2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eger gercekten bir farklilik hissediyosan psikologa gotur. Bu kotu birsey degil inan seni daha iyi yonlendiriyor psikolog. Ben maddi imkanim olsaydi ozele gotururdum. Belediye de cok aralikli randevu var malesef

Eger gercekten bir farklilik hissediyosan psikologa gotur. Bu kotu birsey degil inan seni daha iyi yonlendiriyor psikolog. Ben maddi imkanim olsaydi ozele gotururdum. Belediye de cok aralikli randevu var malesef
Ben abartıyorum diye diye oldu 4buçuk.
Şu bilinçte bebekliğine dönsem önceliğim o olur, ama şu an nerden başlayacağım ne yapacağım bilmiyorum.
Aslında sorun yok gibi, ama var, hayat kalitemizi düşürüyor.
Bilmiyorum ki.

Bugun annem ugradi bisey oldu kizima kizdim neden bu kdar sinirlisin diyo. Sence neden anne dedim kimsenin hic biseye faydasi yok herkes sadece konusuyor dedim... bu sefer laf esime geldi herseyi sen ustleniyosunda ondan diyo... elbet bir duzen kurulacak suan zor hersey belki zaman zaman dahada zorlasicak beni yiyip bitiren uykuszluk daha hic uyuyamadim su saate kdar 7 kere agladi daha sabaha kac saat var...

Bırakıyordu, artık ben bıraktırıp kucakta biraz pışpışlıyorum gerekirse.
Bir sonraki adım ağzından çıkarmaya izin vermemesi, bakalım o adıma ne zaman geçeceğiz.
Biz direk o leveli oynuyoruz bu saate kdar 7 kere aglayam bebe kac kere daha aglar ki? sonra pink sinirli . Bugun bende psikologami gitsemki dedim versin bana sute gecmeyen ilaci seker gibi olayim herkese guleyim sinirlerim alinsin

Beni de kız daha çok yoruyor sürekli laf yetiştirme derdinde.Derse girmek istemiyor,ödev yapmıyor söyleyince bağırıyor.Bir tek babasından çekiniyor ba da yapıcam diyor ama yapmıyor.Sinirlerimi bozuyor.Kardeşini uyutucam ses yapma diyorum sanki söylememişim gibi şarkılar yüksek sesle.Ne zaman kardeşiyle ilgilensem birşey istiyor.Çoğu şeyi yapabilir ama yok söyleyince de ama kardeşimle ilgileniyorsun hep oluyor.Kardeşinl bana karşı çok güzel kullanıyor iş yapmamak için.Ben de psikologluk olucam bu gidişle

Tam çıldırmalık bir durum.. Oğlumu 10 civarında uyuttum. 12 gibi tam ben uyuyacakken yere bir oyuncak düştü ve sesiyle oğlum korkarak uyandı. Çok ağladı ve uykusu kaçtı. Şu ana kadar dönüp duruyor ama bir türlü uyuyamıyor. Ben ne yapayım..

İnsan nasıl anlaşılmak istiyor ve kimse nasıl da hiç anlamıyor.

Erkek cocugu daha zor sanirim 2cocuklu annelerde ilk cocuk erkek olan arkadaslarim hep boyle kahvecim. Tamm bende bir xok konuda zorluk yasiyorum ama yinede mesela kardesine kiyamiyor bi anaclik bir merhamet var oyuncak vermek istemese bile neyse tamam aglama al ama agzina sokma Allah korusun yutarsin diyo yada mesela karton vs varsa otalikda topluyor adinida karton kemirici koydu zaten . Mesela yemegini yerse oda em az bemim kadar seviniyor bu oglus mamasini bitirdi cok akilli dimi annesi diyo . Emeklemeye bsladi bugun oda emekledi bende bebek oldum anne emekliyorum bak bama defne bebek diyin diyor sevimli geliyor o halleri belkide benim saf salakligimdan bilmiyorum

Biz direk o leveli oynuyoruz bu saate kdar 7 kere aglayam bebe kac kere daha aglar ki? sonra pink sinirli . Bugun bende psikologami gitsemki dedim versin bana sute gecmeyen ilaci seker gibi olayim herkese guleyim sinirlerim alinsin
Biz o levele geçmedik, ben basarım ilacı geçersek
Bence devlet bize 2 yıl psikolog desteği sağlasın, hepimiz ayrı yerden deliriyoruz
Ilaç kullanamazsın ayrıca, sen gevşeyip uyurken o bebek ne olacak

Ay gercekten buyuk cocuga laf yetistirmek daha zor Allah kolaylik versin .sende galiyle kocaman kizsin yat et diyosundur bir demesen bir der insan yani ne bileyim zor

Biz o levele geçmedik, ben basarım ilacı geçersek
Bence devlet bize 2 yıl psikolog desteği sağlasın, hepimiz ayrı yerden deliriyoruz
Ilaç kullanamazsın ayrıca, sen gevşeyip uyurken o bebek ne olacak
Keske verse . Bilmem dusunmedim ama ben leyla olmak istiyorum

Ben de aynıyım canım tam yatayım diyorum kalkıyor benim de sinirler harap uykusuzluktan eşimde durmuyor dursa velet ama yok ben bakmak zorundayım.Sabah beş altı en son yedi kalkış.Kızı dokuzda zar zor derse kaldırıyorum oğlana kahvaltı kıza kahvaltı bana kahvaltı hepimiz ayrı yiyoruz.Ders aralarında kızı besle dersine gir dolanma demekten arada çocuğu uyut öğle yemekleri,ortalığı topla süpür çamaşır at topla mutfağı topla akşam yemeği ayarla oğlanı uyut bak sürekli zorla kızı yatır derslerini takip et yakında eşime fena patlıcam dün geç geldi patladım bir fasıl kesmedi hiç sesi çıkmıyor yakında bir daha patlarım.Ben söylemesem birşey yapmıyor.Kızın herşeyiyle ilgilenirdi.Bunda yok bahane de beni istemiyor.Bizimki de gerçekten erkekleri sevmiyor hiç.Kadınlarda duruyor erkeklere ağlıyor babası dedesi(kp) dahil.

İnadına yapıyor işte her şeyi.
Pandemi olmasa bu kadar gelmezdi üstüne, hem vakti olmaz hem enerjisini dışarda atmış olurdu.
Canlı ders de öyle sıkıntılı ki, ben öğrencilere söylendiğim halde kendi çocugum olsa napardım bilmiyorum.
Okullar açılsa adam akıllı, arkadaşlarına kavuşsa o kadar yapmaz belki.

Ay gercekten buyuk cocuga laf yetistirmek daha zor Allah kolaylik versin .sende galiyle kocaman kizsin yat et diyosundur bir demesen bir der insan yani ne bileyim zor
Ergenliğe mi girecek ne acayip sinirli.Herşeye bağırıp çağırıyor babam çok sabırlıdır onu bile kızdırdı geçen.Eşim de benden sabırlıdır o bile uğraşamıyorum diyor.Bakalım olmadı bir uzman yardımı alabiliriz

İnsan nasıl anlaşılmak istiyor ve kimse nasıl da hiç anlamıyor.
Evet malesef. Hele boyle seylerde anm ustume hekdikc ebem dahada geriliyorum cmt gunu babamla geldiler . Gecti karsima sunu suraya koysana cocuga nie yelek giydirmedin namaz kiliyomusum kilmiyosun heralde kilmazsan tabi zamanin bereketi olmaz nie kilmiyosun yemegin varmi o tava kucuk degilmi ona. En son dedimki anne bak gerginim dellendirme beni esimde dediki bemde zaten size gondercektim bu ara delirdi dio .annemde belli zaten diyo . 15 dk falan ayak ustu durdular ama her seye burnununsoktu bemi dahada sinirlemdirdi gittiler ha bu aradada babam kizima satisiyo bagirtiyodu bozde herkes kirik be kahvecim

Ona da hak veriyorum evin içinde hep bir de kardeş geldi de abartıyor bazen de dünyanın en tatlı çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…