2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben gecen gunde sordum kimseden cvp gelmedi. Bilen yok muhtemelen. Belkı gozden kactı dıye tekrar soruyorum.
Gömük pipi diye bısey duydunuzmu
Kuzum hiç bi bilgim yok ondan yazmamıştım
B12 de dusuk ılac yazdı sende ıc muhtemelen sende yok ondan bebede de eksiklık var dedı.
B12 ben kullanıyordum bıraktım bu ara başlıyım bari yine . Demir ilacı ne kullanıyordunuz perom siz ?

Pasliysa vurulmasi gerekiyor galiba cnm.yinede emin degilim saglik ocagini ara istersen bilgi verirler.gecmis olsun.batikon varsa sur eline cnm.

Sağol canım. Çok korktum ya kan görünce off vallahi yoruldum ben çok zorlanıyorum bakamıyorum galibe yeterince bu çocuğa. Kafamı çevirdiğim an birşey yapmaya çalışıyor.
En iyi anne bakar yavrusuna yetememek hissi inan cogumuzda oluyor cnm

Artik uyku tulumu giydirmiyorum pijama takimi giydiriyorum 4 tane var donusumlu giydiriyorum.onlarda 1.5 yas

Yeterki iste :) sana bi alerji ilaci onereyim al cocuk icin 24 saat kafasini kaldirmaz sersem tavuk gibi dolasir yari baygin uyur :)

Kizlar biz artik aktivitelere basladik.bu ayin aktivitesi camasir sepeti su dikdortgen olanlar elini kesmeyecek kumas iplerle kapatiyorum.icine oyuncaklar koyuyorum cikarmaya calisiyor.baya oyaladi.obur aktivitede koli bandiyla koli bandina toplari yapistiriyoruz ve bir yere sabitliyoruz duvar gibi onlari tek tek cikariyor.11.ay aktivitesiymis cocuklar icin.

Masallah damadima vucudunu degil kafasini calistiriyor

Geçmiş olsun lostinim ne yaptın gittinmi hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…