2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Burdayim dunurum. Defnosa randevuu ariyordum canim . Cenesinde et beni cikmisti bi goturduk krem verdi kurutup duaurecek dedi hic bi ise yaramadi yarin icin esim guya randevu almisti randevu meger bugunmus gecti yani cogu hastanede cildiye bolumu filyasyon ekibi olarak gorev yapiyormus.koca ankarada randevu yok saka gibi. Yarin ozel hast goturcez sabah aricamda randevu varsa ommümün sonuna kdar bu et beniylemi yasicam yani dio

Ben esleme deneme amacli devam sütü verdim ilk kez
Aaa ictimi cnm bi tepki verdimi . Bende denememek icim zortutuyorum kendimi . Hangi marka verdin. Muhallebi yada biskivuli mama yiyir emiyor uyutuyorum en gec yarim saat somra emmek icin agliyor. Bem aclikdan oldugunu dusunmuyorum ama bir aklimda deme diyo. Hatta sut sagsam biveronla icirsrm dedim aylardir sagmiyorum sut cikmazsada bozulurum

Ömrünü yesinler onun kızımın kımırcık görümcesi

Bende en son ekimde sagmisim. Buzlukta bir Paket süt var. Bimden dostun devam sütünü almis bilerek gündüz verdim alerji olcakmi diye

Bende en son ekimde sagmisim. Buzlukta bir Paket süt var. Bimden dostun devam sütünü almis bilerek gündüz verdim alerji olcakmi diye
Canim bir kac gundur buna kafa yoruyorumda iceriklerini arastirdim biminki sofra sekeri ve bi madde iceriyormus saglik acisimdan sinofta kaldi yaziyordu . Zaten o cok tatli bariz sekerli belli . Defnosa hamileyken kendime aliyordum canim.cekiyoduda

Canim bir kac gundur buna kafa yoruyorumda iceriklerini arastirdim biminki sofra sekeri ve bi madde iceriyormus saglik acisimdan sinofta kaldi yaziyordu . Zaten o cok tatli bariz sekerli belli . Defnosa hamileyken kendime aliyordum canim.cekiyoduda
Yusra ya 15 ayliktan sonra mis almistik. Belkide onumuzdeki ay maas alinca kutu mama aldiririm bilmiyorum kafam cok karisik. Ama sut yetmez artik 9700 olmuş. Ek gıda verdikce bile yiyor doymak nedir bilmiyo sanki. Yusra 18 aylikken 10 kg idi. Bu belkide yasinda 10 kg olcak.. diyette yaptigim icin belki yetmiyodur dedim. Hem arada anneme birakacagim zamanlar olur onada alissin

Yasina girince icerler zaten yasa kdr destekliceksen gunde 1kere versen toplam 2kutu mama yeter diye tahmin ediyorum .olabilir diyet illaki farkediyorur

Benimki kdar luzumsuz uyanan bi bebek varmidir bilmiyorum.bugun tek gunduz uykusu uyudu ve 10dagece uykusuna yatirdim suan belki inanmazsiniz 7. Postayi emiyor .gercekten artik bom bos oturmak istiyorum bombos ya hic bisey yapmadan . Suan yeni disi kusuda yok usandim artik gercekten . Beni emzik etti ya.emzigi veriyorum agliyor .bunu emziyorum odaya gidiyirum kizin cenesi durmuyo apuk sapuk konusuyo gereksiz seyler istiyor sabredemiyorum . Ne bi kahve ne bi cay keyfim var wc bile luks saka gibi yaa getcekten duzelsin artik su uyku 10 15 max 20 dk arayla sabaha kdr memede yaa oyle yutkunma sesi falan yok lastik oldu memeler napsin . 4kere 5kere uyanan bebeleriniz icin kalkinda sukur namazi kilin valla...

Canim gercekten cok zor durumdasin. Baya memekolik olmuş çınar. Ben en başında emzik vermedim 20 gün dayanabildim. Bunlar emme refleksi cok güçlü herhalde. Yusrayi uyutamazdim ya emmek isterdi surekli. En sonunda mecbur alistirdim. Eğer alismasaydi ayni senin gibi olurduk herhalde. Allah yardimcin olsun ama destek alman lazim. Boyle uykusuz yorgun nereye kadar dayanabilirsin

Cnm o kdr yoruldumki suan sana aglayarak yaziyorum yaa. Evladim tabi emzircem ama bu kdar meme emmesi normalmi yaa emzik gibi resmrn baska bir aciklamasi yok .sutse sut mamaysa ma canima tak etti yaa denicem gerckten dayanacak gucum kalmadi artik. Son 3 gundurde gece bide bana dinuyor sarilma pozisyonumda kolumda uyuyor tamam hersey iyi hosda sinirli gergin oluyorum uykusuz oldugm icin . Yasina girsin gece beslenmesini kesmek icin her yolu denicem takatim kalmadi yaa 8.ye agladi vermedim salliyorum. Zorla emzigi soktum agzina

Pinkoooo geçen gün ben de sinir kriz gecirdim bazen evden çıkıp fidesi geliyor insanın . İsim kotusu sonra vicdan azabı cek dur. Sonra diyorum ki ben de insanım. Nereye kadar dayanir ki insan. Sabır bazen taşıyor. Ağladım hüngür hüngür baya da rahatlatti ağlamak ihtiyacım varmış. Annelik zormuş sen iki kere annesin daha zor tabi. Gececek isallah hepsi. Bebeğin atak döneminde mi acaba ? Bizim de düzen yok malesef. Emzik kullanmıyor mu ? Ya da yatmadan tok tutan mamalar varmış . Ne bileyim belki işe yarar canım benim sakin olmaya çalışacağız artık.

Canım seninki açlıktan değil alışkanlık yapmış iyice.Acı birşey sürerek ya da tüy koyarak bıraktıranlar var ama o zaman emmeyi bırakırsa sıkıntı.Sen emziği alıştırmaya çalışsan iyi olur gerçi benimki de emziği bıraktı artık hep meme istiyor dün delirtti beni sürekli memedeydi.Bu gece uyuyor ama biogaia damla aldım gaz için iyi geldi sanırım uyuyor.Benimkinin sıkıntısını bulup hallettim.Darısı senin başına canım zor gerçekten ben üç gün zor dayandım sen uzun zamandır böylesin

Cnm yatmadan yediriyorum sonra azda emiyor sonra salliyorum max yarim.saat sonra basliyor emmelere.emzik kullaniyor zar zor .uyiyirken yani sallarken aliyor sonra atiyo agzindan kabul etmiyor emzigi. Atak falan deil cnm brnimki cook uzun.zamandir boyle kac ay oldu inan bilmiyorum suan kolda uyuyor bkimca agliyo sinirlerim acaip yiprandi cnm Allah canlarini sag etsinde ben cok zorlaniyorm bi salsa bemi hafyada 2gun normal.uyusa ona bile raziyim canim .hic vijdan yapma insaniz tas olsa catlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…