Yanıma yatırıyorum bende canım hem eşim yok diye hemde belki daha uzun uyur diye ama yok faydası. Diş gözüküyor bi tane yine . Ondan heralde . Dişler çıkmaya başlayınca bozuldu bizim düzen ya . E bunlar da 3 yaşa kadar çıkmaya devam etseIyice zivanadan cikti valla selinde canim ne diyeyim bazisida oyle oluyor. Bende bugun artik aglayacaktim duzeldi gibi dusununce bile ogunu borumbok bi gece geciyornyaa resmen dellendi emzirmemek ne mumkun. Bugun yine oturma odasinda yatalim diyorum yatak odasinda aglatamiyorum ya komsulara cok ses oluyor . 9kere falan kalktik heralde bizde.en son 5te esime verdim
Geçmiş olsun dünüşümün eski dünüşüAhhh benim çikekeşşşş eski dünürümBakalım bize neler yapacak banyoyla ilgili bişey dedi mi kuzum?
Evet o agri yapiyor. İnternetten bakabilirsin berbat bisey. Zaten ilk 4 ay da olmuştu bendeSüt kabarcığı ne canımondna mı ağrı yaptı acaba o göğsünmü
Bu hizla 3 yaşı bulmaz. Bizim 2 yaşta tamamlanir muhtemelenYanıma yatırıyorum bende canım hem eşim yok diye hemde belki daha uzun uyur diye ama yok faydası. Diş gözüküyor bi tane yine . Ondan heralde . Dişler çıkmaya başlayınca bozuldu bizim düzen ya . E bunlar da 3 yaşa kadar çıkmaya devam etseyandık anacım yandık
Ben de bir halsizlik bir bacak ağrısı var sorma kuzum, dışarda yağmur var acaba benim romatizmam mı var diye düşünmedim değilGeçmiş olsun dünüşümün eski dünüşünasıl zeynepkuş Sen nasılsın ? Banyo yaptırabilirsin bu arada bize öyle dedi dr
İnanmiyorum yaa. Çok geçmiş olsun. Çok şaşırdım hemde yanında geçirmiştiniz... Nasil durumunjzKızlar eşim pozitif 2. Kez korona olduk naşesef
Yok cnm yaa genelde 3yasa kalmiyor ve bitane azi cikarsin onun agrisinada alisiyolar haliyleYanıma yatırıyorum bende canım hem eşim yok diye hemde belki daha uzun uyur diye ama yok faydası. Diş gözüküyor bi tane yine . Ondan heralde . Dişler çıkmaya başlayınca bozuldu bizim düzen ya . E bunlar da 3 yaşa kadar çıkmaya devam etseyandık anacım yandık
Yaaa ayy hic beklemiyordum bu sonucuKızlar eşim pozitif 2. Kez korona olduk naşesef
Yika yika bisey olmazAhhh benim çikekeşşşş eski dünürümBakalım bize neler yapacak banyoyla ilgili bişey dedi mi kuzum?
Bugün biraz huysuzuz bizBen de bir halsizlik bir bacak ağrısı var sorma kuzum, dışarda yağmur var acaba benim romatizmam mı var diye düşünmedim değilvalla zeynepkuş uyuyo teyzesi, bugün biraz geç uyku yaptı bakalım uyanınca ne olacak ateş yapar mı bilemedim, inşallah yapmaz. Sağol canım teşekkür ederim yaptırrım öyleyse banyo. Sen nasılsın, minik kuşun nasıl canım?
Hepimiz oyleyiz inan canim. İyiki oglen yemegimi yapabildim dua ediyorum şükür sebebimBugün biraz huysuzuz bizmızmızmız . Babası da yok yalnızım . Sabahtan akşam yatana kadar partim çıkıyor valla
Bende şuan yemek yiyorum şükürHepimiz oyleyiz inan canim. İyiki oglen yemegimi yapabildim dua ediyorum şükür sebebim
Ayyy bennhicnyalniznkalamadigim.icin elimi salladigim yer bebeBende şuan yemek yiyorum şükürhiç sevmiyorum yalnızlığı ya .
Bn aksam yemege gitcem kynnmgile aradim sordum bide ne yapcan onu yemem bunu yemem djyeHepimiz oyleyiz inan canim. İyiki oglen yemegimi yapabildim dua ediyorum şükür sebebim
Valla yakinda bende ariycam herhalde çünkü bu aralar evde olan yemekten denk geliyoBn aksam yemege gitcem kynnmgile aradim sordum bide ne yapcan onu yemem bunu yemem djyearsiz gelin
Bazen o yalnizlikta ozleniyorBende şuan yemek yiyorum şükürhiç sevmiyorum yalnızlığı ya .
Valla benim durumum iyi test de yaptırmadım ben ama elimin sırtı çok agrıyor. Ateşi varİnanmiyorum yaa. Çok geçmiş olsun. Çok şaşırdım hemde yanında geçirmiştiniz... Nasil durumunjz
6 . Ay oldu cnm bende de hafif sırt agrısı filan var da çocuklara yormuştumYaaa ayy hic beklemiyordum bu sonucucok gecmis olsun canim yaa sizde varni belirti kac ay olmistu ilki cik zamanda gecmedi sanki
Mutantli virus o zaman6 . Ay oldu cnm bende de hafif sırt agrısı filan var da çocuklara yormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?