Beni bebekten çok kız zorluyor.Şu ödev yaptırma derdiBugün daha iyiyim çok şükür çünkü bugün bebekte iyiydi kızımda ödev konusunda pek zorlamadı çok şükür bakalım her şey hepimiz için güzel olur inşallah
Benim de koltukaltlarım ağrıyor ara ara.Sütten mi acaba anlamdımKizlar benim bu defa da sol göğsümde ağrı var. İnşallah gecenki gibi olmaz
Aslinda bir tik iyiydi canim ama bu 3.gecedir epey zorluyo yaa bak daha hic uyumadim cunku huzursuz kipir kipir 3.sallayisim . Pış pışada sinir oluyor pasam . Oturma odasimda daha iyiydi yanimda uyuyodu ondanmi artik bilemedim .birazda rahatsiz gibiHadi be.
Hiç mi olmadı değişme?
Canim bence seninn sutun bisey cekiyir yani caninn bisey cekiyor. Emziren kadinlarda cok olurmus bide diyettesinya epeydir .bi dusun varmi caninin.cektigi biseyKizlar benim bu defa da sol göğsümde ağrı var. İnşallah gecenki gibi olmaz
Vallahi o pış pıştan ben Kusucam artık. Ya 1 yıllık hayatının ilk 6 ayı koca insan gibi uyu , son 6 ayında da gittikçe kötüye giden bir uyku düzeni nedir bu isyan bayraklarını ben çekiyorum bu gece 9 dan beri 5. Uyanışı belki daha fazla pinkk yaaa . Emziriyorum da yani dellendim iyice öfffffffAslinda bir tik iyiydi canim ama bu 3.gecedir epey zorluyo yaa bak daha hic uyumadim cunku huzursuz kipir kipir 3.sallayisim . Pış pışada sinir oluyor pasam . Oturma odasimda daha iyiydi yanimda uyuyodu ondanmi artik bilemedim .birazda rahatsiz gibi
Beze farketmistim bende sagda sonra mastit oldum. Simdi sol aciyiBenim de koltukaltlarım ağrıyor ara ara.Sütten mi acaba anlamdım
Ne görsem canım cekiyor kiCanim bence seninn sutun bisey cekiyir yani caninn bisey cekiyor. Emziren kadinlarda cok olurmus bide diyettesinya epeydir .bi dusun varmi caninin.cektigi bisey
Canim benim iki cocukta oyleydi. İlk 6 7 ay uykulari cok iyi sonra cozutmalar. İkisi de hâla ayaktalarVallahi o pış pıştan ben Kusucam artık. Ya 1 yıllık hayatının ilk 6 ayı koca insan gibi uyu , son 6 ayında da gittikçe kötüye giden bir uyku düzeni nedir bu isyan bayraklarını ben çekiyorum bu gece 9 dan beri 5. Uyanışı belki daha fazla pinkk yaaa . Emziriyorum da yani dellendim iyice öfffffff
Ne görsem canım cekiyor kio zaman sürekli olmasi gerekir. Sanirim ustune yattim dun gece birde eslem akrobasit bir harekette yapmıştı
Vall canım dün sırtım ahrıyor üşüyorum diyordu şimdi de boğazı agrıyorGecmis olsun cnm neyi var
Cok gecmis olsun cnm bana pek korona gibi gelmedi bu belirtiler .Vall canım dün sırtım ahrıyor üşüyorum diyordu şimdi de boğazı agrıyor
Ohhh iyi için rahat eder anneanneler iyidirAnnem bakıyor canım.
Iyice zivanadan cikti valla selinde canim ne diyeyim bazisida oyle oluyor. Bende bugun artik aglayacaktim duzeldi gibi dusununce bile ogunu borumbok bi gece geciyornyaa resmen dellendi emzirmemek ne mumkun. Bugun yine oturma odasinda yatalim diyorum yatak odasinda aglatamiyorum ya komsulara cok ses oluyor . 9kere falan kalktik heralde bizde.en son 5te esime verdimVallahi o pış pıştan ben Kusucam artık. Ya 1 yıllık hayatının ilk 6 ayı koca insan gibi uyu , son 6 ayında da gittikçe kötüye giden bir uyku düzeni nedir bu isyan bayraklarını ben çekiyorum bu gece 9 dan beri 5. Uyanışı belki daha fazla pinkk yaaa . Emziriyorum da yani dellendim iyice öfffffff
Gecmis olsun kanka bizi cildirtan feleeemizi dahada sasirta asiKızzlaaaaar biz geldikk, su çiçeği aşımızı olduk da geldik hem degelmiş nihayet, 1 ay sonra olduk ama olsun olduk ya
Ahhh benim çikekeşşşş eski dünürümGecmis olsun kanka bizi cildirtan feleeemizi dahada sasirta asiama bizim her asida bu etki oldu valla
Süt kabarcığı ne canımÇocuğun hasta olmasi yetmezmis gibi birde sol göğsümde süt kabarcığı olmuş. Allahim nedir benim bu cektigim bu memelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?