2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar bebek dererjanini birakan ve bebegininn camasirlarini aile fertleri camasirlariyla tanistirip yiter artik canima takkk etti deyip hep birlikte yikayan varmiiiiğ
Ben varim cogu zaman bizimkilerle atiyorum artik. Kendi deterjani da var halbukisi ama her gun camasir atiyorum onunkileri biriktirince bu sefer kiyafeti kalmiyor. Bende bizimkilerle ativeriyorum artik

Oraya goturme bence. Birde 1 ay iyiydiyse cok iyi bence. Biz antibiyotikleri haftasonu biraktik yusranin burnu akiyo eslemin zaten akiyo
Gecmis olsun ya cok zor. Ne yapicagini sasiriyor insan. Gecen hasta oldugunda hafif atlatmisti. 3 gune toparladi. Bu sefer kotu oksuruyor zor toparlayacak gibi :/

Kuma goturmedim de top havuzu en sevdigi. İcine gomulup cikiyor resmen. Rabbin guc kuvvet versin sana da cok zor ya hastalik

Bizde de durum ayni
Eşimle yusra hasta. Yakinda eslemde baslar ki zaten burnunun akıntısı bitmiş degildi yusra da hafif ateste oldu gece
Burun akıntısı bizde de bitmedi yaa çam kozalağı pekmezi veriyorum sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı hırıltısı yok gibi şuan çok şükür

Bizde de durum ayni
Eşimle yusra hasta. Yakinda eslemde baslar ki zaten burnunun akıntısı bitmiş degildi yusra da hafif ateste oldu gece
Tuh canim yaa gunduz nasillardi .cimar gun boyi atesliydi cok aksi ve istahsizdi zorlamadim. Bisey denicem fayda gorursem sanada soylerim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…