- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sümüşlendik yine dunus
Ajooo ajooo senle ben antibiyotige calpole ekmek banip vericez o asamadayizOraya goturme bence. Birde 1 ay iyiydiyse cok iyi bence. Biz antibiyotikleri haftasonu biraktik yusranin burnu akiyoeslemin zaten akiyo
Dünüş valla aklıma geliyor da bilemedimKizlar bebek dererjanini birakan ve bebegininn camasirlarini aile fertleri camasirlariyla tanistirip yiter artik canima takkk etti deyip hep birlikte yikayan varmiiiiğ
Ben varimKizlar bebek dererjanini birakan ve bebegininn camasirlarini aile fertleri camasirlariyla tanistirip yiter artik canima takkk etti deyip hep birlikte yikayan varmiiiiğ
Gecmis olsun ya cok zor. Ne yapicagini sasiriyor insan. Gecen hasta oldugunda hafif atlatmisti. 3 gune toparladi. Bu sefer kotu oksuruyor zor toparlayacak gibi :/Oraya goturme bence. Birde 1 ay iyiydiyse cok iyi bence. Biz antibiyotikleri haftasonu biraktik yusranin burnu akiyoeslemin zaten akiyo
Kuma goturmedim de top havuzu en sevdigi. İcine gomulup cikiyor resmen. Rabbin guc kuvvet versin sana da cok zor ya hastalikOrdan kapiyodur canim .kuma goturdunmu hic enncok mikrop o kumdaymis . Top havuzuda nalet pis o toplar bi yikamsa ne kir cikar gozumde canlandida . Bizimkide arabalara binmeyi seviyo hemen ellerini siliyorum ama iste ablamizda okulda illa oluyor olacak demekki yaslandim valla yaslandim geceli gunduzlu cocuk bakmaktan
Bende baktim bir sey goremedim. Garip yani eller surekli agizda bebeklik donemi gibiBi ara Selin de öyleydi lostin . Buraya da yazmıştım hatta Ama baktım ağzına ne şişlik ne kızarma bişeyde yoktu.
Ben uzun zamandir oyle yapiyorum ama alerjik tepki gormedigim içinKizlar bebek dererjanini birakan ve bebegininn camasirlarini aile fertleri camasirlariyla tanistirip yiter artik canima takkk etti deyip hep birlikte yikayan varmiiiiğ
Bizde de durum ayniAjooo ajooo senle ben antibiyotige calpole ekmek banip vericez o asamadayiz
Dahiliye bölümüne mi gittin acaba bende b12 vitamine başladım evde vardı içmiyordum bu ara unutkanlık çok olduKizPinkpinkblue benim kan değerlerim herşey cok iyi cikmis. Benim bu halim tamamen psikolojik demekki
Burun akıntısı bizde de bitmedi yaa çam kozalağı pekmezi veriyorum sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı hırıltısı yok gibi şuan çok şükürBizde de durum ayni
Eşimle yusra hasta. Yakinda eslemde baslar ki zaten burnunun akıntısı bitmiş degildiyusra da hafif ateste oldu gece
Evet dahiliye gittim canimmDahiliye bölümüne mi gittin acaba bende b12 vitamine başladım evde vardı içmiyordum bu ara unutkanlık çok oldu
Ateşte başladı yusradaBurun akıntısı bizde de bitmedi yaa çam kozalağı pekmezi veriyorum sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı hırıltısı yok gibi şuan çok şükür
Canim çok geçmiş olsun ya bizde de ben hastalanavak gibiyim. Genzimi nasıl yanıyor artık hastalık keli.esinden nefret ettim yaAteşte başladı yusrada
Gecen ben hastalandigimda oyle basladi. 10 gün sürdü o burun akintisi, en son bir gun boyunca durmaksizin akip bitti. Hayatimda oyle birsey gormedimCanim çok geçmiş olsun ya bizde de ben hastalanavak gibiyim. Genzimi nasıl yanıyor artık hastalık keli.esinden nefret ettim ya
Ayyy deme 10 gün müGecen ben hastalandigimda oyle basladi. 10 gün sürdü o burun akintisi, en son bir gun boyunca durmaksizin akip bitti. Hayatimda oyle birsey gormedim
Sorma bende beklemiyodum ama öksürük az oldu, tam Burun akintim bitti galiba dedim o sabah birden şırıl şırıl geldi sonunda bitti. Ama şimdi hem eşim hem yusra hasta, bana da yakindirAyyy deme 10 gün mü
Ben denedim bisey olmadi bayada buyuk kolaylik oldu ama bebek kokusunu seviyorum bi tur daha donucemDünüş valla aklıma geliyor da bilemedimsanırım elimdeki deterjanlar bitine bi denerim
Tuh canim yaa gunduz nasillardi .cimar gun boyi atesliydi cok aksi ve istahsizdi zorlamadim. Bisey denicem fayda gorursem sanada soylerim canimBizde de durum ayni
Eşimle yusra hasta. Yakinda eslemde baslar ki zaten burnunun akıntısı bitmiş degildiyusra da hafif ateste oldu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?