Kefir sütten daha yararlı benimki onu da içmiyor.Ben normalde severdim kefiri hamileyken kötü koktu bana içemiyorum artık.Benimki de süt içmiyor kızlar devam sütü denemedim hiç bilmiyorum ki onu da içmez . Bende yatmadan bi saat önce kefir ayran falan veriyorum napayım
Bence hepimiz aynıyızBen de aynıyım karşı komşuma gidemiyorum beş dakika oturtmuyor ki.
Bu benim oglusumBenimki emmek için koltuk seçimi bile yapıyor.Bu aralar yanıma oturup emmeyi seviyor.Tam keyif adamıİki çekiyor bırakıyor öyle öyle birini bitiriyor diğerine geçiyor.Hayır deyince üstümü çekiştiriyor hiç anlamıyor.Satte en az iki kere emiyordur.Evde hep ayaktayım oturunca hemen geliyor bazen ittire ittire kendi oturtuyor
Hahahhah kizzz Allah korusunHahahaha hadi gozunuz aydin canim .ozamaaan yeni bebek yukleniii
3 ay kadar erken kestim evet. Normalde zaten 24 ayda kesiliyor. İlk olarak emmesi onun gelisimini etkiliyordu doktorum kesmemi onerdi. İkinciside benim ruh saglimi ve beden sagligimi artik kotu etkiliyordu o yuzden tadinda birakarak kesmek istedim :)Daha erken değil mi neden biraktiniz:. Beni de cok emiyor emdiği içinde peK fazla yemek yemiyor hatta çok az ek gıda yiyor. Ama yine de kesmek istemiyorum. Geceleri de yanımda yatmak istiyor çünkü meme hep ağzımda dursun diyor.. yani bıraksam rahatliycam ama yine de daha erken diye kesmeyin dedim.
Amiin canimHahahhah kizzz Allah korusunrabbim olmayana versin. Benimkinede saglik versin
Ben gitsem sorsam durdugun kabahat kes der dr3 ay kadar erken kestim evet. Normalde zaten 24 ayda kesiliyor. İlk olarak emmesi onun gelisimini etkiliyordu doktorum kesmemi onerdi. İkinciside benim ruh saglimi ve beden sagligimi artik kotu etkiliyordu o yuzden tadinda birakarak kesmek istedim :)
Yarın böyük gün, kan vermeye gidicem neler eksik çıkacak acabaBen gitsem sorsam durdugun kabahat kes der dr. Gecen bi arkadasimda diyoki hicmi ilac igne kullanmadin nasil bu kdar emziriyosun kovitken bile ilac icmedim emzirdim dedim karininn nazari degdi her yerim agriyo o gunden beri
Daha iyi dunusBenimki de süt içmiyor kızlar devam sütü denemedim hiç bilmiyorum ki onu da içmez . Bende yatmadan bi saat önce kefir ayran falan veriyorum napayım
Ilac parasi yukleniyiiiiiYarın böyük gün, kan vermeye gidicem neler eksik çıkacak acaba
İyi gelecekse alırım her yanim dökülüyorIlac parasi yukleniyiiiii
Ondan da sıkılır iki güne dünüşDaha iyi dunus
Ben de aynıyımİyi gelecekse alırım her yanim dökülüyor
Çok iyi yapmışsınız.darisi bize olsun3 ay kadar erken kestim evet. Normalde zaten 24 ayda kesiliyor. İlk olarak emmesi onun gelisimini etkiliyordu doktorum kesmemi onerdi. İkinciside benim ruh saglimi ve beden sagligimi artik kotu etkiliyordu o yuzden tadinda birakarak kesmek istedim :)
O kesin bisey . Nasilsiniz dunus emme defteri kapaninca ne gibi degisiklikler oldu iyi ve kotuOndan da sıkılır iki güne dünüş
Emme defteri kapanınca uyutmak ilk bir hafta kolaydı dünüş bu ara uyku saati gelince uyumamak için türlü türlü şeyler yapıyorO kesin bisey . Nasilsiniz dunus emme defteri kapaninca ne gibi degisiklikler oldu iyi ve kotu
Nasil uyutuyorsun canımEmme defteri kapanınca uyutmak ilk bir hafta kolaydı dünüş bu ara uyku saati gelince uyumamak için türlü türlü şeyler yapıyorama onun dışında herşey gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?