- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bende iyle duaunuykrum canim aclik susuzluk vs degil tamamen huya dondu .saniyorki gece boyle oluyor . Lalalaya yazarken kolumdaydi bak biraktim sana yazarken suan agladi geri aldim sabaha kdr boyle nefes aldirmiyor . Gaz mazda degil benim kizimda boyleydi sabaha kdar dibimde olmak isterdi ama artik 2cocukla ben bu akisi kaldiramiyorum artik .Canım seninki açlıktan değil alışkanlık yapmış iyice.Acı birşey sürerek ya da tüy koyarak bıraktıranlar var ama o zaman emmeyi bırakırsa sıkıntı.Sen emziği alıştırmaya çalışsan iyi olur gerçi benimki de emziği bıraktı artık hep meme istiyor dün delirtti beni sürekli memedeydi.Bu gece uyuyor ama biogaia damla aldım gaz için iyi geldi sanırım uyuyor.Benimkinin sıkıntısını bulup hallettim.Darısı senin başına canım zor gerçekten ben üç gün zor dayandım sen uzun zamandır böylesin
Cnm o kdr yoruldumki suan sana aglayarak yaziyorum yaa. Evladim tabi emzircem ama bu kdar meme emmesi normalmi yaa emzik gibi resmrn baska bir aciklamasi yok .sutse sut mamaysa ma canima tak etti yaa denicem gerckten dayanacak gucum kalmadi artik. Son 3 gundurde gece bide bana dinuyor sarilma pozisyonumda kolumda uyuyor tamam hersey iyi hosda sinirli gergin oluyorum uykusuz oldugm icin . Yasina girsin gece beslenmesini kesmek icin her yolu denicem takatim kalmadi yaa 8.ye agladi vermedim salliyorum. Zorla emzigi soktum agzina
Nasıl yaptın canım detaylı bahseder misin? Yani nasıl çektin fotoları? Benim de aklımdan sürekli eski stil stüdyoda aile fotosu çektirmek geçiyor. Böyle klasik nostaljikBu aralar telaslagecip gidiyor canim ,hatira fotografi cektim cocuklara yillik onlar yyurken duzenliycem
Ya dokunmadı. Aslında çok güzel doyuruyormuş ve birkaç kez dışarı çıkardığımda etrafı izleyerek biberonla da içti. Dışarıda kalma süremi uzatmıştı. Ama tabiisi benim işimi kolaylaştırdığı için oğlum hiçç istemediDokundumu peki canim ? Kabizlik kizariklik vs
Klasik zitlasmaYa dokunmadı. Aslında çok güzel doyuruyormuş ve birkaç kez dışarı çıkardığımda etrafı izleyerek biberonla da içti. Dışarıda kalma süremi uzatmıştı. Ama tabiisi benim işimi kolaylaştırdığı için oğlum hiçç istemediTekrar da almadım.
Cnm babasi uyutsa cocuk kafayi yer heralde 30ndknzor dayaniyor bir sonraki postayaCanim yaa hangimiz tahammul sinirlari tasmiyoki ,uykusuzluk zatem basli basina sinir yapiyor cok zor ama aksam uykusuna babasiyla mi gecse blki o zaman bu kadat sık uyanmaz dis donemi ,hastaliktir hadi artar düşkünlükte senunki sanki daha xok huy oldu.. oglum ekgida cok az alirdi emzik almzdi surekli emerdi ama ona ragmen boyle sık uyanmazdi cok uykusuz kaldim diyemem coksukur sen defmede aynıydı diyorsun nasil dayancaksinki kizma kendine mama dene bence belki gece olsun icerde birkac zaman sonra surekli memeye kalkmaz
Bende cok sık uyandim. Sanki hic uyumadım. Cok zor cidden.acaba sen daha kucukken her ağlamasına meme mi verdin. Ondan mi bu kadar alıştı? Ben su veriyorum. Emzik veriyorum olmazsa salliyorum. Karnı toklugundan eminsem emzirmem. Birde kisa ve az emip tam doymuyor olabilir çünkü onu da yaşadik maalesef. Mama vermek kotude birsey degil artik bir öğün sütü etkilesin sanmam zaten ek gida aliyolarCnm babasi uyutsa cocuk kafayi yer heralde 30ndknzor dayaniyor bir sonraki postayasuan full uyanik calpol verdim kizimda agladi uyandi babasi wcye goturdu uyurken tuvalet ihtyaci gelince ondada aglama huyu var hepsi bir alem. 2 dk gozumu kirpamad cnm uyursa daha yeni yaticam 3.30u bulur heralde . Baktim olmuyor ben uyandirdim calpol vermek icin oda onu bekliyormus masil keyifli oyunlar oynuyor gorsen sebeklik yapiyor sevdik babasiyla yorduk bakalim simdi deniyorum insallah uyur bas agrisi yukleniyor . Pzt dr a gidicez cnm dr a bi daniscam fikir alcam mama derse vericem gercekten ben sagligimdan olucam
Sen o şuruplardan alsaydın o zaman keşke dünürüm .. böyle durumlar için ya zaten onlar . İnternetten versene sipariş eczanede yoksa.Cnm babasi uyutsa cocuk kafayi yer heralde 30ndknzor dayaniyor bir sonraki postayasuan full uyanik calpol verdim kizimda agladi uyandi babasi wcye goturdu uyurken tuvalet ihtyaci gelince ondada aglama huyu var hepsi bir alem. 2 dk gozumu kirpamad cnm uyursa daha yeni yaticam 3.30u bulur heralde . Baktim olmuyor ben uyandirdim calpol vermek icin oda onu bekliyormus masil keyifli oyunlar oynuyor gorsen sebeklik yapiyor sevdik babasiyla yorduk bakalim simdi deniyorum insallah uyur bas agrisi yukleniyor . Pzt dr a gidicez cnm dr a bi daniscam fikir alcam mama derse vericem gercekten ben sagligimdan olucam
Uretimi yokmus canimSen o şuruplardan alsaydın o zaman keşke dünürüm .. böyle durumlar için ya zaten onlar . İnternetten versene sipariş eczanede yoksa.
Bilmiyorum nerde hatam var bilmiyorum....Bende cok sık uyandim. Sanki hic uyumadım. Cok zor cidden.acaba sen daha kucukken her ağlamasına meme mi verdin. Ondan mi bu kadar alıştı? Ben su veriyorum. Emzik veriyorum olmazsa salliyorum. Karnı toklugundan eminsem emzirmem. Birde kisa ve az emip tam doymuyor olabilir çünkü onu da yaşadik maalesef. Mama vermek kotude birsey degil artik bir öğün sütü etkilesin sanmam zaten ek gida aliyolar
Okuldan sonraya bıraktım, seneye inşallah okula gider de ordaki uyumuna bakarım önce.Belki de basit bir tedavi gerekecektir ciddi birşey değildir.Bir götür baktır bence.Ergenliğe gelene kadar halletmen iyi olur.
Ay.Aman gaz yapar bide
Bi ara 3e kadar yatmıyordum sinirlerim bozulmasın diye.Benimki kdar luzumsuz uyanan bi bebek varmidir bilmiyorum.bugun tek gunduz uykusu uyudu ve 10dagece uykusuna yatirdim suan belki inanmazsiniz 7. Postayi emiyor .gercekten artik bom bos oturmak istiyorum bombos ya hic bisey yapmadan . Suan yeni disi kusuda yok usandim artik gercekten . Beni emzik etti ya.emzigi veriyorum agliyor .bunu emziyorum odaya gidiyirum kizin cenesi durmuyo apuk sapuk konusuyo gereksiz seyler istiyor sabredemiyorum . Ne bi kahve ne bi cay keyfim var wc bile luks saka gibi yaa getcekten duzelsin artik su uyku 10 15 max 20 dk arayla sabaha kdr memede yaa oyle yutkunma sesi falan yok lastik oldu memeler napsin. 4kere 5kere uyanan bebeleriniz icin kalkinda sukur namazi kilin valla...
Canım okula başlayınca benim kız sorunlu olmamasına rağmen sorunlar başladı.Okul farklı bir ortam.Okula başlamadan halledersen iyi olur.Okul ya daha kötü yaparsa.Öncesinde olursa önlemini almış olursun.Öğretmenini ona göre bilgilendirirsin.Uyumsuzluk yaşarsa okuldan bir kere soğursa hep öyle kalabilir.Bütün okul hayatı sıkıntı olmasın.Bunu bir sosyolog,öğretmen ve anne olarak söyleyebilirim.Okuldan sonraya bıraktım, seneye inşallah okula gider de ordaki uyumuna bakarım önce.
Ama aslında ne kadar erken o kadar iyi, doğru diyorsun.
Evet canım biri menactra sanırım niz yaptırdık çoğunu bir tanesi bir yaşına kaldı galibaMenenjit cnm.2 tür varmis biri 3 doz 1 i 2 doz sekinde ama isimlerini hep karistiriyorum :)
Bizimkinin adı farklıydı ya.Biz olduk ateş falan yapmadı .Aşı vurulduktan sonra hastanede ateş düşürücü verdiler bir daha evde vermeme getek kalmadı.Yaptır çok artmış durumda Allah korusun bsşka tedavisi de yok.Kız hasaaatt beni yüreklendir azıcıkben korkuyorum nedense o aşıdan yaaaağrı ateş yapıyor diyorlar . Doktorla sözleştik bu hafta için ama valla hep erteliyorum . İsimlerini de yazdı hatta böyle anlattı sağolsun . Şu aylar yaparız dedi
Evet canım kötü bir hastalık Allah korusun . Tek korkum bexsero yurtdışında bebeklere uygulanmıyormuş o . Nerden okuduysam onu da . Yaptıran çok kişi var Türkiye de ama . Bu hafta yaptırırız bizde . Calpol var zaten evdeBizimkinin adı farklıydı ya.Biz olduk ateş falan yapmadı .Aşı vurulduktan sonra hastanede ateş düşürücü verdiler bir daha evde vermeme getek kalmadı.Yaptır çok artmış durumda Allah korusun bsşka tedavisi de yok.
Gercekten psikolojim bozuldu canim .uyusada ben tedirginlikten uyuyamiyordum bin ara.bugun beni yatagima uzaaya bile hasret birakti hala ayni modda bi uyusa uyuyacagim. Sinirlendim kaldirdim artik. Bana sirinlik yapacaksi nie uyumuyosun sen dedim suratim bes karis tabi dudagini buzdu agladi bide susturmaya ugrastim. Hic enerjim yok basim catliyorBi ara 3e kadar yatmıyordum sinirlerim bozulmasın diye.
3ten sonra 1-2 saatlik kesintisiz uykusu oluyordu onu beklerdim.
6da kalkardı zaten.
Ayy çok zor ya
İnşallah girer düzene artık.
Olabilir benceAy.
Ben her akşam yoğurt veriyorum yatmadan önce o yüzden mi kıvranıp duruyor?
Suçlamadığım sebze kalmadı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?