- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Biz hiç hava falan kullanmadık Makinesi de yok bizde nasıl yapsam zaten hava vermesi de ayrı dertHirilti varsa götür yine de canim hava gerekir belki
Sagol cnmGecmis olsun canım insallah ilerlemez
Bugun nasıl ates var mi hâlâSagol cnm
Al benden de o kadar. Biz de yine hastalandik bugun oksuruk basladi. Niye boyle oluyor anlamadim ya. Daha 1 ay oldu iyileseli. Allahim yaaa. Su oyun parklarindan mi kapiyor acaba. Her hafta oyun parkina goturuyorum cocuklqr oksuruyor tiksiriyor. Offf vallahi napicagimi bilmiyom artik.Gercekten hem yoruldum hemde biktim kizlar cinar suan yine ateslendi . Bu nedir pesimizi birakmiyor yaa 1hafta iyi 1haftanin en az 2 gunu atesli napicam ben yaa
Bizim geliyomuş doktor dediKizlar ikinci azilar ne zaman cikiyor? Ya benim oglanin parmagi surekli agzinda arka tarafa dogru goturup duruyor. Disimi kasiniyor niye boyle yapiyor anlamiyorum. Daha erken degil mi ikinci azilar icin acaba?
Oraya goturme bence. Birde 1 ay iyiydiyse cok iyi bence. Biz antibiyotikleri haftasonu biraktik yusranin burnu akiyoAl benden de o kadar. Biz de yine hastalandik bugun oksuruk basladi. Niye boyle oluyor anlamadim ya. Daha 1 ay oldu iyileseli. Allahim yaaa. Su oyun parklarindan mi kapiyor acaba. Her hafta oyun parkina goturuyorum cocuklqr oksuruyor tiksiriyor. Offf vallahi napicagimi bilmiyom artik.
Bi ara Selin de öyleydi lostin . Buraya da yazmıştım hatta Ama baktım ağzına ne şişlik ne kızarma bişeyde yoktu.Kizlar ikinci azilar ne zaman cikiyor? Ya benim oglanin parmagi surekli agzinda arka tarafa dogru goturup duruyor. Disimi kasiniyor niye boyle yapiyor anlamiyorum. Daha erken degil mi ikinci azilar icin acaba?
Maşallah senin küçük önden önden çıkardı hep dişleriBizim geliyomuş doktor dedi
Bende götürüyorum hava güzel oldukça nabıyım ya cocuk sıkılıyorOraya goturme bence. Birde 1 ay iyiydiyse cok iyi bence. Biz antibiyotikleri haftasonu biraktik yusranin burnu akiyoeslemin zaten akiyo
Ooo pero gelmişHuhuuuuuu
Sorma sorma aceleci en basindan beriMaşallah senin küçük önden önden çıkardı hep dişleri
Gun boyu iyiydi cnm sadece burunn akintisi vardi . Bu gecedeniyiydi ates toktu sabah 6dan beri var simdi ilac verdimBugun nasıl ates var mi hâlâ
Canim genelde 2 yastan once pek cikmiyor ama hersey gibi buda belli olmaz belki alttan damaga yaklasiyorsa disler o kasiniyodurKizlar ikinci azilar ne zaman cikiyor? Ya benim oglanin parmagi surekli agzinda arka tarafa dogru goturup duruyor. Disimi kasiniyor niye boyle yapiyor anlamiyorum. Daha erken degil mi ikinci azilar icin acaba?
Ordan kapiyodur canim .kuma goturdunmu hic enncok mikrop o kumdaymis . Top havuzuda nalet pis o toplar bi yikamsa ne kir cikar gozumde canlandida . Bizimkide arabalara binmeyi seviyo hemen ellerini siliyorum ama iste ablamizda okulda illa oluyor olacak demekki yaslandim valla yaslandim geceli gunduzlu cocuk bakmaktanAl benden de o kadar. Biz de yine hastalandik bugun oksuruk basladi. Niye boyle oluyor anlamadim ya. Daha 1 ay oldu iyileseli. Allahim yaaa. Su oyun parklarindan mi kapiyor acaba. Her hafta oyun parkina goturuyorum cocuklqr oksuruyor tiksiriyor. Offf vallahi napicagimi bilmiyom artik.
O dohdurun geliyo dedigi 2yasa anca gelirBizim geliyomuş doktor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?