Aramıza hoşgeldin canısıSelam haaaanimlar. Ben bugun baya tirlatikim. Uykusuz yorgun sinirli ve aç
Canım bugün burada hava güneşli. Çocukları dışarı çıkardım biraz. Aslında ben de evde bunalmıştım. Güneşli açık hava bana da iyi geldi. Ben de kendimi çok enerjisiz hissediyordum saat 1 e kadarSelam haaaanimlar. Ben bugun baya tirlatikim. Uykusuz yorgun sinirli ve aç
Hava kapalı evim zaten giris kat. Evde mizir mızir hic durmuyolarCanım bugün burada hava güneşli. Çocukları dışarı çıkardım biraz. Aslında ben de evde bunalmıştım. Güneşli açık hava bana da iyi geldi. Ben de kendimi çok enerjisiz hissediyordum saat 1 e kadar
Sevdi mi? Benimki içmiyor ya.. 1 kutu almıştım ya. Kahvaltıda içine ekmek peynir yumurta ezerek zar zor bitirdim.Ben esleme deneme amacli devam sütü verdim ilk kez
Aynen kuzum bir pedia-d3 var onun içeriği temiz devletin karşıladığı olarak bir de coledan galibaKızlar bu devletin verdiği d vitamininin içinde de mi paraben var ben daha yeni duyuyorum ?
Ay ben paraben olduğunu bilmiyordum vallaAynen kuzum bir pedia-d3 var onun içeriği temiz devletin karşıladığı olarak bir de coledan galiba
Menenjit cnm.2 tür varmis biri 3 doz 1 i 2 doz sekinde ama isimlerini hep karistiriyorum :)Hangi aşı canım menenjit mi
Hangi aylar bilmiyorum acikcasi son aylari :) arkadas dr oyle dedi diye o zaman gec kalmissin dedim yine sor sen cnm :)Yusraya 13 ve 15. Ayda yapilmisti bunda da oyle yaptiririm diyordum ben
Allah seni :) birsey olmaz ben varim onun amiri olarak m etme cenem yeter :)Ula adamin arkasindan hep birlikte kiziyoduk nie demiyonki benim kocamin kelepcesi var sizi varyaaa iceri tikar diebundan sonra abimmmm
Aç haric hepsinden var bende :) sozde diyet yapiyordum 1 kilo verdim biraktim alsamlari abur cubur yemiyorum sadece keske daha fazla dirayetli olsam senin gibiSelam haaaanimlar. Ben bugun baya tirlatikim. Uykusuz yorgun sinirli ve aç
Evet cnm dogal olmadigi icin biz aldigimizda kendime kullanmistimKızlar bu devletin verdiği d vitamininin içinde de mi paraben var ben daha yeni duyuyorum ?
Kız hasaaatt beni yüreklendir azıcıkben korkuyorum nedense o aşıdan yaaaMenenjit cnm.2 tür varmis biri 3 doz 1 i 2 doz sekinde ama isimlerini hep karistiriyorum :)
Sen ne kullanıyorsun peki . Ben bilmiyordum paraben olduğunu vallaEvet cnm dogal olmadigi icin biz aldigimizda kendime kullanmistim
Adam pislik çıktı rıza baba espirisini yapıyor muAllah seni :) birsey olmaz ben varim onun amiri olarak m etme cenem yeter :)
Yarim icti simdilikSevdi mi? Benimki içmiyor ya.. 1 kutu almıştım ya. Kahvaltıda içine ekmek peynir yumurta ezerek zar zor bitirdim.
Biz doktora gitmiyoruz ki sorayımHangi aylar bilmiyorum acikcasi son aylari :) arkadas dr oyle dedi diye o zaman gec kalmissin dedim yine sor sen cnm :)
+1Nebçim gün ya.
Öf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?