Kediden ben de korkuyorum pati atıyorlar kuduz olma ihtimalleri de var.Ama köpekler daha sakin benceEslemin elini kedi isirdi yasevmeleri birşey değil işte ben zaten cok korkuyordum artik hiç yaklaştirmam
İnsanlar bir tuhaf ya erkek çocuğa neden pembe toka takasın kiBenim pembik giyimli tokali kızlarıma ikiside kız mı dediler düğünde
Benim oglum 3yasini gecti hala sacini toplayinca soruyorlarİnsanlar bir tuhaf ya erkek çocuğa neden pembe toka takasın kiBenimki kız suratlı geçen topladım saçını kız diye sevdi millet
Hahahaha erkek cocuk kiyafeti+sac trasina ragmen banada kizmi diye soruyolarBariz erkek kıyafetleri giydirdiğim halde kız mı diye soranlar oluyor
Yok biri erkekBenim pembik giyimli tokali kızlarıma ikiside kız mı dediler düğünde
Bende merak ediyorum acaba erkek olmamasini yuzume mi vurdu kadinda ben anlamadimYok biri erkek. Ayy yaa amac ne acaba
Boy kg durumlariniz nasil bu arada? Bizim epeydir kg almiyodu. Birden bu son iki hafta da 400 500 gr aldi şoke oldum.
10.800 11 arasi şuan. Boyu da uzamış 1 yaştan beri 84 cm.
Oyle zihniyetler var canim gunahi boynuna, ayyy bizim daha var asiya gecmis olsun kilosunada masallah canimBende merak ediyorum acaba erkek olmamasini yuzume mi vurdu kadinda ben anlamadimçokta umrumdaydi sanki.
Bugun 18 ay aşısını yaptirdim kizlar. Ates oldumu cocuklarda
Davsanim mustela gogus balmi geldi gece surucem bakalimMasallah canim ,bizimde bu ay asisi ama doktor izinli aybasina kaldi merakediyorum bende cunku evdekine gore hic artmiyor
Davsanim mustela gogus balmi geldi gece surucem bakalimkorktugum gibi bin gunde geldi
Cok üzücü yaa Allah yardimcilari olsun. Eve ekip gelirse belki alinabilir ama bu durumda ekip içinde riskli oluyorKizlar bi arakdasimin esi 1haftadir temasliydi teat yaptirdi negatif cikti ,arkadasda hamileydi ogun dogumu vardi sezeryan oldu eve ciktilar dun esinin hastalik artmis tekrar test yaptirdi pozitif cikti, bebekte 3gunluk asisida yok hamileyken yaptirmamisti ,uzuldum yaa insallah kolay gecirirler. Bebegin topuk kani falan nolcak sastilar kaldilar
Onu ne icin aldin canim kacirdim benDavsanim mustela gogus balmi geldi gece surucem bakalimkorktugum gibi bin gunde geldi
Bizimde hic artmiyodu masallah bir anda aldi sasirdim bende. Darisi yusranin basinaMasallah canim ,bizimde bu ay asisi ama doktor izinli aybasina kaldi merakediyorum bende cunku evdekine gore hic artmiyor
Kizlar bi arakdasimin esi 1haftadir temasliydi teat yaptirdi negatif cikti ,arkadasda hamileydi ogun dogumu vardi sezeryan oldu eve ciktilar dun esinin hastalik artmis tekrar test yaptirdi pozitif cikti, bebekte 3gunluk asisida yok hamileyken yaptirmamisti ,uzuldum yaa insallah kolay gecirirler. Bebegin topuk kani falan nolcak sastilar kaldilar
Onu ne icin aldin canim kacirdim ben
Faydasi olur canim zaten hala oksuruk gecmedi ama gec geldi daha erken kullanabilmek isterdimYaa tuh canim şansınayinede sur bence minicik bir damlayla gogsunu ovalasan bile icerden yumusar hemen hastalanmasin cinarcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?