2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki de süt içmiyor kızlar devam sütü denemedim hiç bilmiyorum ki onu da içmez . Bende yatmadan bi saat önce kefir ayran falan veriyorum napayım
Kefir sütten daha yararlı benimki onu da içmiyor.Ben normalde severdim kefiri hamileyken kötü koktu bana içemiyorum artık.

Bu benim oglusum . Yanima koltuk altima oturup emiyor ya tw izliyoruz yada instagramda sorf obur ekide diger memede bicik bicige dev . Kendi gosteriyor nerede emikmiyecegini saatte en az 2-3 bizimde boyle

3 ay kadar erken kestim evet. Normalde zaten 24 ayda kesiliyor. İlk olarak emmesi onun gelisimini etkiliyordu doktorum kesmemi onerdi. İkinciside benim ruh saglimi ve beden sagligimi artik kotu etkiliyordu o yuzden tadinda birakarak kesmek istedim :)

Ben gitsem sorsam durdugun kabahat kes der dr . Gecen bi arkadasimda diyoki hicmi ilac igne kullanmadin nasil bu kdar emziriyosun kovitken bile ilac icmedim emzirdim dedim karininn nazari degdi her yerim agriyo o gunden beri

Ben gitsem sorsam durdugun kabahat kes der dr . Gecen bi arkadasimda diyoki hicmi ilac igne kullanmadin nasil bu kdar emziriyosun kovitken bile ilac icmedim emzirdim dedim karininn nazari degdi her yerim agriyo o gunden beri
Yarın böyük gün, kan vermeye gidicem neler eksik çıkacak acaba

Çok iyi yapmışsınız.darisi bize olsun

O kesin bisey . Nasilsiniz dunus emme defteri kapaninca ne gibi degisiklikler oldu iyi ve kotu
Emme defteri kapanınca uyutmak ilk bir hafta kolaydı dünüş bu ara uyku saati gelince uyumamak için türlü türlü şeyler yapıyor ama onun dışında herşey gayet güzel

Pinkpinkblue ah pink biz nasil biraktircaz bu cüceleri. Arada aklima geliyor dusuncesi bile korkunç acaba diyorum yaza dogru kendi istegi azalmaz mi disariya falan cikaririm o şekilde oyalanirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…