- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Olmuyor işte cocuklarla, insanlarla anlaşmakta zorlaniyor :)Olur o kdr ya çok tatlı oluyorlar hem öyle
Ben olsam beklemem götürürüm. Belki erken teshisle bir tedavi başlanacak neden bekliyorsunki. Bulasacaksa hastalik her yerden bulasiyor. Bak biz 2 aydir çekiyoruz. Ablasi okula gidiyor zaten bulaşacak hastalik bulaşıyor..Bana akıl verin kızlar benim ufak kızımın göğüslerinde hafif şişlik var ama dikkat çekiyor normal değil yani bi kaç çocuk Doktoru sıkıntılı durmuyor dedi 1 yaşa kadar geçer dedi ama geçen gittiğimiz çocuk doktoru çocuk endokrin doktoruna götür tahlil yapılsın dedi ne yapsam bilemedim şuan zaten koronadan geçtim grip salgını var hastane ortamına girmek hiç istemiyorum istanbuldayım riskli bölgedeyim biraz daha ertelesem mi bilemedim ne yapacağımı şuan zaten hasta iyileşmesini mi beklesem eğitim araştırmaya götüreyim diyorum özelde muayene ücreti 400 tl dedi bi de hormon tahlili yaparsa baya maliyetli olacak bizim için ne yapsam
Ben bu durumda asla beklemezdim hic vakitte kaybetmezdim . Hastalik olacaksa kacinilmiyor kaldiki senin cocuklarinda suan hali hazirda hastalar. Ekstra grip kapmazlar bemce biran evvel gotur kiyamam insallah normale doner kuzum .Foto da attım bi bakın
Cok gecmis olsun canim ya. Küçük olunca birsey yapamiyolar demekkiKizlar bende dun cinari kbb ye goturdum.yine elimiz bos donduk. Yapilacak bisey yokmus bol bol burnunu serumla yika dedi . Damla bile yazamam yasi kucuk dedi 4yasimdan omce degerle dirmekte yanlis olurmus. Cocugum cok huzursuz nefes alamiyor horul horul horluyor. Bemde eczaneden cold mix aldim bihar makinesine ve yastigina damlattim %100 etki girmedim tabi %10diyebilirim ona bile sukur
Cok gecmis olsun canimKizlar bende dun cinari kbb ye goturdum.yine elimiz bos donduk. Yapilacak bisey yokmus bol bol burnunu serumla yika dedi . Damla bile yazamam yasi kucuk dedi 4yasimdan omce degerle dirmekte yanlis olurmus. Cocugum cok huzursuz nefes alamiyor horul horul horluyor. Bemde eczaneden cold mix aldim bihar makinesine ve yastigina damlattim %100 etki girmedim tabi %10diyebilirim ona bile sukur
Bizde bıraktık arkadaşım şükür zorluk çıkmadı beklediğimden iyidiBen de memeyi biraktirdim cok sukur kizlar. Kışı da gecireyim oyle birakirim olmadi diyordum ama yok emsede hastalniyor emmesede artik yapcak bir sey yok. 6. Gunumuz bugun cok sukur aglama krizleri bitti. Arada meme diyor annecim bitti bebekler iciyor sen buyudun artik diyerek konusuyorum. İlk zamanlar agliyordu sonra ben oyaliyordum.simdi meme diyor annecim bitmisti ya hani diyorum. O da bebek hüüüp diyor. Evet diyorum guluyoruz konu kapaniyor. Sukurler olsun gece uyumaya basladi cocuk. 1 kere falan kalkiyor. Uzuldum bir yandan bazen emziresim geliyor bosluga dustum hahahaha ama ikimiz icinde en iyisi bu olacak. :)
Ben de memeyi biraktirdim cok sukur kizlar. Kışı da gecireyim oyle birakirim olmadi diyordum ama yok emsede hastalniyor emmesede artik yapcak bir sey yok. 6. Gunumuz bugun cok sukur aglama krizleri bitti. Arada meme diyor annecim bitti bebekler iciyor sen buyudun artik diyerek konusuyorum. İlk zamanlar agliyordu sonra ben oyaliyordum.simdi meme diyor annecim bitmisti ya hani diyorum. O da bebek hüüüp diyor. Evet diyorum guluyoruz konu kapaniyor. Sukurler olsun gece uyumaya basladi cocuk. 1 kere falan kalkiyor. Uzuldum bir yandan bazen emziresim geliyor bosluga dustum hahahaha ama ikimiz icinde en iyisi bu olacak. :)
Hayırlı olsun kizlar. Darisi kolay sekilde basimiza. En coktaBizde bıraktık arkadaşım şükür zorluk çıkmadı beklediğimden iyidiDediğin gibi bizde yazın ortasında hastalandık, hastalık her dönem var maalesef. Bende üzüldüm biliyor musun bu kadar Kolay olacağını bilseydim emzirirdim daha diye düşünüp analık=delilik işte. Sıra geldi bez bırakmaya göğüslerin şiştimi? Benim biraz sıkıntı oldu da
Etmem mi ya Allah yar ve yardımcınız olsunHayırlı olsun kizlar. Darisi kolay sekilde basimiza. En coktaPinkpinkblue ve bana dua edersiniz artik
Bencede analik delilik resmenBizde bıraktık arkadaşım şükür zorluk çıkmadı beklediğimden iyidiDediğin gibi bizde yazın ortasında hastalandık, hastalık her dönem var maalesef. Bende üzüldüm biliyor musun bu kadar Kolay olacağını bilseydim emzirirdim daha diye düşünüp analık=delilik işte. Sıra geldi bez bırakmaya göğüslerin şiştimi? Benim biraz sıkıntı oldu da
Valla kizlar insallah sizde kolaylikla atlatirsiniz bu sureci.Hayırlı olsun kizlar. Darisi kolay sekilde basimiza. En coktaPinkpinkblue ve bana dua edersiniz artik
Hahahaha hadi gozunuz aydin canim .ozamaaan yeni bebek yukleniiiBen de memeyi biraktirdim cok sukur kizlar. Kışı da gecireyim oyle birakirim olmadi diyordum ama yok emsede hastalniyor emmesede artik yapcak bir sey yok. 6. Gunumuz bugun cok sukur aglama krizleri bitti. Arada meme diyor annecim bitti bebekler iciyor sen buyudun artik diyerek konusuyorum. İlk zamanlar agliyordu sonra ben oyaliyordum.simdi meme diyor annecim bitmisti ya hani diyorum. O da bebek hüüüp diyor. Evet diyorum guluyoruz konu kapaniyor. Sukurler olsun gece uyumaya basladi cocuk. 1 kere falan kalkiyor. Uzuldum bir yandan bazen emziresim geliyor bosluga dustum hahahaha ama ikimiz icinde en iyisi bu olacak. :)
Alirim bi dalHayırlı olsun kizlar. Darisi kolay sekilde basimiza. En coktaPinkpinkblue ve bana dua edersiniz artik
Sagol canimCok gecmis olsun canim( off su cocuklar hasta olmasa keske yaa (
Evet canim 3 defa goturdum ayniCok gecmis olsun canim ya. Küçük olunca birsey yapamiyolar demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?