2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok sagol canm icime su serptin valla .bende nie bu kdar kafaya taktim kendimde anlamadim kiziminda 9 aylik kanlari dusuk cikmisti . Ayy aksatma git dr a

Cnm biliyomusun kizima hamileyken hep ins esime benzer die dua ediyordum dogdu yok halasida oyleydi babasida oyleydi bu bebegin anasi yokmu dedim halasiyla babasinami ait dedim cemkirdim . Surekli kabizdi kabizkigida size cekmis dedim bozdum her firsatta. Insallah esie bemzer dedigime diyecegime pismam etmislerdi filancanin kizinin torununa bile benzetirlerdi ama bana aslaaa. Simdi oglusumu cogu kisi bama bezetiyo bana benzetmeyende dayisina benzetiyor. Ikimizimde cenesinde gamzesi var severlerken oyy gozlerr oyy kirpiklere bak diyolar ama ayy cenendeki gamzeyi severim yada gamzeni yesinler diyen yok nie cunku anasindada gamze var . Bu isler her yerde oyle herkes kendine benzettigi biryerini buluyo ama sonuc olarak benim yimirtalarim uyumayan 2genini getirmis yimirtama sivamis zaten sinirliyim iyice seninkilerede ayarlandim

Cnm yaa bem sayfalari okumamistim tesadufen gordum iyimisin canim

Ara ara aynı ağrılar geliyor kuzum ya, dişçi yolu gözüküyor bana , ayrıca çok sinirlerim bozuk
Canım senin son reddeye gelmiş ben de mahvolmuştum 20 lik diş ağrısı iyi bilirim baş boğaz boyun kulak her yere vururGeçmiş olsun canım git de kurtul hazır vakalar da azalmışken

Canım senin son reddeye gelmiş ben de mahvolmuştum 20 lik diş ağrısı iyi bilirim baş boğaz boyun kulak her yere vururGeçmiş olsun canım git de kurtul hazır vakalar da azalmışken
Aynen canım 20 lik dişim benim de, hafif bir kararma var tam kaybetmeden dişi gitsem fena olmayacak

Kızlar hemşiremiz aradı 9 aylık aşısı için, ama ben yaptırmayı düşünmüyorum. Büyük kızımın asi kartına baktım onda 9 aylık aşısı yok..yaptirmak istemeyen var mı benim gibi

Kızlar hemşiremiz aradı 9 aylık aşısı için, ama ben yaptırmayı düşünmüyorum. Büyük kızımın asi kartına baktım onda 9 aylık aşısı yok..yaptirmak istemeyen var mı benim gibi
Saglik ocagi bise birakmisti gitmedik bizde zaten 1 yasinda yapilacak diye.kizamik vakalaari artmis diyede koronadan insan gormuyoruz ki bulassin hem 1 yasina ne kaldi diye dusundum acikcasi

Herkrs ayni seyelri hissediyor canim ne is bitiyor nee guc hergun ugras dur ortada hic bisey yok derdimiz basimiz bogazimiz valla
Amannn keşke iş olsa ya bir yakınım kredi çekmiş ödeyemiyormuş benden yardım istedi eşi annesi babası bilmesin istiyor onu öyle çaresiz görmek beni üzüyor ama o kadar miktar yok bizde de eşimle atışıyoruz filan

Bu devirde kimseye borc verilmez .boyle konuya maruz kalmak istemezdim acikcasi . Insanlar cok degisik kime iyi desem yuz ceviriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…