2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay pink senin çınarda kendi oğlumu gördüm şimdi anlatınca.
Gece beslenmesini kesmek ben de istiyorum ama diğer taraftan da diş çıkarıyor falan diye kıyamıyorum nasıl yapıcaz ya off
Hic bilmiyorum cnm kizimi cok kolay kesmistim gecesini ama o zaman yaz ayiydi emmek istedikce su verdim 2 gun biraz zorladi cinarinkini hayal bile edemiyorum . Yine su denerim herhalde

Bakma benimki de içerde yatıyor
Ben oğlum çok uyanınca bazen yanıma alıyorum geceleri. Rahat edelim diye gittiğini söylüyor ama bi kere ağzından kaçırdı ben burda yatsam umut beni uyutmaz diye
Ben asla gondermiyorum burda duracaksin benim gunahim ne diyorum

Bir git nakalım ne diycek canım doktor

Canım benimkide yorulma noktasında sıkı tı yok. Hatta benim enerjim kalmıyor artık o hala koşturmaya devam ediyor. Ya da çok yorulduğu için uyuyamıyor bilmiyorum ya. Dikkat ediyorum 3 saatte 1 uyutmaya çalışıyorum. Yoksa bizimkinin uyumaya niyeti olmuyor. Eskiden uykuau gelince mızırdanırdı. Şimdi daha çok hareketleniyor uykusu gelince.

Benimkide oyle canim uykusu gelince sapitiyor biri denk gelince bumu uyucak dio sanki ben zorla uyutuyorum . Annemde hep yorulsumda iyi uyusun dio anne o zaman daha beter oluyor diyorum senin cocuklarinda bituhaf dio

Benimkide oyle canim uykusu gelince sapitiyor biri denk gelince bumu uyucak dio sanki ben zorla uyutuyorum . Annemde hep yorulsumda iyi uyusun dio anne o zaman daha beter oluyor diyorum senin cocuklarinda bituhaf dio
Hahahha aynı eskiden ben bir koyardım yatağa sabaha kadar uyurdunuz. Hiç bilmeyiz böyle şeyler

Canım benimki de uykusu gelince gözü birşey görmezdi büyüdükçe uykuya direnmeye başladı.Sabah 7 veya 8 de uyanır emziririm öncesinde 5-6 gibi yatakta uyanır emziririm.9 gibi kahvaltı 11 gibi uyku 12.30 gibi kalkar ama sürekli ayakta bırakamam uyanıyor hemen.1 de öğle yemeği püre genelde.Evin içinde durmuyor hiç emekleme,tutunarak ayağa kalkma yürüteç dolanır durur.3-3.30 gibi zorla uyıturum aynı şekilde ayakta sürekli sallayarak 4-4.30 gibi kalkar.Sonra 8-9 arası uyur öncesinde 7 gibi çorba veriyorum genrlde aralarda emer durur uyku öncesi illa ki memede uyuyacak.Sabaha kadar sürekli kıpır kıpır bazen ağlar,ağlayınca önce sallamaya çalışuyorum istemeyince memeBu aralar diş sıkıntısı var herhalde kulağını çok çekiyor yoksa sıkıntısı olmayınca benim bebe uyuyor da dalma olayı yok.En ufak sese kalkıyor hemen.

Ne çorbası yapıyorsun canım?
Ya akşam yediğim şeyler mi gaz yapıyo acaba?
Muhallebi de falanda ağlıyor gerçi.

Günaydın kızlar dün akşam her uyandığında emzirmemek için karar aldım. 2 başarılı (beşikte pışpışlayacak uyudu) 2 başarısız (emzirdim çünkü ağladı baya) denememiz varr ama saat 8.30 da uyandı bende şaşkınım daha erken uyanır normalde . Sanırım saat 7 de baya bi emdi o uyuttu diyorum aralarda uyandı mı hiç hatırlamıyorum ama ben yatana kadar yani saat 1 e kadar olan denemeler başarılıydı

Eşim de bu gece 1saat 45 dakika baktım dedi.
İnanmadım ama çok ciddiydi
Hâla tereddütteyim.

Çok kötü başladım güne çay koymuştum içesim yok ikimizde inat ettik o yemek istemedi ben yedirdim o ağladı ben bağırdım iyi değilim Allah hayırlara çıkarsın
Bunu yapma, gerçekten yapma.
Biliyorum insan bazen dayanamıyor ama günlerce aç kalsa bile zorla yedirme.
4 yıldır sinir hastası oldum nerdeyse uykusuydu, yemesiydi, anlamıyorum sanma.
Zorla yedirmek aç kalmasından daha çok zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…