2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar ikinci azilar ne zaman cikiyor? Ya benim oglanin parmagi surekli agzinda arka tarafa dogru goturup duruyor. Disimi kasiniyor niye boyle yapiyor anlamiyorum. Daha erken degil mi ikinci azilar icin acaba?

Gercekten hem yoruldum hemde biktim kizlar cinar suan yine ateslendi . Bu nedir pesimizi birakmiyor yaa 1hafta iyi 1haftanin en az 2 gunu atesli napicam ben yaa
Al benden de o kadar. Biz de yine hastalandik bugun oksuruk basladi. Niye boyle oluyor anlamadim ya. Daha 1 ay oldu iyileseli. Allahim yaaa. Su oyun parklarindan mi kapiyor acaba. Her hafta oyun parkina goturuyorum cocuklqr oksuruyor tiksiriyor. Offf vallahi napicagimi bilmiyom artik.

Oraya goturme bence. Birde 1 ay iyiydiyse cok iyi bence. Biz antibiyotikleri haftasonu biraktik yusranin burnu akiyo eslemin zaten akiyo

Kizlar ikinci azilar ne zaman cikiyor? Ya benim oglanin parmagi surekli agzinda arka tarafa dogru goturup duruyor. Disimi kasiniyor niye boyle yapiyor anlamiyorum. Daha erken degil mi ikinci azilar icin acaba?
Bi ara Selin de öyleydi lostin . Buraya da yazmıştım hatta Ama baktım ağzına ne şişlik ne kızarma bişeyde yoktu.

Oraya goturme bence. Birde 1 ay iyiydiyse cok iyi bence. Biz antibiyotikleri haftasonu biraktik yusranin burnu akiyo eslemin zaten akiyo
Bende götürüyorum hava güzel oldukça nabıyım ya cocuk sıkılıyor geçen gün aşırı kalabalıktı ne kaydıraklar boş ne salıncaklar bende biraz oynayıp getirdim eve . Bi de hep aynı parka gidiyoruz çocuklar tanıyor selini gelince hemen sarılıp öpüyorlar bazen dur bile diyemiyorum ama aklım çıkıyor bi de korona belası devam zaten

Canim genelde 2 yastan once pek cikmiyor ama hersey gibi buda belli olmaz belki alttan damaga yaklasiyorsa disler o kasiniyodur

Ordan kapiyodur canim .kuma goturdunmu hic enncok mikrop o kumdaymis . Top havuzuda nalet pis o toplar bi yikamsa ne kir cikar gozumde canlandida . Bizimkide arabalara binmeyi seviyo hemen ellerini siliyorum ama iste ablamizda okulda illa oluyor olacak demekki yaslandim valla yaslandim geceli gunduzlu cocuk bakmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…