2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de anlamadım.
Gerçi emzirme dönemi benim bağışıklığım düşüyor ama her seferinde eşim de hasta oldu, çocuklarla başladı hep.
Kızı okula gönderene kadar hiç hasta olmadık geçen hafta başladı hemen burun tıkandı nezle olduBir de havalar bir sıcak bir soğuk.Geçen haftasonu hava güzelken dışarda oturduk akşam da oturduk donduk.Ertesi gün hepimizde kırıklık vardı.

Eslem cok fazla atiyor ya napcam bilmiyorum
Canım benim buyuk oglanda oyleydı ama soyle ye soyleye alıstırttım ama benimki biraz daha buyuk ondan kolay atlattık. Ama yinede bazen oluyor. Mesela 2 gun once birde baktım koltuğun uzerinde kucuk pile benzer bısey var aklım tavna vurdu. Biliyorsun o piller ölümcül olabiliyor Allah korusun.oğlana dedim bu nedir pil gibi. Anne pil degıl tlf numun parcası dedi. Sakın ha sakın bak dikkat et dedim tekrar tekrar. Ayyy evi hemen supurdum ardından. Aklım cıkıyor kucuk parcalardan.
Benim bugün sakin oğluşumun yerine başka bir bebek koydular sanki.Sürekli bir mızırdanma ağlama.Sürekli emme ve kucak isteğiHerhalde diş çıkaracak.Bir dakika da durmadı yerinde
Heee benimkide oyle sureklı emmek istiyor.
Ya bizim epeydir oyleydi. Birde cigliklar eklendi, kendini yere atmalar. Azilar cikiyor birde bu ara yok bogazina birşey kacmasi yok enfeksiyon mahvoldu cocuk
Sorma bacım sorma.bı istedigi olmadımı sınır krizi gecirıyor resmen.. Yerden yere atıyor kendini aynen seninki gibi.
Uykularinda bile hareket ediyolar deliriyorum. Bak onlar uyudu 1 saattir ben uyuyamadim kipir kıpır ikiside ha uyandi mi ha uyancak diye uyutmuyolar
Uyutmazlar
Aynı bacım aynı iştahsızlık gelip gelip gidiyor bi gün öyle bi gün böyle . Bende yumurta vermiyorum iki sabahtır . Yarısını bırakıyordu çünkü mıncıklayıp . Özlesin azıcık
Valla kendimi paralıyom bacım bnde bu konuda
Geçmiş olsun dünüşüm ya bağırmaktandır belkim Pinkpinkblue eslem nasıl oldu aijo Amine Busra
Kim kime bagrıyo gıııı

Pinkpinkblue pinko kız anam sana yazacam yazacam hep kalıyor geri. Gecen et kofteden bahsettik ya. Ben anneme sormustum da babam onu ozel olarak yaptırtıyomus. patronların yerı var buyuk avm gıbı dusun orada kasap reyonunda aynı gun kıyma ile hazırlatyomuş. Yanı kofte vitrinde beklemiyor diyor annem aynı gun kıymadan direk kofte hazırlanıyormuş. Valla Kanka isterdim yani bu kofteden sana yollamak bak simdi emzikli kadınsın bide haaa uzuldum ama bak sana tavsiyem hatta kızlar Sizede belki taddınızmı bilmiyorum daha once ama mıgrosun kofte sını deneyin. Bebe ıcın demiyorum yani siz tadın. Muhteşem bısey.

Anne olmak gerçekten zormuş yaa her iş dönüp dolaşıp bizi buluyor

Bugün daha iyiyim çok şükür çünkü bugün bebekte iyiydi kızımda ödev konusunda pek zorlamadı çok şükür bakalım her şey hepimiz için güzel olur inşallah

Temizliğe sira zor geliyor zaten benim halilari kaldirmaya 2 insan lazim. Gecen hafta tek yaptim sadece salonu bir saatte
Halıları kaldırıyor musun yaa ben kaldırmadan kenarlardan silip geçiyorum önceden kaldırırdım ama şuan yapamıyorum süpürme işleminde sıkıntı çıkmıyor arkamda dolanıp duruyor ama silmede kovanın içine dalacak kovayı devirecek diye korkuyorum ve beşiğine atıyorum beşikte de zor bela duruyor çabuk çabuk silip geçiyorum valla Pinkpinkblue dediği gibi bi rahat iş yapmayı özledim

Canimsinn sagol demen yeterli bak onu denerim .su diyetim bitsimde simdi yaga camura yeniden batmayim istedigim kiloya dusryim .istanbulda altunbilekler varmi? Oranimda adanasi baya iyi aklima geldi simdi. Annemgilde yemistik

Valla oyle oluyo supururkende sikinti arkamda dolaniyo kabliua basiyo dusuyor yada dusecek gibi oluyo valla her isim yalap salap napalim en az 1 sene daha boyle .hali kaldirmak koltuk cekmek falan onlarda ne gorunen yerler kabaca supurup silmek toz alabilirsem dip kose yapmis mutluluguyla es deger

Camı var perdesi var koltuğu var Söylediğime bakma ne zamandır ben de el atmıuorumm buralara
Camları ocakta sildim kendimle gurur duyuyorum.
Koltuklar ve halılar 2 hafta önce yıkandı.
Mutfak dolapları da pandemi biterse sildiririm yoksa hiiiiiiç umrumda değil

Biz okul yokken de olduk 1 veya 2 defa.
Olup olup duruyoruz.
Bebeler zor bebeler, hele aynı anda hasta olunca çok şenlikli oluyor

Canim ben evin nerdeyse her yerini halilarla kapladim. Yerlerim soguk cocuklar hep yerde diye. Bu yuzden ben sadece supuruyorum günlük. Ama işte kaldirmak silmek cok zor oluyor obur türlü uyurlarken silerdim ne olacak. Ama koltuk altindan masa altindan hali kaldirmak iskence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…