2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
20 dk uyumusuz ondada ruya gordum yaa. Bozuk para almis agzina 5 krs 10 krs bi telasla paralari cikariyodum 😒. 3.burun temizleyisim ablada uyandi yorgani kaymismis bi gidermiymisim giderim tabi nie gitmiiim gittim ve kaymamis hergun bu saatlerde biseyi bahane edip kalkiyor geliyor yaa sinirlendim bide su istiyo sirf is olsun sinirli sinirki verdim hic yuz vermedim kalkmak yok dedim ciktim tabi kucagimdada cinar simdi onu salliyorum 😴😒

Salinuntoparladim cnm en zoru buydu inam buzkukta biraz borek var birazdabyarin sarip koyucam buzluga. Bide corekotlu kurabiye yapip koyabilirsemm is yukum azalicak . Salata ve meze cesiti yapicam 2 3 cesit kv ve annemde biseyler yapacaklar fazla fazla yeter 😍. Ama aksilikler var pesimizde hayirlisi bakalim . Gorumceminn ayagi alciya alindi sali belli olcak cikip cikmayacagi. Kizcagiz cok ugrasti suslere falan ertelesemmi diye geciyor aklimdan araftayim

Tahmin ediyorum canim eger salonu kullanmiyorsaniz cok iyi olmus tertermiz kalir , en kolaylarindan yapsan mesela severseniz firini acmisken köz salata gibi gelenlerde yetirise hayli yeter ❤😍 ayyy kotu olmuş eger kendini iyi hissediyorsa ertelemesen cnm ustune basiyirsa yani

20 dk uyumusuz ondada ruya gordum yaa. Bozuk para almis agzina 5 krs 10 krs bi telasla paralari cikariyodum 😒. 3.burun temizleyisim ablada uyandi yorgani kaymismis bi gidermiymisim giderim tabi nie gitmiiim gittim ve kaymamis hergun bu saatlerde biseyi bahane edip kalkiyor geliyor yaa sinirlendim bide su istiyo sirf is olsun sinirli sinirki verdim hic yuz vermedim kalkmak yok dedim ciktim tabi kucagimdada cinar simdi onu salliyorum 😴😒

Bu yaza dogru cocuklara hi haller oluyor canim bizde uykuyu 8bucuga çekmiştik bu hafta 7de kalktilar hep zaten sabah bi saat derin uyuyordum oda elden gidiyor😪 defne nasil onun hastlihi gecti mi ,burnuna 5kereye kadar serumfizyolojik yapabilirsin cnm yan cevirerek hafifve sık en gec 2.de acar hic aspiratör kullanmadik biz

Hizlicami sıkacagim canim tarif edebilirmisin . Sizede gecmis olsum mevsimselmiki acaba
Yazamadım canım bir türlü.
1 bardak su için 1 silme çay kaşığı karbonat, kaşığın ucuyla da kaya tuzu katıyorum.
Bebeğe 5lik enjektör yetiyor.
Ne hızlı ne yavaş, hızlı olursa kulağına bi sey olabilir, yavaş olursa belki diğer taraftan çıkmaz.
Ben lavaboya eğip parmağımla ağzını açık tutuyorum, eşim yapıyor.
Oğlan 3 yaşına gelene kadar ilaçsız geçti nezleler gripler.
Büyüyünce yaptırmıyorlar zaten.

Yazamadım canım bir türlü.
1 bardak su için 1 silme çay kaşığı karbonat, kaşığın ucuyla da kaya tuzu katıyorum.
Bebeğe 5lik enjektör yetiyor.
Ne hızlı ne yavaş, hızlı olursa kulağına bi sey olabilir, yavaş olursa belki diğer taraftan çıkmaz.
Ben lavaboya eğip parmağımla ağzını açık tutuyorum, eşim yapıyor.
Oğlan 3 yaşına gelene kadar ilaçsız geçti nezleler gripler.
Büyüyünce yaptırmıyorlar zaten.
Aaaa cok guzel bugun yapayim bunu canim cok sagol

Bu yaza dogru cocuklara hi haller oluyor canim bizde uykuyu 8bucuga çekmiştik bu hafta 7de kalktilar hep zaten sabah bi saat derin uyuyordum oda elden gidiyor😪 defne nasil onun hastlihi gecti mi ,burnuna 5kereye kadar serumfizyolojik yapabilirsin cnm yan cevirerek hafifve sık en gec 2.de acar hic aspiratör kullanmadik biz
Vallahi cnm ben iyice rezilleri oynuyorum. 11 12 ye kdar guznduz uyuyup dinleniyodum is guc yetismiyodu ama yemegimi yapmak yetiyodu yaa. Simdi varya 8de ikiside uyaniyor gece cinar zaten hala ayni defnede uyanmalara basladi yeniden. Hic dinlenme yok sinirlerim bozuluyor ya surekli gerginim catacak yer ariyo gibiyim 😒. Offb7de kalkmakda cok zor gun bitmez yaa Allah yardimcin olsun cnm ins biraz sarkitirlar kalkisi... defne iyi canim cok sukur. Cinarinda sadece burnubakiyor tikanmiyor sukur akiyir gunduz hic cekmiyorum kendi akiyo ama gece tikaniyor aspire etmezsem acilmiyor yazik

Tahmin ediyorum canim eger salonu kullanmiyorsaniz cok iyi olmus tertermiz kalir , en kolaylarindan yapsan mesela severseniz firini acmisken köz salata gibi gelenlerde yetirise hayli yeter ❤😍 ayyy kotu olmuş eger kendini iyi hissediyorsa ertelemesen cnm ustune basiyirsa yani
Kullanmiyoruz cnm bugunde supurup silip kapaticam tekrar . Carsamba suslerini halletcem insallah bakalim heyecan sardi 😅😅. Canim yogurtlu kereviz salatasi canak patates bide sehriyeli salata dusunuyorum 2 cesit borek gida boyasi alabilirsemde 2cesit kurabiyr olcak kv dolma sarar belki pogacada yapar .annemdende cigkofte yadabmercinek koftesi isterim 😄hep yiyici tayfa var canim 😅

Kızlar ya özellikle bebişine sezaryen doğum ile kavuşanlar, kızkardeşim sezaryen yaptı ama bıgün 5.gün baş ağrısı hiç geçmiyor. Var mı böyle bişey yaşayan? Yaşadıysanız eğer iyi gelen bişey oldu mu?

Kızlar ya özellikle bebişine sezaryen doğum ile kavuşanlar, kızkardeşim sezaryen yaptı ama bıgün 5.gün baş ağrısı hiç geçmiyor. Var mı böyle bişey yaşayan? Yaşadıysanız eğer iyi gelen bişey oldu mu?
Ben yasamadim ama bol bol su icmesi lazim. Nescafe yada turk kahveside iyi gelebilir

😄😄😄seninki adamm yaa 😂😂. Benim kizimin ilk cumlesi "ayy dit yaa meme emoom meeen "🤣🤣🤣 annem satasmisti kalk kiz kocaman kiz oldun ne memesi diye memeyi agzindan cikarip boyle demisti 🤣🤣🤣 annemle soka girmistik tabi 😂😂 bu cumleden once ıh ıh ıhhhla anlatiyodu derdini 🤣🤣🤣
Birden çözülmüş ya kızın dili 😄
Süt aşkı bu süüüt aşkııı buuu 😂

Selam kızlar. Ben sanirim mastit oldum. Dün aksamuzeri halsizlik, bütün kemiklerimde agri basladi. Hasta olcam sandim. Ama baska bisey yoktu. Esim gelince biraz uyudum kalktim sicak duş aldim. Usuttummu diye dusunduk. Bastan geçti gibi oldu sonra tekrar başladı. Gogsumde de agri hissetmeye basladim, dokununca da cok aciyor. Dun eslem altini alirken tekme atmıştı. Sanirim ondan oldu. Butun gece sitmalandim, hem atesim vardi hem üşüyordum titriyordum. Şuan daha iyi gibiyim ama hâla gogsumde acı var 😕

Back
X