- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Gecmis olsun cnm neyi varKızlar benim de eşim hastalandı yarın test verecek inşallah kovid değildir
Camı var perdesi var koltuğu varGerisi ne bir de gerisi mi var
Sil süpür yapsak şükrediyoruz
Kızı okula gönderene kadar hiç hasta olmadık geçen hafta başladı hemen burun tıkandı nezle olduBen de anlamadım.
Gerçi emzirme dönemi benim bağışıklığım düşüyor ama her seferinde eşim de hasta oldu, çocuklarla başladı hep.
Canım benim buyuk oglanda oyleydı ama soyle ye soyleye alıstırttım ama benimki biraz daha buyuk ondan kolay atlattık. Ama yinede bazen oluyor. Mesela 2 gun once birde baktım koltuğun uzerinde kucuk pile benzer bısey var aklım tavna vurdu. Biliyorsun o piller ölümcül olabiliyor Allah korusun.oğlana dedim bu nedir pil gibi. Anne pil degıl tlf numun parcası dedi. Sakın ha sakın bak dikkat et dedim tekrar tekrar. Ayyy evi hemen supurdum ardından. Aklım cıkıyor kucuk parcalardan.Eslem cok fazla atiyor ya napcam bilmiyorum
Heee benimkide oyle sureklı emmek istiyor.Benim bugün sakin oğluşumun yerine başka bir bebek koydular sanki.Sürekli bir mızırdanma ağlama.Sürekli emme ve kucak isteğiHerhalde diş çıkaracak.Bir dakika da durmadı yerinde
Sorma bacım sorma.bı istedigi olmadımı sınır krizi gecirıyor resmen.. Yerden yere atıyor kendini aynen seninki gibi.Ya bizim epeydir oyleydi. Birde cigliklar eklendi, kendini yere atmalar. Azilar cikiyor birde bu ara yok bogazina birşey kacmasi yok enfeksiyon mahvoldu cocuk
UyutmazlarUykularinda bile hareket ediyolar deliriyorum. Bak onlar uyudu 1 saattir ben uyuyamadim kipir kıpır ikiside ha uyandi mi ha uyancak diye uyutmuyolar
Valla kendimi paralıyom bacım bnde bu konudaAynı bacım aynıiştahsızlık gelip gelip gidiyor bi gün öyle bi gün böyle . Bende yumurta vermiyorum iki sabahtır . Yarısını bırakıyordu çünkü mıncıklayıp . Özlesin azıcık
Kim kime bagrıyo gıııı
Anne olmak gerçekten zormuş yaa her iş dönüp dolaşıp bizi buluyorBenim de aynı durumlar söyleyince ancak bırakıyor teliÖdev işini direkt kocaya paslıyorum mat anlamıyorum diye Benim kız diğerlerini yapar genelde mat kalır zorlandığı.Oğlan çok anneci bu aralar.10–15 dakika bensiz oyalar yine.Benim yanımda daha çok oyalayabiliyor.Gece zaten salona attım adamı madem hayrın yok bari rahat yatakım dedim
Bugün daha iyiyim çok şükür çünkü bugün bebekte iyiydi kızımda ödev konusunda pek zorlamadı çok şükür bakalım her şey hepimiz için güzel olur inşallahProblemde yoksa bile iste o odev yaptirirken cikip bebegin gekmesi sana ekstra is buyuk kizin dikkatinin dagilma sebebi vs zatenn oda kucuk yani . Ben gecen kizimi yikiyorum oglana bak dedim kapiyi acmis gelmis banyonun kapisinda agliyo gelip almiyo cocugu . Erkekler gozunun ucuyla bakiyo gercekten . Neyse sikma canini her evde olan seyler bugun nasilsin
Halıları kaldırıyor musun yaa ben kaldırmadan kenarlardan silip geçiyorum önceden kaldırırdım ama şuan yapamıyorum süpürme işleminde sıkıntı çıkmıyor arkamda dolanıp duruyor ama silmede kovanın içine dalacak kovayı devirecek diye korkuyorum ve beşiğine atıyorum beşikte de zor bela duruyor çabuk çabuk silip geçiyorum vallaTemizliğe sira zor geliyor zatenbenim halilari kaldirmaya 2 insan lazim. Gecen hafta tek yaptim sadece salonu bir saatte
Senin çocuklara kim bakıyor pekiBiz de hastayız yine.
Herkes maskeliyken doğru düzgün kimseyle görüşmüyorken bu sene bu kadar hastalığı nerden bulduk bilmiyorum.
Sağlık ocağı rapor vermedi, müdür gelme dedi
Ayda bir hastayız biz ama dedim, olsun dedi
Ramazan’dan sonra düşünüyorum o işleri yapmayı cam perde falan falan...Camı var perdesi var koltuğu varSöylediğime bakma ne zamandır ben de el atmıuorumm buralara
Canimsinn sagol demen yeterliPinkpinkblue pinko kız anam sana yazacam yazacam hep kalıyor geri. Gecen et kofteden bahsettik ya. Ben anneme sormustum da babam onu ozel olarak yaptırtıyomus. patronların yerı var buyuk avm gıbı dusun orada kasap reyonunda aynı gun kıyma ile hazırlatyomuş. Yanı kofte vitrinde beklemiyor diyor annem aynı gun kıymadan direk kofte hazırlanıyormuş. Valla Kanka isterdim yani bu kofteden sana yollamak bak simdi emzikli kadınsın bide haaa uzuldum ama bak sana tavsiyem hatta kızlar Sizede belki taddınızmı bilmiyorum daha once ama mıgrosun kofte sını deneyin. Bebe ıcın demiyorum yani siz tadın. Muhteşem bısey.
Valla oyle oluyo supururkende sikinti arkamda dolaniyo kabliua basiyo dusuyor yada dusecek gibi oluyo valla her isim yalap salap napalim en az 1 sene daha boyle .hali kaldirmak koltuk cekmek falan onlarda neHalıları kaldırıyor musun yaa ben kaldırmadan kenarlardan silip geçiyorum önceden kaldırırdım ama şuan yapamıyorum süpürme işleminde sıkıntı çıkmıyor arkamda dolanıp duruyor ama silmede kovanın içine dalacak kovayı devirecek diye korkuyorum ve beşiğine atıyorum beşikte de zor bela duruyor çabuk çabuk silip geçiyorum vallaPinkpinkblue dediği gibi bi rahat iş yapmayı özledim
Insallah canimBugün daha iyiyim çok şükür çünkü bugün bebekte iyiydi kızımda ödev konusunda pek zorlamadı çok şükür bakalım her şey hepimiz için güzel olur inşallah
Camları ocakta sildim kendimle gurur duyuyorum.Camı var perdesi var koltuğu varSöylediğime bakma ne zamandır ben de el atmıuorumm buralara
Biz okul yokken de olduk 1 veya 2 defa.Kızı okula gönderene kadar hiç hasta olmadık geçen hafta başladı hemen burun tıkandı nezle olduBir de havalar bir sıcak bir soğuk.Geçen haftasonu hava güzelken dışarda oturduk akşam da oturduk donduk.Ertesi gün hepimizde kırıklık vardı.
Annem bakıyor canım.Senin çocuklara kim bakıyor peki
Hadi be.Gece beslenme kesiminin 9.gununden bildiriyorum ilerleme yok gerileme var.iste benim oglanim bu
Canim ben evin nerdeyse her yerini halilarla kapladim. Yerlerim soguk cocuklar hep yerde diye. Bu yuzden ben sadece supuruyorum günlük. Ama işte kaldirmak silmek cok zor oluyor obur türlü uyurlarken silerdim ne olacak. Ama koltuk altindan masa altindan hali kaldirmak iskenceHalıları kaldırıyor musun yaa ben kaldırmadan kenarlardan silip geçiyorum önceden kaldırırdım ama şuan yapamıyorum süpürme işleminde sıkıntı çıkmıyor arkamda dolanıp duruyor ama silmede kovanın içine dalacak kovayı devirecek diye korkuyorum ve beşiğine atıyorum beşikte de zor bela duruyor çabuk çabuk silip geçiyorum vallaPinkpinkblue dediği gibi bi rahat iş yapmayı özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?