2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben yapamıyorum öyle yani içim sinir dolu ben zaten sürekli kalkıyorum o zaman o da kalkacak sallayacak uyumazsa ben alır emziririm zaten diye düşünüyorum. Sabahtan akşama kadar çocukla ilgileniyorum gece sabaha kadar yine ben kalkıyorum babasının ne faydasını gördüm ki o zaman. Bu sinirle sürekli tartışıyorum sürekli. Çıldırmak üzereyim

bence yediklerinizden ver anlattigin kadariyla tatsiz tuzsuz yemez gibi bebegin corbalarinizdan yemek shyu az yemek taneleri ile ezilmis pilav yogurt falan

Spor yaparken zorladim sanirim
gecmis olsun dünür,bende dun ufak bi kanama yasadim hayirlisi ins spiral kaymamistir yumurtlama gunleri tam o yuden de az kanama olmus olabilir baya agrim oluyor yumurtlama gunlerinde niye bilmem hayir sanki yumurta jsteyen oldu olmasin artik bagis yapacam yumurta bagisi

evet kahvalti yaptirdim metsil gaz damlasi ,melisali zinco damla ,su verildi dis jeli suruldu popo el yuz pipi yikandi ust inceltildi bklm ne kadar ogle uykusu yapacak emiyor su an

yine bi kac dis birden cikiyor jel surerken el yontemiyle anladigim kadariyla ayni tarafta altli ustlu iki azı dis birden geliyor

bugun kizi benim yanima alip uyku egitimi cermeye vasliucam oglana aglarsa mudahale ederim kamerasini acıcam bebek müzigi acicam gece lambasi var zaten bklm

Canım ben şanslıyım o konuda ne versem yediği içinÖğlenleri genelde sebze yapıyorum karışık içine biraz kıyma koyuyorum.Mesela patates,doğan,kapya biber,kıyma karışımı.Balkabağı,soğan,havuç,bulgur karışımı.Geçen gün pazı,koyma,pirinç unu karışımı verdim.Aşkamlatında yoğurt çorbası,tarhana gibi daha hafif çorbalar.

Atmasam daha iyi olur.
Ama buyuk değil. Kucuk kizariklik sanki iltihapta geldi anlamiyorum
iltihap varsa dr a git cnm aile hekimligi bile olur aslinda evde bacoderm falan var mi belki de onlar gecici cozum olur kadin dogum dr u da ultrason ile baksa mi ki oyle de pis bi donem ki insan cekiniyor hastaneye gitmeye korkuyoruz

Onların sağlığı açısından bilmiyorum ama bizim ruh ve beden sağlığımız için bizim yemeklere ne kadar erken alışırlarsa o kadar iyi

Onların sağlığı açısından bilmiyorum ama bizim ruh ve beden sağlığımız için bizim yemeklere ne kadar erken alışırlarsa o kadar iyi
Ben de bizim yemeklerden yiyebileceği varsa veriyorum.Geçen bulgur pilavı verdim,dolma verdim dün balık verdim.Evde ona göre birşey olmayınca ona ayrı yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…