Fayda görenler var.Tatlı,hamurişi,pilav ve makarna hariç herşeyi yiyebilirsin.Ben bunlar hariç sevdiklerimden menü hazırlıcam kendime öyle denicem.Ben kendimi biliyorum uymam başkasının verdiği listeye.Bayanlar İnstagram dan diyetisyen buldum 185 tl online diyet yapabilir miyim faydalı olur mu acaba
Kaç gündür yazmayınca merak ettik seni.Geçmiş olsun canım gidicen mi doktoragecmis olsun dünür,bende dun ufak bi kanama yasadim hayirlisi ins spiral kaymamistir yumurtlama gunleri tam o yuden de az kanama olmus olabilir baya agrim oluyor yumurtlama gunlerinde niye bilmem hayir sanki yumurta jsteyen oldu olmasin artik bagis yapacam yumurta bagisi
En rahatı sebze püresi biraz da içine kıyma al sana protein ve vitaminBende geniş bir menü yok.
Hâla arada sebze püresi veriyorum, istemezse bi yoğurt bi püre diye kakalıyorum.
Tarhananın içine yine sebze doğuruyorum, koyu koyu veriyorum.
Yeşil mercimek verdim dün.
Buzlukta köfte oluyor genelde onun için, üşenince 2 köfte pişiriyorum
Düşündüm de doğru düzgün yaptığım bir şey yok.
İnstagramda damyskitchen kızına güzel menüler çıkarıyor, heveslenip yapmıyorum ben de
Ben uzun süre sebze püresine devam ederim
Böylesine ikinci çocuk düşünmicen olur da ilerde ikinci çocuk falan derse yapıştır lafını zor işin.Benim babam da yoğun çalışıyordu haftanın yedi günü sabah akşam.Annem de polismiş yoğunmuş birbirlerini göremiyorlarmış öyle olunca annem bırakmış işi.Bizi annem büyüttü sayılır babam hep vardı da herşeyimizle annem ilgilenirdi.Şimdi babam torunlarıyla ilgileniyorKokune kibrit suyu dedim :) cok tartistik hatta su anda konusmuyorum bile kendisiyle.sanki bekar anneyim.kendi basimin caresine bakiyorum cnm.ev isi yapmiyorum yormuyorum artik kendimi vakit kalirsa ufak tefek yapiyorum.
Dün müydü burda bi köfte muhabbeti oldu hiç girmedim konuyaEn rahatı sebze püresi biraz da içine kıyma al sana protein ve vitaminKöfte nasıl yapıyorsun canım ben daha denemedim
Evet biraz kıymayla çok besleyici olur, öyle vermedim hiç galiba.En rahatı sebze püresi biraz da içine kıyma al sana protein ve vitaminKöfte nasıl yapıyorsun canım ben daha denemedim
Aynen canım oğlanla ilgileniyor eşim oynatıyor uyutmaya çalışıyor ama çocuk ağlıyor nedense onun elinde gözü hep bende.Gece hele eşim bakınca hiç durmuyor geçen delirdim ama tutuşturdum eline ben yatıyorum ne yaparsan yap diye.Bir saat oturmuşlar gece donra uyutmuş yanıma geldiklerinde 15 dakika geçmiş gibiydi hatta söylendim on dakikada mı getiriyon diyeIlk çocukta beklentim yoktu, geceleri asla durmuyordu onda.
Gündüz de durmuyordu zaten babada pek.
Bunda bu kadar verici olamayacağım ona da alışsın dedim ama geldiğimiz nokta aynı.
Eşim 2 kez kalktı bu gece yine de ama yok emmeden durmuyor.
Kalktı derken sakin sakin kalktığını düşünme, oflamalar puflamalar
Emerek uyuyorsa gece sana faydası yok, boşuna sıkma canını.
Uyku dışında bulduğunda tutuştur kucağına
Eslemde öyle. Ne guzel ben tam dalmisim uyandisadece 30 dk uyudu
Ne kullanilir bilmiyorumki takip edicem. Gecmezse haftaici giderim doktoraPeki canım sen bilirsin . Krem yok mu evde uygun , sürsen
İsmi ne? Bende hep bakiyorum diyetisyenlere ama imkan yok..Bayanlar İnstagram dan diyetisyen buldum 185 tl online diyet yapabilir miyim faydalı olur mu acaba
Gözde kocaman 185 tl dedi bi tane daha var yeni mezun olmuş ona pek güvenemedim yeni mezun olduğu için o da Arife Tuncay 150 tl dedi bu fiyatlar artacakmış bi de yeni yıldaİsmi ne? Bende hep bakiyorum diyetisyenlere ama imkan yok..
Kendim yapamıyorum yaa illaki kaçamak oluyor bozuluyorFayda görenler var.Tatlı,hamurişi,pilav ve makarna hariç herşeyi yiyebilirsin.Ben bunlar hariç sevdiklerimden menü hazırlıcam kendime öyle denicem.Ben kendimi biliyorum uymam başkasının verdiği listeye.
Ben de denicem işte yapabilirsemKendim yapamıyorum yaa illaki kaçamak oluyor bozuluyor
Benim göbeğim çok var yaa ben yapmak başarmak istiyorum hem sağlık hem görünüş hem de özgüveni açısından kendimi kül kedisi gibi hissediyorumBen de denicem işte yapabilirsem
Ben seni anlıyorum canım ben de aynı durumdayım.Ben de görümcelerimi severim anlaşırız da ama çocuklar birbiriyle anlaşamayınca herkesin çocuğu kıymetli malum sürtüşmeler olabiliyor.Ben de sıkıntı olmasını sevmediğim için çocuklar büyüyene kadar daha az görüşmeye çalışıyorum.En güzel açık açık konuş şakayla karışık sor hatta.Samimiyetin varsa hayırdır hiç pas vermiyorsun bana bu aralar diyebilirsin ben derim benimkilereD destina3 senin dediğini düşündüm güzel bi uslüpla düşünceni söyleyebilirsin demiştin bende görümce hanıma yıl başı için birlikte olalım dicem eğer bi bahane uydurursa ben sana bi şey mi yaptım hayırdır benim senle bi sorunum yok dicem bi kaç haftasonu üst üste görüştük sıkıldım bunaldım fazla samimiyet olsun istemiyorum ama kopmakta istemiyorum kızımın halası eniştesi kuzeni sonuçta onlarla bi bağımızda olsun görümcemin bazı hal ve hareketlerine sinir oluyorum ama aramızda kötü de değil resmiyiz samimide değiliz onunla sorun yaşamak istemiyorum annesini dolduruyor annesi de kocamı dolduruyor huzurum kaçıyor yani demek istediğim mesafeli bi ilişki en güzeli hem huzurumun kaçmaması için hem de aramızda bi bağ olsun kızımın onların sevgisine de ihtiyacı var beni anlayabiliyor musun Agape beni anlamayan insan görümcesini sevmiyor istemiyor hem de yılbaşı için davet edecek diyebilir
Benim de var vermem lazım da yemeyi de bırakamıyorum.Yemek mutluluk kaynsğım oldu resmen.Sşim hem söyleniyor hem tatlı tuzlu ne seviyorsam getiriyor eveBenim göbeğim çok var yaa ben yapmak başarmak istiyorum hem sağlık hem görünüş hem de özgüveni açısından kendimi kül kedisi gibi hissediyorum
Beni anladığına sevindim dediğin gibi herkesin çocuğu kıymetli ve ben bu çocukların anlaşmazlığı yüzünden baya büyük bi sorun yaşadım geçmişte görümcemin çocukları gerçekten aksi inatçı benim yavrum daha yumuşak huylu şuan görümcemin ki 8 yaşında benimki 7 yaşında duruldular biraz anlaşıyorlarBen seni anlıyorum canım ben de aynı durumdayım.Ben de görümcelerimi severim anlaşırız da ama çocuklar birbiriyle anlaşamayınca herkesin çocuğu kıymetli malum sürtüşmeler olabiliyor.Ben de sıkıntı olmasını sevmediğim için çocuklar büyüyene kadar daha az görüşmeye çalışıyorum.En güzel açık açık konuş şakayla karışık sor hatta.Samimiyetin varsa hayırdır hiç pas vermiyorsun bana bu aralar diyebilirsin ben derim benimkilere
Ben sırf hamile kalmak için kilo verdim çokta güzel olmuştum herkes şaşırıyordu bence isteyince oluyor daha önce olmuştuBenim de var vermem lazım da yemeyi de bırakamıyorum.Yemek mutluluk kaynsğım oldu resmen.Sşim hem söyleniyor hem tatlı tuzlu ne seviyorsam getiriyor eve
Sabah yumurta veriyorum genelde. İçine lor peynir ya da labne ekliyorum. Bazen de haşlayıp yediriyorum. Peynir suya koyuyorum geceden onu veriyorum bazen. Bir öğün yoğurt ya da ayran veriyorum. Bir öğün çorba veriyorum. Bugün kıymalı tarhana vardı. Bazen sebze çorbası yoğurt çorbası vs. Bir öğün meyve veriyorum. Elma armut muz karışık. Bazen ihlamurla bebe bisküvisi hünnap veriyorum. Ama bunları tamamen bitirmiyor. En çok yoğurt seviyor. Dolapta köftesi var kıyması var ılık suyu peyniralti suyu tereyağı lor labnesi var dondurucuda hazırda bekliyor .Günaydın kızlarrrBebişlerin öğünlerinden biraz bahseder misiniz yaa. Özellikle öğle ve akşam menüleri. Ben kahvaltısını yaptırıyorum oğlumun (çünkü henüz huysuzluk moduna geçmemiş oluyor ). Sonra akşama kadar mızmız ve yaramazlıklardan ne teklif etsem istemiyor. Daha doğrusu yemeğe dikkatini vermiyor. Yoksa acıkıyor biliyorum. Ben de çok yorulduğum için kendim de dinleneyim o esnada diye alıp emziriyorum. Yani biz yemek yerken tırtıklıyor birşeyler. Ya da eline birşeyler veriyorum gün içinde. Ama özel olarak bebişim için neler pişirsem acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?