2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Nabüüün perooooğ nerlerdesin sennnn gııı ev hanımlığı nasıl gidiyehhh
He cık cık cık lüffen lüffen bıde cocuklarımın anası kısmı var hepside eyiiii gidiyeeeeeh meaşallah meaşallah akşamdan sabaha kadar yatıyorum yerine aksamdan zaabbbaha gaddar ayaktayım geceeee gunduz iiş güç

Sütten mi acaba pinkim çok ta emiyor ya doktor bişey demedi mi sonuçlara . Okuyamadım bütün mesajları
Cnm dr a daha gostermedim idrar kulturu cikinca goturcem persmbeye randevu aldim .ama icim rahat etmedi sabah aile hek gittim sonuclari gosterdimde bebeklerde olur kansizlik dedi .kalsiyumi zaten yuksek cikmis iyi anme sutu aldigindan dedi. Sonicta sut asiri emmesi kansizlik yapmis olabilirmi benimde aklimi kurcaliyor

Yaparim tabi yeterki toparlasin yavrum. Etine sutune sebzesine meyvesine damlasina dikkat ediyorum yinede dusuk degerleri gormek korkuttu
Pink sen kullanıyor muydun demir takviyesi?
Sen kendine de mi dikkat etsen biraz?
Çocuğun gelişimi iyi, düzgün besleniyor, doz ayarlamasıyla artacaktır mutlaka.

Pink sen kullanıyor muydun demir takviyesi?
Sen kendine de mi dikkat etsen biraz?
Çocuğun gelişimi iyi, düzgün besleniyor, doz ayarlamasıyla artacaktır mutlaka.
Kendim mi canim ? Kendime dogumdan sonra kullandim biraktim ilac icmek cok zor geldi unuttum vs salladim aslimda hala duruyor icsemmiki bilemedim. Cnm bu ay 100 gr falan almis kilosunuda etkiledi herhalde kansizlik ama totelde iyi oldugu icin dr un gozune batmadi kilo alimi. Gerci daha kan vermemistik tarti sonucunda ben dedim az almis die

8de bile kalksa (ki çok nadir) düzenimiz bozuluyor.
Uykusu kaliteli olmasa da az çok yatma kalkma belli saatleri.
8den önce de gözümüzü zor açıyoruz ama napalım.

Olabilir bence.

4.ayda doktor başlatmadı kan ilacını, sen iç dedi.
Düzenli olmasa da kullandım.
Sende eksiklik varsa ordan da destekle.

Olabilir bence dünürüm . Kan damlarını değiştirir belki . Bizim doktor bestironu verirken hafif demişti . Demekki daha iyileri var

Nasıl pişiriyorsun canım?
Bizim eve hiç ciğer girmedi, yani arada yesem de ciğer yemek bana çok garip geliyor
Et yemek de garip geliyor gerçi bana ama ciğer daha bir değişik.
Bebelere yedirmem lazım yine de.

Cok gecmis olsun cnm gecen sene benim instayida calmislardi uzun sure kullanmamistim sonra baska actim tabii herkese msj yollamistim kanmayin diye

Arada yasadigim bunalimi tarif etmissin cnm aynen.

Kulaklarini tikaman lazim cnm artik.ben dayanamadim dedim ki herkes kendisine benzetiyor zaten hic bana benzeten yok.biraz tavirli ve tatli sekilde soyledim sonra pek birsey demediler.

O yine iyi birsey diyecem olmayacak mahrem yerini bile birine benzettiler :)

Net tavir koymak lazim cnm onlara kalsa kiyidan koseden uzaktan akrabaya bile benzerde sizinle alakalandirilmaz ilk dogdugu sira bizimkilerde yapti ,cocuk bu hergun bile değişiyor annesi babasina benzemeyip kime benziycek demistim ,insan cocugunu kiskanmiyor tabi ama bu tavir cok sinir bozucu hic uykusuz kalma

Kizlar bugün neler yedi bebişleriniz . Bana da yarına fikir olur. Artık bişey bulamıyorum. Bir de klsaik mi blw mi besleniyorlar? Ekmek veriyor musunuz?
Dün sabah kahvaltıda yumurta sarısı peynir zeytin salatalık kendisi yedi bunları canım . Bende kefir içirdim çünkü hala bardaktan içerken çok döküyor . Ekmek içi veriyorum bazen tereyağ sürüp bazen kefire katıp. Ama çorbalara va koymuyorum zaten şehriye irmik vs oluyor . Ben makarnaya yeni geçtim . Öğlen artık meyveyi tek vermiyorum muhallebi şeklinde yapıyorum daha doyurucu olsun diye . Dün irmikli pekmezli elma yaptım . Keçiboynuzu unu&muz falan o da güzel oluyor . Doktorlar iyi hoş söylüyor da benim bebem uyurken emiyor sadece aralarda emmiyor arıyorum elma yedi bu onu 4 saat tutmuyor maalesef ama muhallebi tutuyor . Neyse , son uykusundan sonra da kabak dolması yedi yoğurtla . O kadar Yarı blw bizim de yani .
ahhh ahhh .... benim kuzum da babasına çok benziyor doğduğu günden beri, babası tabiki benzeyecek . Ama o kadar bunalttılar ki dediğin gibi kaynanama benzetenler mi ararsın yok ayyyyynı babası bilmem ne diye abarta abarta söyleyenler mi .. bi gün kızım 4 aylık falan çay bahçesinde oturuyoruz kv kp falan da var garson kadın geldi kaynanamı tanıyor bana hiç laf atmak yok kv ye diyor ki aynı sen . Zor tuttum kendimi o an . Ben de ondan sonra aynı şeyi söyleyenlere babasını ne kadar çok sevdiysem demekki ona çekti demeye başladım , kötü söylesem kötü olacak sonucu... kafana takma bu yüzden kendini hırpalama .. yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…