- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Iyi yapmissin canim is yuku bir nebze hafifliyorBen uzun zamandir oyle yapiyorum ama alerjik tepki gormedigim için
Sagol canim. Illaki oluyor korusakda nasildi senin pasa bugunKuma goturmedim de top havuzu en sevdigi. İcine gomulup cikiyor resmen. Rabbin guc kuvvet versin sana da cok zor ya hastalik
Ssss bende sevdigim.kiyafetlerimi onunkiyle atiyorumBen varimcogu zaman bizimkilerle atiyorum artik. Kendi deterjani da var halbukisi ama her gun camasir atiyorum onunkileri biriktirince bu sefer kiyafeti kalmiyor. Bende bizimkilerle ativeriyorum artik
Benimki aksam oyuncak tornavidayla azi dis yerlerini tamir ediyoduBende baktim bir sey goremedim. Garip yani eller surekli agizda bebeklik donemi gibi
Gunduz ağladı goturdum bende okula.Tuh canim yaa gunduz nasillardi .cimar gun boyi atesliydi cok aksi ve istahsizdi zorlamadim. Bisey denicem fayda gorursem sanada soylerim canim
Çok geçmiş olsun canım size deBenimki aksam oyuncak tornavidayla azi dis yerlerini tamir ediyodu15 dk falan ugrasti ne guzeldi o 15 dk yarin yine hatirlarda kurcalar insallah
Lostinin dediği gibi çamaşır birikmiyor vs vs bende kendi pijamalarımı falan selonunkilerle atıyorum bebek deterjanıyla yıkanıyorBen denedim bisey olmadi bayada buyuk kolaylik oldu ama bebek kokusunu seviyorum bi tur daha donucem
Dün cok oksuruk ve burun,geniz akintisi vardi canim. Valla surekli birseyler yaptim bitki cayi ihlamur nane limon corbalar. Cok sukur bugun biraz daha iyi. Hafifledi oksurugu.Sagol canim. Illaki oluyor korusakda nasildi senin pasa bugun
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım size de
Cok sukur canim sevindimDün cok oksuruk ve burun,geniz akintisi vardi canim. Valla surekli birseyler yaptim bitki cayi ihlamur nane limon corbalar. Cok sukur bugun biraz daha iyi. Hafifledi oksurugu.
Ahahahah kizlar erkekler var ozamannsizin evdedeLostinin dediği gibi çamaşır birikmiyor vs vs bende kendi pijamalarımı falan selonunkilerle atıyorum bebek deterjanıyla yıkanıyorbabuşun pis çamaşırlarını ayrı yıkıyorum aslında durum bu nasıl Çınar dünüşüm ?
Ayy sorma yaa bazen çok değer verdiğim bi şeyi eline alıp kurcaladığında bile aman boşver sesi çıkmasında ne yaparsa yapsın diyorumBenimki aksam oyuncak tornavidayla azi dis yerlerini tamir ediyodu15 dk falan ugrasti ne guzeldi o 15 dk yarin yine hatirlarda kurcalar insallah
Benim hic sus esyasi yok mesela. 2 vazo var onlara sahip cikmaya calisiyorum onda da zaten ivir zivir var içindeAyy sorma yaa bazen çok değer verdiğim bi şeyi eline alıp kurcaladığında bile aman boşver sesi çıkmasında ne yaparsa yapsın diyorum
Heeeee evet kızımı verince Çınar oğluşum olcakAhahahah kizlar erkekler var ozamannsizin evdedeaaa erkeler demisim oglusu olicak dunusumun .
Benimkisi salondaki sandalyeye çıkıp ordan yemek masasına çıkıyor büyük kızım da aynı bu şekil bu evde büyüdü ondan böyle bi şey görmemiştimBenim hic sus esyasi yok mesela. 2 vazo var onlara sahip cikmaya calisiyorum onda da zaten ivir zivir var içinde
Canım bi bilgim yok ama kuvvetli bir bitki diye biliyorum . Belki azar azarsa karışık çayda dokunmamıştır ama dikkat et sen yine de. Benim kızın ıhlamura alerjisi var mesela. Öyle bişey Olsa olurdu ama senin Paşa’da da şimdiye kadar .Kizlar bebeklerinize hic hatmi cayi verdiniz mi? Ben oksuruge iyi geldigini okumustum birde bebeklere verende vardi. Ben de ikidir hasta oldugunda aktarinda bebeginize icirebilirsiniz dedigi bir karisim caydan iciriyorum. Cokta iyi geliyor cay ama kuzenim 7 yasindan kucukler icemezmis onu falan diyince bir tedirgin oldum.zarari olabilir mi ki acaba? İlaclardan daha masumdur diye dusunmustum ama.
Ah canım aynıyız cidden. Ben bütün gün öyleyim şahsenBugun bende de halsizlik vardi. Dayadim cizgi filmisıkılıyor arada. Degistiyorum al biraz da bunu izle yeterki azcik is yapayim ya da iki dakka oturayim falan diye.
Vicdan yapiyorum cizgi film izleyince de ama napayim ya oyuncaklarla da oyalanmiyor. İlla yapmamasi gereken seylerin pesinde. Hasta olmasa disari cikarcam ama hasta.
Ee simdi ne yapiyorsun canim gece uyandiginda? Bizim ki geve uyandiginda pis pisla uykusuna devam ediyor cok sukur. Ama uyutmak cok zor. 1 saat garanti. Oeaya don buraya don zor uyuyor.Canım bi bilgim yok ama kuvvetli bir bitki diye biliyorum . Belki azar azarsa karışık çayda dokunmamıştır ama dikkat et sen yine de. Benim kızın ıhlamura alerjisi var mesela. Öyle bişey Olsa olurdu ama senin Paşa’da da şimdiye kadar .
Ah canım aynıyız cidden. Ben bütün gün öyleyim şahsenBi yere gittiğimizde yok park dışında. biz de evimize dönücez haftaya adadan eleniyoruz bakalım beni neler bekliyor Emmeyi de bıraktık gece uyanırsa napıcaz orda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?