2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Neye bakılıyor ki o kadar, gerekli mi acaba şu an.
Bizim gittiğimiz doktor pek tahlil istemez, yılda bir yaptırın der biz istemeden bakalım demez.
Ama aynı hastanede başka doktora gitmiştik bir kere 500 lirayla çıktık, bir problem de yoktu.
Kontrole bile gitmedik sonra ona.

Ben yasindan sonra yaptircam
Çocuk doktorumuz ile görüştüm 9. Ve 11. Ay dedi görüştüğüm çocuk Doktoru özel muayenesi var baya pahalı eşim diyor tıp merkezinde yaptıralım ben diyorum oraya coronolı hasta da geliyor pcr testi yapılıyor çünkü gitmek istemiyorum hiç aşı yaptırasım yok

Bazi tip merkezleri veya hastaneler yapmiyor pcr testini koronali hastalari bile kabul etmiyor.arastirmak lazim tabii.

Bazi tip merkezleri veya hastaneler yapmiyor pcr testini koronali hastalari bile kabul etmiyor.arastirmak lazim tabii.
Bizim burda 2 tane tıp merkezi var ikisi de pcr testi yapıyor bilmiyorum ne yapıcam siz vurdurdunuz mu menectra diye geçiyor menenjit aşısını bu arada bizim 9 ay bitiyor demi yaa 28 Şubat sizden 1 gün sonra

Asmye goturmuyor musun? Korona bulascaksa her yerden gelir. Sen tedbirini alip yaptir bebegin aşısını. Bunlar bence önemli aşılar. Ben yusraya 13 15. Aylarda yaptırdım

Sağol hasatcim bilgiler için. Bebek hemsiresine gideceğim sanırım daha rahat damar bulur diye düşünüyorum. 1 yaşında da yaptırabilirim kendi doktorumuz bekleyebiliriz dedi bir yaşına kadar. Pahalı evet genelde verilir de 500 nedir ya çok bence

para tuzagi deil.parmaktan bakilan da sadece hemoglobin belli olur ama kanin hucresel dagilimini gormek icin tam kan gerekir.ki onu da gormek gerekli bunun icin bir tup kandaki demir degeri icin ikinci tup alinmistir
Üç tüp alacaklardı işte damar bulamadılar istersen vazgeç dediler zaten içim gitti orda çıktım ben de . Para tuzağı derken fazla geldi 500 TL canim bana her yer mi böyle tam kan sayımı 500 mu her yerde

Önemli gibi araştırdığım kadarıyla. Ancak bir yaşına da ertelenebiliyor sanırım iki doktordan aldığım bilgi bu. Sadece kan bu kadar olması fazla geldi bana bilemiyorum canım

500 bence iyi :) 1.5 milyara bile yaptiran var abartmiyorum :)

Ayyyy bu ben bide o mizlayan bebenin yanina 4.5yasinda circir böcüüu koy anne kiz hadi kalk bi cisini yap elini yuzunu yika kendine gel dio kucuk kaynana . Bide cinarda o oyuncaklarla kafama gozume vuruyo uyanmazsan ciglik ataeak sacimi cekiyo

Önemli gibi araştırdığım kadarıyla. Ancak bir yaşına da ertelenebiliyor sanırım iki doktordan aldığım bilgi bu. Sadece kan bu kadar olması fazla geldi bana bilemiyorum canım
Ozellerde kan tahlilleri cok pahali canim ner egitsen 3 assa 5 yukari aynidir. Ben devlet hast goturuyorum 5 kurusda para vermiyorum pzt goturucem kan alimcak bizdende çıkın çıkın gelin

Ozellerden bahsetmisken oglusdan once bi kimyasal gebelik olmustu iste test pozitif cikti heyecanlandim hemen kan vermek istedim tip merkezini aradim ucret sordum ucuk bi rakam soyledi tımam cınim tisikkirler dedim böyük doguma gittim (zekai tahir burak namidiger dogum evi) aciline gebelik testim pozitif cikti kan vermek istiyorum hocam ilac kullaniyorum sonuca gore birakmam gerekicek emin olmak istedim dedim tamam canim dedi dr muayene istermisin dedi istemiyorum dedim imza attim sadece kan verdim 2 saat sonrada sonucu ogrendim esimde bedelli askerlik yapacakti o 2 saatte ulusa gitmistikk ona yesil asker atleti ile yesil don almistik

Şuan için güzel canım adımlıyor halıda gidişi ideal parkede hızlı gidiyor . Bence çokta hafif değil ya .

Ozellerde kan tahlilleri cok pahali canim ner egitsen 3 assa 5 yukari aynidir. Ben devlet hast goturuyorum 5 kurusda para vermiyorum pzt goturucem kan alimcak bizdende çıkın çıkın gelin
Ben ilk defa bu kadar gördüm valla en iyisi seninki bedava ben de öyle yaparım belki de şimdilik vazgeçtim 1 yaşında baktircam artık . 3 ay var gerçi kaçış yok pandemi poh

Bizim burda 2 tane tıp merkezi var ikisi de pcr testi yapıyor bilmiyorum ne yapıcam siz vurdurdunuz mu menectra diye geçiyor menenjit aşısını bu arada bizim 9 ay bitiyor demi yaa 28 Şubat sizden 1 gün sonra
Kiz ne 9 u 10 ay bitiyor :) ocak 11.ay subat dogum gunu :) sen cocugu 1 ay genclestirmissin :) biz 5 dozluk olani vurduruyoruz cnm su ana kadar 3 doz vuruldu kaldi 2 doz bizim.onlarda 1 yasindan sonra.

Ah ah o saclarimin yuzumun dili olsada konussa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…