Ben yapamıyorum öyle yani içim sinir dolu ben zaten sürekli kalkıyorum o zaman o da kalkacak sallayacak uyumazsa ben alır emziririm zaten diye düşünüyorum. Sabahtan akşama kadar çocukla ilgileniyorum gece sabaha kadar yine ben kalkıyorum babasının ne faydasını gördüm ki o zaman. Bu sinirle sürekli tartışıyorum sürekli. Çıldırmak üzereyimE bebekteki leke çıkarıcı anca döküldükten hemen sonra sıkıp 40 derecede makinada yada elinde çitileyince etkili oluyor arkadaşım haberin olsun
Mandalina bizde pişik yapmıyor canım kivi yapmış olabilir ama .
Ağzını ıslak mendille silince oluyor bizimde yüzünü suyla yıkayınca biraz kızarıklıklar azalıyor canım çok sivilce gibi olmuşsa da yıkayıp nemlendirici sürüyorum geçiyor .
çiçekli böcekli arkadaşım eşim sadece gözünü açar bakar sonra uykusuna devam eder kalksa ne yapacak ki emmeden uyumuyor çocuk . O kalksa da ben zaten uyumaya devam edemem bebek uyudu mu uyucak mı ay kocaayım sinirlenecek mi vs diye . Bu konuda hiç tartışmamız olmadı o yüzden . Ha gündüz evdeyken ilgilenmediğin de kızıyorum bende mesela . İlla oluyor böyle tartışmalar bebekli evlerde bence . Birbirinizi kırmayın yeter ki
Ya hiç sorma bi de üzerine sanki suçluymuşum gibi sinir çekiyoeumYükümüz azmış gibi bir de bunlar sinirlenecek diye geriliyoruz ya.
Yeminle ben feministlik kıyılarındayım, herkesi neden idare ediyorum
Allah yardım etsin dun gece agladım artik psikoloji kalmiyorBen de bu saat hala uyanığım, 2 buçuk gibi uyandı uyumuyor. Az önce tekrar emzirip uyuttum tabi uyanmazsa. Ağlasa sızlansa hasta mı diyeceğim ama mutlu oyun istiyor.
bence yediklerinizden ver anlattigin kadariyla tatsiz tuzsuz yemez gibi bebegin corbalarinizdan yemek shyu az yemek taneleri ile ezilmis pilav yogurt falanGünaydın kızlarrrBebişlerin öğünlerinden biraz bahseder misiniz yaa. Özellikle öğle ve akşam menüleri. Ben kahvaltısını yaptırıyorum oğlumun (çünkü henüz huysuzluk moduna geçmemiş oluyor ). Sonra akşama kadar mızmız ve yaramazlıklardan ne teklif etsem istemiyor. Daha doğrusu yemeğe dikkatini vermiyor. Yoksa acıkıyor biliyorum. Ben de çok yorulduğum için kendim de dinleneyim o esnada diye alıp emziriyorum. Yani biz yemek yerken tırtıklıyor birşeyler. Ya da eline birşeyler veriyorum gün içinde. Ama özel olarak bebişim için neler pişirsem acaba?
gecmis olsun dünür,bende dun ufak bi kanama yasadim hayirlisi ins spiral kaymamistir yumurtlama gunleri tam o yuden de az kanama olmus olabilir baya agrim oluyor yumurtlama gunlerinde niye bilmem hayir sanki yumurta jsteyen oldu olmasin artik bagis yapacam yumurta bagisiSpor yaparken zorladim sanirim
Canım dikişini foto atar mısın benimde delik gibi var da bayadır var amaSpor yaparken zorladim sanirim
Atmasam daha iyi olur.Canım dikişini foto atar mısın benimde delik gibi var da bayadır var ama
Canım ben şanslıyım o konuda ne versem yediği içinGünaydın kızlarrrBebişlerin öğünlerinden biraz bahseder misiniz yaa. Özellikle öğle ve akşam menüleri. Ben kahvaltısını yaptırıyorum oğlumun (çünkü henüz huysuzluk moduna geçmemiş oluyor ). Sonra akşama kadar mızmız ve yaramazlıklardan ne teklif etsem istemiyor. Daha doğrusu yemeğe dikkatini vermiyor. Yoksa acıkıyor biliyorum. Ben de çok yorulduğum için kendim de dinleneyim o esnada diye alıp emziriyorum. Yani biz yemek yerken tırtıklıyor birşeyler. Ya da eline birşeyler veriyorum gün içinde. Ama özel olarak bebişim için neler pişirsem acaba?
iltihap varsa dr a git cnm aile hekimligi bile olur aslinda evde bacoderm falan var mi belki de onlar gecici cozum olur kadin dogum dr u da ultrason ile baksa mi ki oyle de pis bi donem ki insan cekiniyor hastaneye gitmeye korkuyoruzAtmasam daha iyi olur.
Ama buyuk değil. Kucuk kizariklik sanki iltihapta geldi anlamiyorum
Peki canım sen bilirsin . Krem yok mu evde uygun , sürsenAtmasam daha iyi olur.
Onların sağlığı açısından bilmiyorum ama bizim ruh ve beden sağlığımız için bizim yemeklere ne kadar erken alışırlarsa o kadar iyiYaa sağolasın kuzum takip edeyim o sayfayı. Ben de her yaptığım yemekten veriyorum aslında ama doyumluk yiyemiyor öyle. Az az da olsa veriyorum ama her yemeğe alışsın diyeDün mesela bezelye yemeği verdim, çok sevdi. Ama ağzı yandı biraz, bizim salçamız biraz acı Hemen ayran verdim. Öyle öyle alışıyorlar işte.
Geçmiş olsun canım.Spor yaparken zorladim sanirim
Bir domtora git kuzum ya ne olur ne olmazAtmasam daha iyi olur.
Ben de bizim yemeklerden yiyebileceği varsa veriyorum.Geçen bulgur pilavı verdim,dolma verdim dün balık verdim.Evde ona göre birşey olmayınca ona ayrı yapıyorum.Onların sağlığı açısından bilmiyorum ama bizim ruh ve beden sağlığımız için bizim yemeklere ne kadar erken alışırlarsa o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?