2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Parasi olan icin neysede benim bi ark var kit kanaat gecinip kuru ekmege talim ama aslada devlet hast gitmez ne devlet hastanersymis arkadas
Yok gerekirse devletede giderim cnm :) ayazi goturdugumuz hastane orta gelirli insanlarin ozel hastanesi o yuzden pahali yapilmiyor biz 360 tl gibi bir fiyata tum kan testlerini yaptirmistik.ama pahali olsaydi.lan testlerinin ismini dr a kagida yazdirir devlet hastanesinde kan testimi yapar sonucumu gotururdum :) ki hamileyken oyle yapmistim.birde esimden gelen yuzde 15 indirim oluyor.ha birde devlet asilarini ucretsiz yapiyorlar sadece muayene parasi veriyorsun.zaten muayene oluyoruz orda yaptiriyoruz asimizida hem iki yere gitmemis oluyoruz ve dr kendisi yapiyor asiyi.

Ne kan aldılar ki canım . Bizden 3 tüp alacaklardı . Neden farklı ki acaba
Mcv bakıldı, başka özellikle bakılan ne vardı bilmiyorum canım.
Kan grubuna bakıldı bir de, doğumdan sonra bakılan yanlış olabiliyormuş.
Minik bir tüpe damlata damlata aldı, 10 damla yoktur.

Cok iyiymis canim valla sanslisin. Senin esinn ne is yapiyodu cnm . Bizimde burda cankaya belesiyesinin saglik karti var bazi ozel hastenelerde geciyor ama ne hikmetse her gidisimde hep aksilik cikiyodu kullanamiyodum heleki kan testlerinde hic gecmiyomus zaten . Bu arada yanlis anlamadin umarim ozel hast seysini genel konustum

Ben ilk defa bu kadar gördüm valla en iyisi seninki bedava ben de öyle yaparım belki de şimdilik vazgeçtim 1 yaşında baktircam artık . 3 ay var gerçi kaçış yok pandemi poh
Guvendigin bildigin bi dr hastame varsa gerisi teferruat canim. Ben kadin digum ve cocuk hastanesine yada sehir hastanesine goturuyorum gerektikce her ikisimdemde memnunum. Sen kendini ifade ettikten sonra ilgileniyorlar yani .bide cocuk hastanesinde bebek hemsiresi oluyor bilmeyen cesaret edemiyor

Aynen cesaret edemedi dünkü hemşireler de zaten resmen vazgeç dediler. Bebek hemsiresi vardı ama içeri almıyordu istemedim. Güvendiğim bir yer de yok malesef bakıyorum işte yapcaz biseler

Sırf o yüzden özel sağlık sigortası yaptırdık iyi ki yaptırmışız 1300 TL verdik şimdi hem muayeneler ücretsiz hem kan tahliline para vermedik o zaman çıktı zaten parası

Yuzun cizikleriyle net konusuyodur bence . Sabah tirnaklarini kestim 2 gun sifatimiz rahat edicek darbe alicak ama cizilmicek
Kollarım mosmor pink bu hatun beni yavaş yavaş kemiriyor m b r nin dediği geliyor aklıma demiş ya eşi biz ölsek kemirir bizi ufak ufak aç kalmaz diye

Polis cnm esim.yanlis alamadim cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…