2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Eltim gorumcem olmadığı icin yorum yapmamistim ama kimolursa olsun en guzeli mesafeli iliski ne kalbi kirilir ne de insan tasalaniyor cok deger verince karsilik alamayincada kotu hissediyorsun sonucta ,aslinda kv firsat vermese kizi ona güvenmese hix bu kadar buyumuycek sanki olanlar Allah sBir versin :)

Kv ye göre hep kızı haklı hiç toz kondurmaz görümce kendi kv si ile de sorunlar yaşadı annesi hep kızına hak verdi kızının kv si yuva yıkan kadın oldu

Bir sure sonra vazgeciyorsun tartismaktan basinin caresine bakiyorsun ben artik o asamaya geldim.hic yokmus gibi davraniyorum.kendime diyorum ki evde yalnizsin tek bakman gerek.yuzune dedim zaten bekar anneyim sanki bir halta yaramiyorsun

Çok güzel düşünmüşsün ben namaz dahi kılmıyorum yaa şu 2021 bi başlangıç olsa diyorum gerçekten namaz kılmamakta insana sıkıntı veriyor
Cok haklisin cnm bemde kilamiyorum valla keske kiksam iste disiplin olmak lazim abdestki dolasmak lazimda baheside yokda iste anla

Bir sure sonra vazgeciyorsun tartismaktan basinin caresine bakiyorsun ben artik o asamaya geldim.hic yokmus gibi davraniyorum.kendime diyorum ki evde yalnizsin tek bakman gerek.yuzune dedim zaten bekar anneyim sanki bir halta yaramiyorsun
Saatb3te evi supurdum sildim.cocugu doyurdum uyttum yemek yaptim daha yemekler pismedenn geri uyandi . Bu arada defne hanimla cinar beye ayri menuler hazirladim. Neyse yemegi yedik topladim cinari yikadim giydirdim defneyi yikadim giydirdim. Bibsurede 5 dk oyalayamiyor dioki yaninizda dursun k.bkma bakcaksin dedim. Yemek yeme disinda saatlerdir ayakta dolaniyorum is yetistiriyorum simdide tatli yaocan diyodun noldu diyo cocugu uyutta yapayim dedim o bende durmaz uyumaz diyo . Gece ben cildirirken geldi yarim saat goturdu yarimmsaat uyudum gece bakmistimya unuttunmu diyo saka gibi ? Sonuc olarak okumusuda okumamisida amiri memuru ogretmeni iscisi discisi limoncusu hepsi ama hepsi ayni....

Ben bu sıra sık sık üzgünüm çünkü çaresiz hissediyorum. Hele ki bu karantina zamanları bana iyice cehennem oldu. Ben eşimin yüzüne öyle desem kıyamet kopar benimki sinirlenince içinden hulk çıkıyor.

Aylardir ben bu durumu hatta cogu zaman bununn yarim saatli olanini yasiyorum ve kalkip baktigi yardim ettigi sayilidir ... cunku bebeler sut bebesi emiyoryalr yada iste mama tuketiyolar babayla isleri yok anne lazim anme kokusu lazim . Ben artik bittim tukendim saatler ilrleyip aksam oldukca geriliyorum uyumayacak diye uyutup bi kahve yapsam burnumdan getiriyor . Dun cildirmiscaaina agalayinca esim geldi daha yatmisti bebde daha ohh ne uyuttum diyip odadan cikamamistim... noldu nie agliyor dedi birakimca agliyo iste dedim geldi aldi oturma odasinda salladi tekintitresime aliyorum ararsin ben gelirim dedim yarim saat durdu tam cunku daha fazla emmeden durmuyor acliktan degil resmen takinti oldu emmek . Bosuna esinle kavga etme canim hepsi ayni kisilik kendini uzuup soguttugunla kalirsin bebegin meme istiyor vermedenn avunmuyolar iste biliyosun zaten

Benimkide cabuk sinirlenir ama son zamanalrda brn hic onanfirsat vermiyorum ben heo sinirki gergin mutsuz bir kadin oldum cunku uyumuyorum dinlenmiyorum kendim icin yaotigim zevkim icin yaotigim hoc bir sey yok .sadece ailemle ve ailesiyle gorusuykruz kendi annemgil bile gelecek olsaa amaaaan odayi kim toplicak moduna giriyorum oyle usandim tukendim.. kendime alisveris yaptim 2 hafta oldu daha hic denemedim bile bir yere gitmiyoruzki neyime almisimki diyorum oncedenn olsa ohhoo nasil heveslenirdim ama simdi hersey cok baska... Allah cocuklarima bana esime saglik sihhat versin sukursuzluk etmek istemiyorumda korkusuzca agzina yalandan maske takip her delige giren gezen tozanlar yuzunden uzadikca uzadi bu illet onlar yuzunden ben bu kdar sikildim bunaldim hersey dahada zor.. en zor zamanlari evde gecirdik gun yuzu goremedik bunalmak hakkimiz bence arkadasim

Canım buraya uzun uzun yazmadım ama bazen özellikle sabaha karşı saatte 3 defa uyanıyor peki sen tecrübelisin ne zaman geçiyor bu? Ya aramı bozuyorum çünkü sadece bu değil yani bunca şeye rağmen kendini çok fedakar görüyor her tartışmada yaptıklarımı küçümsediğini görüyorum ve bu beni deli ediyor. Sürekli birbirimizi iğnelemeler vs Aramıza buz dağları girdi desem yeridir

Ya o kadar aynı ki durum aylar oldu bi avm ye bile gitmedim bunaldım sıkıldım kendi her gün işe gittiği için anlamıyor

Bu hevessizlik gecmedikce zortoparliycaz zaten cnm belki su durumda beraber yaşayanlar filan bi tikdaha sansli en azindan insan goruyorlar ,ciksan ayri cikmasan ayri rahatsizsin sebze meyve alisverisinide avm den yaptigimiz icin haftda 1cikiyorum mecbur dun noldu biliyo musun alisvrrisin ortasinda kizim aglamya başladı ne emzik ne kucak yok durmuyor ,bebek odalari tuvaletlerde kapali gectim magazanin en kenarinda emzirdimyoksa asla durmazdi..
Sonrada gitmişken kendime yeni pijamalar aldim mutlu mutlu bggun onlarla geziyorum sanki abiye almis gjbiyim
O arada esimlede atistik kendide sıkıldı aksama kadar ara ara burnu kanamis gecede ayni onlar hic gelemeiyor biz gibi sıkıntıya

İşin kötüsü pink bana bu virüs hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor böyle dediğimde hadi canım olur mu öyle diyorlar

Sonuç olarak hepsi erkek

Ya o kadar aynı ki durum aylar oldu bi avm ye bile gitmedim bunaldım sıkıldım kendi her gün işe gittiği için anlamıyor
Biz hep evde olduğumuz için artık işe gitmeyi bile nimetten sayıyoruz bende aynı şeyi söylüyorum eşime arabana binip gidiyorsun iki insan görüyorsun ben hep evdeyim diyorum o da işe gidiyorum ne yapayım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…