2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sali gunune kadar napcaksin ay sen adadaydin dimi ya inşallah gerek kalmaz. Sicak suda iyi gelir duşta ama boyle kaynar su degil tabi
Aynen canım survivor hayatına döndük kış gelince ıspanak bulamıyorum pişirmeye her gün be yapcam diye kara kara düşünüyorum valla . Marketler desen ona keza

Meme mama emme abba yetiyo ona bunlar hayattaki tek amaci meme emmek oldugu icin bublarla hayatini surdurebiliyo
Benimki de meme hariç kakasını yaparken saklanıyor bir köşeye.Bazen gazı geliyor kaka sanıyor saklanıyorSonra pırt sesi geliyor çıkıyor yerindenYavrum gazı gelince saklanıyor.

Banada abba diyo bazen ananim.diyorum amme diceksim annneee anme nerde diyorum ihhh diye beni gosteriyo anne de diyorum baba diyo memede sut biter anne demezsen diyorum emmeee diye saldiriyo
Benimki 7. aydan beri anne diyor.Ama ısrarla baba demiyorAnneanne diyor,gel,giy,git,hayır,abba,kedi bunlar ilk kelimelerimiz.

Kız ben geçen kime destan yazdım siz benim mesajlarımı sallamıomusunuz vallahi yazmıcam bişey sormucam artık forumda heee Google amcaya sorayım bari
Kiz dunuskosu kuserim ama bak . Yani karar verdinmi anlaminda oyle sormustum . Az oncede instada konustuk buraya yeni bakiyorum

selam kizlar .benim kiz sonunda 10 kilo olmus ha gayret yavrum dedim .sinirim bozuluyor arada ama sukur bugunlere .
ocakta ise baslamaya karar verdim. annem gelicek yanina bakici ayarlamam lazim ay zor isler valla .dusununce bile fenalik basiyor
Masallah canim insallah dahada alir kilo . Hadi bakalim Allah yardimcin olsun.ocaktann sonra senide goremeyiz buralarda ozaman uzuldum...

Bu aralar iyice düştü memeye.Birini emip bırakıyor sonra açıp ikincisini emiyor sonra diğeriEn sonunda gelmeyince bırakıyor
Bizimkiler gercekten ayni kafadan ikiside acik duruyor birini emerken biriyle oynuyor digerini emiyo oburuyle oynuyor sonra rekrar o ve digeri o ve digeri 8tur donuyo ben rabi cinmettt

Kızlar şu mastite ne iyi gelir bilgisi olan yok mu
Canım geçmiş olsun ben mastitin ucundan döndüm ya o zaman sıcak ya da soğuk kompres demişti emzirrme danışmanı. Duşta o göğsünğ aocak akan suyla iyice boşalt ve ilk oradan başla emzirmeye demişti. Lahana yaprağını da buzluğa koyunca iyi geliyormuş

selam kizlar .benim kiz sonunda 10 kilo olmus ha gayret yavrum dedim .sinirim bozuluyor arada ama sukur bugunlere .
ocakta ise baslamaya karar verdim. annem gelicek yanina bakici ayarlamam lazim ay zor isler valla .dusununce bile fenalik basiyor
Benimkide anca 11 kilo olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…