2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aaaa evet bak sivilcemde var sonup sonup kullerinden doguyor . Dunusum cikin gelinn artik kimseler kalmamistir

NE yaptın kız bugün nasıl gidiyor büyük olan hangi saatlerde okulda sen mi götürüp getiriyorsun
Valla canim cok zor yaa ben goturuyorum evet. Bide bugun oglum uyuyordu uyandirip goturdum.cocugu. annem yakin bi faydasi yok gelirmisim die aradim disardalarmis . Okul cok yakin ama 115 tane merdiven var yokus yarisininciakrsa cikiyor cigu zaman keyfi olmuyor cikmiyo kucagimda gidoyorum

Aaaa evet bak sivilcemde var sonup sonup kullerinden doguyor . Dunusum cikin gelinn artik kimseler kalmamistir
Ah canim benim sirtim sivilce dolum ergenlikte bile yaşamadim. Birde gogusle kol arasinda daha önce geçirdiğim gül hastaligina benzer iz gördüm. İnşallah yeniden olmaz...

Uyandirinca da baya zor oluyo. Dün bende uyandirdim. Bugun desen hem giderken uyudu hem dönüşte uyudu eslem. Ben pert

Cok gzuel egzersizler var yeterki zaman olsun iste en zoru bize zaman bulabilmek
Maalesef canım. Bak şuan uyudular ama takatim yokki kalkip spor yapayim. Gunduze sikistirmaya caliscam reglim bitsin baslicam artik. Sahi buraya yazdimmi bilmem 3 4 gün geciktim bu ay. Yine tam panik atagim tutacakti ki geldi

Daha erken değil mi neden biraktiniz:. Beni de cok emiyor emdiği içinde peK fazla yemek yemiyor hatta çok az ek gıda yiyor. Ama yine de kesmek istemiyorum. Geceleri de yanımda yatmak istiyor çünkü meme hep ağzımda dursun diyor.. yani bıraksam rahatliycam ama yine de daha erken diye kesmeyin dedim.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ama her ihtimale karşı götürmeniz gerekiyor. Korona var diye bende goturmek istemedim.
kızim çok öksürüyordu aman geçer nasılsa diye ihmal ettim baktım hala geçmedi Hadi gotirelim dedik iyi ki de götürmüşüz ciğerleri zorlanmış dedi doktor buhar verdi ..diyeceğim o ki ihmal etmeyin
..

Bende epey oldu. Egzersiz pilates yoga yada yüzme. Sence hangisini yapabilirim iki bebeyle pilatese gitmek istiyorum çok ama imkan yok
Benim de kilo vermem lazım ama boğazımı tutamıyorum.Oğlumla spor yapamıyorum sarılıyor bacaklarımaAnnem ben bakarım spora git diyor da hangi ara gidicem.Daha önce tek çocukla gidiyordum onu bırakıp pert dönüyordum bütün gün gücüm olmuyordu.Şimdi de öyle olur büyük ihtimal.Can sıkıntısından yemeğe saldırıyorum.İşin kötüsü yıllardır 95 kg olan kocam 85’e düştü Adam yemiyor ya sinir oluyorum bana arada laf çarpıtıyor

Slm güzel kadınlar nasılsınız.. uzun zamandır bakamıyordum sayfaya gelmişken de bibsorayim dedim mart anneleri,tekrar hamile olan veya isteyen var mı aramızda.. ben bi istiyorum bi vaz geçiyorum.

Bende de aynı sorun var oğlanla evden yarım saat te ancak çıkabiliyorum bazen uyuyor uyandırıyorum.Soğuk havalarda çıkarmıcam arkadaşlara rica edicem napayım.

benim koca 1.90 a 65 kilo .agzima loka atarken hayati sorguluyorum adam yuzunden .tatli yeme hayallerimi goturuyor onun hali .
ben cok hantallastigimi hissediyorum .kiloyu gectim esneklik falan kalmadi ama spora vakit kalmiyor .netten acip karsisinda bile yapamiyorum

Slm güzel kadınlar nasılsınız.. uzun zamandır bakamıyordum sayfaya gelmişken de bibsorayim dedim mart anneleri,tekrar hamile olan veya isteyen var mı aramızda.. ben bi istiyorum bi vaz geçiyorum.
Benim iki tane daha da istemiyorum.Tam emin olmadan düşünme.Niyetin varsa da arayı çok açma.Ara verdikçe daha zor oluyor.

Ben erken olduğunu düşünmüyorum Kendimi ve kızımı hazır hissettim ve bıraktık. 4 ay kaldı zaten yaşına Bu kadar emdi ya şükür

Ben erken olduğunu düşünmüyorum Kendimi ve kızımı hazır hissettim ve bıraktık. 4 ay kaldı zaten yaşına Bu kadar emdi ya şükür
Bemcede erken degil ,hic ememeyen bebekler napsin . Totiskom yese bemde birakirdim bizimkisi sirf eziyet paso meme meme emme

Maalesef canım. Bak şuan uyudular ama takatim yokki kalkip spor yapayim. Gunduze sikistirmaya caliscam reglim bitsin baslicam artik. Sahi buraya yazdimmi bilmem 3 4 gün geciktim bu ay. Yine tam panik atagim tutacakti ki geldi
Ayyy noluyooo noluuyooo ohh sukur sahip cik kiloda verdin sappadanak hamile kalirsin demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…