Neye bakılıyor ki o kadar, gerekli mi acaba şu an.Ya ne güzel demek ki yapılıyor. Hatta okumustum senin dediğin kalmış aklımda dedim parmaktan alan varmış . 3 tüp kan alicaz dedi. Bizim doktor tam kan sayımı istedi . 500 TL idi neyse dedim bebeğim için verdim. Ama damar bulamayınca iptal ettik işte. Demire bakılmayacak mi neden tam kan istedi ki . Para tuzağı sanırım . Gıcık oldum.
Çocuk doktorumuz ile görüştüm 9. Ve 11. Ay dedi görüştüğüm çocuk Doktoru özel muayenesi var baya pahalı eşim diyor tıp merkezinde yaptıralım ben diyorum oraya coronolı hasta da geliyor pcr testi yapılıyor çünkü gitmek istemiyorum hiç aşı yaptırasım yokBen yasindan sonra yaptircam
Bazi tip merkezleri veya hastaneler yapmiyor pcr testini koronali hastalari bile kabul etmiyor.arastirmak lazim tabii.Çocuk doktorumuz ile görüştüm 9. Ve 11. Ay dedi görüştüğüm çocuk Doktoru özel muayenesi var baya pahalı eşim diyor tıp merkezinde yaptıralım ben diyorum oraya coronolı hasta da geliyor pcr testi yapılıyor çünkü gitmek istemiyorum hiç aşı yaptırasım yok
Bizim burda 2 tane tıp merkezi var ikisi de pcr testi yapıyor bilmiyorum ne yapıcam siz vurdurdunuz mu menectra diye geçiyor menenjit aşısını bu arada bizim 9 ay bitiyor demi yaa 28 Şubat sizden 1 gün sonraBazi tip merkezleri veya hastaneler yapmiyor pcr testini koronali hastalari bile kabul etmiyor.arastirmak lazim tabii.
Asmye goturmuyor musun? Korona bulascaksa her yerden gelir. Sen tedbirini alip yaptir bebegin aşısını. Bunlar bence önemli aşılar. Ben yusraya 13 15. Aylarda yaptırdımÇocuk doktorumuz ile görüştüm 9. Ve 11. Ay dedi görüştüğüm çocuk Doktoru özel muayenesi var baya pahalı eşim diyor tıp merkezinde yaptıralım ben diyorum oraya coronolı hasta da geliyor pcr testi yapılıyor çünkü gitmek istemiyorum hiç aşı yaptırasım yok
Sağol hasatcim bilgiler için. Bebek hemsiresine gideceğim sanırım daha rahat damar bulur diye düşünüyorum. 1 yaşında da yaptırabilirim kendi doktorumuz bekleyebiliriz dedi bir yaşına kadar. Pahalı evet genelde verilir de 500 nedir ya çok benceAçıklık getirecek hatun geldi :) şöyle soyliyeyim cnm.kan parametre ve basit seyler parmaktan bakilabiliyor tahlil arttikca tup sayisida artiyor ve parmaktan cok kan cikmasi imkansiz.bazi dr lar basit birkac kan tahliline bakarken bazi dr lar ayrintili bakiyor.ha bana sorarsan ayrintili bakilmasindan yanayim.disardan anlamayacagin seyler olabiliyor kan testindr cikan ileride sorun olmasin diye bastan bilinmesi daha iyi oluyor.tabii bu kendi gorusum :) tabii bunun icin para da lazim herkes yaptiramiyor.pahali testler cunku.ama ederinden fazla isteyen cok hastane var.
Üç tüp alacaklardı işte damar bulamadılar istersen vazgeç dediler zaten içim gitti orda çıktım ben de . Para tuzağı derken fazla geldi 500 TL canim bana her yer mi böyle tam kan sayımı 500 mu her yerdepara tuzagi deil.parmaktan bakilan da sadece hemoglobin belli olur ama kanin hucresel dagilimini gormek icin tam kan gerekir.ki onu da gormek gerekli bunun icin bir tup kandaki demir degeri icin ikinci tup alinmistir
Önemli gibi araştırdığım kadarıyla. Ancak bir yaşına da ertelenebiliyor sanırım iki doktordan aldığım bilgi bu. Sadece kan bu kadar olması fazla geldi bana bilemiyorum canımNeye bakılıyor ki o kadar, gerekli mi acaba şu an.
Bizim gittiğimiz doktor pek tahlil istemez, yılda bir yaptırın der biz istemeden bakalım demez.
Ama aynı hastanede başka doktora gitmiştik bir kere 500 lirayla çıktık, bir problem de yoktu.
Kontrole bile gitmedik sonra ona.
Ne kan aldılar ki canım . Bizden 3 tüp alacaklardı . Neden farklı ki acabaParmaktan aldılar.
Her yerde neden böyle yapmıyorlar acaba, eziyet etmeden yaptılar.
Damar bulamıyorlar işte bebekte.
500 bence iyi :) 1.5 milyara bile yaptiran var abartmiyorum :)Sağol hasatcim bilgiler için. Bebek hemsiresine gideceğim sanırım daha rahat damar bulur diye düşünüyorum. 1 yaşında da yaptırabilirim kendi doktorumuz bekleyebiliriz dedi bir yaşına kadar. Pahalı evet genelde verilir de 500 nedir ya çok bence
Ayyyy bu benBen yine olmazdim emin ol :) sabah halimizi gorsen ayaza acirsin :) gece yatmadan oyuncaklar yanimda olur sabah kalktiginda emziririm yataga oturturum yaninda olurum uyurum oyuncak veririm eline 3 tane sıķılcikla mizlanir baska 3 oyuncak daha diye diye yarim saat daha uyurum :)
Ozellerde kan tahlilleri cok pahali canim ner egitsen 3 assa 5 yukari aynidir. Ben devlet hast goturuyorum 5 kurusda para vermiyorumÖnemli gibi araştırdığım kadarıyla. Ancak bir yaşına da ertelenebiliyor sanırım iki doktordan aldığım bilgi bu. Sadece kan bu kadar olması fazla geldi bana bilemiyorum canım
Parasi olan icin neysede500 bence iyi :) 1.5 milyara bile yaptiran var abartmiyorum :)
Şuan için güzel canım adımlıyor halıda gidişi ideal parkede hızlı gidiyor . Bence çokta hafif değil ya .Bu yürütecin yorumlarına bakmıştım da hafif olduğı için yürürken dengesi falan bozuluyor ayakları havaya kalkıyor yazmışlar madamcığım. Senin kız adımlıyor mu önerir misin yürüteci
Himm demek öyle500 bence iyi :) 1.5 milyara bile yaptiran var abartmiyorum :)
Ben ilk defa bu kadar gördüm valla en iyisi seninki bedava ben de öyle yaparım belki de şimdilik vazgeçtim 1 yaşında baktircam artık . 3 ay var gerçi kaçış yok pandemi pohOzellerde kan tahlilleri cok pahali canim ner egitsen 3 assa 5 yukari aynidir. Ben devlet hast goturuyorum 5 kurusda para vermiyorumpzt goturucem kan alimcak bizdende çıkın çıkın gelin
Kiz ne 9 u 10 ay bitiyor :) ocak 11.ay subat dogum gunu :) sen cocugu 1 ay genclestirmissin :) biz 5 dozluk olani vurduruyoruz cnm su ana kadar 3 doz vuruldu kaldi 2 doz bizim.onlarda 1 yasindan sonra.Bizim burda 2 tane tıp merkezi var ikisi de pcr testi yapıyor bilmiyorum ne yapıcam siz vurdurdunuz mu menectra diye geçiyor menenjit aşısını bu arada bizim 9 ay bitiyor demi yaa 28 Şubat sizden 1 gün sonra
Ah ah o saclarimin yuzumun dili olsada konussa :)Ayyyy bu benbide o mizlayan bebenin yanina 4.5yasinda circir böcüüu koy anne kiz hadi kalk bi cisini yap elini yuzunu yika kendine gel dio kucuk kaynana . Bide cinarda o oyuncaklarla kafama gozume vuruyo uyanmazsan ciglik ataeak sacimi cekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?