyudukce duzeliyor bazi seyler
Araştır tabii bil çünkü bilmek bir halta yarıyor, öğren de incele çocuklarını
İnşallah canım.
Bizim bebek doğunca o kadar garipsedim ki uyumlu hallerini, tırnak kesebilmeyi bile, araştıra araştıra bunu buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…