2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende cok sasirmistim.cok korkmuştum canim talesimi testi bile istemişlerdi cok sukur ikinci sonuc daha iyi olunca sadece damlaya basladik ,korkma ins. Cinarinkide duzelir damlayla bunlar bile huzursuzluk uykusuzluk yapiyor çocuklarda
Bende Allah korusun oyle sdyelrden korktum canim. Ins bizde toparlariz

Belkide cnm baska kotu bisey olmasimda Allah korusn idrar kulturud evermistik o 3gunde cikcak heoaine bir bakarim dedi persembe gidicem sonuca ama epey kotu cikmis sonuclar moralim bozuldu. Uykusuzluk sebebide budur belkide
Sen içini rahat tut birşey çıkmaz çıksa bile basit bir şey olabilir en fazla haftada bir kan iğnesi verir ki zannetmiyorum ben kızıma demir vermedim hiç içmiyordu bir sıkıntı yaşamadık ki ben kronik kansızım.Doktor öyle dedi dahiliyeye gitmen lazım dedi hala gidicem

İlk zamanlar olur canım takma kafana için rahat edecekse aynı benim küçüklüğüm büyüdükçe değiştim ben dersinŞaka bir yana benim kız da aynı babaydı son bir yıl surat bana benzedi vücut baba olduDaha kaç şekle girecek sen bile şaşıracaksın

Bana benziyor derlerse benzeyecek tabi eşim sizden almış kuzum da babadan de kapat çenelerini.Sen he evet demedikçe söyler dururlar.Ya da a evet tipi aynı da huyu benzemez inşallah de karışsın ortalık

Ben bir kere dayanamayıp komşuya,sütçüye benzeyecek hali yok ya ta sizin tarafa ya bizim tarafa demiştim

En bu söze kesinlikle katılıyorum.Çünkü erkeklerin çoğu annesine benzeyen kadınlarla evlenirler araştırmayla kanıtlanmış.Benim huylarım da tipim de benzer kayınvalideme
Benimde fedakarligim yumusakligim insan sevgim benzer keske bide onun kadar becerikli olsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…