2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yanıma yatırıyorum bende canım hem eşim yok diye hemde belki daha uzun uyur diye ama yok faydası. Diş gözüküyor bi tane yine . Ondan heralde . Dişler çıkmaya başlayınca bozuldu bizim düzen ya . E bunlar da 3 yaşa kadar çıkmaya devam etse yandık anacım yandık

Bu hizla 3 yaşı bulmaz. Bizim 2 yaşta tamamlanir muhtemelen

Geçmiş olsun dünüşümün eski dünüşü nasıl zeynepkuş Sen nasılsın ? Banyo yaptırabilirsin bu arada bize öyle dedi dr
Ben de bir halsizlik bir bacak ağrısı var sorma kuzum, dışarda yağmur var acaba benim romatizmam mı var diye düşünmedim değilvalla zeynepkuş uyuyo teyzesi, bugün biraz geç uyku yaptı bakalım uyanınca ne olacak ateş yapar mı bilemedim, inşallah yapmaz. Sağol canım teşekkür ederim yaptırrım öyleyse banyo. Sen nasılsın, minik kuşun nasıl canım?

Yok cnm yaa genelde 3yasa kalmiyor ve bitane azi cikarsin onun agrisinada alisiyolar haliyle

Bugün biraz huysuzuz biz mızmızmız . Babası da yok yalnızım . Sabahtan akşam yatana kadar partim çıkıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…