- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kani kac cikti cnm hgb degeri ?. Uzulme bizimde oyleydi duzeldi bir ayda sukurler olsunKızlar demırımız cok dusukmus 6 cıktı deger 15 olması gerekirken
Haklisin cnm artik kucik sehirlerde bile yasamak zordur eminim.hersey ates pahasi Allah gecim kolayligi versin herkese .Amaaan bır dedın bın ısıttın cenem dustuzati dilimin ucundaymış ho ho hooo
Kuzum hiç bi bilgim yok ondan yazmamıştımKızlar ben gecen gunde sordum kimseden cvp gelmedi. Bilen yok muhtemelen. Belkı gozden kactı dıye tekrar soruyorum.
Gömük pipi diye bısey duydunuzmu
B12 ben kullanıyordum bıraktım bu ara başlıyım bari yine . Demir ilacı ne kullanıyordunuz perom siz ?B12 de dusuk ılac yazdı sende ıc muhtemelen sende yok ondan bebede de eksiklık var dedı.
Ohhh yaşasııınKizlar cokbsukur kanimiz yukselmis☺
Siddetli gecimsizlik :)Noldu kuzum. Bak ben neler atlattım sakın dıyorum cok buyuk seyler yoksa.Aldatmadan felan bahsediyorm Allah korusun.
Sanmam cnmGeleli baya oldu kuzum 1 hafta sonra hastalandı viral bir enfeksiyon geçiriyor dedi, kendi çocuk doktorumuz covid temasınız oldu mu son 2 ayda dedi yok dedim , biz de belirti olmayıp onda olabilir mi bilemiyorum ya
Pasliysa vurulmasi gerekiyor galiba cnm.yinede emin degilim saglik ocagini ara istersen bilgi verirler.gecmis olsun.batikon varsa sur eline cnm.Kızlar ya bebeğimin parmağını cam kesti. Frenchpressi aldı elinden aliyim derken yere vuedu parmağı kesildi.
Yara bsndı yspıştırdık. Onuda. Çıkartıyor. Mikrop kapar mı acaba? İnternete baktım tetanos aşısı vuruşması gerekiyormuş. Gidip hastaneye vurdursam mı ya ne yapmam gerekiyor?
En iyi anne bakar yavrusuna yetememek hissi inan cogumuzda oluyor cnmSağol canım. Çok korktum ya kan görünce off vallahi yoruldum ben çok zorlanıyorum bakamıyorum galibe yeterince bu çocuğa. Kafamı çevirdiğim an birşey yapmaya çalışıyor.
Artik uyku tulumu giydirmiyorum pijama takimi giydiriyorum 4 tane var donusumlu giydiriyorum.onlarda 1.5 yasOğlumun 9 12 aylık ayaklı uyku tulumu küçüldü ya. Kolları uyurken yukarı çıkıyor açılıyor falan. Şimdi 12 18 aylık yeni bi tane alsam seneye giyemez. 18 24 alsam şuan çok mu büyük olur. Napsam ya
Sizler kaç beden almıştınız ve küçüldü mü onu sormaya geldim
Yeterki iste :) sana bi alerji ilaci onereyim al cocuk icin 24 saat kafasini kaldirmaz sersem tavuk gibi dolasir yari baygin uyur :)Nieki ucunda olunca ask meyvesi olmuyomune guzel rabbim aratmadan vermis melegini masallah . Bu arada off amam kahbe eve amestezi seti almanin zamani geldi hasat bana canli ders verir damar yolu acmayi ogretir zatennuzaktan egitim cok revasta Hasatzamani bu defa huni kar atmiyo bana damar yolu acmagi ogret
Bilgim yok cnm ondan yazmadimKızlar ben gecen gunde sordum kimseden cvp gelmedi. Bilen yok muhtemelen. Belkı gozden kactı dıye tekrar soruyorum.
Gömük pipi diye bısey duydunuzmu
Bırazdan e devletten bakıp yazacam canom. Doktor ekrandan baktı kağıt vermediler sadece bunu soyledi. yazıcam bebeye bıseyler yedirip glcmKani kac cikti cnm hgb degeri ?. Uzulme bizimde oyleydi duzeldi bir ayda sukurler olsun
Yukselmese yuh derdim :)Kizlar cokbsukur kanimiz yukselmis☺
Kizlar cokbsukur kanimiz yukselmis☺
Kizlar biz artik aktivitelere basladik.bu ayin aktivitesi camasir sepeti su dikdortgen olanlar elini kesmeyecek kumas iplerle kapatiyorum.icine oyuncaklar koyuyorum cikarmaya calisiyor.baya oyaladi.obur aktivitede koli bandiyla koli bandina toplari yapistiriyoruz ve bir yere sabitliyoruz duvar gibi onlari tek tek cikariyor.11.ay aktivitesiymis cocuklar icin.
Kızlar demırımız cok dusukmus 6 cıktı deger 15 olması gerekirken
Benimki mevlana gibi döne döne yatıyor üstü açıldı mı diye düşünmekten uyuyamam benArtik uyku tulumu giydirmiyorum pijama takimi giydiriyorum 4 tane var donusumlu giydiriyorum.onlarda 1.5 yas
Kuzum öyle dedi dr kağıt vermedi edevletede giremiyorumki bakayım tam olarak ne ne degilgirdigimde yzacam buraya zaten pinkoda bekliyoBebeklerde 7 ve 15 arasi degil mi canim sınır?
Geçmiş olsun lostinim ne yaptın gittinmi hastaneyeKızlar ya bebeğimin parmağını cam kesti. Frenchpressi aldı elinden aliyim derken yere vuedu parmağı kesildi.
Yara bsndı yspıştırdık. Onuda. Çıkartıyor. Mikrop kapar mı acaba? İnternete baktım tetanos aşısı vuruşması gerekiyormuş. Gidip hastaneye vurdursam mı ya ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?