- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ahh kuzum benim yaa denizdenmi usuttuki acaba bebeklerin nerden nasila usutecehi hic belli olmiyor valla bugun iyi olur insallah canim Allah kolaylik versin, oyle eziyet ediyormus gibi ilac vermek cok moral bozucu cok haklisin ama onun iyiligi icin yapiyosun . Antibiyotigi bizde oyle iciriyordukİyi bayramlar dünüşüm bize pek iyi gelmese defena öksürüyor gelinin affedersin balgamlı.. Doktor öksürük şurubu verdi antibiyotik devam edin dedi . Ateşi bitti ben artık antibiyotik içirmek istemiyorum çocuk mahvoluyor dünüş içerken zorla burnunu tıkayıp elini kolunu tutup içiyorum cok kötü etkileniyor psikolojimiz ayak altına zeytinyağı sarımsak yaptım sürdüm şifa olsun şuruba gerek kalmasın inşallah dua et bize
Ciğerine kaçtı mı kaçacak mı diye uyku uyuyamıyorum dünüş ya ilaç içirdikten sonraAhh kuzum benim yaa denizdenmi usuttuki acaba bebeklerin nerden nasila usutecehi hic belli olmiyor valla bugun iyi olur insallah canim Allah kolaylik versin, oyle eziyet ediyormus gibi ilac vermek cok moral bozucu cok haklisin ama onun iyiligi icin yapiyosun . Antibiyotigi bizde oyle iciriyorduk
Tadının kaçmaması için kaç gün kalmak gerekir acaba yaa eşime kalsam kalsam 10 gün kalırım dedim fazlasını beklemeSona dogru tadinin kactigi dogrudur
Yok be canim kacmaz korkma Allah esirgesinCiğerine kaçtı mı kaçacak mı diye uyku uyuyamıyorum dünüş ya ilaç içirdikten sonra
5.gun tadimiz kacti cinler tepemde vallahi evlilik cok sacma gercekten cokk sacma.... yarina plan yapmislar ben katilmicam kv kp haklisim kizim cocukla zor olir diyor ama uyuz kocam bana kustu burda kavga etmemek icin zor tutuyorum kendimi vallaTadının kaçmaması için kaç gün kalmak gerekir acaba yaa eşime kalsam kalsam 10 gün kalırım dedim fazlasını bekleme
Ne planı yapmışlar ki dünüş ? Kv kp bişey demiyor da eşin niye öyle yapıyor ki5.gun tadimiz kacti cinler tepemde vallahi evlilik cok sacma gercekten cokk sacma.... yarina plan yapmislar ben katilmicam kv kp haklisim kizim cocukla zor olir diyor ama uyuz kocam bana kustu burda kavga etmemek icin zor tutuyorum kendimi valla
Yakin mesafe bi ile gidecekler dunus sabah 9da cikcaklar göl kenarinda piknik aksam 9dada konser varmis. 16aylik bebeyle tum gun bu sicakta disarda olcam yani ne isim var Allah askina en iyi ihtimal gece 1de 2de evde olurlar aklimimi yedim . Acaip sinirliyim durmadan bana laf sokuyor seslenmiyorum biriksinde guzel patlayimNe planı yapmışlar ki dünüş ? Kv kp bişey demiyor da eşin niye öyle yapıyor kiCok istiyorsa o plana katılmanı baksın çocuklara sen katıl
Vallahi çok zor sen perişan olursun oralardaYakin mesafe bi ile gidecekler dunus sabah 9da cikcaklar göl kenarinda piknik aksam 9dada konser varmis. 16aylik bebeyle tum gun bu sicakta disarda olcam yani ne isim var Allah askina en iyi ihtimal gece 1de 2de evde olurlar aklimimi yedim . Acaip sinirliyim durmadan bana laf sokuyor seslenmiyorum biriksinde guzel patlayim
Benimde öyle tam göbek deliğine kadar değil ama var belli oluyor acaba hamile miyimBende simdi ogluma hamileyim, sadece su anda bikini bolgesinde cikti yavas yavas gobege uzanir diyorum
Bebişim hasta oldu canım ya, ateşimiz var dün sabahtan beriBayram çok mu yordu in cin top oynuyor
Biz de hasta olduk kahvecim geçen hafta bugün . Ama yine buralardayımBayram çok mu yordu in cin top oynuyor
Geçmiş olsunBebişim hasta oldu canım ya, ateşimiz var dün sabahtan beri
Sen gelmeyecek gibi düşün de gelirse sevinirsinBiz de hasta olduk kahvecim geçen hafta bugün . Ama yine buralardayımcanım nasıl sıkkın. Yemek yapasım yok kaç gündür hala da gelmiyor yapasım Selin de yemeyince hiç içimden gelmiyor . Ne Zaman geri gelir bu iştah
Sorma canım salgın mı var ne var anlayamadık da, bayramda dedemlere gitmiştim dayım gelmiş o da gripmiş maskeyle durdu biz de öyle ama ondan mı geçti mi , biz mi hasta ettik bilemedimGeçmiş olsun
Sıra size de geldi demek, hasta olmayan kalmadı sanki ya.
Nasıl şimdi?
Geçmiş olsun canım üşüttünüz müBebişim hasta oldu canım ya, ateşimiz var dün sabahtan beri
Valla çok da anlayamadık kuzum ne olduğunu ama iyi çok şükür ateşi yok bugünGeçmiş olsun canım üşüttünüz mü
Pink çınarla umut en son bırakacakGece 1 kereyi nasil alistirdin canim cok zor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?