2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugün hayatımda ilk kez portakallı kereviz yaptım Selin’e diye yaptım zaten içine de ekstra bişey koymadım yemedi cocuk yemez tabi ama yemediği için sinirlendim Sinirlenmemeliyim ama sinirlendim işte . Baktım tadına hiç olmamış zaten E nasıl yesin cocuk Neyse ki pilavla karnını doyurdu Et çıkardım buzluktan onlarda kokuyor gibi geldi Pilava talim ettik

Ben portakal falan koymuyorum kerevizi soyup küp küp doğruyorum aynı şekil havuç ve patates doğruyorum soğan kavurup salça kavurup önce kereviz havuç pişiyor sıcak su ekliyorum en son patates ekliyorum ineceğine yakın kereviz yapraklarını doğrayıp atıyorum sarımsakta ekliyorum başta güzel oluyor bu şekilde

ben artik yiyince vay beeee diyorum .oyle bir yetenekleri varmis

Benim de iki gundur portakallı kereviz vardı

Kızlar benim küçük kız rahatsızdı biraz doktora gittik antibiyotik verdi bi de burun spreyi ekstradan ben bitkisel öksürük şurubu da aldım kullandım tam 1 hafta düzenli kullandık öksürük yok Allah’a şükür ama hırıltısı kaldı kontrol amaçlı tekrar mı götürsem yada bitkisel bi şeyler mi denesem

Hirilti varsa götür yine de canim hava gerekir belki

Kiz Pinkpinkblue benim kan değerlerim herşey cok iyi cikmis. Benim bu halim tamamen psikolojik demekki
Masallah canim dedigin gibi demekki . Emme konusundada hic bilmiyorum sabahdann aksama kdar meme meme hecedennsabaha kdar meme meme surrum falan varmi onuda bilmiyorum dolacak kadar sure vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…