2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ee simdi ne yapiyorsun canim gece uyandiginda? Bizim ki geve uyandiginda pis pisla uykusuna devam ediyor cok sukur. Ama uyutmak cok zor. 1 saat garanti. Oeaya don buraya don zor uyuyor.
Aynen pışpışla işte Ne kadar benziyor bebelerimiz burda öyle de oraya alışana kadar zorlanırız hazırlıyorum kendimi Burda 50 mt ev . Yaramazlık alanı kısıtlı orada ne yapacağız bakalım

Benimkisi salondaki sandalyeye çıkıp ordan yemek masasına çıkıyor büyük kızım da aynı bu şekil bu evde büyüdü ondan böyle bi şey görmemiştim
Keske Benim de ilki sakin birsey olsaydi o zaman ikinciyi dusunebilirdim. Ama su asamada oglum duz duvara tirmandigi icin bana afaganlar basiyor. Sakin oturan cocuklari gorunce masallah diyorum ozeniyorum. Gecen bir arkadas geldi kizi var oglumda ayni hemen hemen annesi anlatiyor kizi ufak cocuk sandalyesinde ayagi kalkmis annesi sandalyeyi kaldirmis tehlikeli diye. Oyle oturuyor kiz sakin sakin. Benim ki o sirada masanin ustune tabure cikartmis onun ustune cikmaya calisiyor. Masalara birsey demiyom zaten artik onlara alistim. Mutfaktaki tezgaha cikmasinada alistim. Yukardaki dolaplara uzanip bardaklari tek tek tezgaha indiriyor. Ona cok kiziyorum. Bir sey degil dengesini kaybedip dusecek Allah korusun. Yoksa kac takim fincan, cay bardagi gitti

Bazen bende yanlış mı yaptık en başında da böyle yaramazlıklara hayır desekte devam ediyor diye düşünüyorum lostincim ama sanırım çocuktan çocuğa değişiyor ya . Adaya geldiğimizde kızdığım defalarca hayır deyip yeri geldi bağırdığım şeylere şuan gülerek bakıyorum kızım yaparken asla takmıyor yani. Dönünce de öyle olacak hissediyorum Geliyor gelmekte olan

ben kesinlikle vermiyorum karacigere zarar falan verir diye .ilaclar masum degil ama en azindan kac kiside denenmis maximum dozu belirtilmis vs

Aynen benimki de ayni. Kizdigim seyleri inadina yapiyor zaten. Asla takmiyor beni. Ozgur ruhlusun tamam anliyorum snnecim de azcik da sakin kal bee diyorum Sen yandin gidince hahaha Allah sabir versin guc kuvvet versin.

Kizlar alez kullanan var mi? Kendime ve oglanin yatagina almak istiyorum. Benim bir tane vardi ama hic memnun degilim direk yataga geciyor birsey dokulunce.
Simsi su gecirmez almak istiyorum. Hem tuvalet egitimine baslarken de yataga gecmesin istiyorum.
Trendyoldan falan baktim ama hep olumsuz yorumlarda var guvenemedim.

Aynen benimki de ayni. Kizdigim seyleri inadina yapiyor zaten. Asla takmiyor beni. Ozgur ruhlusun tamam anliyorum snnecim de azcik da sakin kal bee diyorum Sen yandin gidince hahaha Allah sabir versin guc kuvvet versin.
Amin canım amin hepimize Yazın top havuzunda tek tek istediğin renk topladı verdi ama evde Lego oynarken kırmızı ver diyorum mesela kırmızı hariç bütün renkler uzatıyor en son kırmızıyı veriyor Unuttu mu inat mı diye konuşuyoruz babasıyla ama inat olduğunda karar kıldık

Ben kullanmıyorum ama bi arkadaş bunu tavsiye etmişti canım hem hışırdamıyormuş hemde su geçirmiyor . Bide böyle yatağı tam saranlar iyi. Benimki istikbal marka bende memnun sayılırım da henüz işenmedi

Eklentiler

• 91DC3733-B5A2-421A-844B-0E0767002787.webp
    29 KB · Görüntüleme: 31
Ayyy seninki harbi kurtlu orjinal .

Benim.yatagimda alez var ama cok kotu oldu yenilemem lazim ustune dusmedim bi . Defneye kullansigim cok guzel canim lastikli carsaf gibi geciriyorsun uzerinede carsafi geciriyosun 2tane almistim biride artik cinarin olur .

ben kesinlikle vermiyorum karacigere zarar falan verir diye .ilaclar masum degil ama en azindan kac kiside denenmis maximum dozu belirtilmis vs
Kardespayicim bugun oglusa agumentin 400mg yazdi dr mecburen yuksek doz verecegim kulak emfeksiyonuncok ciddi seviyede dedi 4.gundur atesliydi cok korkarak basladim keyfi yerinde cok sukur

Kardespayicim bugun oglusa agumentin 400mg yazdi dr mecburen yuksek doz verecegim kulak emfeksiyonuncok ciddi seviyede dedi 4.gundur atesliydi cok korkarak basladim keyfi yerinde cok sukur
kulak enfeksiyonlarda genelde yuksek doz yaziliyor kanka ama baska turlu de gecmez gibi .kres cocugu ablasi olan yavru kus o bu yili zor gecircek

Çok geçmiş olsun canım.Benim kızın da burnu tıkalı hep en azından ateşlenmedi hiç diye avutuyorum kendimi.Ufaklık etkilenmiyor neyse ki.Çok şükür daha hastalık görmedik bahçeye de çıkartıyorum ablasının okuluna götürdüğümde çocuklar seviyorlar ellerini tutuyorlar.Şimdiye kadar sakınmadım hiç.Ama kalabalık yerlere gitmiyoruz avm,sinema gibi.Okul da tatil oldu bir hafta bakalım napcaz.Kıza hiç rahatlık vermiyor oğluşum.

seneye rahatlarsin pinkcim insallah .zor biliyorum ama defnede evde duracak yasi gecti okula gitmesi lazim
Insallah canim bu yil ikiside bagisiklik kazanacak. Seneye 1.sinif defnos . Bide okuldan ziyade genizeti durumundanda sık tekrarlayabilirmis . O kadar uykum varki subsaat oldu kacincintur full uyandi kaximci tur ayakta salliyorum emzirmekten nefret ettim valla belki siz emzirmeyeme simariklik gibi geliyordur yaa

MSallah canim pasaya. Senin kizda kac senelik ogrenci bagisiklik olmus ne guzel darisi bize. Bide su geniz etinmeselesi var surekli bi kisir dongu olcak malesef w

Yatmadam once oda takimi bakiyordum agladi uyandi zannediyorumki odasi oyle beni ceksitiriyo bemne yatagina yatirayim diyorum zihnimde o yatal var valla az oce anladim ruyayla karisik bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…