Aynen canım survivor hayatına döndük kış gelinceSali gunune kadar napcaksinay sen adadaydin dimi ya inşallah gerek kalmaz. Sicak suda iyi gelir duşta ama boyle kaynar su degil tabi
Stokta yapilcak şey degil meyve sebze bozuluyorAynen canım survivor hayatına döndük kış gelinceıspanak bulamıyorum pişirmeye her gün be yapcam diye kara kara düşünüyorum valla . Marketler desen ona keza
Allah yardımcın olsun canimselam kizlar .benim kiz sonunda 10 kilo olmus ha gayret yavrum dedim .sinirim bozuluyor arada ama sukur bugunlere .
ocakta ise baslamaya karar verdim. annem gelicek yanina bakici ayarlamam lazim ay zor isler valla .dusununce bile fenalik basiyor
Bu aralar iyice düştü memeye.Birini emip bırakıyor sonra açıp ikincisini emiyor sonra diğeriBize ne zaman tarih olur bilemiyorum
En güzeli 3,4 yaş bence.Ara açılınca zor oluyor tecrübeyle sabitAa oğluş daha çok küçük çok da huysuzzzzzz
Benimki de meme hariç kakasını yaparken saklanıyor bir köşeye.Bazen gazı geliyor kaka sanıyor saklanıyorMeme mama emme abba yetiyo ona bunlarhayattaki tek amaci meme emmek oldugu icin bublarla hayatini surdurebiliyo
Benim kız da 3,5 yaşında kreşe verince konuşmaya başlamıştı.Şimdi bir çene bir çene susturamıyoruz acısını çıkarıyorHâla konuşmasinda sorun var. 4 yaşinda şuan. O yuzden kreşe verdim
Benimki 7. aydan beri anne diyor.Ama ısrarla baba demiyorBanada abba diyo bazen ananim.diyorum amme diceksim annneee anme nerde diyorum ihhh diye beni gosteriyo anne de diyorum baba diyomemede sut biter anne demezsen diyorum emmeee diye saldiriyo
Kiz dunuskosu kuserim ama bakKız ben geçen kime destan yazdım siz benim mesajlarımı sallamıomusunuzvallahi yazmıcam bişey sormucam artık forumda heee Google amcaya sorayım bari
Masallah canim insallah dahada alir kiloselam kizlar .benim kiz sonunda 10 kilo olmus ha gayret yavrum dedim .sinirim bozuluyor arada ama sukur bugunlere .
ocakta ise baslamaya karar verdim. annem gelicek yanina bakici ayarlamam lazim ay zor isler valla .dusununce bile fenalik basiyor
Benimkode tam.tersi israela anne demiyo. Bugunde bi ibiş tutturdu ibiş dio bana ve mememeBenimki 7. aydan beri anne diyor.Ama ısrarla baba demiyorAnneanne diyor,gel,giy,git,hayır,abba,kedi bunlar ilk kelimelerimiz.
Bizimkiler gercekten ayni kafadanBu aralar iyice düştü memeye.Birini emip bırakıyor sonra açıp ikincisini emiyor sonra diğeriEn sonunda gelmeyince bırakıyor
saol canim hepimizin insallahAllah yardımcın olsun canim
yok kiz ise baslayinca daha cok basim sıkısır muhtelemen burada alirim soluguMasallah canim insallah dahada alir kilo. Hadi bakalim Allah yardimcin olsun.ocaktann sonra senide goremeyiz buralarda ozaman uzuldum...
Canım geçmiş olsun ben mastitin ucundan döndüm ya o zaman sıcak ya da soğuk kompres demişti emzirrme danışmanı. Duşta o göğsünğ aocak akan suyla iyice boşalt ve ilk oradan başla emzirmeye demişti. Lahana yaprağını da buzluğa koyunca iyi geliyormuşKızlar şu mastite ne iyi gelir bilgisi olan yok mu
Hadi bakalim hayirli olsin simdidenyok kiz ise baslayinca daha cok basim sıkısır muhtelemen burada alirim solugu
5 yaş en iyisiEn güzeli 3,4 yaş bence.Ara açılınca zor oluyor tecrübeyle sabit
Benimkide Bayadır ano veya Anna diyordu şimdi Anne diyor kibar kibar önceleri de baba derdi şimdi asla demiyor aba mama anne bu kadarBenimki 7. aydan beri anne diyor.Ama ısrarla baba demiyorAnneanne diyor,gel,giy,git,hayır,abba,kedi bunlar ilk kelimelerimiz.
Benimkide anca 11 kilo olmuşselam kizlar .benim kiz sonunda 10 kilo olmus ha gayret yavrum dedim .sinirim bozuluyor arada ama sukur bugunlere .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?