• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ecuk dert yaniiimmi :KK66: yaniim yaniim :)). Cok yorgunum emzirmekten, kizimda hep dibine dibine emzirebilsem derdim oglumda dibinde dibi emiyor,iki meme acik biriyle oynuyo keyof resmen keyif hoc kyle sut sesi duymuyorum dolmasina asla musade etmiyorki ne varsa hortumluyo . 10 dk 5 dk karsi koltuga kdar gidip gelme suresi acik dursunlar o keyfine gore takilsin istiyor .haliyle surekli emme modu yemekde yemiyor ,cok yorucu acaip asiri yorucu ,artik sinir geliiyo iki oarmagininnarasinda ucumu cimcikliyo sagar gibi yapio sut fiskirtip kahkaha atiyor cikan sutu yaliyo bi ona bi ona saldiriyor . .kesmekte istemiyorum gonlum elvermiyo uzulurum onuda uzemem... rn.azimdan saatli emse valla 1saate kurban olayim yakamdan dusmez oldu . Saglik olsun ne diyeyim. Sute alistirmaya caliscam
Eşim de süte alıştırsana diyor bana madem şikayet ediyormuşum🤣Ben de çok yoruldum

En nefret ettiğim şey o oynama meselesi izin versem benimki de yapacak ama tahammül edemem 🤦🏻‍♀️ Sen kıyamıyosun hiç dünüş yaaa 🥲 sana da yazık ama 😔
Ben de izin vermiyorum bıraksam mıncıklar durur da.Geçen bir elinde bisküvi ağzı memede.Bir emiyor bir bisküviden ısırıyor😂Çok komikti hali

Ecuk dert yaniiimmi :KK66: yaniim yaniim :)). Cok yorgunum emzirmekten, kizimda hep dibine dibine emzirebilsem derdim oglumda dibinde dibi emiyor,iki meme acik biriyle oynuyo keyof resmen keyif hoc kyle sut sesi duymuyorum dolmasina asla musade etmiyorki ne varsa hortumluyo . 10 dk 5 dk karsi koltuga kdar gidip gelme suresi acik dursunlar o keyfine gore takilsin istiyor .haliyle surekli emme modu yemekde yemiyor ,cok yorucu acaip asiri yorucu ,artik sinir geliiyo iki oarmagininnarasinda ucumu cimcikliyo sagar gibi yapio sut fiskirtip kahkaha atiyor cikan sutu yaliyo bi ona bi ona saldiriyor . .kesmekte istemiyorum gonlum elvermiyo uzulurum onuda uzemem... rn.azimdan saatli emse valla 1saate kurban olayim yakamdan dusmez oldu . Saglik olsun ne diyeyim. Sute alistirmaya caliscam
Alismaz canim. Esleme nesquikli süt veriyorum bazi sabahlar yinede emiyo. Bende cok bunaldim

Alismaz canim. Esleme nesquikli süt veriyorum bazi sabahlar yinede emiyo. Bende cok bunaldim
Istedikleri sut degil bence duygusal doyum anne kucagi keyif zaten boyle dusundugum icin kesemiyorum icim elvermiyo . Laktozsuz sut vericem ben nirmal sut kabiz yapiyor nesquikte bitti ondamda alayimda 30 40 ml veririm zamanla fazlasini icer . Beni salmaz biliyorum hic degilse icmeye alissin istiyorum

Transferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir

Eklentiler

• 903F3B9F-0C3C-4205-8D92-11A4CEBA1A25.webp
    903F3B9F-0C3C-4205-8D92-11A4CEBA1A25.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 19
Allah kolaylik versin canim. Oyalayarak unutturmaya calis memeyi. Ben hemen meme diye gelince aklini dagitmaya calisiyorum.
Ona ragmen benim kesesim var biliyorsun bir kac girisimde de bulundum ama gonlum razi gelmedi 1 gunden sonra cok aglayinca dayanamadim.
Sut bizimki icmiyor ya bir ara ixiyordu ama simdi yok 😔 biberon ver geceleri dediler. Onu denedim ama yok almiyor. Agliyor biberon agzina degince.
Simdidennsonra biberona alismalarida hic akillica degil canim zaten iyi olmis bosver bide onu biraktirmya ugrasacaktin . Oyalanmiyo benimki canim mizir mizir dolaniyo en son krize giriyo

En nefret ettiğim şey o oynama meselesi izin versem benimki de yapacak ama tahammül edemem 🤦🏻‍♀️ Sen kıyamıyosun hiç dünüş yaaa 🥲 sana da yazık ama 😔
Ebet benim en kotu huyum o iste dunus yumusagim :( valla yara pere icinde cizik hep kiyamiyorum . Cok gicik yaa arabada bile iyle emmek istiyo iiiihhh diye diye kendi cikariyor bide hııhhh dio simdi oldu efektiyle mincik mimcik devamke :( :))

Transferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir
Catlatma igmesi 12. Gun vucuttan atilir diye biliyorum ,silik cizgiye bakarsak gebelik var ama sizin durum biraz farkli transferin 4.gunu dogru sonucta olmayabilir keske biraz sabretseydiniz en azimdan 10.gune kdar 4gun cok erken yanilma olabilir, test zamaninda bile drlar idrar kitiyle yapilmasini istemiyor , insallah vardir Allah emeklerinizi bosa cikarmasin hayirlisi olsun.

Catlatma igmesi 12. Gun vucuttan atilir diye biliyorum ,silik cizgiye bakarsak gebelik var ama sizin durum biraz farkli transferin 4.gunu dogru sonucta olmayabilir keske biraz sabretseydiniz en azimdan 10.gune kdar 4gun cok erken yanilma olabilir, test zamaninda bile drlar idrar kitiyle yapilmasini istemiyor , insallah vardir Allah emeklerinizi bosa cikarmasin hayirlisi olsun.
Amin inşallah bir iki gün daha bekleyeyim

Back
X