2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Biz de aldık, dün ilk kez kullandık.
Benim de beklentimi karşıladı ama evi toplamak bile çok zor, ev toplu olsa süpürmek zor gelmiyor bana çok.
Çok gerekli miydi emin olamadım, ama o kadar da lüksümüz olsun ya.
Bir de çocuklar rahat vermediler, alıştıkça görmezden gelirler belki.
Şimdi gözüm cam robotlarında

Aslında yiyordu hiç zorlamadan 2 gündür zorluyor

Benim kız bazen 2 saat uyuyor gündüz hiç uyanmadan.
Oğlumun gündüz uykusu 20-30 dakikaydı, daha fazlasının gerçek olduğuna inanamıyordum, anlatanlara hayretle bakıyordum.
Kız nasıl uyuyor hiç bilmiyorum.

Makine açmak yer silmek zor geliyordu bana şimdi en azından o konuda rahatım tabi bende babürüm olsun isterim ama maalesef cam robotlarını bilmiyorum

Masallah dunurum benimde 1 basarili 19 basarisiz denemem var malum 20 kere emiyo

Kizlar biz hast geldik. Gelisimi iyi dedi ama fazla kilo almamis pek degisiklik yok kilosunda onemli degil persentilde gayet iyi ve yemesi emmesi iyouse sikinti yok dedi . Kabizlik icin makatina bakti catlak yok . Kulagini cekistiriyordu kulaklarida iyi . Gece uyumuyor dedim surekli emmek istiyor bundonemde aliskanlik oluyor dedi peki gece beslenmesini birakma konusunda ne dersiniz dedim tabi birak artik gerek yok acikmaz dedi . Uyku egitimi arastirabilirsinn deneyebilirsinn dedi dedim ziyade olsun denedik olmaaayiii . Bingildagi buyuktu normale donmus .3tup kan ve idrar verdik . Elinini uzerinden aldi hemsire agladi baya kurban oldugum, hatta zorundan isedi idrari kolay aldim kisa gunun kari

Günleri günlerine tutmuyor. Dün uyuttum 2 saat uyudu uyanmadan arada böyle oluyor. Huyları suylari da değişiyor . Bir şekilde düzene girecek artık sadece sabretmek gerekiyor yapabilirsek.

Cam robotu ne kız İlk kez duydum. Cidden varsa öyle bir şey çok mutlu olurum. Tabii alabilirsek Ben cam silemiyorum. Çok korkuyorum. Hep içeriden siliyorum. Dış tarafı da elimin yettiği kadarını silebiliyorum. O da hiç içe sine olmuyor. Yardımcı da çağırmıyorum. Çağırsam bile yardımcı bayana da cam sildiremem büyük ihtimalle. Allah korusun kadın dengesini kaybeder filan diye çok korkarım. Cam robotlarını bir araştırayım.

Kizlar biz esim ile martta bebek düşünüyoruz düşünen var mı yeniden buyutucem valla pes pese insallah
Heeyyytt beah Ah canım ne diyim bilemedim. Allah'a şükürler olsun bizim iki tane. Allah sağlık afiyet uzun ömürler versin hepimizinkine. Ama başka düşünmem gibi geliyor şu an. Tabii Allah bilir. Gülmemi de yanlış anlama canım, bi görünce çok cesur buldum seni ona güldüm. Şimdi zorlanıyoruz ya onun için. Allah hayırlısı ile gönlünce versin inşallah

Makine açmak yer silmek zor geliyordu bana şimdi en azından o konuda rahatım tabi bende babürüm olsun isterim ama maalesef cam robotlarını bilmiyorum
Büyük makina açmayalı aylar oldu, yerini bile düşünmem lazım
Dikey süpürgeyle yaptım son zamanlarda hep, genelde parça parça ama nereyi topladıysam.
Ev tek seferde temizlenince hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…