• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Lostinbacim nerdesin onkdar cile cektim tarilde ama bogazim hic durmadi sut uretmek icin ye babam ye :))) 61e cikmisim yaa cok ragatsizim acil baslamam lazim yandan aynaya bakimca 4ayligim :)) pismaniyelim lokumlarim cekme helvalarimi sen gelene kdar bitirmeyee calisiyorum :))) Lostinparadise Lostinparadise
Hahahhaha bende cumartesi dondum. Hamur isi yemekten catliycam.
Yarin baslayalım olur mu?
Bugün başlayamadım 😅😅
Ne yapıyoruz ne yiyoruzzz 🧐😅

Ya köydeyken o kadar mutluydum ki. çocuğum uyku uyuyabiliyormuş onu farkettim.
Oeda erken kalkıyorsu aksama kadar bagda bahcede koşturmaktan pestili çıkıyordu.akşamda uyuyunca gece deliksiz uyuyup sabah erken kalkıyordu cok iyi oluyordu.

Cumartesi donduk 2 gecedir yine milyon kere kalktı yaa off çok sinirlerim bozuldu.
Birde 3 gündür öksürük var :/
Gerci orda da uyku duzeldi yemek bozuldu. Hic yemek yemedi.zorla yemek yedirdim resmen aglaya aglaya yemek yedi.
Donunce biraz yemeye basladida bakalim.

Boş dolu konuşuyor bana benden önce eşime istemiş oldukları bayandan bahsediyor bi de eşimin üzerine olan bi ev var işte o ev kocasının emeklilik hatırasıymış ama eşimin üzerine yapmışlar satılırsa yarı para kızının hakkıymış neyden korkuyor acaba ben o evi hiç sahiplenmedim kiracı var şuan içinde oranın kirasını kızı alıyor bi dönem bi süre biz almıştık çünkü kredi borcumuz vardı borç bitti kirayı kızı almaya başladı hiç laf söz dahi etmedim
Sende cevabini dikip içini sogutsaydin keske. Eşim beni istedi beni seçti deyip. Diğer konuda da beni ilgilendirmez oglunla konuş bunlari diyebilirsin. Ben oyle yapiyorum artik. Beni ilgilendirmeyen birşey olunca esime soylemesini istiyorum. Ya da onu ilgilendirmeyen birşey olursa biz böyle karar verdik ya da biz böyle düşünüyoruz deyip gecistiriyorum. İnan her ailelerde benzer şeyler var. Benim kayinvalidem babamin evi hakkinda bile yorumda bulundu 🙈 babamin şimdiki oturdugu ev bana kalirmismis ileride. Ne hakla buna yorum yapabiliyor ki diktim cevabini bir daha agzini acamadi. En sonda bayram öncesi bayramin ilk günü kendi annesinin köyüne gidecegimize karar vermiş bende dedim ben bayram günü kendi aileme gitmek isterim diye şok oldu bir daha da karistigini duyamadim. Yani eskisi gibi mudahale edemiyor hiçbir şeye

Ya köydeyken o kadar mutluydum ki. çocuğum uyku uyuyabiliyormuş onu farkettim.
Oeda erken kalkıyorsu aksama kadar bagda bahcede koşturmaktan pestili çıkıyordu.akşamda uyuyunca gece deliksiz uyuyup sabah erken kalkıyordu cok iyi oluyordu.

Cumartesi donduk 2 gecedir yine milyon kere kalktı yaa off çok sinirlerim bozuldu.
Birde 3 gündür öksürük var :/
Gerci orda da uyku duzeldi yemek bozuldu. Hic yemek yemedi.zorla yemek yedirdim resmen aglaya aglaya yemek yedi.
Donunce biraz yemeye basladida bakalim.
Köy de öyle oluyor. Bizimde uykular iyilesiyor yeme bozuluyor orda. Dönünce de uyku bozuluyor yeme toparlanıyor

Sende cevabini dikip içini sogutsaydin keske. Eşim beni istedi beni seçti deyip. Diğer konuda da beni ilgilendirmez oglunla konuş bunlari diyebilirsin. Ben oyle yapiyorum artik. Beni ilgilendirmeyen birşey olunca esime soylemesini istiyorum. Ya da onu ilgilendirmeyen birşey olursa biz böyle karar verdik ya da biz böyle düşünüyoruz deyip gecistiriyorum. İnan her ailelerde benzer şeyler var. Benim kayinvalidem babamin evi hakkinda bile yorumda bulundu 🙈 babamin şimdiki oturdugu ev bana kalirmismis ileride. Ne hakla buna yorum yapabiliyor ki diktim cevabini bir daha agzini acamadi. En sonda bayram öncesi bayramin ilk günü kendi annesinin köyüne gidecegimize karar vermiş bende dedim ben bayram günü kendi aileme gitmek isterim diye şok oldu bir daha da karistigini duyamadim. Yani eskisi gibi mudahale edemiyor hiçbir şeye
Ben söyleyince batıyor surat asıyor kötü oluyor o bayandan bahsettiğinde dinledim biraz sonra kalkıp mutfakta iş yaptım ev meselesinde de biz kimsenin hakkını yemeyiz dedim geçtim

Tepkimi gösterdiğimde de sen sinirlisin asabisin dedi bana Allah’a havale ediyorum onu ben bu kış yine köyde kalacaklar sanırım 6 ay köyde 6 ay İstanbul’da kalıyorlardı normalde

Köy de öyle oluyor. Bizimde uykular iyilesiyor yeme bozuluyor orda. Dönünce de uyku bozuluyor yeme toparlanıyor
Allahim yaa niyee boylee bu cocuklar.
Simdi de takır takır oksuruyor yine uykusunda. İhlamur yaptım iciremiyorum icmiyor 😟
İcse biraz rahatlıycak.

Boş dolu konuşuyor bana benden önce eşime istemiş oldukları bayandan bahsediyor bi de eşimin üzerine olan bi ev var işte o ev kocasının emeklilik hatırasıymış ama eşimin üzerine yapmışlar satılırsa yarı para kızının hakkıymış neyden korkuyor acaba ben o evi hiç sahiplenmedim kiracı var şuan içinde oranın kirasını kızı alıyor bi dönem bi süre biz almıştık çünkü kredi borcumuz vardı borç bitti kirayı kızı almaya başladı hiç laf söz dahi etmedim
Ooo mevzular derin 🤦🏻‍♀️ Valla canım bi miktar haklısın dediklerinde kv için de eşinin ne suçu var onu niye boşayasın

Ooo mevzular derin 🤦🏻‍♀️ Valla canım bi miktar haklısın dediklerinde kv için de eşinin ne suçu var onu niye boşayasın
O kadının suratını görmemek için köyde oldukları için 1 senedir görmüyordum fakat 15 günde acısını çıkardı normalde evlerinde olduklarında her haftasonu görüşürdük gerçekten o kadınla bi ilgim bi alakam kalmaması için aklıma gelen tek şey boşanmak

O kadının suratını görmemek için köyde oldukları için 1 senedir görmüyordum fakat 15 günde acısını çıkardı normalde evlerinde olduklarında her haftasonu görüşürdük gerçekten o kadınla bi ilgim bi alakam kalmaması için aklıma gelen tek şey boşanmak
Eşin ailesine aşırı düşkün değilse yapma derim. İki evladın var. Eşini sevmiyorsan onunla da problemlerin varsa o zaman başka tabi

Kızlar ben köy meselesini atlattım şükürler olsun yaklaşık bi 15 gün kadar kaldık geldik korktuğum kadar kötü geçmedi görümce hanım yaklaşık 5 gün falan durdu kalan 10 gün daha rahat geçti onlar gittikten sonra çocuklarım hastalanmadı başlarına bi kaza bela gelmedi uzun yol da rahat geçti çok sıkıntı çıkarmadı bizim ufaklık oto koltuksuz gittik geldik yata uyuya geçti yolculuk kaynanamın saçma sapan konuşmalarını dinleyip sabır ettim kimseyle dalaşmadım günümün dolmasını bekledim sabırla bir kez daha o kadından ne kadar nefret ettiğimi anladım eşimse ailesinin tarafında ben çok mutsuzum bu şekilde nefretle nasıl devam edicem bilmiyorum çocuklarımla kendime bi hayat kuracak ne maddi ne manevi gücüm var hiç bi şeyim yok bu hayatta ne yapacağımı bilmiyorum sadece ağlıyorum üzülüyorum kendime
Kendini belli mesafede tut eşinin ailesiyle.Eşin ne olursa olsun haklı bike olsa anneni sana şikayet etse naparsın?Ben açıkçası anneme öaf söyletmezdim haksız bile olsa.Eşlerimiz de öyle.Eşinşn ailesi hakkında kötü yorum yapma.Erkeklerin aileleri ince çizgileri haklı bile olsan.Madem devam ettiricen evliliğini takma kafana.

Seninki bahsediyor benimki yatak odasına koymuş eski kız arkadaşlarıyla fotoları.Üstümü değiştirecektim bir baktım yatağa sermiş fotoları😂Gidip şaka yollu söyledim de eşim çok bozuldu.Ne işi var onları niye saklıyorsunuz atsanıza diye bağrındı.Olmuş bitmiş bana ne.Her fırsatta ailesi kardeşleri eşimin etrafında şöyle kızlar vardı da deyip anlatıyorlar.Ben de haftada birkaç tane evlilik teklifi alıyordum abartmıyorum bu arada söylemiyordum.Sen sadece senin eşinin ailesi mi öyle sanıyorsun memnun olan eşinin ailesinden nadirdir.

Ben de tepkiliydim ama anne olduktan sonra eşimi büyütmüş bugünlere getirmiş deyip saygıdan susuyorum ben de.Eşimin hatırına yani.Onun üzülmesini istemem.Bir de eşim benim aileme öz oğullarından daha iyi davranıyor.Benim aklıma gelmez o eksik neleri varsa alır hemen.Sorar ihtiyaçları var mı diye bir şeye.Ben demeden yemeğe çağırır kalon der.Eşim böyle olunca ben de alttan alıuorum çoğu şeyi.

Kendini belli mesafede tut eşinin ailesiyle.Eşin ne olursa olsun haklı bike olsa anneni sana şikayet etse naparsın?Ben açıkçası anneme öaf söyletmezdim haksız bile olsa.Eşlerimiz de öyle.Eşinşn ailesi hakkında kötü yorum yapma.Erkeklerin aileleri ince çizgileri haklı bile olsan.Madem devam ettiricen evliliğini takma kafana.
Baya bi hakaret ettim ailesi hakkında ayrı yatıyoruz

Back
X