Evet kimsenin evliliği mükemmel değil.Olumsuz olayları aklına geldiğinde olumluları getir aklına.Olumlu bak hayata.Çok doğru söylüyorsun kendimi de evliliğimi de yıpratıyorum ayrıca anneliğim de etkileniyor bu durumdan çocuklarıma da iyi olamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kimsenin evliliği mükemmel değil.Olumsuz olayları aklına geldiğinde olumluları getir aklına.Olumlu bak hayata.Çok doğru söylüyorsun kendimi de evliliğimi de yıpratıyorum ayrıca anneliğim de etkileniyor bu durumdan çocuklarıma da iyi olamıyorum
Aynı benimkiBizimki bezi tutyo yaptığını belli ediyo ama alirken kavga
Tek başıma zor değiştiriyorum beziCok zor yaa benimkininde oyle yaptigina bakma kavga dovus yer yerimiz poh :))
Eşim de süte alıştırsana diyor bana madem şikayet ediyormuşumEcuk dert yaniiimmiyaniim yaniim :)). Cok yorgunum emzirmekten, kizimda hep dibine dibine emzirebilsem derdim oglumda dibinde dibi emiyor,iki meme acik biriyle oynuyo keyof resmen keyif hoc kyle sut sesi duymuyorum dolmasina asla musade etmiyorki ne varsa hortumluyo . 10 dk 5 dk karsi koltuga kdar gidip gelme suresi acik dursunlar o keyfine gore takilsin istiyor .haliyle surekli emme modu yemekde yemiyor ,cok yorucu acaip asiri yorucu ,artik sinir geliiyo iki oarmagininnarasinda ucumu cimcikliyo sagar gibi yapio sut fiskirtip kahkaha atiyor cikan sutu yaliyo bi ona bi ona saldiriyor . .kesmekte istemiyorum gonlum elvermiyo uzulurum onuda uzemem... rn.azimdan saatli emse valla 1saate kurban olayim yakamdan dusmez oldu . Saglik olsun ne diyeyim. Sute alistirmaya caliscam
Ben de izin vermiyorum bıraksam mıncıklar durur da.Geçen bir elinde bisküvi ağzı memede.Bir emiyor bir bisküviden ısırıyorEn nefret ettiğim şey o oynama meselesi izin versem benimki de yapacak ama tahammül edememSen kıyamıyosun hiç dünüş yaaa
sana da yazık ama
![]()
Arayip konus o zaman canimOldu kuzum. 3 Mart doğumlu. Ama biz diğer aşıları da hep gecikmeli yaptırdığımız için günü gelmemiştir diye düşünüyorum
3.5 kg oldu yaklasik. Kacamagim oldu maalesefNasil gidiyor canı. Ben bir haftadır hiç bozmadı. 2.5 gitmiş gibi
Alismaz canim. Esleme nesquikli süt veriyorum bazi sabahlar yinede emiyo. Bende cok bunaldimEcuk dert yaniiimmiyaniim yaniim :)). Cok yorgunum emzirmekten, kizimda hep dibine dibine emzirebilsem derdim oglumda dibinde dibi emiyor,iki meme acik biriyle oynuyo keyof resmen keyif hoc kyle sut sesi duymuyorum dolmasina asla musade etmiyorki ne varsa hortumluyo . 10 dk 5 dk karsi koltuga kdar gidip gelme suresi acik dursunlar o keyfine gore takilsin istiyor .haliyle surekli emme modu yemekde yemiyor ,cok yorucu acaip asiri yorucu ,artik sinir geliiyo iki oarmagininnarasinda ucumu cimcikliyo sagar gibi yapio sut fiskirtip kahkaha atiyor cikan sutu yaliyo bi ona bi ona saldiriyor . .kesmekte istemiyorum gonlum elvermiyo uzulurum onuda uzemem... rn.azimdan saatli emse valla 1saate kurban olayim yakamdan dusmez oldu . Saglik olsun ne diyeyim. Sute alistirmaya caliscam
Ohhh masallahhh harikasin3.5 kg oldu yaklasik. Kacamagim oldu maalesef
Kinama konşuuuuBen hic iki meme acmadim acik bufe gibi o ne![]()
Istedikleri sut degil bence duygusal doyum anne kucagi keyif zaten boyle dusundugum icin kesemiyorum icim elvermiyo . Laktozsuz sut vericem ben nirmal sut kabiz yapiyor nesquikte bitti ondamda alayimda 30 40 ml veririm zamanla fazlasini icer . Beni salmaz biliyorum hic degilse icmeye alissin istiyorumAlismaz canim. Esleme nesquikli süt veriyorum bazi sabahlar yinede emiyo. Bende cok bunaldim
Katik ediyo :))Ben de izin vermiyorum bıraksam mıncıklar durur da.Geçen bir elinde bisküvi ağzı memede.Bir emiyor bir bisküviden ısırıyorÇok komikti hali
Hemen donuyor demi ,bez bize hic iyi gelmiyor yaa akillari ersede biraksak bezi ne kdar rahatlicaklarTek başıma zor değiştiriyorum bezi![]()
Simdidennsonra biberona alismalarida hic akillica degil canim zaten iyi olmis bosver bide onu biraktirmya ugrasacaktin . Oyalanmiyo benimki canim mizir mizir dolaniyo en son krize giriyoAllah kolaylik versin canim. Oyalayarak unutturmaya calis memeyi. Ben hemen meme diye gelince aklini dagitmaya calisiyorum.
Ona ragmen benim kesesim var biliyorsun bir kac girisimde de bulundum ama gonlum razi gelmedi 1 gunden sonra cok aglayinca dayanamadim.
Sut bizimki icmiyor ya bir ara ixiyordu ama simdi yokbiberon ver geceleri dediler. Onu denedim ama yok almiyor. Agliyor biberon agzina degince.
Ebet benim en kotu huyum o iste dunus yumusagimEn nefret ettiğim şey o oynama meselesi izin versem benimki de yapacak ama tahammül edememSen kıyamıyosun hiç dünüş yaaa
sana da yazık ama
![]()
Catlatma igmesi 12. Gun vucuttan atilir diye biliyorum ,silik cizgiye bakarsak gebelik var ama sizin durum biraz farkli transferin 4.gunu dogru sonucta olmayabilir keske biraz sabretseydiniz en azimdan 10.gune kdar 4gun cok erken yanilma olabilir, test zamaninda bile drlar idrar kitiyle yapilmasini istemiyor , insallah vardir Allah emeklerinizi bosa cikarmasin hayirlisi olsun.Transferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir
Amin inşallah bir iki gün daha bekleyeyimCatlatma igmesi 12. Gun vucuttan atilir diye biliyorum ,silik cizgiye bakarsak gebelik var ama sizin durum biraz farkli transferin 4.gunu dogru sonucta olmayabilir keske biraz sabretseydiniz en azimdan 10.gune kdar 4gun cok erken yanilma olabilir, test zamaninda bile drlar idrar kitiyle yapilmasini istemiyor , insallah vardir Allah emeklerinizi bosa cikarmasin hayirlisi olsun.