2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben varim cogu zaman bizimkilerle atiyorum artik. Kendi deterjani da var halbukisi ama her gun camasir atiyorum onunkileri biriktirince bu sefer kiyafeti kalmiyor. Bende bizimkilerle ativeriyorum artik
Ssss bende sevdigim.kiyafetlerimi onunkiyle atiyorum bebek gibi kokuyorum lostinbaci

Ben denedim bisey olmadi bayada buyuk kolaylik oldu ama bebek kokusunu seviyorum bi tur daha donucem
Lostinin dediği gibi çamaşır birikmiyor vs vs bende kendi pijamalarımı falan selonunkilerle atıyorum bebek deterjanıyla yıkanıyor babuşun pis çamaşırlarını ayrı yıkıyorum aslında durum bu nasıl Çınar dünüşüm ?

Ahahahah kizlar erkekler var ozamannsizin evdede aaa erkeler demisim oglusu olicak dunusumun .

Benimki aksam oyuncak tornavidayla azi dis yerlerini tamir ediyodu 15 dk falan ugrasti ne guzeldi o 15 dk yarin yine hatirlarda kurcalar insallah
Ayy sorma yaa bazen çok değer verdiğim bi şeyi eline alıp kurcaladığında bile aman boşver sesi çıkmasında ne yaparsa yapsın diyorum

Kizlar bebeklerinize hic hatmi cayi verdiniz mi? Ben oksuruge iyi geldigini okumustum birde bebeklere verende vardi. Ben de ikidir hasta oldugunda aktarinda bebeginize icirebilirsiniz dedigi bir karisim caydan iciriyorum. Cokta iyi geliyor cay ama kuzenim 7 yasindan kucukler icemezmis onu falan diyince bir tedirgin oldum.zarari olabilir mi ki acaba? İlaclardan daha masumdur diye dusunmustum ama.

Butun gun evde olup cocuguna bakan annelere helal olsun valla. Dunyabin en zor isi sabir mabir kalmiyor.
1 haftadir evdeyim, is degisikligi yapacagim. Biraz evde dinleneyim dedim. Sinir stres sahibi oldum tukendim.resmen.
Ev isi yemek cocugun huysuzluklari hastaliklar beni bitirdi.
Esimde hasta zaten butun gun yatiyor. Ben kostur kostur canim cikti ya.
Oglum zaten sıkıntılı. Surekli tezgahin ustune.cikip kahve makinesi, espresso makinesiyle falan oynamak istiyor. İzin vermesemde yok illa oynayacak. Neyse azcik oynasin diyorum bu sefer sicak jahve tusuna basinca elini falan yakiyor agliyor bir kısır dongu. Bir seye taktimi takiyor. Makinalari aticam evden o derece cildirdim.
Yazin robot.supurge almistim. Onu bile kaldirdim kullanamiyorum ya. Sinir ediyor oglan surekli gidil sarjdan cekiyor caltiriyor ustune cikmaya calisiyor.
Her turlu elektronik alete tav cocuk. Hayir merakini gidersin diye izin veriyorum bu sefer suyunu cikiyor. İzin vermesemde surekli istiyor agliyor. Vallahi napcagimi bilmiyorum sinir geldi bana.

Bugun bende de halsizlik vardi. Dayadim cizgi filmi sıkılıyor arada. Degistiyorum al biraz da bunu izle yeterki azcik is yapayim ya da iki dakka oturayim falan diye.
Vicdan yapiyorum cizgi film izleyince de ama napayim ya oyuncaklarla da oyalanmiyor. İlla yapmamasi gereken seylerin pesinde. Hasta olmasa disari cikarcam ama hasta.

Canım bi bilgim yok ama kuvvetli bir bitki diye biliyorum . Belki azar azarsa karışık çayda dokunmamıştır ama dikkat et sen yine de. Benim kızın ıhlamura alerjisi var mesela. Öyle bişey Olsa olurdu ama senin Paşa’da da şimdiye kadar .
Ah canım aynıyız cidden. Ben bütün gün öyleyim şahsen Bi yere gittiğimizde yok park dışında. biz de evimize dönücez haftaya adadan eleniyoruz bakalım beni neler bekliyor Emmeyi de bıraktık gece uyanırsa napıcaz orda bilmiyorum

Ee simdi ne yapiyorsun canim gece uyandiginda? Bizim ki geve uyandiginda pis pisla uykusuna devam ediyor cok sukur. Ama uyutmak cok zor. 1 saat garanti. Oeaya don buraya don zor uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…