Peki Selin’in babannem demesiFeyyaz kayinbvalide gelcek diyince aklima geldi benim kv cok komik yaakizimada aynisini yapardi agzindan anlamsiz kelimeler cikiyoya aa babanne dedi diyo heleki eger oyle garip anlamsiz bisey djyip babannesine dogru gittiyse babanne dedi bana geldi diye seviniyo . Gecen dayanamadim duydunuzmu babanne dedi dedi bende duymadik cunku demedi dedim ama bana geldi beni biliyo diyo cocuk ha dio aaa hala dedi diyo de dio dedesi sana seslendi dio
Canım işten dolu geliyorlar yorgun geliyorlarbizde tüm gün yoruluyoruz e çocuklar da üstüne binince … oluyor her evde gerçekten . Hiç birimiz mükemmel sevgi dolu evlerde büyümedik bence, en azından kendi adıma konuşayım. Anne baba arasında olur öyle bazen de büyüğüne , bilirsin sen zaten işini. Üzülme canımSorun sadece bizim kendi meselelerinin değil ki. Cocuklara tahammul edemiyor.
Eslem iki üç gündür hiç durmuyor. O işten geç geliyor, gelince de ona yapışıyor kucaginda gezdirmesini istiyodu falan
Dun aksam bu birden bagrinmaya başladı eslem de kucaginda biktim hastaliklarinizdan hep hastasiniz bilmem ne mutfaga dogru gitti nereye vurdu bilmiyorum ya duvara ya masaya. Hâla da eslem kucaginda ve bagrinmaya devam ediyordu. Eslem iyice krize girdi. Hemen kucağından aldım. Bende çık git o zaman çık git diye bağırdım. Giderim bende o zaman dedi bana omuz atip, kapiyi aşırı sert sekilde çarpıp gitti. Ben titriyodum, eslem kriz geciriyo yusra cocuk korktu agliyor. Ben aglayamadim da.
5 dk sonra döndü ama cocuklarin kalbinde actigi yaralar nasil telafi olcak? Yeri gelir cok cok iyi ilgilenir ama kriz zamanlarinda sinir krizi geciriyor. Her seferinde de daha fazlasini yapiyor. Babasi köyden gelsin konuşcam onla. Daha başka şeylerde var kendi içimizde. Evlendigim adamla alakasi yok artik, erken evlenmenin dezavantaji. Boşansam 2 cocukla nereye sigayim. 5 kuruş param yok, gelecegim yok. Mecbur totonun üzerinde oturuyoruz işte
Sen de şükret sakin sessiz kocan varmış kız feyzaaaSinirli erkekte zor aman diyim o sinirliyken sen sakin ol çünkü erkek gücü bi başka oluyor canını yakmasın off çok zor evlilik acısı tatlısı her şey yaşanıyor hepimiz yaşıyoruz
Eskiden kiloluydum korkmuyodum. Artik zayifladim da. Konuştuk bu akşam duzgun bi şekildeSinirli erkekte zor aman diyim o sinirliyken sen sakin ol çünkü erkek gücü bi başka oluyor canını yakmasın off çok zor evlilik acısı tatlısı her şey yaşanıyor hepimiz yaşıyoruz
Cok calisiyor ona da hak veriyorum ama bunlarda daha küçük işte tutacak kendiniBelli ki eşinin morali bozuk ve gücü size yettiği için size yansıtmış ikinciler babalara daha düşkün oluyor sanırım bizim ki de hemen atlıyor gelir gelmez babasının kucağına
Gunaydin canim. Bende oyleyim. Birde uzun zamandir kan baktirmadim. Daha once dahiliyeye randevu aldim. Allahtan birsey cikmazsa 9unda gitcem insallah. Zaten bende skolyoz baslangici cikmisti, ilerliyor işte. 2 gündür omzum sirtim çok fenaKizlar ben bubaralar cok sagliksizim. Sag kalcam agriyor bi agri saplaniyo adim bile atamiyorum, sag kolum.omuzdann agriyo cinari tasirken cok canim yaniyor ozellikle okula git gel cok zor sureklide kalbim sıkisiyor ve bingoo mantar oldum cok kotu durumdayim
Esimde diyoki seni degistirmenin zamani geldi.bende nie degistiriyosun modifiye ettir dedim
1seneyi gecmistir heralde ben kan vereliGunaydin canim. Bende oyleyim. Birde uzun zamandir kan baktirmadim. Daha once dahiliyeye randevu aldim. Allahtan birsey cikmazsa 9unda gitcem insallah. Zaten bende skolyoz baslangici cikmisti, ilerliyor işte. 2 gündür omzum sirtim çok fena
Bende epey oldu. Egzersiz pilates yoga yada yüzme. Sence hangisini yapabilirim iki bebeyle1seneyi gecmistir heralde ben kan vereli. Ins gidersinn cnm . Onunnicim senin egzersizin falan yokmu
Kocam sessiz sakin olmasına rağmen adamı deli edebiliyorum sessiz sakin diye döverim sanıyordum elimi kolumu bi tuttu valla gücüm yetmezmiş anladımSen de şükret sakin sessiz kocan varmış kız feyzaaakaynana da He de geç . Sinir olursan gel yaz buraya rahatla
Evde leslie candir gerisi heyecandirBende epey oldu. Egzersiz pilates yoga yada yüzme. Sence hangisini yapabilirim iki bebeylepilatese gitmek istiyorum çok ama imkan yok
Demek herufune saldirdinKocam sessiz sakin olmasına rağmen adamı deli edebiliyorum sessiz sakin diye döverim sanıyordum elimi kolumu bi tuttu valla gücüm yetmezmiş anladım
Leslie fayda saglamaz artik bolgesel calismam lazim canim. İnsta da canli spor yapan bir hoca buldum ona bakcamEvde leslie candir gerisi heyecandir
NE yaptın kız bugün nasıl gidiyor büyük olan hangi saatlerde okulda sen mi götürüp getiriyorsunDemek herufune saldirdiniyi etmissin kiz kesin haketmistir löş gibi yatiyo korkuluk kilikli gamsiz herif
Ah dünüşümün başına gelenlerKizlar ben bubaralar cok sagliksizim. Sag kalcam agriyor bi agri saplaniyo adim bile atamiyorum, sag kolum.omuzdann agriyo cinari tasirken cok canim yaniyor ozellikle okula git gel cok zor sureklide kalbim sıkisiyor ve bingoo mantar oldum cok kotu durumdayim
Esimde diyoki seni degistirmenin zamani geldi.bende nie degistiriyosun modifiye ettir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?