Bizimki oyleydi kuzu...baskada bisey yoktu cok şükür..bazen alkolde aliyordu ama evde iciyordu sapitmayacak derecede..takma kuzum yaaa hele evlilikte bi 5 yılı bi dolduralim ben duzlcgne inanıyorum..bizde fena değiliz buadalar aman şeytan kulağına diyeyim ..Bende biraz relaxim artık öyle herşeyi takmiyorum..su salgın olayını da fazla takmiyorum artık..oda bunların farkında fazla üstümüze gelmiyorz birbirimizin..böyle böyle düzelir inşallah.
Kizlar biz artik aktivitelere basladik.bu ayin aktivitesi camasir sepeti su dikdortgen olanlar elini kesmeyecek kumas iplerle kapatiyorum.icine oyuncaklar koyuyorum cikarmaya calisiyor.baya oyaladi.obur aktivitede koli bandiyla koli bandina toplari yapistiriyoruz ve bir yere sabitliyoruz duvar gibi onlari tek tek cikariyor.11.ay aktivitesiymis cocuklar icin.
Dun azicik huysuz gibiydi dedim atesi çıkacak gibi...suan yok ama vücut ısısı bu değil ..annem dedii ateşi yok ..ben dedim anasiyim bilirim çocuğumun vücut ısısını
Dun azicik huysuz gibiydi dedim atesi çıkacak gibi...suan yok ama vücut ısısı bu değil ..annem dedii ateşi yok ..ben dedim anasiyim bilirim çocuğumun vücut ısısını