Ay evet doğru cakmadm davayı.neyapcaz bilmiyorum..buyugumdede vardı bebekken kecibiynuzunu kaynatir mikserden gecirir yedirirdim..tam olarak nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama küçüğüm içinde arastrcam bakalım neler yapabalirim
Allahım korusun afetlerden kız pero hangi damlayı kullanıyordun kan için ? Bende gittiğimde isticem kan tahlili daha detaylı en son 5 aylıkken mi ne baktırdık .
Bizimki oyleydi kuzu...baskada bisey yoktu cok şükür..bazen alkolde aliyordu ama evde iciyordu sapitmayacak derecede..takma kuzum yaaa hele evlilikte bi 5 yılı bi dolduralim ben duzlcgne inanıyorum..bizde fena değiliz buadalar aman şeytan kulağına diyeyim ..Bende biraz relaxim artık öyle herşeyi takmiyorum..su salgın olayını da fazla takmiyorum artık..oda bunların farkında fazla üstümüze gelmiyorz birbirimizin..böyle böyle düzelir inşallah.
5 yili doldurduk biz.bende artik muhattap olmuyorum sanki ayni evin icinde iki yabanciyiz.kendi gorevlerimizi yapiyoruz o kadar.ilginin i si yok agzindan guzel kelime cikmiyor.