2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hadi be.
Hiç mi olmadı değişme?
Aslinda bir tik iyiydi canim ama bu 3.gecedir epey zorluyo yaa bak daha hic uyumadim cunku huzursuz kipir kipir 3.sallayisim . Pış pışada sinir oluyor pasam . Oturma odasimda daha iyiydi yanimda uyuyodu ondanmi artik bilemedim .birazda rahatsiz gibi

Vallahi o pış pıştan ben Kusucam artık. Ya 1 yıllık hayatının ilk 6 ayı koca insan gibi uyu , son 6 ayında da gittikçe kötüye giden bir uyku düzeni nedir bu isyan bayraklarını ben çekiyorum bu gece 9 dan beri 5. Uyanışı belki daha fazla pinkk yaaa . Emziriyorum da yani dellendim iyice öfffffff

Canim benim iki cocukta oyleydi. İlk 6 7 ay uykulari cok iyi sonra cozutmalar. İkisi de hâla ayaktalar

Iyice zivanadan cikti valla selinde canim ne diyeyim bazisida oyle oluyor. Bende bugun artik aglayacaktim duzeldi gibi dusununce bile ogunu borumbok bi gece geciyornyaa resmen dellendi emzirmemek ne mumkun. Bugun yine oturma odasinda yatalim diyorum yatak odasinda aglatamiyorum ya komsulara cok ses oluyor . 9kere falan kalktik heralde bizde.en son 5te esime verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…