2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bayanlar İnstagram dan diyetisyen buldum 185 tl online diyet yapabilir miyim faydalı olur mu acaba
Fayda görenler var.Tatlı,hamurişi,pilav ve makarna hariç herşeyi yiyebilirsin.Ben bunlar hariç sevdiklerimden menü hazırlıcam kendime öyle denicem.Ben kendimi biliyorum uymam başkasının verdiği listeye.

Kaç gündür yazmayınca merak ettik seni.Geçmiş olsun canım gidicen mi doktora

En rahatı sebze püresi biraz da içine kıyma al sana protein ve vitaminKöfte nasıl yapıyorsun canım ben daha denemedim

Kokune kibrit suyu dedim :) cok tartistik hatta su anda konusmuyorum bile kendisiyle.sanki bekar anneyim.kendi basimin caresine bakiyorum cnm.ev isi yapmiyorum yormuyorum artik kendimi vakit kalirsa ufak tefek yapiyorum.
Böylesine ikinci çocuk düşünmicen olur da ilerde ikinci çocuk falan derse yapıştır lafını zor işin.Benim babam da yoğun çalışıyordu haftanın yedi günü sabah akşam.Annem de polismiş yoğunmuş birbirlerini göremiyorlarmış öyle olunca annem bırakmış işi.Bizi annem büyüttü sayılır babam hep vardı da herşeyimizle annem ilgilenirdi.Şimdi babam torunlarıyla ilgileniyor

En rahatı sebze püresi biraz da içine kıyma al sana protein ve vitaminKöfte nasıl yapıyorsun canım ben daha denemedim
Dün müydü burda bi köfte muhabbeti oldu hiç girmedim konuya
İlk kuzu kıymadan az ekmekli baharatsıza yakın yaptım, çok kötüydü.
Dün dana kıymadan klasik köfte yaptım, tuz yok baharat az.
Soğan, sarımsak, salça, yoğurt, yumurta, kimyon, nane, kişniş, az pul biber ve karabiber.
Onunkini yapıp kendimize tuz, pul biber, karabiber ekledim.
Tok karnına yedi kendi köftelerini beğendi.

Evet biraz kıymayla çok besleyici olur, öyle vermedim hiç galiba.
Çeşit düşünmek zor geliyor, sebzeleri değiştir değiştir ver işte

Aynen canım oğlanla ilgileniyor eşim oynatıyor uyutmaya çalışıyor ama çocuk ağlıyor nedense onun elinde gözü hep bende.Gece hele eşim bakınca hiç durmuyor geçen delirdim ama tutuşturdum eline ben yatıyorum ne yaparsan yap diye.Bir saat oturmuşlar gece donra uyutmuş yanıma geldiklerinde 15 dakika geçmiş gibiydi hatta söylendim on dakikada mı getiriyon diyeEşim de insaf ya hakkımı yeme üç saat oldu dedi

D destina3 senin dediğini düşündüm güzel bi uslüpla düşünceni söyleyebilirsin demiştin bende görümce hanıma yıl başı için birlikte olalım dicem eğer bi bahane uydurursa ben sana bi şey mi yaptım hayırdır benim senle bi sorunum yok dicem bi kaç haftasonu üst üste görüştük sıkıldım bunaldım fazla samimiyet olsun istemiyorum ama kopmakta istemiyorum kızımın halası eniştesi kuzeni sonuçta onlarla bi bağımızda olsun görümcemin bazı hal ve hareketlerine sinir oluyorum ama aramızda kötü de değil resmiyiz samimide değiliz onunla sorun yaşamak istemiyorum annesini dolduruyor annesi de kocamı dolduruyor huzurum kaçıyor yani demek istediğim mesafeli bi ilişki en güzeli hem huzurumun kaçmaması için hem de aramızda bi bağ olsun kızımın onların sevgisine de ihtiyacı var beni anlayabiliyor musun Agape beni anlamayan insan görümcesini sevmiyor istemiyor hem de yılbaşı için davet edecek diyebilir

Ben seni anlıyorum canım ben de aynı durumdayım.Ben de görümcelerimi severim anlaşırız da ama çocuklar birbiriyle anlaşamayınca herkesin çocuğu kıymetli malum sürtüşmeler olabiliyor.Ben de sıkıntı olmasını sevmediğim için çocuklar büyüyene kadar daha az görüşmeye çalışıyorum.En güzel açık açık konuş şakayla karışık sor hatta.Samimiyetin varsa hayırdır hiç pas vermiyorsun bana bu aralar diyebilirsin ben derim benimkilere

Benim göbeğim çok var yaa ben yapmak başarmak istiyorum hem sağlık hem görünüş hem de özgüveni açısından kendimi kül kedisi gibi hissediyorum
Benim de var vermem lazım da yemeyi de bırakamıyorum.Yemek mutluluk kaynsğım oldu resmen.Sşim hem söyleniyor hem tatlı tuzlu ne seviyorsam getiriyor eve

Beni anladığına sevindim dediğin gibi herkesin çocuğu kıymetli ve ben bu çocukların anlaşmazlığı yüzünden baya büyük bi sorun yaşadım geçmişte görümcemin çocukları gerçekten aksi inatçı benim yavrum daha yumuşak huylu şuan görümcemin ki 8 yaşında benimki 7 yaşında duruldular biraz anlaşıyorlar

Benim de var vermem lazım da yemeyi de bırakamıyorum.Yemek mutluluk kaynsğım oldu resmen.Sşim hem söyleniyor hem tatlı tuzlu ne seviyorsam getiriyor eve
Ben sırf hamile kalmak için kilo verdim çokta güzel olmuştum herkes şaşırıyordu bence isteyince oluyor daha önce olmuştu

Sabah yumurta veriyorum genelde. İçine lor peynir ya da labne ekliyorum. Bazen de haşlayıp yediriyorum. Peynir suya koyuyorum geceden onu veriyorum bazen. Bir öğün yoğurt ya da ayran veriyorum. Bir öğün çorba veriyorum. Bugün kıymalı tarhana vardı. Bazen sebze çorbası yoğurt çorbası vs. Bir öğün meyve veriyorum. Elma armut muz karışık. Bazen ihlamurla bebe bisküvisi hünnap veriyorum. Ama bunları tamamen bitirmiyor. En çok yoğurt seviyor. Dolapta köftesi var kıyması var ılık suyu peyniralti suyu tereyağı lor labnesi var dondurucuda hazırda bekliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…