- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Hic bilmiyorum cnm kizimi cok kolay kesmistim gecesini ama o zaman yaz ayiydi emmek istedikce su verdim 2 gun biraz zorladi cinarinkini hayal bile edemiyorumAy pink senin çınarda kendi oğlumu gördüm şimdi anlatınca.
Gece beslenmesini kesmek ben de istiyorum ama diğer taraftan da diş çıkarıyor falan diye kıyamıyorum nasıl yapıcaz ya off
Ben asla gondermiyorum burda duracaksin benim gunahim ne diyorumBakma benimki de içerde yatıyor
Ben oğlum çok uyanınca bazen yanıma alıyorum geceleri. Rahat edelim diye gittiğini söylüyor ama bi kere ağzından kaçırdı ben burda yatsam umut beni uyutmaz diye
Benimki de bir ağlama kıyamet uyandı uyanık 2 saattir diş geliyor sanırımYine saat 3 ve yine gram uyku yok
Anlatsana biraz nasıl beceriyoraunuz bu işiHaftada 1 sapitan bebeyi saymazsak ben varim :)
Bir git nakalım ne diycek canım doktorEnn azindan bir adim.atmissin canim sevindimm seninn adina senin memeler cok yara. Canim bizde soyle bir sey var ben mesloa karni tok biliyorum dun gece emzik vermeye caliatim kabul etmedi ayagima aldim tepindi cok agladi pispis mispis dolandim odada optum sevdim fayda yok iyice siddetlendirdi aglamasini meme verdim sustu icli icli emdi kiyamiyorum iste boyle yapincada ve inadina yapar gibide birakmadi yine. Tabiki hep boyle surmez surmicek ama suan benim oglumun daha zamani var heralde . Sutum varkende mama vermek ve onu yapmakla ugrasmak istemiyorum esim hayatta yanasmaz ben yapamam sicak olur soguk olur der cekilir kenara . Yarin dra godecegiz oste gec ebeslenmesini keseyimmi diye soracagik kes derse denicem sansimi canim .ama cok aglicak biliyorum cunku acliktan degil duygusal yonden emiyor buna eminim .tika basa karni tok olsun mememi gosteriyorum sevine sevine ustume tirmaniyo resmen opup kokluyor sevgisini gosteriyor belkide bilmiyorum
Canım benimkide yorulma noktasında sıkı tı yok. Hatta benim enerjim kalmıyor artık o hala koşturmaya devam ediyor. Ya da çok yorulduğu için uyuyamıyor bilmiyorum ya. Dikkat ediyorum 3 saatte 1 uyutmaya çalışıyorum. Yoksa bizimkinin uyumaya niyeti olmuyor. Eskiden uykuau gelince mızırdanırdı. Şimdi daha çok hareketleniyor uykusu gelince.Benim aanne sütü 8. Ayda bitti devam sütü veriyorum ve ek gıda . .. gece 1 de 4 te ve sabah 8 de yaklaşık 120şer ml devam sütü içip uykuya devam ediyor. Benim bebeğim çok hareketli tüm gün ayakta geziyoruz. Sanırım gündüz güzel yoruluyor olabilir. Gündüz de aynı 3-4 saate bir uyur 45dk -1 saat arası. Uyurken ortam sessiz olur.
Benimkide oyle canim uykusu gelince sapitiyor biri denk gelince bumu uyucak dio sanki ben zorla uyutuyorum . Annemde hep yorulsumda iyi uyusun dio anne o zaman daha beter oluyor diyorum senin cocuklarinda bituhaf dioCanım benimkide yorulma noktasında sıkı tı yok. Hatta benim enerjim kalmıyor artık o hala koşturmaya devam ediyor. Ya da çok yorulduğu için uyuyamıyor bilmiyorum ya. Dikkat ediyorum 3 saatte 1 uyutmaya çalışıyorum. Yoksa bizimkinin uyumaya niyeti olmuyor. Eskiden uykuau gelince mızırdanırdı. Şimdi daha çok hareketleniyor uykusu gelince.
Allah kolaylik versin canim biizmde 6.dis sis ama daha var heralde patlamasinaBenimki de bir ağlama kıyamet uyandı uyanık 2 saattir diş geliyor sanırım
Hahahha aynıBenimkide oyle canim uykusu gelince sapitiyor biri denk gelince bumu uyucak dio sanki ben zorla uyutuyorum . Annemde hep yorulsumda iyi uyusun dio anne o zaman daha beter oluyor diyorum senin cocuklarinda bituhaf dio
Canım benimki de uykusu gelince gözü birşey görmezdi büyüdükçe uykuya direnmeye başladı.Sabah 7 veya 8 de uyanır emziririm öncesinde 5-6 gibi yatakta uyanır emziririm.9 gibi kahvaltı 11 gibi uyku 12.30 gibi kalkar ama sürekli ayakta bırakamam uyanıyor hemen.1 de öğle yemeği püre genelde.Evin içinde durmuyor hiç emekleme,tutunarak ayağa kalkma yürüteç dolanır durur.3-3.30 gibi zorla uyıturum aynı şekilde ayakta sürekli sallayarak 4-4.30 gibi kalkar.Sonra 8-9 arası uyur öncesinde 7 gibi çorba veriyorum genrlde aralarda emer durur uyku öncesi illa ki memede uyuyacak.Sabaha kadar sürekli kıpır kıpır bazen ağlar,ağlayınca önce sallamaya çalışuyorum istemeyince memeCanım benimkide yorulma noktasında sıkı tı yok. Hatta benim enerjim kalmıyor artık o hala koşturmaya devam ediyor. Ya da çok yorulduğu için uyuyamıyor bilmiyorum ya. Dikkat ediyorum 3 saatte 1 uyutmaya çalışıyorum. Yoksa bizimkinin uyumaya niyeti olmuyor. Eskiden uykuau gelince mızırdanırdı. Şimdi daha çok hareketleniyor uykusu gelince.
Ne çorbası yapıyorsun canım?Canım benimki de uykusu gelince gözü birşey görmezdi büyüdükçe uykuya direnmeye başladı.Sabah 7 veya 8 de uyanır emziririm öncesinde 5-6 gibi yatakta uyanır emziririm.9 gibi kahvaltı 11 gibi uyku 12.30 gibi kalkar ama sürekli ayakta bırakamam uyanıyor hemen.1 de öğle yemeği püre genelde.Evin içinde durmuyor hiç emekleme,tutunarak ayağa kalkma yürüteç dolanır durur.3-3.30 gibi zorla uyıturum aynı şekilde ayakta sürekli sallayarak 4-4.30 gibi kalkar.Sonra 8-9 arası uyur öncesinde 7 gibi çorba veriyorum genrlde aralarda emer durur uyku öncesi illa ki memede uyuyacak.Sabaha kadar sürekli kıpır kıpır bazen ağlar,ağlayınca önce sallamaya çalışuyorum istemeyince memeBu aralar diş sıkıntısı var herhalde kulağını çok çekiyor yoksa sıkıntısı olmayınca benim bebe uyuyor da dalma olayı yok.En ufak sese kalkıyor hemen.
Aksama uzunca anlatrim cnm :)Anlatsana biraz nasıl beceriyoraunuz bu işiakşam yatmadan ne yediriyorsun
Eşim de bu gece 1saat 45 dakika baktım dedi.Aynen canım oğlanla ilgileniyor eşim oynatıyor uyutmaya çalışıyor ama çocuk ağlıyor nedense onun elinde gözü hep bende.Gece hele eşim bakınca hiç durmuyor geçen delirdim ama tutuşturdum eline ben yatıyorum ne yaparsan yap diye.Bir saat oturmuşlar gece donra uyutmuş yanıma geldiklerinde 15 dakika geçmiş gibiydi hatta söylendim on dakikada mı getiriyon diyeEşim de insaf ya hakkımı yeme üç saat oldu dedi
Bunu yapma, gerçekten yapma.Çok kötü başladım güne çay koymuştum içesim yok ikimizde inat ettik o yemek istemedi ben yedirdim o ağladı ben bağırdım iyi değilim Allah hayırlara çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?