2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana akıl verin kızlar benim ufak kızımın göğüslerinde hafif şişlik var ama dikkat çekiyor normal değil yani bi kaç çocuk Doktoru sıkıntılı durmuyor dedi 1 yaşa kadar geçer dedi ama geçen gittiğimiz çocuk doktoru çocuk endokrin doktoruna götür tahlil yapılsın dedi ne yapsam bilemedim şuan zaten koronadan geçtim grip salgını var hastane ortamına girmek hiç istemiyorum istanbuldayım riskli bölgedeyim biraz daha ertelesem mi bilemedim ne yapacağımı şuan zaten hasta iyileşmesini mi beklesem eğitim araştırmaya götüreyim diyorum özelde muayene ücreti 400 tl dedi bi de hormon tahlili yaparsa baya maliyetli olacak bizim için ne yapsam

Ben olsam beklemem götürürüm. Belki erken teshisle bir tedavi başlanacak neden bekliyorsunki. Bulasacaksa hastalik her yerden bulasiyor. Bak biz 2 aydir çekiyoruz. Ablasi okula gidiyor zaten bulaşacak hastalik bulaşıyor..

Kizlar bende dun cinari kbb ye goturdum.yine elimiz bos donduk. Yapilacak bisey yokmus bol bol burnunu serumla yika dedi . Damla bile yazamam yasi kucuk dedi 4yasimdan omce degerle dirmekte yanlis olurmus. Cocugum cok huzursuz nefes alamiyor horul horul horluyor. Bemde eczaneden cold mix aldim bihar makinesine ve yastigina damlattim %100 etki girmedim tabi %10diyebilirim ona bile sukur

Cok gecmis olsun canim ya. Küçük olunca birsey yapamiyolar demekki

Cok gecmis olsun canim ( off su cocuklar hasta olmasa keske yaa (

Ben de memeyi biraktirdim cok sukur kizlar. Kışı da gecireyim oyle birakirim olmadi diyordum ama yok emsede hastalniyor emmesede artik yapcak bir sey yok. 6. Gunumuz bugun cok sukur aglama krizleri bitti. Arada meme diyor annecim bitti bebekler iciyor sen buyudun artik diyerek konusuyorum. İlk zamanlar agliyordu sonra ben oyaliyordum.simdi meme diyor annecim bitmisti ya hani diyorum. O da bebek hüüüp diyor. Evet diyorum guluyoruz konu kapaniyor. Sukurler olsun gece uyumaya basladi cocuk. 1 kere falan kalkiyor. Uzuldum bir yandan bazen emziresim geliyor bosluga dustum hahahaha ama ikimiz icinde en iyisi bu olacak. :)

Bizde bıraktık arkadaşım şükür zorluk çıkmadı beklediğimden iyidi Dediğin gibi bizde yazın ortasında hastalandık, hastalık her dönem var maalesef. Bende üzüldüm biliyor musun bu kadar Kolay olacağını bilseydim emzirirdim daha diye düşünüp analık=delilik işte. Sıra geldi bez bırakmaya göğüslerin şiştimi? Benim biraz sıkıntı oldu da

Hayırlı olsun kizlar. Darisi kolay sekilde basimiza. En cokta Pinkpinkblue ve bana dua edersiniz artik

Bencede analik delilik resmen ben zaten tek meme emziriyordum. O da sisti ilk 2 gun baya agridi. Elimle sagdim biraz. Suan da da şişligi hala var ama agrisi gecti cok sukur.
Bez konusuna aslinda baslayabilirim ama suan azcik rahat takiliyim 2 ay sonra falan baslarim onada diyorum. Gerci kv kisin yapma usur hastalanir falan dedi. Oyuzden bahari mi beklesem dedim ama bilemedim. Zaten benimki suan cisi kakasi geldigi zaman soyluyor. Ciss diyor bezine yapiyor. Ben gece olayindan korktugum icin beklemek istiyorum. Daha yeni memeyi kestim hem biraz alissin bu duruma.

Hayırlı olsun kizlar. Darisi kolay sekilde basimiza. En cokta Pinkpinkblue ve bana dua edersiniz artik
Valla kizlar insallah sizde kolaylikla atlatirsiniz bu sureci.
Memeyi birakinca uyutma derdi ortaya cikiyor bu seferde ben memede uyutuyordum ya simdi bekle keyfini uyusun. Esimle birlikte yatiyoz yanina 1 saatte don don anca uyuyor. Bazen esim kucaginda salliyor oyle uyuyor.
Gerci memeyi de cekince uyaniyordu her turlu zorluk
Desteksiz uyumayi ogrenirse bi insallah. Rabbim o gunleride tez zamanda.gostersiiiiin

Hahahaha hadi gozunuz aydin canim .ozamaaan yeni bebek yukleniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…