- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bazrm bemde biyle dusuniyorum yani bunu grip turu gibi kabullenip yasicakmisiz geliyorİşin kötüsü pink bana bu virüs hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor böyle dediğimde hadi canım olur mu öyle diyorlar
Gecen bende dedim senn hoc degolse ise gidiyosun evdeki hic disari cikamayan 2 cocuklu kadinin halinden anlamani beklemiyorum...Ya o kadar aynı ki durum aylar oldu bi avm ye bile gitmedim bunaldım sıkıldım kendi her gün işe gittiği için anlamıyor
Sizin bizden erkenmis :)9.40 cnm
Cok uzuldum canim .keske sana zaman verebilsem ama en azindan yaslarina hirdiklerind ebubkdar olacagini sanmiyorum bir nebze duzelirler beterin beterini yasayimca ben saat basi emzirip besige koymaya sukrettim bir ars benimki ilk dislerini cikarana kdar agzindan mememi cikaramiyodum su icmeye wc ye gidemiyordum o zamanda cok bunalmistim sonra saat basi emip besigine koyabilmek nimet gibi gelmisti. Suan iste yine o doneme donduk. Insallah bugun uyur surekli aklimda bu istek bu dua var inanki suan ayagimda uyudu ama uyancak die birakmiyorum . Saatlerce uyuyan bebeklere ozeniyorum valla masallah .su hayatta hic biseyim kolay yagli balli olmadiki bebelerimde uyusun diyorumCanım buraya uzun uzun yazmadım ama bazen özellikle sabaha karşı saatte 3 defa uyanıyor peki sen tecrübelisin ne zaman geçiyor bu? Ya aramı bozuyorum çünkü sadece bu değil yani bunca şeye rağmen kendini çok fedakar görüyor her tartışmada yaptıklarımı küçümsediğini görüyorum ve bu beni deli ediyor. Sürekli birbirimizi iğnelemeler vs Aramıza buz dağları girdi desem yeridir
Tabi cocuklunun halinden cocuklu anlarBebenin sosyallesecegi zamanlarda gelecek insallah ama malesef yavrularimiz 4duvar arasinda buyuduler yaslarina geldiler . Ana olunca onlarda anlar dunurum evladin kiymetini. Neyse cok siğirlendim bak dugunumuze cagirmayalim onlari
Pinkpinkblue ya dünür bende üzüldüm dank etti yani. Acaba çocuklu arkadaşlarımla mı görüşsem dedim
Kan aldircazya erkene aldim daha erkene alirdimda zabaaan sogugunda 2veletle evden cikabilmek oldukca zorSizin bizden erkenmis :)
Sağol canım benim bak aynen benim de hiçbir şeyim kolay olmadı hamileliğim çok zordu aylarca aşırı bulantı hastanelerde yatmalar falan. Bebek doğdu aşırı gazlı 3 ay anam ağladı, diş zamanı geldi aşırı huysuzluk hala bir tane bile çıkmadı hiçbir şeyim kolay olmadı yani. Eşim de bugün diyor zaten hep Senin yaşadıkların çok zordurCok uzuldum canim .keske sana zaman verebilsem ama en azindan yaslarina hirdiklerind ebubkdar olacagini sanmiyorum bir nebze duzelirler beterin beterini yasayimca ben saat basi emzirip besige koymaya sukrettim bir ars benimki ilk dislerini cikarana kdar agzindan mememi cikaramiyodum su icmeye wc ye gidemiyordum o zamanda cok bunalmistim sonra saat basi emip besigine koyabilmek nimet gibi gelmisti. Suan iste yine o doneme donduk. Insallah bugun uyur surekli aklimda bu istek bu dua var inanki suan ayagimda uyudu ama uyancak die birakmiyorum . Saatlerce uyuyan bebeklere ozeniyorum valla masallah .su hayatta hic biseyim kolay yagli balli olmadiki bebelerimde uyusun diyorum. Bu arada esin seni kucumsuyorsa sende onu kucumse alttan aldikca kendilerini bisey saniyorlar. Basit seyler insanin daha cok canini sikiyor onun icin kucuk onemsiz gibi gorunen sey senin icin buyuk bir basari .ise is kostururken bunu bende yasiyorum kendininasla yalniz hissetme yani sadece sen degil cogu jadin yasiyor canim uzme kendini
Karşı tarafın ilgisiz,düşüncesiz olduğunu görünce insan sevgi falan düşünemiyor.Bence bir eş eşine yardım etmiyorsa sevgisinden şüphe etmek lazım.Bunu genel olarak söylüyorumIsterse hulktan 10 tane ciksin umrumda olmaz acikcasi :) huyumu bildiginden belki o siralar ses etmiyor bana.tersim cok kotu benim.gozumu karartir cocugu alir giderim arkama bile bakmam.sevmesine seviyorum esimi ama sevgi gercekten bir yere kadar oluyor.
Heyy allahim.sende deki Allah seni kolaya kac die erkek yaratmis benim cektigim acilara dayanamazdin doguramazdin de bozulsunSağol canım benim bak aynen benim de hiçbir şeyim kolay olmadı hamileliğim çok zordu aylarca aşırı bulantı hastanelerde yatmalar falan. Bebek doğdu aşırı gazlı 3 ay anam ağladı, diş zamanı geldi aşırı huysuzluk hala bir tane bile çıkmadı hiçbir şeyim kolay olmadı yani. Eşim de bugün diyor zaten hep Senin yaşadıkların çok zordur
Kesin bi sen zorlanıyorsundur. Gel de çıldırma
Hamilelik yokken ortada benim de olmuştu doktora gittim çok ufak kist çıkmıştı o da regl olamadığım için sıkıntı olmadı yani.Doğum sonrası olsuğu için senin normal olabilir bir doktora danış benceKızlar size bir soru. Ben bebek 6 aylıkken adet oldum ondan sonra bir ay atlayınca oldum. Geçen ay yine oldum daha 10 gün var olmama ama kahverengi akıntım var 2 gündür. Bu arada adetken 3 gün doğum kntrl hapı kullanmıştım. Acaba onunla mı alakalı. Normal öi bu kahverengi akıntı. Aşırı değil günlük ped yetiyor
Bu aralar sapitsa da gunduz uykusu iyiydi. 3 saat ara ile uyuyodu. Karni mutlaka tok olacak altini uyutmadan az evvel almis olucam. Su teklif ediyorum ictigi kadar. Ortami da olabildigince sessizlestiriyorum tabi abla durmasada. Uyurken ses yapacak is yapmam. İyi dalmadiysa duyar çünkü. Bu aralar gecede her uyandiginda meme vermiyorum. Emzik suluk pispis besik sallama en son care kucakta pispis. Fakat bazi geceler uykuluklu iyi emzirmedigimide farkettim. Genelde yutkunma dinlemeye calisiyorum. Olabildigince uzun emzirmeye calisiyorum, maalesef cokta tuvalete sıkışmış uyaniyorumKızlar belki bebeklerden kaynaklı bu durum ama genel olarak yedikleri içtikleri belli bir düzenden de kaynaklanıyor sürekli uyanmaları.
Bebeleri güzel uyayanlar en azından geceleri bin kere uyanmayan ve gündüzleri kendi başına 1 saatten fazla uyku yapan anneler tüm gün rutinlerini yazabilirler mi ya. Valla bir çare olur belki birşeyi yanlış yapıyoruzdur ne biliyim.
Bakma benimki de içerde yatıyorBizde eşim uyutur ikiye kadar çocuk uyanırsa sallar ama sonrası sabah 10 a kadar tamamen bende üstüne çocuk sürekli uyanınca homurdanır başka odaya gider uykusu kıymetli
Hahahahahaha cnm yaa kiyamam bemd ebi kere deneme kabininde emzirmistim. Ohh cnm gule gule giy insan ne kdar mutlu oluyor demi yaa cunku cita fena halde dustu . Bizde cuma gunu gittik awm ye esime ayakkabi almistik onu degistirmek istedi bensiz secemez bizde gittik iste defne cocuk resmen yurumeyi kosmayi ozlemis kosturuo durdu koridorlarda ara katta takici tokaci vardi ayakkabiyi degostirdik sen kasa isini hallederken ben suraya bakcam diyorum dolasmayin virus var pis dio dedim senn sakamisin ayakkabi magazasonda yokmu? neyse defneye elsali cuzdann aldim sevindi ordanda bebek magazasina girdim kilotlu corap aldim tabisi hemde elsali . Aradi nerdesin cagirdim oda geldi boyle bi aceleye getiriyor isimi . Beni diken ustu etmesen olmaz zaten demi dedim guya disari ciktim yani itis kakis hesi ayni yani canimn
Ay pink senin çınarda kendi oğlumu gördüm şimdi anlatınca.Enn azindan bir adim.atmissin canim sevindimm seninn adina senin memeler cok yara. Canim bizde soyle bir sey var ben mesloa karni tok biliyorum dun gece emzik vermeye caliatim kabul etmedi ayagima aldim tepindi cok agladi pispis mispis dolandim odada optum sevdim fayda yok iyice siddetlendirdi aglamasini meme verdim sustu icli icli emdi kiyamiyorum iste boyle yapincada ve inadina yapar gibide birakmadi yine. Tabiki hep boyle surmez surmicek ama suan benim oglumun daha zamani var heralde . Sutum varkende mama vermek ve onu yapmakla ugrasmak istemiyorum esim hayatta yanasmaz ben yapamam sicak olur soguk olur der cekilir kenara . Yarin dra godecegiz oste gec ebeslenmesini keseyimmi diye soracagik kes derse denicem sansimi canim .ama cok aglicak biliyorum cunku acliktan degil duygusal yonden emiyor buna eminim .tika basa karni tok olsun mememi gosteriyorum sevine sevine ustume tirmaniyo resmen opup kokluyor sevgisini gosteriyor belkide bilmiyorum
Çok çok teşekkür ederim canımm kızlarAslında üç aşağı beş yukarı aynı düzende gidiyormuşuz. Bende de böyle durumlar. Sadece mesela sofrada bizimle yedikleri yetiyor mudur diye endişe etmiştim. Mama, muhallebi yapmıyorum sayılır (pek nadir). Hep biz ne yiyorsak o. Sadece kendi yemeklerimizin baharatlarını bebişlerime göre seçiyorum
evet cnm saglik para suyunu cekene kadar cnm cekmeye yakin bi ayda baslayacagim ins. simdilik 4ay var gibiSiz iş meselesini ne yaptınız sağlık sektöründe çalışıyordunuz sanırım
Benim aanne sütü 8. Ayda bitti devam sütü veriyorum ve ek gıda . .. gece 1 de 4 te ve sabah 8 de yaklaşık 120şer ml devam sütü içip uykuya devam ediyor. Benim bebeğim çok hareketli tüm gün ayakta geziyoruz. Sanırım gündüz güzel yoruluyor olabilir. Gündüz de aynı 3-4 saate bir uyur 45dk -1 saat arası. Uyurken ortam sessiz olur.Kızlar belki bebeklerden kaynaklı bu durum ama genel olarak yedikleri içtikleri belli bir düzenden de kaynaklanıyor sürekli uyanmaları.
Bebeleri güzel uyayanlar en azından geceleri bin kere uyanmayan ve gündüzleri kendi başına 1 saatten fazla uyku yapan anneler tüm gün rutinlerini yazabilirler mi ya. Valla bir çare olur belki birşeyi yanlış yapıyoruzdur ne biliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?