2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Annenden yada kayinvaliden den destek istesen biraz en azından birkac gün gelipte sende bir kendini toparlasan

Ay o kadar haklisin ki cnm bir cozum yolu bulman gerek maalesef

Nasıl yaptın canım detaylı bahseder misin? Yani nasıl çektin fotoları? Benim de aklımdan sürekli eski stil stüdyoda aile fotosu çektirmek geçiyor. Böyle klasik nostaljik

Aslinda cok profesyonel degil ama seviyorum ugrasmayi cnm duzenleyince atarim resmini :) Hasatzamani ayazda gorur birkac yilbasi dekorum vardi onları kullandim ,isim tahtasi ,eline oyalancagi dekor yatagin uzerine ortu sererek cektim

Canim tabiki ilkinde mutlu olmaz ama bebekler cok cabuk ogrenir bir iki derken inan 1saat bile sensiz kalsa kafani toplarsin ,doktorlar cocuktur aglar modunda genelde emzirme yda uyku danismani olabilir sanki biberon denersen senden alirsa hoc kabuletmiyorlar biliyor dayanamayip emzircegini ins. Asarsiniz bu durumu

Keske cnm uyku danismanligi almak cok isterdim ama butcem yok bunun icin. Mart sonuna kdar sabredicem insallah Allah guc kuvvet versin bana gece beslenmesini keserim die dusunuyorum suan dusunumce cok zor ama heo boyoe oomicak sonucta buyucek buyuyor 1tane daha buyuttum boyle kendimi telkin ediyorum gece hic kiyamiyorum opuyorum kokluyorum oda onu istiyor zaten ama bi yerden sonra artik uyumak istiyorum

Alip basimi nere gidem hasat kirmizi odayi izliyomusun ? Boncuk adinda karakter var dedeler gorunuyo buna ermisler yani esime diyorum dedeler yakinda banada gorunecek az kaldi
Ay ben izledim onu ya ve cok üzüldüm. Çocukken neler görmüş nelere maruz kalmis. Yetmemiş birde hödük odun kocaya toslamış

Alip basimi nere gidem hasat kirmizi odayi izliyomusun ? Boncuk adinda karakter var dedeler gorunuyo buna ermisler yani esime diyorum dedeler yakinda banada gorunecek az kaldi
Yok cnm izlemiyorum yemek yerken 15 dk esra erol o kadar inanirmisin tv izleyecek vakit bulamiyorum.arada benide cileden cikariyor resmen kavga ediyoruz ayazla.aglicam gorup dahada aglicak.adam gibi aglatmiyorlarda

Yatirirken dua okuyormusun cnm ben dua okudugum geceler sanki daha huzurlu uyuyor.

Ah pinkim hepimiz boncuğuz cidden selonun çok uyandığı geceler aklıma direk sen geliyorsun bu kız nasıl dayanıyor diye . Çok zor gece beslenmesini kesmek bende gece ağladığında arada emzirmeden kucağımda pışpışlıyım diyorum yok illa emecek aranıyor

Amin canim insallah Allah yardimcin olsun gece beslenmesini kesmek.duzene koyuyorsa ondaa az kalmis onu hic uygulayamadigimiz icin bilmiyorum ,insN kiyamiyorki bj yandanda dedigin gibi sabir cnm gecicek bak oyle boyle derken yasina a z kaldı

Amin canim insallah Allah yardimcin olsun gece beslenmesini kesmek.duzene koyuyorsa ondaa az kalmis onu hic uygulayamadigimiz icin bilmiyorum ,insN kiyamiyorki bj yandanda dedigin gibi sabir cnm gecicek bak oyle boyle derken yasina a z kaldı
Aynen oyle canim. Gece beslenmesi kesilince buyuk cogunlukta gece uykusu duzene girer ama benim defne duzelme olmamisti . Umut fakirin ekmegi diyip denicem

Cok zor olucak cnm biliyorum ama boyle hidersr denemek zorundayim dermanim kalmadi 1 degil 2 degil hergece boyle . #boncukgiller

Yok cnm izlemiyorum yemek yerken 15 dk esra erol o kadar inanirmisin tv izleyecek vakit bulamiyorum.arada benide cileden cikariyor resmen kavga ediyoruz ayazla.aglicam gorup dahada aglicak.adam gibi aglatmiyorlarda
Bende ite kaka kirmizi odayi izlemeye calisiyorum .

Ay ben izledim onu ya ve cok üzüldüm. Çocukken neler görmüş nelere maruz kalmis. Yetmemiş birde hödük odun kocaya toslamış
Ay sorma yaa o kadinin artiklarini yiyerek buyumuslerya icim parcalandi benimde . Kocasida tam bir hayvan anca yemek dusunuyor sacini kesti farketmedi ben yapti farketmedi cocuklari olmuyormuymus orayi anlayamadim ajo degindilermi o kisma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…