2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Boy kg durumlariniz nasil bu arada? Bizim epeydir kg almiyodu. Birden bu son iki hafta da 400 500 gr aldi şoke oldum.
10.800 11 arasi şuan. Boyu da uzamış 1 yaştan beri 84 cm.

Masallah canim ,bizimde bu ay asisi ama doktor izinli aybasina kaldi merakediyorum bende cunku evdekine gore hic artmiyor

Kizlar bi arakdasimin esi 1haftadir temasliydi teat yaptirdi negatif cikti ,arkadasda hamileydi ogun dogumu vardi sezeryan oldu eve ciktilar dun esinin hastalik artmis tekrar test yaptirdi pozitif cikti, bebekte 3gunluk asisida yok hamileyken yaptirmamisti ,uzuldum yaa insallah kolay gecirirler. Bebegin topuk kani falan nolcak sastilar kaldilar

Cok üzücü yaa Allah yardimcilari olsun. Eve ekip gelirse belki alinabilir ama bu durumda ekip içinde riskli oluyor
Benim dayım da pozitif oldu. Evdekiler negatifti. Onun sonucu negatif oldugunda yengem ve kuzenim hastalandı bpozitif ciktilar. Onlar biterken diger kuzenim pozitif oldu. Yani ayni anda gecirmediler ailecek toplamda 1 ay karantinada kaldilar cok psikolojileri bozulmustu

Cok uzucu ve yorucu canim ya ins. Anne ve bebekte cikmaz 1haftaya kadar suresi var sanirim trde ne kadarlik aliniyordu unuttum gerci saglik birimini arayip anlatsa belki cozum bulurlar annenin covid testi dogum öncesinde yapilmistirda sonradan pozitife dönmez umarim dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…