2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Peki Selin’in babannem demesi Hayır öğretmedim de
Canım işten dolu geliyorlar yorgun geliyorlarbizde tüm gün yoruluyoruz e çocuklar da üstüne binince … oluyor her evde gerçekten . Hiç birimiz mükemmel sevgi dolu evlerde büyümedik bence, en azından kendi adıma konuşayım. Anne baba arasında olur öyle bazen de büyüğüne , bilirsin sen zaten işini. Üzülme canım

Sinirli erkekte zor aman diyim o sinirliyken sen sakin ol çünkü erkek gücü bi başka oluyor canını yakmasın off çok zor evlilik acısı tatlısı her şey yaşanıyor hepimiz yaşıyoruz
Sen de şükret sakin sessiz kocan varmış kız feyzaaa kaynana da He de geç . Sinir olursan gel yaz buraya rahatla

Ajo hersey hep yorgunluktan baska binaciklasi yok bence. Boz nasil cok yorhunken tahammul.sinirimiz olmiyor oda oyle. Bnm esim gece bazen uyku sersemi uyanir.kizar uyi artik oglum die sanki senmi bakiyosun sus saname.der durterim. Her ailede var yani benzer seyler . Cocuklar cabuk umutur. Anme babanin minik cinnetimede aliskinlar uzulme derim. 2cocukla nere gitcen baba evi dahami iyi olcak asla.... yuvani koru kolla sahip cik kadin olarak buda bizim.ustumuzde ne yazikki.... madamada katiliyorum kimse sevgi dolu ailelerde buyumedi hah belki psikolog cocuklari istisna .

Kizlar ben bubaralar cok sagliksizim. Sag kalcam agriyor bi agri saplaniyo adim bile atamiyorum, sag kolum.omuzdann agriyo cinari tasirken cok canim yaniyor ozellikle okula git gel cok zor sureklide kalbim sıkisiyor ve bingoo mantar oldum cok kotu durumdayim
Esimde diyoki seni degistirmenin zamani geldi .bende nie degistiriyosun modifiye ettir dedim

Gunaydin canim. Bende oyleyim. Birde uzun zamandir kan baktirmadim. Daha once dahiliyeye randevu aldim. Allahtan birsey cikmazsa 9unda gitcem insallah. Zaten bende skolyoz baslangici cikmisti, ilerliyor işte. 2 gündür omzum sirtim çok fena

1seneyi gecmistir heralde ben kan vereli . Ins gidersinn cnm . Onunnicim senin egzersizin falan yokmu

Alın benden bi sorun daha annem babam ayrı benim ama resmiyette boşanmadılar babam şimdi ordan oraya sürünüyor ev alıyor yerleşiyor sonra bi bahane bulup satıyor başa dönüyor şimdi Çanakkale de almıştı en son hem de eşyalarıyla satmış ne olacak bilmiyorum nerde kaldığında belirsiz bugün Cuma arayım dedim kirli çamaşırım var İstanbul dayım getirsem yıkar mısın dedi bende kaynanamlar geldi oraya gidicez yıkayamam dedim eli ayağı tutuyor durduk yere düzenini bozdu şuan 250 bin parası var ev bakıyor ben zaten küçük olan 2 yaş sendromuna girdi durduk yere kıyameti koparıyor büyük olana ders çalıştırmak ayrı bi dert evin işi gücü açıkçası babamla uğraşacak durumda değilim ana baba evladı düşünür bende tam dersi ayrı gayrılar ben onları düşünüyorum ama benim de çocuklarım var kocam desen işinde gücünde rahat umursamaz bi insan bana tek maddi faydası var manevi olarak hiç yanımda değil abim zaten babamla arası iyi değil hiç aramıyor annem de çıkar onu hayatından diyo yaptıklarının cezasını çekiyor diyo babam için açıkçası bende istemiyorum babamı yanımda yakınımda misafirliğe gelse tamam ama şuan ortada kalmış ne yapacağı belli değil o yüzden kabul etmedim

Kavga dövüş ortamda büyüdüm allah razı olsun annemden bizi bırakmamış iyi kötü analı babalı büyüdük babam eve bakardı ama aksi sinirli şiddet içerikliydi evde huzur yoktu eğitim desen beni okuttular yani iyi yönleri var ailemin okuttular beni gücü yettiğince her dediğimi aldılar babaanne dedem yakınımızdaydı ben gider onların yanında kalırdım belki de eşime çocuklarıma olan sinirimin altında bu olaylar da var aile olabilecek insanlara Allah çocuk versin yoksa her şey birbiriyle bağlantılı devam ediyor çok kötü bi çocukluğum olmadı ama ana baba arasındaki geçimsizliğin sıkıntısını çektik ve çekiyorum ana babamı seviyorum aslında ama işte öyle anladınız beni

Ah dünüşümün başına gelenler benimde öyle vücudumda saçma saçma ağrılar başım desen hep bi ağrı halinde , bu ara hormonlarda var bişey zaten cildim de yağlandı sivilcelendi. Bi cıkabilsek ada sınırları dışına hemen bi chekup yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…