2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar ben onceki hamileligimin son zamanlarında banu ciftciyi kesfettim. Suan hemen onun programini indirdim. Orada cok guzel bilgiler var. Gebelik haftalarini anlatan videolari var. Cok guzel bilgiler veriliyor. Daha dün beslenme ile ilgili videosunu izledim

Canim bende senin gb yuruyorim normal de hep uzanir vaziyette yatiyorim sende yerlesme kanamasi oldu mu sag kasigim da sanki baski var
Yok olmadi canim elhamdulillah hic kanama. Olmasinda insaallah . benimde sag kasigim belim cok agriyor aksam 15 dk yurudukten sonra ble hemen dinleniyorum yatiyorum

Yok olmadi canim elhamdulillah hic kanama. Olmasinda insaallah . benimde sag kasigim belim cok agriyor aksam 15 dk yurudukten sonra ble hemen dinleniyorum yatiyorum
Benim de ayni yanliz bende cok az siyah tortu oldu bu sabah sag kasigim icten ice agriyor rabbim tez zaman da 3 5 ayi atlatalim kalp seslerini duyalim insallah

Ben vejeteryan gibi bişeyimhiç balık yemedim bu yaşıma kadar yerken düşününce bile midem bulanıyor yavrum için yemeliyim biliyorum ama nasıl başarcam

Bende yemem eşime yapar ben yemezdim ama çocuğum anne karnında yeterli vitamin alamadı diye bi hastalık oluşmasın diye yiyeceğim.
Artık hemen yutarım . Yoksa zevkle yemem.
Kilo sorunun yoksa ilacını alirsin

Ben vitamin olarak sadece saglik ocaginin verdigini kullanmistim 3.aydan sonra decavit ismi

Özele gidince hemen pahalı ilaçlar ı omega dayiyor.
Verdiği folik asit de özel
Değerim düşük mu bilmiyorum ama
Sağlık ocağı kan verdim değerlerin iyi demişti

Tamam canım çok sağolun hiç bilmiyordum yedim bile hatta salatada Ama artık uzak dururum kesinlikle

Suyu kesinlikle zarar verir ödem sökme özelliği var düşük sebep olur .
Ama bir Dr avuç dolusu yemediğimiz sürece sıkıntı yok demişti.
Tabi yine ilk gebelik kafana takılan her şey ı Dr sor.

Suyu kesinlikle zarar verir ödem sökme özelliği var düşük sebep olur .
Ama bir Dr avuç dolusu yemediğimiz sürece sıkıntı yok demişti.
Tabi yine ilk gebelik kafana takılan her şey ı Dr sor.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Evet ilk olduğu için çok şey öğrenmemiz lazım. Sağolun buradaki herkes çok yardımcı oluyor Allah razı olsun

Ben eti de ancak kofte olarak yiyebiliyordum. Tavuk pek yemem normalde de. Hormonlu çünkü :/
Hatta annem ne zaman ona yemege gitsek firinda kofte yapardi.
Sulu yemek falan et yiyemezdim

Bende öyle et köfte ancak . Kendim yapınca pek midem almıyor annem yapınca yerim.
Tavuk yemem ama söylemesi ayıp geçen gün koy tavuğu diye satılan aldık yumurtaci dan onu yapınca eşim ayıklayıp verdi biraz yedim sırf sağlıklı olsun diye. Sevdiğimden değil.
İnşallah bende diyetisyen gidersem kilo sorunu çok oluşmadan sağlıklı ve az kilo ile kapatırım.

Ankara da Atatürk Orman ciftligi günlük sütü oluyor cam şişede artık bende ondan alayım.
Benim 1kizim var o doğduktan sonra hep yoğurt kendim yapıyorum.
Kasap tan günlük süt alıyorum 3 litre 5litre oluyor.
Belki çevrende vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…