- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Memedenn kesti yeniden kunlayacak
Aaaa evet bak sivilcemde varAh dünüşümün başına gelenlerbenimde öyle vücudumda saçma saçma ağrılar başım desen hep bi ağrı halinde , bu ara hormonlarda var bişey zaten cildim de yağlandı sivilcelendi. Bi cıkabilsek ada sınırları dışına hemen bi chekup yaptıracam
Valla canim cok zor yaa ben goturuyorum evet. Bide bugun oglum uyuyordu uyandirip goturdum.cocugu. annem yakin bi faydasi yok gelirmisim die aradim disardalarmis . Okul cok yakin ama 115 tane merdiven var yokus yarisininciakrsa cikiyor cigu zaman keyfi olmuyor cikmiyo kucagimda gidoyorumNE yaptın kız bugün nasıl gidiyor büyük olan hangi saatlerde okulda sen mi götürüp getiriyorsun
Yola devam derken kazi calismalarimiğiki tane olsa ne yapardım diye şükredip yoluma devam ediyorum
Cok gzuel egzersizler var yeterki zaman olsun iste en zoru bize zaman bulabilmekLeslie fayda saglamaz artik bolgesel calismam lazim canim. İnsta da canli spor yapan bir hoca buldum ona bakcam
Ah canim benim sirtim sivilce dolum ergenlikte bile yaşamadim. Birde gogusle kol arasinda daha önce geçirdiğim gül hastaligina benzer iz gördüm. İnşallah yeniden olmaz...Aaaa evet bak sivilcemde varsonup sonup kullerinden doguyor . Dunusum cikin gelinn artik kimseler kalmamistir
Uyandirinca da baya zor oluyo. Dün bende uyandirdim. Bugun desen hem giderken uyudu hem dönüşte uyudu eslem. Ben pertValla canim cok zor yaa ben goturuyorum evet. Bide bugun oglum uyuyordu uyandirip goturdum.cocugu. annem yakin bi faydasi yok gelirmisim die aradim disardalarmis . Okul cok yakin ama 115 tane merdiven var yokus yarisininciakrsa cikiyor cigu zaman keyfi olmuyor cikmiyo kucagimda gidoyorum
Maalesef canım. Bak şuan uyudular ama takatim yokki kalkip spor yapayim. Gunduze sikistirmaya caliscam reglim bitsin baslicam artik. Sahi buraya yazdimmi bilmem 3 4 gün geciktim bu ay. Yine tam panik atagim tutacakti ki geldiCok gzuel egzersizler var yeterki zaman olsun iste en zoru bize zaman bulabilmek
Daha erken değil mi neden biraktiniz:. Beni de cok emiyor emdiği içinde peK fazla yemek yemiyor hatta çok az ek gıda yiyor. Ama yine de kesmek istemiyorum. Geceleri de yanımda yatmak istiyor çünkü meme hep ağzımda dursun diyor.. yani bıraksam rahatliycam ama yine de daha erken diye kesmeyin dedim.Ben de memeyi biraktirdim cok sukur kizlar. Kışı da gecireyim oyle birakirim olmadi diyordum ama yok emsede hastalniyor emmesede artik yapcak bir sey yok. 6. Gunumuz bugun cok sukur aglama krizleri bitti. Arada meme diyor annecim bitti bebekler iciyor sen buyudun artik diyerek konusuyorum. İlk zamanlar agliyordu sonra ben oyaliyordum.simdi meme diyor annecim bitmisti ya hani diyorum. O da bebek hüüüp diyor. Evet diyorum guluyoruz konu kapaniyor. Sukurler olsun gece uyumaya basladi cocuk. 1 kere falan kalkiyor. Uzuldum bir yandan bazen emziresim geliyor bosluga dustum hahahaha ama ikimiz icinde en iyisi bu olacak. :)
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ama her ihtimale karşı götürmeniz gerekiyor. Korona var diye bende goturmek istemedim.Bana akıl verin kızlar benim ufak kızımın göğüslerinde hafif şişlik var ama dikkat çekiyor normal değil yani bi kaç çocuk Doktoru sıkıntılı durmuyor dedi 1 yaşa kadar geçer dedi ama geçen gittiğimiz çocuk doktoru çocuk endokrin doktoruna götür tahlil yapılsın dedi ne yapsam bilemedim şuan zaten koronadan geçtim grip salgını var hastane ortamına girmek hiç istemiyorum istanbuldayım riskli bölgedeyim biraz daha ertelesem mi bilemedim ne yapacağımı şuan zaten hasta iyileşmesini mi beklesem eğitim araştırmaya götüreyim diyorum özelde muayene ücreti 400 tl dedi bi de hormon tahlili yaparsa baya maliyetli olacak bizim için ne yapsam
Benim de kilo vermem lazım ama boğazımı tutamıyorum.Oğlumla spor yapamıyorum sarılıyor bacaklarımaBende epey oldu. Egzersiz pilates yoga yada yüzme. Sence hangisini yapabilirim iki bebeylepilatese gitmek istiyorum çok ama imkan yok
Bende de aynı sorun var oğlanla evden yarım saat te ancak çıkabiliyorum bazen uyuyor uyandırıyorum.Soğuk havalarda çıkarmıcam arkadaşlara rica edicem napayım.Valla canim cok zor yaa ben goturuyorum evet. Bide bugun oglum uyuyordu uyandirip goturdum.cocugu. annem yakin bi faydasi yok gelirmisim die aradim disardalarmis . Okul cok yakin ama 115 tane merdiven var yokus yarisininciakrsa cikiyor cigu zaman keyfi olmuyor cikmiyo kucagimda gidoyorum
benim koca 1.90 a 65 kilo .agzima loka atarken hayati sorguluyorum adam yuzunden .tatli yeme hayallerimi goturuyor onun hali .Benim de kilo vermem lazım ama boğazımı tutamıyorum.Oğlumla spor yapamıyorum sarılıyor bacaklarımaAnnem ben bakarım spora git diyor da hangi ara gidicem.Daha önce tek çocukla gidiyordum onu bırakıp pert dönüyordum bütün gün gücüm olmuyordu.Şimdi de öyle olur büyük ihtimal.Can sıkıntısından yemeğe saldırıyorum.İşin kötüsü yıllardır 95 kg olan kocam 85’e düştü Adam yemiyor ya sinir oluyorum bana arada laf çarpıtıyor
Benim iki tane daha da istemiyorum.Tam emin olmadan düşünme.Niyetin varsa da arayı çok açma.Ara verdikçe daha zor oluyor.Slm güzel kadınlar nasılsınız.. uzun zamandır bakamıyordum sayfaya gelmişken de bibsorayim dedim mart anneleri,tekrar hamile olan veya isteyen var mı aramızda.. ben bi istiyorum bi vaz geçiyorum.
Ben erken olduğunu düşünmüyorumDaha erken değil mi neden biraktiniz:. Beni de cok emiyor emdiği içinde peK fazla yemek yemiyor hatta çok az ek gıda yiyor. Ama yine de kesmek istemiyorum. Geceleri de yanımda yatmak istiyor çünkü meme hep ağzımda dursun diyor.. yani bıraksam rahatliycam ama yine de daha erken diye kesmeyin dedim.
İkinci cocuğu düşünmüyorumSlm güzel kadınlar nasılsınız.. uzun zamandır bakamıyordum sayfaya gelmişken de bibsorayim dedim mart anneleri,tekrar hamile olan veya isteyen var mı aramızda.. ben bi istiyorum bi vaz geçiyorum.
Bi care bulucaz artikBende de aynı sorun var oğlanla evden yarım saat te ancak çıkabiliyorum bazen uyuyor uyandırıyorum.Soğuk havalarda çıkarmıcam arkadaşlara rica edicem napayım.
Bemcede erken degil ,hic ememeyen bebekler napsinBen erken olduğunu düşünmüyorumKendimi ve kızımı hazır hissettim ve bıraktık. 4 ay kaldı zaten yaşına Bu kadar emdi ya şükür
Ayyy noluyooo noluuyoooMaalesef canım. Bak şuan uyudular ama takatim yokki kalkip spor yapayim. Gunduze sikistirmaya caliscam reglim bitsin baslicam artik. Sahi buraya yazdimmi bilmem 3 4 gün geciktim bu ay. Yine tam panik atagim tutacakti ki geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?