2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya aynen bende senin dediğin gibi ilacını düzennli vermesem diğer şeyleri hep yapıyordum ve yemeyi seven bir çocuk yemese anlarım. Bizimde hatırlamıyorum ama 6-7 falan çıkmıştı bende görünce şok olmuştum. Düzelirler inşallah ya. Ama bende damlayı değiştirmeyi düşünüyorum. Doktor kullan iyi dedi ama ilk başta fermix diye bir demir yazdı onun demir değeri daha yüksek dedide. Bizimkide onu hiç sevmedi verinxe çıkarıyordu. :/

Nasıl pişiriyorsun canım?
Bizim eve hiç ciğer girmedi, yani arada yesem de ciğer yemek bana çok garip geliyor
Et yemek de garip geliyor gerçi bana ama ciğer daha bir değişik.
Bebelere yedirmem lazım yine de.
Ben besin değerini kaybetmesin diye eti falanda buharda pişiriyorum canım. Aynı şekilde ciğeride buharlı pişiriciye koyuyorum.
Et soğan patates koyup pişiriyorum sonra blender yapıyorum. Kimyon karabiber atıyorum. Çokta severek yiyor valla.
Ciğer biz çok severiz kendimize kızartıyorum genelde yada sote. Ama oğluma bu şekilde yedirdim sevdi.

Cok gecmis olsun cnm gecen sene benim instayida calmislardi uzun sure kullanmamistim sonra baska actim tabii herkese msj yollamistim kanmayin diye
Sağol canım ya valla sıkıntı oldu. 2bin tl çekmişler kredi kartından. Giden paraya üzülüyor insanda kardeşimin psikolojisi bozuldu ona daha çok üzüldüm.

En bu söze kesinlikle katılıyorum.Çünkü erkeklerin çoğu annesine benzeyen kadınlarla evlenirler araştırmayla kanıtlanmış.Benim huylarım da tipim de benzer kayınvalideme
Amann benim hiç alakam yok. Olmasında. Bir tek ikimizde kıss boyluyuz Kv eskiden severdim. Ama doğumdan sonra bittiler benim için. Konuşuyorum ama samimiyetim kalmadı.

Kuzum yaa hiç umursama. Benim kızım benim küçüklüğüme benziyor. Oğlum da rahmetli babama çok benziyor. Bunu zaman zaman kendileri de dayanamayıp itiraf ediyorlar, çünkü çok bariz bir benzerlik. Ona rağmen bazen egolarına yenik düşüp acaba bizim tarafa mı benziyor muhabbetleri oluyor. Ben kayın ailemi önemsemeyi bırakalı çok oluyor. Allah'a şükür iyi anlaşırız ama hep mesafe vardır aramızda. Bu mesafeyi sağlayan da benim. Onlara kalsa aheyy aheyyy Bir de bizim evlerimiz çok yakın canım, düşün..

Bizde yarın ciğer alıcaz canım da nasıl yapsam bebeme bilemedim . Bende kanlı görünce tiksiniyorum eşim tavada yapıyor . Olmazsa iç kısmından bir kaç parça veririm

Bizde yarın ciğer alıcaz canım da nasıl yapsam bebeme bilemedim . Bende kanlı görünce tiksiniyorum eşim tavada yapıyor . Olmazsa iç kısmından bir kaç parça veririm
Canım ben bu akşam ciğer sote yaptım. Soğanlı ve maydanozlu yapıyorum ben. Oğluma da yedirdim. Şöyle diyim, miktar olarak 1 tatlı kaşığı kadar yedi. Sevdi aslında. Ama karnı aç değildi yemek vakti. Onun için fazla yemedi. Çok şükür sevdi ya ben de ona sevindim.

Ben philips aventte pişirdiğimde hiç kanlı kalmıyor canım. Baya pişmiş oluyor. Muhakkak Bakıp öyle yediriyorum.

Cnm portakal veya mandalina suyuna katatak vericem ben c vitaminiyle demir emilimi daha yuksek oluyorya. Bende pers gidicem damlayi degistirirse dr soylerim sanada fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…