Neeeey bir de o mu varBırakıyordu, artık ben bıraktırıp kucakta biraz pışpışlıyorum gerekirse.
Bir sonraki adım ağzından çıkarmaya izin vermemesi, bakalım o adıma ne zaman geçeceğiz.
Eger gercekten bir farklilik hissediyosan psikologa gotur. Bu kotu birsey degil inan seni daha iyi yonlendiriyor psikolog. Ben maddi imkanim olsaydi ozele gotururdum. Belediye de cok aralikli randevu var malesefBeni iki çocuklu olmak değil oğlum çok yoruyor, sınırlarımı çok zorluyor.
Ya onu psikoloğa götürücem ya ben gidicem sonunda.
İkinci çocuğun zorluğunu anlamadım, adam akıllı ilgilenemedim.
Sizin oyuncak skalası geniştir, kızın da kendi malını sahiplenir.
Ben hiç senin oyuncağın onun oyuncağı demiyorum, her şey ortak kimse kimsenin elinden bir şey alamaz diyorum, halloluyor bir şekilde.
Hiç yaşamamamız dileğiyle, var ne yazık kiNeeeey bir de o mu var
Hahahahaha yerim mini fistikO kadar süpürmekten bahsettik, kız kucağımda ev bile süpürüyorum ne diyorsun
Varla yok arası
Ben abartıyorum diye diye oldu 4buçuk.Eger gercekten bir farklilik hissediyosan psikologa gotur. Bu kotu birsey degil inan seni daha iyi yonlendiriyor psikolog. Ben maddi imkanim olsaydi ozele gotururdum. Belediye de cok aralikli randevu var malesef
Siz ilerleme kaydediyor musunuz, nasıl konuşması?Eger gercekten bir farklilik hissediyosan psikologa gotur. Bu kotu birsey degil inan seni daha iyi yonlendiriyor psikolog. Ben maddi imkanim olsaydi ozele gotururdum. Belediye de cok aralikli randevu var malesef
Bugun annem ugradi bisey oldu kizima kizdim neden bu kdar sinirlisin diyo. Sence neden anne dedim kimsenin hic biseye faydasi yok herkes sadece konusuyor dedim... bu sefer laf esime geldi herseyi sen ustleniyosunda ondan diyo... elbet bir duzen kurulacak suan zor hersey belki zaman zaman dahada zorlasicak beni yiyip bitiren uykuszluk daha hic uyuyamadim su saate kdar 7 kere agladi daha sabaha kac saat var...İki çocuk beni de zorluyor arada annem babam olmasa kafayı yerdim kesin.Akşam nasıl oluyor anlamıyorum ben de.Kendim için yaptığım oek birşey yok.Oğlan için genelde basit oyuncaklar almıştık geçen özendim montessori falan oyuncak küp aldım.Aslında ilgisini çekecek şeyler de vardı ama hiç oynamadı hevesim kalmadı benim de oyuncak almaya.Ablasının oyuncaklarını istiyor hep kızım da heryere salyası bulaşıyor diye istemiyor vermek.
Biz direk o leveli oynuyoruzBırakıyordu, artık ben bıraktırıp kucakta biraz pışpışlıyorum gerekirse.
Bir sonraki adım ağzından çıkarmaya izin vermemesi, bakalım o adıma ne zaman geçeceğiz.
Beni de kız daha çok yoruyor sürekli laf yetiştirme derdinde.Derse girmek istemiyor,ödev yapmıyor söyleyince bağırıyor.Bir tek babasından çekiniyor ba da yapıcam diyor ama yapmıyor.Sinirlerimi bozuyor.Kardeşini uyutucam ses yapma diyorum sanki söylememişim gibi şarkılar yüksek sesle.Ne zaman kardeşiyle ilgilensem birşey istiyor.Çoğu şeyi yapabilir ama yok söyleyince de ama kardeşimle ilgileniyorsun hep oluyor.Kardeşinl bana karşı çok güzel kullanıyor iş yapmamak için.Ben de psikologluk olucam bu gidişleBeni iki çocuklu olmak değil oğlum çok yoruyor, sınırlarımı çok zorluyor.
Ben hiç senin oyuncağın onun oyuncağı demiyorum, her şey ortak kimse kimsenin elinden bir şey alamaz diyorum, halloluyor bir şekilde.
İnsan nasıl anlaşılmak istiyor ve kimse nasıl da hiç anlamıyor.Bugun annem ugradi bisey oldu kizima kizdim neden bu kdar sinirlisin diyo. Sence neden anne dedim kimsenin hic biseye faydasi yok herkes sadece konusuyor dedim... bu sefer laf esime geldi herseyi sen ustleniyosunda ondan diyo... elbet bir duzen kurulacak suan zor hersey belki zaman zaman dahada zorlasicak beni yiyip bitiren uykuszluk daha hic uyuyamadim su saate kdar 7 kere agladi daha sabaha kac saat var...
Erkek cocugu daha zor sanirim 2cocuklu annelerde ilk cocuk erkek olan arkadaslarim hep boyle kahvecim. Tamm bende bir xok konuda zorluk yasiyorum ama yinede mesela kardesine kiyamiyor bi anaclik bir merhamet var oyuncak vermek istemese bile neyse tamam aglama al ama agzina sokma Allah korusun yutarsin diyo yada mesela karton vs varsa otalikda topluyor adinida karton kemirici koydu zatenBeni iki çocuklu olmak değil oğlum çok yoruyor, sınırlarımı çok zorluyor.
Biz o levele geçmedik, ben basarım ilacı geçersekBiz direk o leveli oynuyoruzbu saate kdar 7 kere aglayam bebe kac kere daha aglar ki? sonra pink sinirli . Bugun bende psikologami gitsemki dedim versin bana sute gecmeyen ilaci seker gibi olayim herkese guleyim sinirlerim alinsin
Ay gercekten buyuk cocuga laf yetistirmek daha zorBeni de kız daha çok yoruyor sürekli laf yetiştirme derdinde.Derse girmek istemiyor,ödev yapmıyor söyleyince bağırıyor.Bir tek babasından çekiniyor ba da yapıcam diyor ama yapmıyor.Sinirlerimi bozuyor.Kardeşini uyutucam ses yapma diyorum sanki söylememişim gibi şarkılar yüksek sesle.Ne zaman kardeşiyle ilgilensem birşey istiyor.Çoğu şeyi yapabilir ama yok söyleyince de ama kardeşimle ilgileniyorsun hep oluyor.Kardeşinl bana karşı çok güzel kullanıyor iş yapmamak için.Ben de psikologluk olucam bu gidişle
Keske verseBiz o levele geçmedik, ben basarım ilacı geçersek
Bence devlet bize 2 yıl psikolog desteği sağlasın, hepimiz ayrı yerden deliriyoruz
Ilaç kullanamazsın ayrıca, sen gevşeyip uyurken o bebek ne olacak
Ben de aynıyım canım tam yatayım diyorum kalkıyor benim de sinirler harap uykusuzluktan eşimde durmuyor dursa velet ama yok ben bakmak zorundayım.Sabah beş altı en son yedi kalkış.Kızı dokuzda zar zor derse kaldırıyorum oğlana kahvaltı kıza kahvaltı bana kahvaltı hepimiz ayrı yiyoruz.Ders aralarında kızı besle dersine gir dolanma demekten arada çocuğu uyut öğle yemekleri,ortalığı topla süpür çamaşır at topla mutfağı topla akşam yemeği ayarla oğlanı uyut bak sürekli zorla kızı yatır derslerini takip et yakında eşime fena patlıcam dün geç geldi patladım bir fasıl kesmedi hiç sesi çıkmıyor yakında bir daha patlarım.Ben söylemesem birşey yapmıyor.Kızın herşeyiyle ilgilenirdi.Bunda yok bahane de beni istemiyor.Bizimki de gerçekten erkekleri sevmiyor hiç.Kadınlarda duruyor erkeklere ağlıyor babası dedesi(kp) dahil.Bugun annem ugradi bisey oldu kizima kizdim neden bu kdar sinirlisin diyo. Sence neden anne dedim kimsenin hic biseye faydasi yok herkes sadece konusuyor dedim... bu sefer laf esime geldi herseyi sen ustleniyosunda ondan diyo... elbet bir duzen kurulacak suan zor hersey belki zaman zaman dahada zorlasicak beni yiyip bitiren uykuszluk daha hic uyuyamadim su saate kdar 7 kere agladi daha sabaha kac saat var...
İnadına yapıyor işte her şeyi.Beni de kız daha çok yoruyor sürekli laf yetiştirme derdinde.Derse girmek istemiyor,ödev yapmıyor söyleyince bağırıyor.Bir tek babasından çekiniyor ba da yapıcam diyor ama yapmıyor.Sinirlerimi bozuyor.Kardeşini uyutucam ses yapma diyorum sanki söylememişim gibi şarkılar yüksek sesle.Ne zaman kardeşiyle ilgilensem birşey istiyor.Çoğu şeyi yapabilir ama yok söyleyince de ama kardeşimle ilgileniyorsun hep oluyor.Kardeşinl bana karşı çok güzel kullanıyor iş yapmamak için.Ben de psikologluk olucam bu gidişle
Ergenliğe mi girecek ne acayip sinirli.Herşeye bağırıp çağırıyor babam çok sabırlıdır onu bile kızdırdı geçen.Eşim de benden sabırlıdır o bile uğraşamıyorum diyor.Bakalım olmadı bir uzman yardımı alabilirizAy gercekten buyuk cocuga laf yetistirmek daha zorAllah kolaylik versin .sende galiyle kocaman kizsin yat et diyosundur bir demesen bir der insan yani ne bileyim zor
Evet malesef. Hele boyle seylerde anm ustume hekdikc ebem dahada geriliyorum cmt gunu babamla geldiler . Gecti karsima sunu suraya koysana cocuga nie yelek giydirmedin namaz kiliyomusum kilmiyosun heralde kilmazsan tabi zamanin bereketi olmaz nie kilmiyosun yemegin varmi o tava kucuk degilmi ona. En son dedimki anne bak gerginim dellendirme beniİnsan nasıl anlaşılmak istiyor ve kimse nasıl da hiç anlamıyor.
Ona da hak veriyorum evin içinde hep bir de kardeş geldi de abartıyor bazen de dünyanın en tatlı çocuğu.İnadına yapıyor işte her şeyi.
Pandemi olmasa bu kadar gelmezdi üstüne, hem vakti olmaz hem enerjisini dışarda atmış olurdu.
Canlı ders de öyle sıkıntılı ki, ben öğrencilere söylendiğim halde kendi çocugum olsa bakardım bilmiyorum.
Okullar açılsa adam akıllı, arkadaşlarına kavuşsa o kadar yapmaz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?