Biz de aldık, dün ilk kez kullandık.Kızlar bu arada hepimiz çocuk yüzünden işte zorlanıyoruz belli ki biz geçen robot süpürge aldık. Almayı düşünen varsa tavsiyemdir gerçekten çok çok işime yarıyor artık hiç silip süpürmüyorum hep o yapıyor.
Bence bu günün bombası olacakKizlar biz esim ile martta bebek düşünüyoruz düşünen var mı yenidenbuyutucem valla pes pese insallah
Aslında yiyordu hiç zorlamadan 2 gündür zorluyorBunu yapma, gerçekten yapma.
Biliyorum insan bazen dayanamıyor ama günlerce aç kalsa bile zorla yedirme.
4 yıldır sinir hastası oldum nerdeyse uykusuydu, yemesiydi, anlamıyorum sanma.
Zorla yedirmek aç kalmasından daha çok zarar verir.
Benim kız bazen 2 saat uyuyor gündüz hiç uyanmadan.Kızlar belki bebeklerden kaynaklı bu durum ama genel olarak yedikleri içtikleri belli bir düzenden de kaynaklanıyor sürekli uyanmaları.
Bebeleri güzel uyayanlar en azından geceleri bin kere uyanmayan ve gündüzleri kendi başına 1 saatten fazla uyku yapan anneler tüm gün rutinlerini yazabilirler mi ya. Valla bir çare olur belki birşeyi yanlış yapıyoruzdur ne biliyim.
Almıyım alana da mani olmayımKizlar biz esim ile martta bebek düşünüyoruz düşünen var mı yenidenbuyutucem valla pes pese insallah
Makine açmak yer silmek zor geliyordu bana şimdi en azından o konuda rahatım tabi bende babürüm olsun isterim ama maalesefBiz de aldık, dün ilk kez kullandık.
Benim de beklentimi karşıladı ama evi toplamak bile çok zor, ev toplu olsa süpürmek zor gelmiyor bana çok.
Çok gerekli miydi emin olamadım, ama o kadar da lüksümüz olsun ya.
Bir de çocuklar rahat vermediler, alıştıkça görmezden gelirler belki.
Şimdi gözüm cam robotlarında
Akşam genelde tarhana,yoğurt çorbası ya da muhallebi veriyorum.Bir de gaz damlasına başladık daha iyi oldu sankiNe çorbası yapıyorsun canım?
Ya akşam yediğim şeyler mi gaz yapıyo acaba?
Muhallebi de falanda ağlıyor gerçi.
Benim zaten iki canım üçüncüsünü de düşünmüyorumKizlar biz esim ile martta bebek düşünüyoruz düşünen var mı yenidenbuyutucem valla pes pese insallah
Masallah dunurum benimde 1 basarili 19 basarisiz denemem varGünaydın kızlar dün akşam her uyandığında emzirmemek için karar aldım. 2 başarılı (beşikte pışpışlayacak uyudu) 2 başarısız (emzirdim çünkü ağladı baya) denememiz varrama saat 8.30 da uyandı bende şaşkınım daha erken uyanır normalde . Sanırım saat 7 de baya bi emdi o uyuttu diyorum aralarda uyandı mı hiç hatırlamıyorum ama ben yatana kadar yani saat 1 e kadar olan denemeler başarılıydı
Enooggh masallah benimki zaten 2 numaraydi sagolun ziyade olsun ben almayayimKizlar biz esim ile martta bebek düşünüyoruz düşünen var mı yenidenbuyutucem valla pes pese insallah
Günleri günlerine tutmuyor. Dün uyuttum 2 saat uyudu uyanmadan arada böyle oluyor. Huyları suylari da değişiyor . Bir şekilde düzene girecek artık sadece sabretmek gerekiyor yapabilirsek.Canım benimkide yorulma noktasında sıkı tı yok. Hatta benim enerjim kalmıyor artık o hala koşturmaya devam ediyor. Ya da çok yorulduğu için uyuyamıyor bilmiyorum ya. Dikkat ediyorum 3 saatte 1 uyutmaya çalışıyorum. Yoksa bizimkinin uyumaya niyeti olmuyor. Eskiden uykuau gelince mızırdanırdı. Şimdi daha çok hareketleniyor uykusu gelince.
Yoooo dostum yooooKizlar biz esim ile martta bebek düşünüyoruz düşünen var mı yenidenbuyutucem valla pes pese insallah
Cam robotu ne kızBiz de aldık, dün ilk kez kullandık.
Benim de beklentimi karşıladı ama evi toplamak bile çok zor, ev toplu olsa süpürmek zor gelmiyor bana çok.
Çok gerekli miydi emin olamadım, ama o kadar da lüksümüz olsun ya.
Bir de çocuklar rahat vermediler, alıştıkça görmezden gelirler belki.
Şimdi gözüm cam robotlarında
Benimkide sabah baktı biraz uyydum..Eşim de bu gece 1saat 45 dakika baktım dedi.
İnanmadım ama çok ciddiydi
Hâla tereddütteyim.
Heeyyytt beahKizlar biz esim ile martta bebek düşünüyoruz düşünen var mı yenidenbuyutucem valla pes pese insallah
Yaşiniz gençse acele etmeyin derimKizlar biz esim ile martta bebek düşünüyoruz düşünen var mı yenidenbuyutucem valla pes pese insallah
Büyük makina açmayalı aylar oldu, yerini bile düşünmem lazımMakine açmak yer silmek zor geliyordu bana şimdi en azından o konuda rahatım tabi bende babürüm olsun isterim ama maalesefcam robotlarını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?