2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Parmaktan aldılar.
Her yerde neden böyle yapmıyorlar acaba, eziyet etmeden yaptılar.
Damar bulamıyorlar işte bebekte.
Ya ne güzel demek ki yapılıyor. Hatta okumustum senin dediğin kalmış aklımda dedim parmaktan alan varmış . 3 tüp kan alicaz dedi. Bizim doktor tam kan sayımı istedi . 500 TL idi neyse dedim bebeğim için verdim. Ama damar bulamayınca iptal ettik işte. Demire bakılmayacak mi neden tam kan istedi ki . Para tuzağı sanırım . Gıcık oldum.

Açıklık getirecek hatun geldi :) şöyle soyliyeyim cnm.kan parametre ve basit seyler parmaktan bakilabiliyor tahlil arttikca tup sayisida artiyor ve parmaktan cok kan cikmasi imkansiz.bazi dr lar basit birkac kan tahliline bakarken bazi dr lar ayrintili bakiyor.ha bana sorarsan ayrintili bakilmasindan yanayim.disardan anlamayacagin seyler olabiliyor kan testindr cikan ileride sorun olmasin diye bastan bilinmesi daha iyi oluyor.tabii bu kendi gorusum :) tabii bunun icin para da lazim herkes yaptiramiyor.pahali testler cunku.ama ederinden fazla isteyen cok hastane var.

Bu yürütecin yorumlarına bakmıştım da hafif olduğı için yürürken dengesi falan bozuluyor ayakları havaya kalkıyor yazmışlar madamcığım. Senin kız adımlıyor mu önerir misin yürüteci

para tuzagi deil.parmaktan bakilan da sadece hemoglobin belli olur ama kanin hucresel dagilimini gormek icin tam kan gerekir.ki onu da gormek gerekli bunun icin bir tup kandaki demir degeri icin ikinci tup alinmistir

Hajajajaj 2 cocukla sersemlicek vakit olmadigi icin direk cin gibi oldum
Ben yine olmazdim emin ol :) sabah halimizi gorsen ayaza acirsin :) gece yatmadan oyuncaklar yanimda olur sabah kalktiginda emziririm yataga oturturum yaninda olurum uyurum oyuncak veririm eline 3 tane sıķılcikla mizlanir baska 3 oyuncak daha diye diye yarim saat daha uyurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…