Kucağımda emzirme poziyonunda pışpışlayarak . Bu ara direniyor ama ayağıma alıyorum artıkNasil uyutuyorsun canım
Kızın için mi soruyorsun biz büyük kızıma yazın Teknosa dan aldık bilicra marka 500 tl idare ederSlm kizlar akilli saat tavsiyesi olan varmiii ?
Ben portakal falan koymuyorum kerevizi soyup küp küp doğruyorum aynı şekil havuç ve patates doğruyorum soğan kavurup salça kavurup önce kereviz havuç pişiyor sıcak su ekliyorum en son patates ekliyorum ineceğine yakın kereviz yapraklarını doğrayıp atıyorum sarımsakta ekliyorum başta güzel oluyor bu şekildeBugün hayatımda ilk kez portakallı kereviz yaptımSelin’e diye yaptım zaten içine de ekstra bişey koymadım yemedi cocuk yemez tabi ama yemediği için sinirlendim Sinirlenmemeliyim ama sinirlendim işte . Baktım tadına hiç olmamış zaten E nasıl yesin cocuk Neyse ki pilavla karnını doyurdu Et çıkardım buzluktan onlarda kokuyor gibi geldi Pilava talim ettik
ben artik yiyince vay beeee diyorum .oyle bir yetenekleri varmisBugün hayatımda ilk kez portakallı kereviz yaptımSelin’e diye yaptım zaten içine de ekstra bişey koymadım yemedi cocuk yemez tabi ama yemediği için sinirlendim Sinirlenmemeliyim ama sinirlendim işte . Baktım tadına hiç olmamış zaten E nasıl yesin cocuk Neyse ki pilavla karnını doyurdu Et çıkardım buzluktan onlarda kokuyor gibi geldi Pilava talim ettik
Benim de iki gundur portakallı kereviz vardıBugün hayatımda ilk kez portakallı kereviz yaptımSelin’e diye yaptım zaten içine de ekstra bişey koymadım yemedi cocuk yemez tabi ama yemediği için sinirlendim Sinirlenmemeliyim ama sinirlendim işte . Baktım tadına hiç olmamış zaten E nasıl yesin cocuk Neyse ki pilavla karnını doyurdu Et çıkardım buzluktan onlarda kokuyor gibi geldi Pilava talim ettik
Hirilti varsa götür yine de canim hava gerekir belkiKızlar benim küçük kız rahatsızdı biraz doktora gittik antibiyotik verdi bi de burun spreyi ekstradan ben bitkisel öksürük şurubu da aldım kullandım tam 1 hafta düzenli kullandık öksürük yok Allah’a şükür ama hırıltısı kaldı kontrol amaçlı tekrar mı götürsem yada bitkisel bi şeyler mi denesem
Masallah canim dedigin gibi demekki . Emme konusundada hic bilmiyorum sabahdann aksama kdar meme meme hecedennsabaha kdar meme meme surrum falan varmi onuda bilmiyorum dolacak kadar sure vermiyorKizPinkpinkblue benim kan değerlerim herşey cok iyi cikmis. Benim bu halim tamamen psikolojik demekki
Kaça kadar çıkıyor? Yakinda antibiyotik kullandinizmiGercekten hem yoruldum hemde biktim kizlar cinar suan yine ateslendi . Bu nedir pesimizi birakmiyor yaa 1hafta iyi 1haftanin en az 2 gunu atesli napicam ben yaa
Bizimde hep öyle söküp agzina tikasim geliyo bazenMasallah canim dedigin gibi demekki . Emme konusundada hic bilmiyorum sabahdann aksama kdar meme meme hecedennsabaha kdar meme meme surrum falan varmi onuda bilmiyorum dolacak kadar sure vermiyor
Canim olcmedim bile oyle bikkinlik geldi artik baktim yaniyor 37.5vardir .pedifen verdim hala uyumadi keyfide yerinde masallah gece gece dillendiKaça kadar çıkıyor? Yakinda antibiyotik kullandinizmi
Gozumde canlandi yeminle ayni hissiyatBizimde hep öyle söküp agzina tikasim geliyo bazen
Uyandıklarında oyle zaten. Eslem 39 iken bile geziyodu. 38 gecmiyorsa diş olabilirCanim olcmedim bile oyle bikkinlik geldi artik baktim yaniyor 37.5vardir .pedifen verdim hala uyumadi keyfide yerinde masallah gece gece dillendi
İş yaparkende geliyo artik sadece oturduğumda değilGozumde canlandi yeminle ayni hissiyat2dk otuetturmuyo yaa
Bilmiyorum cnm burnu akmaya basladiUyandıklarında oyle zaten. Eslem 39 iken bile geziyodu. 38 gecmiyorsa diş olabilir
Ceke ceke goturuyor benimkide .iyice enihe bagladilarİş yaparkende geliyo artik sadece oturduğumda değil
Gecmis olsun canım insallah ilerlemezBilmiyorum cnm burnu akmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?