Nasıl yaa nerde yasiyorsunuzAynen canım survivor hayatına döndük kış gelinceıspanak bulamıyorum pişirmeye her gün be yapcam diye kara kara düşünüyorum valla . Marketler desen ona keza
Sen hangi kanalı açıyorsun?Bizimki babanne demeyi tv den öğrendi meselaama cidden iyi bişey değil ya . Bende vicdan azabı çekiyorum telefon verince ama durmuyor bir dk bile tuvalet kapısında eti koparılır gibi ağlıyor mesela Sanki kaçacam tuvalet camından
Su an nasıl gelişme var mıHâla konuşmasinda sorun var. 4 yaşinda şuan. O yuzden kreşe verdim
Yaa sabah ağlayarak uyandı ağlarken bi hırıltı sesi duyduk doktordayız herkes öksürük ateş bekliyor genel durumu da iyi şuan ama geldik buraya tırsmaya başladım daha çok hastalık kapmayalımEvet dunus aglamaktanda kusuyo . Hic bsiey yemeden gunu kapadik vallaatesi var ilac verdim . Cok hastalik cektik biz yaa .ins hastalanmaz cnm inan tam toparlanmadan bida oluyor baksana yaa
Ben bazen düşünüyorum haksızlık ettiğimin de farkındayım ama büyük olan kıskançlığından ne yapacağını şaşırıyor işte o zaman ikinci çocuğa bulaşmasa mıydım diyorum bi de kardeşlikte kalmadı artık yaa herkesin arasında bi sorun oluyor görüşmüyor konuşmuyorCalis calis ancahersey pahalilasiyor cikar aradan guzel bi kiz
Ada kuzum burası Balıkesir’e bağlıNasıl yaa nerde yasiyorsunuz
Trt çocuktan başka açmıyorum kuzum cocuk kanalı bilmiyorum da zatenSen hangi kanalı açıyorsun?
Bende çekiyorum ne yalan soyliyim ama yapacak bir şey yok
CanımsınKiz dunuskosu kuserim ama bak. Yani karar verdinmi anlaminda oyle sormustum . Az oncede instada konustuk buraya yeni bakiyorum
Ama sende hep 30 40 sene sonrasini dusunuyosun be feyyazcimBen bazen düşünüyorum haksızlık ettiğimin de farkındayım ama büyük olan kıskançlığından ne yapacağını şaşırıyor işte o zaman ikinci çocuğa bulaşmasa mıydım diyorum bi de kardeşlikte kalmadı artık yaa herkesin arasında bi sorun oluyor görüşmüyor konuşmuyor
Benimkide oyle cnm hiril hiril horlamaktan uyuyamiyo cok zorluyor 3gecedir yarina kbb ramduvumuz var ama esim izin alamazsa goturemicez goturemezsekde cmt ozel hast randevu almayi dusunuyorum .yasam kalitesi cok dusuk resmen baya baya sabaha ldar dalabiliyo.gecen gece sabah 7de uyuduk dusun halimiziYaa sabah ağlayarak uyandı ağlarken bi hırıltı sesi duyduk doktordayız herkes öksürük ateş bekliyor genel durumu da iyi şuan ama geldik buraya tırsmaya başladım daha çok hastalık kapmayalım
Harflerde sikinti var. Mesela pəceteye bepece diyorSu an nasıl gelişme var mı
bizim konusma az diye doktorumuz kesinlikle yasakladi tv yi .3 yasa kadar koruyun dediSen hangi kanalı açıyorsun?
Bende çekiyorum ne yalan soyliyim ama yapacak bir şey yok
Amin bu halde de güldürdün beni çocukların ikisi de hasta küçük olan antibiyotik başladık büyük olanı doktora göstermedim acaba bi boğazlarına baktırsa mıyıdım onda hapşırık burun tıkanıklığı var sadece ama ufaklığın Boğaz’ı kızarmış antibiyotik toparlar inşallahAma sende hep 30 40 sene sonrasini dusunuyosun be feyyazcim. Sen kardesini kiskanmadinmi? Ben kiskanmadimmi? Hepimiz bunu yasadik ilk defa abla olan senin kizinda deil benim kizimda degil... kardeslik guzel sey paylasmayi ogrenecekler. Cok sevecek cokda kiskanacaklar bu isin oluru bu zaten. Ilerde evlenip barklanip ele katistiklarinda gorusmezlerse bu karsilikli dusunce olur zaten bisey yapamayiz. Insallah birbirlerine bagli olurlar . Rabbim evlatlarimizi bizleri iyi insanlarla karsilastisin insallah
Geçmiş olsun Allah hepimize şifa versin antibiyotik iyi gelmez hava veririz ve iğne tedavisi başlarız dedi inşallah o kadara gerek kalmaz haftasonu görümcelerle birlikteydik o da 1 haftadır rahatsızdı acaba ondan mı geçti diyorum sinir oluyorum hem rahatsız hem gezmeden de yapamıyorBenimkide oyle cnm hiril hiril horlamaktan uyuyamiyo cok zorluyor 3gecedir yarina kbb ramduvumuz var ama esim izin alamazsa goturemicez goturemezsekde cmt ozel hast randevu almayi dusunuyorum .yasam kalitesi cok dusuk resmen baya baya sabaha ldar dalabiliyo.gecen gece sabah 7de uyuduk dusun halimizi
Cok gecmis olsun canim keske gitmisken gosterseydin ablayida . Gorumceden gecmistir bence . Bizimde dun kayinvalide eltisinide yemege cagirmis agiz burun tutmuyor bende laf soktum koronali diye. O kadar hastasin ne diye kabul edip geliyosun demi .gicik oluyorum dusuncesiz insanlara yaa.Amin bu halde de güldürdün beni çocukların ikisi de hasta küçük olan antibiyotik başladık büyük olanı doktora göstermedim acaba bi boğazlarına baktırsa mıyıdım onda hapşırık burun tıkanıklığı var sadece ama ufaklığın Boğaz’ı kızarmış antibiyotik toparlar inşallah
Ben haftalardir kimseyle gorusmuyorum. Malım çünkü millete bulascak diye korkuyorum. Bugun yine burnum su gibi akiyor. Muhtemelen alerji oldum. Çünkü hayatimda bu sekilde burun akintisi yasamadim. Ve aynı şekilde hapşırık varm annem aradi gelcem dedi. Haberin olsun burnum cok akiyor dedi tamam zaten uzak duruyoruz dedi. İnan ben annemi babami opmuyorum sarilmiyorum bileCok gecmis olsun canim keske gitmisken gosterseydin ablayida . Gorumceden gecmistir bence . Bizimde dun kayinvalide eltisinide yemege cagirmis agiz burun tutmuyor bende laf soktum koronali diye. O kadar hastasin ne diye kabul edip geliyosun demi .gicik oluyorum dusuncesiz insanlara yaa.
Bilmez miyim fenalık basıyor bir de milletin içindeBizimkiler gercekten ayni kafadanikiside acik duruyor birini emerken biriyle oynuyor digerini emiyo oburuyle oynuyor sonra rekrar o ve digeri o ve digeri 8tur donuyo ben rabi cinmettt
Bizde de öpme sarılma yok uzaktan hoş geldin güle güle diyoruz ancaBen haftalardir kimseyle gorusmuyorum. Malım çünkü millete bulascak diye korkuyorum. Bugun yine burnum su gibi akiyor. Muhtemelen alerji oldum. Çünkü hayatimda bu sekilde burun akintisi yasamadim. Ve aynı şekilde hapşırık varm annem aradi gelcem dedi. Haberin olsun burnum cok akiyor dedi tamam zaten uzak duruyoruz dedi. İnan ben annemi babami opmuyorum sarilmiyorum bile
Bizde balikesirdeyizAda kuzum burası Balıkesir’e bağlı
Trt çocuktan başka açmıyorum kuzum cocuk kanalı bilmiyorum da zaten
Olur o kdr ya çok tatlı oluyorlar hem öyleHarflerde sikinti var. Mesela pəceteye bepece diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?