2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende iyle duaunuykrum canim aclik susuzluk vs degil tamamen huya dondu .saniyorki gece boyle oluyor . Lalalaya yazarken kolumdaydi bak biraktim sana yazarken suan agladi geri aldim sabaha kdr boyle nefes aldirmiyor . Gaz mazda degil benim kizimda boyleydi sabaha kdar dibimde olmak isterdi ama artik 2cocukla ben bu akisi kaldiramiyorum artik .

Canim yaa hangimiz tahammul sinirlari tasmiyoki ,uykusuzluk zatem basli basina sinir yapiyor cok zor ama aksam uykusuna babasiyla mi gecse blki o zaman bu kadat sık uyanmaz dis donemi ,hastaliktir hadi artar düşkünlükte senunki sanki daha xok huy oldu.. oglum ekgida cok az alirdi emzik almzdi surekli emerdi ama ona ragmen boyle sık uyanmazdi cok uykusuz kaldim diyemem coksukur sen defmede aynıydı diyorsun nasil dayancaksinki kizma kendine mama dene bence belki gece olsun icerde birkac zaman sonra surekli memeye kalkmaz

Dokundumu peki canim ? Kabizlik kizariklik vs
Ya dokunmadı. Aslında çok güzel doyuruyormuş ve birkaç kez dışarı çıkardığımda etrafı izleyerek biberonla da içti. Dışarıda kalma süremi uzatmıştı. Ama tabiisi benim işimi kolaylaştırdığı için oğlum hiçç istemedi Tekrar da almadım.

Cnm babasi uyutsa cocuk kafayi yer heralde 30ndknzor dayaniyor bir sonraki postaya suan full uyanik calpol verdim kizimda agladi uyandi babasi wcye goturdu uyurken tuvalet ihtyaci gelince ondada aglama huyu var hepsi bir alem. 2 dk gozumu kirpamad cnm uyursa daha yeni yaticam 3.30u bulur heralde . Baktim olmuyor ben uyandirdim calpol vermek icin oda onu bekliyormus masil keyifli oyunlar oynuyor gorsen sebeklik yapiyor sevdik babasiyla yorduk bakalim simdi deniyorum insallah uyur bas agrisi yukleniyor. Pzt dr a gidicez cnm dr a bi daniscam fikir alcam mama derse vericem gercekten ben sagligimdan olucam

Bende cok sık uyandim. Sanki hic uyumadım. Cok zor cidden.acaba sen daha kucukken her ağlamasına meme mi verdin. Ondan mi bu kadar alıştı? Ben su veriyorum. Emzik veriyorum olmazsa salliyorum. Karnı toklugundan eminsem emzirmem. Birde kisa ve az emip tam doymuyor olabilir çünkü onu da yaşadik maalesef. Mama vermek kotude birsey degil artik bir öğün sütü etkilesin sanmam zaten ek gida aliyolar

Sen o şuruplardan alsaydın o zaman keşke dünürüm .. böyle durumlar için ya zaten onlar . İnternetten versene sipariş eczanede yoksa.

Bilmiyorum nerde hatam var bilmiyorum....

Belki de basit bir tedavi gerekecektir ciddi birşey değildir.Bir götür baktır bence.Ergenliğe gelene kadar halletmen iyi olur.
Okuldan sonraya bıraktım, seneye inşallah okula gider de ordaki uyumuna bakarım önce.
Ama aslında ne kadar erken o kadar iyi, doğru diyorsun.

Bi ara 3e kadar yatmıyordum sinirlerim bozulmasın diye.
3ten sonra 1-2 saatlik kesintisiz uykusu oluyordu onu beklerdim.
6da kalkardı zaten.
Ayy çok zor ya
İnşallah girer düzene artık.

Okuldan sonraya bıraktım, seneye inşallah okula gider de ordaki uyumuna bakarım önce.
Ama aslında ne kadar erken o kadar iyi, doğru diyorsun.
Canım okula başlayınca benim kız sorunlu olmamasına rağmen sorunlar başladı.Okul farklı bir ortam.Okula başlamadan halledersen iyi olur.Okul ya daha kötü yaparsa.Öncesinde olursa önlemini almış olursun.Öğretmenini ona göre bilgilendirirsin.Uyumsuzluk yaşarsa okuldan bir kere soğursa hep öyle kalabilir.Bütün okul hayatı sıkıntı olmasın.Bunu bir sosyolog,öğretmen ve anne olarak söyleyebilirim.

Bizimkinin adı farklıydı ya.Biz olduk ateş falan yapmadı .Aşı vurulduktan sonra hastanede ateş düşürücü verdiler bir daha evde vermeme getek kalmadı.Yaptır çok artmış durumda Allah korusun bsşka tedavisi de yok.

Evet canım kötü bir hastalık Allah korusun . Tek korkum bexsero yurtdışında bebeklere uygulanmıyormuş o . Nerden okuduysam onu da . Yaptıran çok kişi var Türkiye de ama . Bu hafta yaptırırız bizde . Calpol var zaten evde takip ederiz ateşini ne yapalım

Bi ara 3e kadar yatmıyordum sinirlerim bozulmasın diye.
3ten sonra 1-2 saatlik kesintisiz uykusu oluyordu onu beklerdim.
6da kalkardı zaten.
Ayy çok zor ya
İnşallah girer düzene artık.
Gercekten psikolojim bozuldu canim .uyusada ben tedirginlikten uyuyamiyordum bin ara.bugun beni yatagima uzaaya bile hasret birakti hala ayni modda bi uyusa uyuyacagim. Sinirlendim kaldirdim artik. Bana sirinlik yapacaksi nie uyumuyosun sen dedim suratim bes karis tabi dudagini buzdu agladi bide susturmaya ugrastim. Hic enerjim yok basim catliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…