Yok gerekirse devletede giderim cnm :) ayazi goturdugumuz hastane orta gelirli insanlarin ozel hastanesi o yuzden pahali yapilmiyor biz 360 tl gibi bir fiyata tum kan testlerini yaptirmistik.ama pahali olsaydi.lan testlerinin ismini dr a kagida yazdirir devlet hastanesinde kan testimi yapar sonucumu gotururdum :) ki hamileyken oyle yapmistim.birde esimden gelen yuzde 15 indirim oluyor.ha birde devlet asilarini ucretsiz yapiyorlar sadece muayene parasi veriyorsun.zaten muayene oluyoruz orda yaptiriyoruz asimizida hem iki yere gitmemis oluyoruz ve dr kendisi yapiyor asiyi.Parasi olan icin neysedebenim bi ark var kit kanaat gecinip kuru ekmege talim ama aslada devlet hast gitmez ne devlet hastanersymis arkadas
Çok şükür canım bende dersler çocuklar derken zaman geçiyorMinnos demeye bin sahit ister yam yam benimki yam yamuyuttum uyandi simdi memeye sen nasilsin cnm
Mcv bakıldı, başka özellikle bakılan ne vardı bilmiyorum canım.Ne kan aldılar ki canım . Bizden 3 tüp alacaklardı . Neden farklı ki acaba
Cok iyiymis canim valla sanslisinYok gerekirse devletede giderim cnm :) ayazi goturdugumuz hastane orta gelirli insanlarin ozel hastanesi o yuzden pahali yapilmiyor biz 360 tl gibi bir fiyata tum kan testlerini yaptirmistik.ama pahali olsaydi.lan testlerinin ismini dr a kagida yazdirir devlet hastanesinde kan testimi yapar sonucumu gotururdum :) ki hamileyken oyle yapmistim.birde esimden gelen yuzde 15 indirim oluyor.ha birde devlet asilarini ucretsiz yapiyorlar sadece muayene parasi veriyorsun.zaten muayene oluyoruz orda yaptiriyoruz asimizida hem iki yere gitmemis oluyoruz ve dr kendisi yapiyor asiyi.
Yuzun cizikleriyle net konusuyodur benceAh ah o saclarimin yuzumun dili olsada konussa :)
Guvendigin bildigin bi dr hastame varsa gerisi teferruat canim. Ben kadin digum ve cocuk hastanesine yada sehir hastanesine goturuyorum gerektikce her ikisimdemde memnunum. Sen kendini ifade ettikten sonra ilgileniyorlar yani .bide cocuk hastanesinde bebek hemsiresi oluyor bilmeyen cesaret edemiyorBen ilk defa bu kadar gördüm valla en iyisi seninki bedava ben de öyle yaparım belki de şimdilik vazgeçtim 1 yaşında baktircam artık . 3 ay var gerçi kaçış yok pandemi poh
O zaman ben tamamen geç kaldım doktor bana ilk toz 9. Ay ikinci toz 11 ayKiz ne 9 u 10 ay bitiyor :) ocak 11.ay subat dogum gunu :) sen cocugu 1 ay genclestirmissin :) biz 5 dozluk olani vurduruyoruz cnm su ana kadar 3 doz vuruldu kaldi 2 doz bizim.onlarda 1 yasindan sonra.
Aynen cesaret edemedi dünkü hemşireler de zaten resmen vazgeç dediler. Bebek hemsiresi vardı ama içeri almıyordu istemedim. Güvendiğim bir yer de yok malesef bakıyorum işte yapcaz biselerGuvendigin bildigin bi dr hastame varsa gerisi teferruat canim. Ben kadin digum ve cocuk hastanesine yada sehir hastanesine goturuyorum gerektikce her ikisimdemde memnunum. Sen kendini ifade ettikten sonra ilgileniyorlar yani .bide cocuk hastanesinde bebek hemsiresi oluyor bilmeyen cesaret edemiyor
Sırf o yüzden özel sağlık sigortası yaptırdık iyi ki yaptırmışız 1300 TL verdik şimdi hem muayeneler ücretsiz hem kan tahliline para vermedik o zaman çıktı zaten parasıSağol hasatcim bilgiler için. Bebek hemsiresine gideceğim sanırım daha rahat damar bulur diye düşünüyorum. 1 yaşında da yaptırabilirim kendi doktorumuz bekleyebiliriz dedi bir yaşına kadar. Pahalı evet genelde verilir de 500 nedir ya çok bence
Kollarım mosmor pink bu hatun beni yavaş yavaş kemiriyorYuzun cizikleriyle net konusuyodur bence. Sabah tirnaklarini kestim 2 gun sifatimiz rahat edicek darbe alicak ama cizilmicek
Polis cnm esim.yanlis alamadim cnm :)Cok iyiymis canim valla sanslisin. Senin esinn ne is yapiyodu cnm . Bizimde burda cankaya belesiyesinin saglik karti var bazi ozel hastenelerde geciyor ama ne hikmetse her gidisimde hep aksilik cikiyodu kullanamiyodum heleki kan testlerinde hic gecmiyomus zaten . Bu arada yanlis anlamadin umarim ozel hast seysini genel konustum
Gec kaldin o zaman cnmO zaman ben tamamen geç kaldım doktor bana ilk toz 9. Ay ikinci toz 11 ay
Hangi aşı canım menenjit miKiz ne 9 u 10 ay bitiyor :) ocak 11.ay subat dogum gunu :) sen cocugu 1 ay genclestirmissin :) biz 5 dozluk olani vurduruyoruz cnm su ana kadar 3 doz vuruldu kaldi 2 doz bizim.onlarda 1 yasindan sonra.
Yusraya 13 ve 15. Ayda yapilmisti bunda da oyle yaptiririm diyordum benGec kaldin o zaman cnm
kaca ve hangi firmaya yaptirdiniz canim sigortayiSırf o yüzden özel sağlık sigortası yaptırdık iyi ki yaptırmışız 1300 TL verdik şimdi hem muayeneler ücretsiz hem kan tahliline para vermedik o zaman çıktı zaten parası
Ayyy oglusumuda gemürür dimiKollarım mosmor pink bu hatun beni yavaş yavaş kemiriyorm b r nin dediği geliyor aklıma demiş ya eşi biz ölsek kemirir bizi ufak ufak aç kalmaz diye
Ula adamin arkasindan hep birlikte kiziyoduk nie demiyonki benim kocamin kelepcesi var sizi varyaaa iceri tikar diePolis cnm esim.yanlis alamadim cnm :)
1300 TL di canım allianz sigortaya bana yaptırdık benim üstümden kızımda yararlanıyor . 10 muayene ona 10 muayene bana veriyor. Yanlış olmasın ama benimkileri de kullanabiliyor sanırım .kaca ve hangi firmaya yaptirdiniz canim sigortayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?