O sıkıntı işte canım bende de var ihmal ettim burnum çabuk tıkanır hep.Doktor küçükken küçük gerek yok dedi almaya ama takip edin dedi de ben umursamadımMSallah canim pasaya. Senin kizda kac senelik ogrenci bagisiklik olmus ne guzeldarisi bize. Bide su geniz etinmeselesi var surekli bi kisir dongu olcak malesef w
Keske tekrarlamasada alinsa .ameliyat olmasi fikri cok uzucu geliyordu ama kis gelince gordukki hic huzuru rahati yok nefes alamiyo uyku kalitesi sifir , duzelecegini bilsem yarin yaptirim ama malesef 4yasina kdar beklenilmesini tavsiye etti bir cok dr . Sende bi omur oyle gecti deseneO sıkıntı işte canım bende de var ihmal ettim burnum çabuk tıkanır hep.Doktor küçükken küçük gerek yok dedi almaya ama takip edin dedi de ben umursamadım
geniz eti aslinda her yenidogan cocukta var o yuzden 4. yasa kadar beklemek gerekiyor .ama cok siddetliyse ilacla rahatlatiliyor canimInsallah canim bu yil ikiside bagisiklik kazanacak. Seneye 1.sinif defnos. Bide okuldan ziyade genizeti durumundanda sık tekrarlayabilirmis . O kadar uykum varki subsaat oldu kacincintur full uyandi kaximci tur ayakta salliyorum emzirmekten nefret ettim valla belki siz emzirmeyeme simariklik gibi geliyordur yaa
Ben de çocukken tam ameliyat olacakken doktor son kontrolde küçülmüş gerek yok dedi.Sonrasında gitmedim hiç ama horlama bende de var.Bence büyüdü gidicem bir ara baktırıcam.4 yaşına kadar bunun için bekliyorlar herhalde küçülebilir diyeKeske tekrarlamasada alinsa .ameliyat olmasi fikri cok uzucu geliyordu ama kis gelince gordukki hic huzuru rahati yok nefes alamiyo uyku kalitesi sifir , duzelecegini bilsem yarin yaptirim ama malesef 4yasina kdar beklenilmesini tavsiye etti bir cok dr . Sende bi omur oyle gecti desenebemdede et var ama alinmadi burun.capim darmis ise yaramaz dedi sadece bicak altina yatmis olursunn dedi baska dr a gittim bemzer seyler soyledi kaldi oyle ana ogul horhor fm
O zaman bize neden ilac vermiyorlar cok sikintili keske ses kaydi dinletseydim dr a . Damla bile yazamam cok kucuk dedi . Gercekten 2 bebek emzirmek cok daha zor olurdu kac haftalik dogdular canim? Bende canimi disime taktim bekliyorum bakalimgeniz eti aslinda her yenidogan cocukta var o yuzden 4. yasa kadar beklemek gerekiyor .ama cok siddetliyse ilacla rahatlatiliyor canim
yok valla emzirmedim diye cok uzuldum ama suan hic emzirmeyi kaldircak gucum yok pink .emseler iyiydi ama emzirsem de su ara biraktirdim ben kesin .insallah skntisizca kesersiniz
Keskede alsalarmis yaa bazisida gelisim gerriligi olurr diyor canimi sikiyilar .bakalim nasil gececeknsurec simdilik oyle birsey yok ama kis boyu hasta gecerse yandik ne kilo alir ne boyu uzar cunku direk istahi kesiliyorBen de çocukken tam ameliyat olacakken doktor son kontrolde küçülmüş gerek yok dedi.Sonrasında gitmedim hiç ama horlama bende de var.Bence büyüdü gidicem bir ara baktırıcam.4 yaşına kadar bunun için bekliyorlar herhalde küçülebilir diye
Ay daha hiç düşünemiyorum wc eğitimiSunun.tatliligina bi bakin
yani soyle ilac geniz etini kucultmuyor falan ama sikayetlerini rahatlatiyir .benim oglanin da var sanirim horlamasi beni benden aliyor ama bekliyoruz bakalim biz de .ya emzirme konusunda bi sen bi aijo hayranim valla bol bol antikor olsun insallah .ya benim 3 doktorum vardi 3 e de farkli sat kabul etti 35 36 arasi bi ara dogdularO zaman bize neden ilac vermiyorlar cok sikintili keske ses kaydi dinletseydim dr a . Damla bile yazamam cok kucuk dedi . Gercekten 2 bebek emzirmek cok daha zor olurdu kac haftalik dogdular canim? Bende canimi disime taktim bekliyorum bakalim
Bende oyle valla hic ugrasilacak bi is degil suan benim icinAy daha hiç düşünemiyorum wc eğitimi
Canimm bi sayfa buldum oradada dun geniz eti postu vardi cok iyi oldu benim icin dikkat etmem gereken seylerindaha iyi ogrendim ,rahatlatmak icin neler yapiilir daha iyi ogrendim. Insallah cabalarim sonuc verir. . Sasece horlamami var oglusta uzuldum yaa benim iyi dedigim bunyaptigim ise yaradi bin nebze daha iyi dedigim horlama gece uykusu sesini bi duysan. Hic kiyamiyorum bebeklere Allah sifa versin hepsine. Ayy masallah cok iyi durmuslar 35sede 36ysadayani soyle ilac geniz etini kucultmuyor falan ama sikayetlerini rahatlatiyir .benim oglanin da var sanirim horlamasi beni benden aliyor ama bekliyoruz bakalim biz de .ya emzirme konusunda bi sen bi aijo hayranim valla bol bol antikor olsun insallah .ya benim 3 doktorum vardi 3 e de farkli sat kabul etti 35 36 arasi bi ara dogdular
Sende bir annesin boyle konusman dogru degil. Cocuklarina verdigin emekleri gozonume getir birde ilerde hayatlarinda hic yerin olmadigini dusun ? Cok kotu bir his demi yurek darliyor gozunden sakindigin binbir zorluk cile ile buyuttugun evladinin seninle hic iletisimi yok. Allah korusun Allah iyilerle karsilastirsin diyorum baskada bisey demiyorum. Birde kucuk bir tavsiyem olucak ben senin yerinde olsam en basta kendi iyiligim icin sonrada evlatlarim icin bir uzman destegi alirdim . Kayinvalidenide hakli bulmuyorum kadin cöp leş ama oda bir anne iste . Birak desin konussun sana zatenn uzak duyma gorme akilli ol onunn istedigini yapma esinle kavga etme .Kaynana olacak kadın yüzünden kavga ettik keşke hayatımızda hiç yerleri olmasa
Benimkide kondurmaz bi hatalar varsa goremez gorsede dile getiremez. Bir coguda boyle , kimse ailesinin kotulenmesini istemez. Sen kriz anini yonetemiyosun canim . Hayatindaki guzellikleride goremiyosun . Kimseninn aile hayati sosyal medyadaki gibi 4 4luk degil .her ailede sorunlar var her ailede uymayan yonler var . Sende benim giordugum kadariyla mutlu etmesi kolay bi insan degilsin . Bana kiziyomusun bilmiyorumda hep esini ve ailesini elstiriyosun hic ben tamammiyim veya tamam benimde su ozelligim dogru degil veya hatali davrandim dedigini duymadik. Boyle olunca karsi taraf dahada suclu geliyor sanaBenim eşimde toz dahi kondurmaz ailesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?