2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çünkü demir eksikligi boyle yapiyor. O yuzden dedim yani bizde de cok fena demir eksikligi var
Ay evet doğru cakmadm davayı.neyapcaz bilmiyorum..buyugumdede vardı bebekken kecibiynuzunu kaynatir mikserden gecirir yedirirdim..tam olarak nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama küçüğüm içinde arastrcam bakalım neler yapabalirim

5 yili doldurduk biz.bende artik muhattap olmuyorum sanki ayni evin icinde iki yabanciyiz.kendi gorevlerimizi yapiyoruz o kadar.ilginin i si yok agzindan guzel kelime cikmiyor.

Biz abladan dolayi hic bisey yapamiyoruz maalesef
Ablayida dahil etsen cnm 3 unuzde eglenirsiniz hem.isimlerini karistiriyorum senin minanaklarinin hangisi espem hangisi yusra diye :) ablasinin yaninda desen buyuyunce ablana hediyeler alicak beraber sinemaya gidicekler vs isinirmi acaba

Ablayida dahil etsen cnm 3 unuzde eglenirsiniz hem.isimlerini karistiriyorum senin minanaklarinin hangisi espem hangisi yusra diye :) ablasinin yaninda desen buyuyunce ablana hediyeler alicak beraber sinemaya gidicekler vs isinirmi acaba
Canim benim buyukte daha kucukki. 3.5 yaşinda dur durak bilmiyor... Yani esleme bireysel vakit ayirmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…