- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Nie hizli hizli buyutuyosunuz yaaBizde bıraktık arkadaşım şükür zorluk çıkmadı beklediğimden iyidiDediğin gibi bizde yazın ortasında hastalandık, hastalık her dönem var maalesef. Bende üzüldüm biliyor musun bu kadar Kolay olacağını bilseydim emzirirdim daha diye düşünüp analık=delilik işte. Sıra geldi bez bırakmaya göğüslerin şiştimi? Benim biraz sıkıntı oldu da
Şaka maka 20 aylık oldularNie hizli hizli buyutuyosunuz yaa
Nie hizli hizki buyutuyksunuz yaaBizde bıraktık arkadaşım şükür zorluk çıkmadı beklediğimden iyidiDediğin gibi bizde yazın ortasında hastalandık, hastalık her dönem var maalesef. Bende üzüldüm biliyor musun bu kadar Kolay olacağını bilseydim emzirirdim daha diye düşünüp analık=delilik işte. Sıra geldi bez bırakmaya göğüslerin şiştimi? Benim biraz sıkıntı oldu da
Ebet kurban olduklarimŞaka maka 20 aylık oldular
Gelir gelir bisey olmaz dovusursunuz enerjini atarsinKv geliyor uzun aradan sonra görmek iyi gelmeyecek bana
Noldu kizzBen iki gündür pertim. Bittim tukendim
Biz cok görüşemiyoruz bu sene. Esleme pek karistirmadim ben zaten. Yusra da butun kotalarini doldurmuştuFeyyaz kayinbvalide gelcek diyince aklima geldi benim kv cok komik yaakizimada aynisini yapardi agzindan anlamsiz kelimeler cikiyoya aa babanne dedi diyo heleki eger oyle garip anlamsiz bisey djyip babannesine dogru gittiyse babanne dedi bana geldi diye seviniyo . Gecen dayanamadim duydunuzmu babanne dedi dedi bende duymadik cunku demedi dedim ama bana geldi beni biliyo diyo cocuk ha dio aaa hala dedi diyo de dio dedesi sana seslendi dio
Dert topigi yapmak istemiyorum burayida. Sadece bu evlilige 2 degil 1 cocuk bile hataymiş. Çocuklarım için üzgünüm sadeceNoldu kizz
Ben 2. Çocuğu kocam için değil kızım için istedim zaten bu aralar 3. Çocuk muhabbetti geçerse kv ye senin oğlun 3. Yü asla hak etmiyor ne ilgisi ne alakası var desem mi diye düşünüyorumDert topigi yapmak istemiyorum burayida. Sadece bu evlilige 2 degil 1 cocuk bile hataymiş. Çocuklarım için üzgünüm sadece
Kız bana Feyyaz deme Feyza diye değiştim zaten oğlum olsaydı Feyyaz koyardım adınıFeyyaz kayinbvalide gelcek diyince aklima geldi benim kv cok komik yaakizimada aynisini yapardi agzindan anlamsiz kelimeler cikiyoya aa babanne dedi diyo heleki eger oyle garip anlamsiz bisey djyip babannesine dogru gittiyse babanne dedi bana geldi diye seviniyo . Gecen dayanamadim duydunuzmu babanne dedi dedi bende duymadik cunku demedi dedim ama bana geldi beni biliyo diyo cocuk ha dio aaa hala dedi diyo de dio dedesi sana seslendi dio
Aynen yaa bizde de başladı sanırım kıyameti koparıyor bazen yoktan yere2 yaş sendromundayiz biz
Biz her hafta sonu gidiyoruz bi problemim yok ama cok komigime gidiyo anlamsiz geliyo bazi davranislariBiz cok görüşemiyoruz bu sene. Esleme pek karistirmadim ben zaten. Yusra da butun kotalarini doldurmuştu
Ahahaha zaten farkettim ismini degistirdigibiKız bana Feyyaz deme Feyza diye değiştim zaten oğlum olsaydı Feyyaz koyardım adını
Iyiydiniz uzun suredir canim yaa anlatmak istersen yaz dertlesiriz . Duzelir bazen oyle puuuu kalibina evlenndigi. Gune nalet olsun dedirtebiliyolarDert topigi yapmak istemiyorum burayida. Sadece bu evlilige 2 degil 1 cocuk bile hataymiş. Çocuklarım için üzgünüm sadece
Sorun sadece bizim kendi meselelerinin değil ki. Cocuklara tahammul edemiyor.Iyiydiniz uzun suredir canim yaa anlatmak istersen yaz dertlesiriz . Duzelir bazen oyle puuuu kalibina evlenndigi. Gune nalet olsun dedirtebiliyolar
Aman Allah korusun istemem Feyyaz meyyazAhahaha zaten farkettim ismini degistirdigibitamam feyza diyim feyyaz oglan belki kaynisin gittikten sonra o hasretle gelir
Sinirli erkekte zor aman diyim o sinirliyken sen sakin ol çünkü erkek gücü bi başka oluyor canını yakmasın off çok zor evlilik acısı tatlısı her şey yaşanıyor hepimiz yaşıyoruzSorun sadece bizim kendi meselelerinin değil ki. Cocuklara tahammul edemiyor.
Eslem iki üç gündür hiç durmuyor. O işten geç geliyor, gelince de ona yapışıyor kucaginda gezdirmesini istiyodu falan
Dun aksam bu birden bagrinmaya başladı eslem de kucaginda biktim hastaliklarinizdan hep hastasiniz bilmem ne mutfaga dogru gitti nereye vurdu bilmiyorum ya duvara ya masaya. Hâla da eslem kucaginda ve bagrinmaya devam ediyordu. Eslem iyice krize girdi. Hemen kucağından aldım. Bende çık git o zaman çık git diye bağırdım. Giderim bende o zaman dedi bana omuz atip, kapiyi aşırı sert sekilde çarpıp gitti. Ben titriyodum, eslem kriz geciriyo yusra cocuk korktu agliyor. Ben aglayamadim da.
5 dk sonra döndü ama cocuklarin kalbinde actigi yaralar nasil telafi olcak? Yeri gelir cok cok iyi ilgilenir ama kriz zamanlarinda sinir krizi geciriyor. Her seferinde de daha fazlasini yapiyor. Babasi köyden gelsin konuşcam onla. Daha başka şeylerde var kendi içimizde. Evlendigim adamla alakasi yok artik, erken evlenmenin dezavantaji. Boşansam 2 cocukla nereye sigayim. 5 kuruş param yok, gelecegim yok. Mecbur totonun üzerinde oturuyoruz işte
Belli ki eşinin morali bozuk ve gücü size yettiği için size yansıtmış ikinciler babalara daha düşkün oluyor sanırım bizim ki de hemen atlıyor gelir gelmez babasının kucağınaSorun sadece bizim kendi meselelerinin değil ki. Cocuklara tahammul edemiyor.
Eslem iki üç gündür hiç durmuyor. O işten geç geliyor, gelince de ona yapışıyor kucaginda gezdirmesini istiyodu falan
Dun aksam bu birden bagrinmaya başladı eslem de kucaginda biktim hastaliklarinizdan hep hastasiniz bilmem ne mutfaga dogru gitti nereye vurdu bilmiyorum ya duvara ya masaya. Hâla da eslem kucaginda ve bagrinmaya devam ediyordu. Eslem iyice krize girdi. Hemen kucağından aldım. Bende çık git o zaman çık git diye bağırdım. Giderim bende o zaman dedi bana omuz atip, kapiyi aşırı sert sekilde çarpıp gitti. Ben titriyodum, eslem kriz geciriyo yusra cocuk korktu agliyor. Ben aglayamadim da.
5 dk sonra döndü ama cocuklarin kalbinde actigi yaralar nasil telafi olcak? Yeri gelir cok cok iyi ilgilenir ama kriz zamanlarinda sinir krizi geciriyor. Her seferinde de daha fazlasini yapiyor. Babasi köyden gelsin konuşcam onla. Daha başka şeylerde var kendi içimizde. Evlendigim adamla alakasi yok artik, erken evlenmenin dezavantaji. Boşansam 2 cocukla nereye sigayim. 5 kuruş param yok, gelecegim yok. Mecbur totonun üzerinde oturuyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?