Annenden yada kayinvaliden den destek istesen biraz en azından birkac gün gelipte sende bir kendini toparlasanGercekten psikolojim bozuldu canim .uyusada ben tedirginlikten uyuyamiyordum bin ara.bugun beni yatagima uzaaya bile hasret birakti hala ayni modda bi uyusa uyuyacagim. Sinirlendim kaldirdim artik. Bana sirinlik yapacaksi nie uyumuyosun sen dedim suratim bes karis tabi dudagini buzdu agladi bide susturmaya ugrastim. Hic enerjim yok basim catliyor
Yoğurt gaz yapar canım akşam yemeğinden önce versen iyi olur.Ay.
Ben her akşam yoğurt veriyorum yatmadan önce o yüzden mi kıvranıp duruyor?
Suçlamadığım sebze kalmadı da
Ay o kadar haklisin ki cnm bir cozum yolu bulman gerek maalesefCnm yatmadan yediriyorum sonra azda emiyor sonra salliyorum max yarim.saat sonra basliyor emmelere.emzik kullaniyor zar zor .uyiyirken yani sallarken aliyor sonra atiyo agzindan kabul etmiyor emzigi. Atak falan deil cnm brnimki cook uzun.zamandir boyle kac ay oldu inan bilmiyorum suan kolda uyuyor bkimca agliyo sinirlerim acaip yiprandi cnm Allah canlarini sag etsinde ben cok zorlaniyorm bi salsa bemi hafyada 2gun normal.uyusa ona bile raziyim canim .hic vijdan yapma insaniz tas olsa catlar
Nasıl yaptın canım detaylı bahseder misin? Yani nasıl çektin fotoları? Benim de aklımdan sürekli eski stil stüdyoda aile fotosu çektirmek geçiyor. Böyle klasik nostaljik
Canim tabiki ilkinde mutlu olmaz ama bebekler cok cabuk ogrenir bir iki derken inan 1saat bile sensiz kalsa kafani toplarsin ,doktorlar cocuktur aglar modunda genelde emzirme yda uyku danismani olabilir sanki biberon denersen senden alirsa hoc kabuletmiyorlar biliyor dayanamayip emzircegini ins. Asarsiniz bu durumuCnm babasi uyutsa cocuk kafayi yer heralde 30ndknzor dayaniyor bir sonraki postayasuan full uyanik calpol verdim kizimda agladi uyandi babasi wcye goturdu uyurken tuvalet ihtyaci gelince ondada aglama huyu var hepsi bir alem. 2 dk gozumu kirpamad cnm uyursa daha yeni yaticam 3.30u bulur heralde . Baktim olmuyor ben uyandirdim calpol vermek icin oda onu bekliyormus masil keyifli oyunlar oynuyor gorsen sebeklik yapiyor sevdik babasiyla yorduk bakalim simdi deniyorum insallah uyur bas agrisi yukleniyor . Pzt dr a gidicez cnm dr a bi daniscam fikir alcam mama derse vericem gercekten ben sagligimdan olucam
Gece benim uyuyup annemin bebek baktigini dusununce gulesim geldi ajocumAnnenden yada kayinvaliden den destek istesen biraz en azından birkac gün gelipte sende bir kendini toparlasan
Keske cnm uyku danismanligi almak cok isterdim ama butcem yok bunun icin. Mart sonuna kdar sabredicem insallah Allah guc kuvvet versin bana gece beslenmesini keserim die dusunuyorum suan dusunumce cok zor ama heo boyoe oomicak sonucta buyucek buyuyor 1tane daha buyuttum boyle kendimi telkin ediyorum gece hic kiyamiyorum opuyorum kokluyorum oda onu istiyor zaten ama bi yerden sonra artik uyumak istiyorumCanim tabiki ilkinde mutlu olmaz ama bebekler cok cabuk ogrenir bir iki derken inan 1saat bile sensiz kalsa kafani toplarsin ,doktorlar cocuktur aglar modunda genelde emzirme yda uyku danismani olabilir sanki biberon denersen senden alirsa hoc kabuletmiyorlar biliyor dayanamayip emzircegini ins. Asarsiniz bu durumu
Alip basimi nere gidem hasatAy o kadar haklisin ki cnm bir cozum yolu bulman gerek maalesef
En azından gunduz dedim bir iki gunde bile toparlarsin iyi gelir anlamındaGece benim uyuyup annemin bebek baktigini dusununce gulesim geldi ajocum. Oyle bir yardima ihtiyacim yokki canim meme emmek istiyor yine bana ihtiyac var
Ay ben izledim onu ya ve cok üzüldüm. Çocukken neler görmüş nelere maruz kalmis. Yetmemiş birde hödük odun kocaya toslamışAlip basimi nere gidem hasatkirmizi odayi izliyomusun ? Boncuk adinda karakter var dedeler gorunuyo buna ermisler yani esime diyorum dedeler yakinda banada gorunecek az kaldi
Yok cnm izlemiyorum yemek yerken 15 dk esra erol o kadar inanirmisin tv izleyecek vakit bulamiyorum.arada benide cileden cikariyor resmen kavga ediyoruz ayazla.aglicam gorup dahada aglicak.adam gibi aglatmiyorlardaAlip basimi nere gidem hasatkirmizi odayi izliyomusun ? Boncuk adinda karakter var dedeler gorunuyo buna ermisler yani esime diyorum dedeler yakinda banada gorunecek az kaldi
Yatirirken dua okuyormusun cnm ben dua okudugum geceler sanki daha huzurlu uyuyor.Alip basimi nere gidem hasatkirmizi odayi izliyomusun ? Boncuk adinda karakter var dedeler gorunuyo buna ermisler yani esime diyorum dedeler yakinda banada gorunecek az kaldi
Keske cnm uyku danismanligi almak cok isterdim ama butcem yok bunun icin. Mart sonuna kdar sabredicem insallah Allah guc kuvvet versin bana gece beslenmesini keserim die dusunuyorum suan dusunumce cok zor ama heo boyoe oomicak sonucta buyucek buyuyor 1tane daha buyuttum boyle kendimi telkin ediyorum gece hic kiyamiyorum opuyorum kokluyorum oda onu istiyor zaten ama bi yerden sonra artik uyumak istiyorum
Ah pinkim hepimiz boncuğuzAlip basimi nere gidem hasatkirmizi odayi izliyomusun ? Boncuk adinda karakter var dedeler gorunuyo buna ermisler yani esime diyorum dedeler yakinda banada gorunecek az kaldi
Keske cnm uyku danismanligi almak cok isterdim ama butcem yok bunun icin. Mart sonuna kdar sabredicem insallah Allah guc kuvvet versin bana gece beslenmesini keserim die dusunuyorum suan dusunumce cok zor ama heo boyoe oomicak sonucta buyucek buyuyor 1tane daha buyuttum boyle kendimi telkin ediyorum gece hic kiyamiyorum opuyorum kokluyorum oda onu istiyor zaten ama bi yerden sonra artik uyumak istiyorum
Aynen oyle canim. Gece beslenmesi kesilince buyuk cogunlukta gece uykusu duzene girer ama benim defne duzelme olmamisti . Umut fakirin ekmegi diyip denicemAmin canim insallah Allah yardimcin olsun gece beslenmesini kesmek.duzene koyuyorsa ondaa az kalmis onu hic uygulayamadigimiz icin bilmiyorum ,insN kiyamiyorki bj yandanda dedigin gibi sabir cnm gecicek bak oyle boyle derken yasina a z kaldı
Cok zor olucak cnm biliyorum ama boyle hidersr denemek zorundayim dermanim kalmadi 1 degil 2 degil hergece boyleAh pinkim hepimiz boncuğuzcidden selonun çok uyandığı geceler aklıma direk sen geliyorsun bu kız nasıl dayanıyor diye . Çok zor gece beslenmesini kesmek bende gece ağladığında arada emzirmeden kucağımda pışpışlıyım diyorum yok illa emecek aranıyor
Hii anladim cnm is guc bitmiyorki canim sende biliyosun nasil olur bilemedimEn azından gunduz dedim bir iki gunde bile toparlarsin iyi gelir anlamında
Once nazar dualarini okuyorum sonrada kalem suresini aciyorum sallarken dinliyor bittikce uyuyana kdar tekrar tekrar aciyorum canim .Yatirirken dua okuyormusun cnm ben dua okudugum geceler sanki daha huzurlu uyuyor.
Bende ite kaka kirmizi odayi izlemeye calisiyorumYok cnm izlemiyorum yemek yerken 15 dk esra erol o kadar inanirmisin tv izleyecek vakit bulamiyorum.arada benide cileden cikariyor resmen kavga ediyoruz ayazla.aglicam gorup dahada aglicak.adam gibi aglatmiyorlarda
Ay sorma yaa o kadinin artiklarini yiyerek buyumuslerya icim parcalandi benimde . Kocasida tam bir hayvan anca yemek dusunuyor sacini kesti farketmedi ben yapti farketmedi cocuklari olmuyormuymus orayi anlayamadim ajo degindilermi o kismaAy ben izledim onu ya ve cok üzüldüm. Çocukken neler görmüş nelere maruz kalmis. Yetmemiş birde hödük odun kocaya toslamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?