2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben erken olduğunu düşünmüyorum Kendimi ve kızımı hazır hissettim ve bıraktık. 4 ay kaldı zaten yaşına Bu kadar emdi ya şükür
Öyle tabi keşke benimki de kendi bıraksa.Doğru dürüst yemek yemiyor hep meme istiyor.Acaba açlıktan mı diyordum.Bir gün tıka basa yedirdim yemeğin üstüne geldi yine emdiKahve gibi geliyor yemeğin üstüne herhalde.Bir de devam sütü verdim içmedi.Bal koydum içine yine içmedi.Akşamları yatmadan süt veririm diyordum.

Bende hala sute alistiramadim . Ablasindan kiskanip kakaolunsut iciyor her aksam.9da gidiyor abba abba die.onsutleri koydigum dolabi aciyor aadece kendinede deil ablasinada istiyor 2paket sut veriyorum hihhh diyo ablasina goturuyor birini esimde icine balli sut koysana dio dedim hayirdir sen kimi kandirican yermii. Nesquik bari alayim diyorum usendim durdum

Eslemde aşırı düştü memeye. Ama oyle boyle değil. Saat bile gecmeden tekrar geliyor. İki gündür süt bitmiş ben sana soylicem diyorum biraz daha iyi gibi. En son bu sabah 5te uzun uzun emdikten sonra hâla bagirip agladi. Ablasını uyandirdi. Bende 1 saattir emmedin mi süt bitti artik dedim döndü kıçını uyudu

Ben de öyle denicem aklımda.Kızım öyle alışmıştı bu da ablası kılıklı zaten

Benimki emmek için koltuk seçimi bile yapıyor.Bu aralar yanıma oturup emmeyi seviyor.Tam keyif adamıİki çekiyor bırakıyor öyle öyle birini bitiriyor diğerine geçiyor.Hayır deyince üstümü çekiştiriyor hiç anlamıyor.Satte en az iki kere emiyordur.Evde hep ayaktayım oturunca hemen geliyor bazen ittire ittire kendi oturtuyor

Ayni ayni sut diye gelip tişörtü aciyo. Bana koltugu gosterip otti diyo

Zor yaa gerçekten ana hakkı ödenmez diye boşa dememişler Allah kolaylık versin

Benim iki tane daha da istemiyorum.Tam emin olmadan düşünme.Niyetin varsa da arayı çok açma.Ara verdikçe daha zor oluyor.
Yaa sorma eşimin bi akrabası 3. Ye hamile bu millet nasıl cesaret ediyor 13-14 yaşlarında bi kızı bi oğlu vardı zaten arada 13 yaş fark olacak gerçi bayanın yaşı 37 falan erken evlenmiş ve ilk ikisini peş peşe yapmış doğurması büyütmesi bi şey değil de nasıl bi gelecek vereceksin bu hayat pahalılığında

İmkani var demekki. Benim ust komsumunda 3. Kizi oldu. Digerleri büyüktü mesela.

Maddiyat bir yana manevi olarak da ben cesaret edemem.Sabırlı bir insan değilim.Benimkilerin de arası 8,5 zorluyor bazen.Tek çocukla rahatmışız hele çocuksuzken boş zamanım çokmuş da farkında değilmişiz diyorum eşime

Bende diyorum büyük kızım 4-5 yaşlarına geldiğinde arkadaş gibi her yere birlikte gidebiliyorduk şimdi git kolaysa oraya buraya saldıran bi bebekle nereye gitsem rahat edemiyorum zaten

O kadar emek veriyorsun bak geldim 40 yaşıma annem hala herşeyime koşuyor.Beni bırak çocuklarımın üstünde emeği çok asla hakkını ödeyemem.Ben onun kadar olurmuyum ileride bilmiyorum.
Bazen benim de aklıma geliyor aynı şey annemin bana yaptığı kadar yapabilir miyim kadın gelip evimi temizliyor

Bazen benim de aklıma geliyor aynı şey annemin bana yaptığı kadar yapabilir miyim kadın gelip evimi temizliyor
Aynen işim olunca çocuklara bakıyor evimi topluyor yemek yapıyor eksik birşey gördüğünde alıp geliyor.Bir de haftada üç gün diyalize gidiyor ben yaptırmamaya çalışıyorum ama o durmuyor görünce beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…