2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
MSallah canim pasaya. Senin kizda kac senelik ogrenci bagisiklik olmus ne guzel darisi bize. Bide su geniz etinmeselesi var surekli bi kisir dongu olcak malesef w
O sıkıntı işte canım bende de var ihmal ettim burnum çabuk tıkanır hep.Doktor küçükken küçük gerek yok dedi almaya ama takip edin dedi de ben umursamadım

O sıkıntı işte canım bende de var ihmal ettim burnum çabuk tıkanır hep.Doktor küçükken küçük gerek yok dedi almaya ama takip edin dedi de ben umursamadım
Keske tekrarlamasada alinsa .ameliyat olmasi fikri cok uzucu geliyordu ama kis gelince gordukki hic huzuru rahati yok nefes alamiyo uyku kalitesi sifir , duzelecegini bilsem yarin yaptirim ama malesef 4yasina kdar beklenilmesini tavsiye etti bir cok dr . Sende bi omur oyle gecti desene bemdede et var ama alinmadi burun.capim darmis ise yaramaz dedi sadece bicak altina yatmis olursunn dedi baska dr a gittim bemzer seyler soyledi kaldi oyle ana ogul horhor fm

geniz eti aslinda her yenidogan cocukta var o yuzden 4. yasa kadar beklemek gerekiyor .ama cok siddetliyse ilacla rahatlatiliyor canim
yok valla emzirmedim diye cok uzuldum ama suan hic emzirmeyi kaldircak gucum yok pink .emseler iyiydi ama emzirsem de su ara biraktirdim ben kesin .insallah skntisizca kesersiniz

Ben de çocukken tam ameliyat olacakken doktor son kontrolde küçülmüş gerek yok dedi.Sonrasında gitmedim hiç ama horlama bende de var.Bence büyüdü gidicem bir ara baktırıcam.4 yaşına kadar bunun için bekliyorlar herhalde küçülebilir diye

O zaman bize neden ilac vermiyorlar cok sikintili keske ses kaydi dinletseydim dr a . Damla bile yazamam cok kucuk dedi . Gercekten 2 bebek emzirmek cok daha zor olurdu kac haftalik dogdular canim? Bende canimi disime taktim bekliyorum bakalim

Keskede alsalarmis yaa bazisida gelisim gerriligi olurr diyor canimi sikiyilar .bakalim nasil gececeknsurec simdilik oyle birsey yok ama kis boyu hasta gecerse yandik ne kilo alir ne boyu uzar cunku direk istahi kesiliyor

Görümce kendi kaynanasıyla hiç ilgisi alakası yok ama eşi zaten kendi ailesini sevmiyor tam bi hanım köylü

Kaynana olacak kadın diyor ki alacaksan anasına uzak olacak diyo yani aldığı gelinin kendi ailesi uzakta olacakmış zihniyete bakar mısınız yaa gelin kendi ailesine gidip gelmesin diye uzak olmasını istiyor ama kendi kızıyla sürekli birlikte kızım biraz da kaynana git demiyor

Kızlar gerçekten evlilik denen şey el alemin kahrını çekmekten başka bi şey değilmiş kızlarımı da alıp çekip gidesim geliyor böyle anlarda ama hiç kolay bi şey değil benim için

O zaman bize neden ilac vermiyorlar cok sikintili keske ses kaydi dinletseydim dr a . Damla bile yazamam cok kucuk dedi . Gercekten 2 bebek emzirmek cok daha zor olurdu kac haftalik dogdular canim? Bende canimi disime taktim bekliyorum bakalim
yani soyle ilac geniz etini kucultmuyor falan ama sikayetlerini rahatlatiyir .benim oglanin da var sanirim horlamasi beni benden aliyor ama bekliyoruz bakalim biz de .ya emzirme konusunda bi sen bi aijo hayranim valla bol bol antikor olsun insallah .ya benim 3 doktorum vardi 3 e de farkli sat kabul etti 35 36 arasi bi ara dogdular

Canimm bi sayfa buldum oradada dun geniz eti postu vardi cok iyi oldu benim icin dikkat etmem gereken seylerindaha iyi ogrendim ,rahatlatmak icin neler yapiilir daha iyi ogrendim. Insallah cabalarim sonuc verir. . Sasece horlamami var oglusta uzuldum yaa benim iyi dedigim bunyaptigim ise yaradi bin nebze daha iyi dedigim horlama gece uykusu sesini bi duysan. Hic kiyamiyorum bebeklere Allah sifa versin hepsine. Ayy masallah cok iyi durmuslar 35sede 36ysada .benim defne ite kaka 36ya kdar durdu ne cektim ben o sipada gun asiri kontrolde dogum diye yatis veriyolardi cinardada oyleydim gerci

Bu gece yime saat basi memedeyiz eger azicik iyilestigi bir donemi yakalarsam gece beslenmesini kesinlikle kesicem beynim gozum uyusuk yaa uykudan 1.30 2.30 3.30 4.30 duzenli kalktik

Kaynana olacak kadın yüzünden kavga ettik keşke hayatımızda hiç yerleri olmasa
Sende bir annesin boyle konusman dogru degil. Cocuklarina verdigin emekleri gozonume getir birde ilerde hayatlarinda hic yerin olmadigini dusun ? Cok kotu bir his demi yurek darliyor gozunden sakindigin binbir zorluk cile ile buyuttugun evladinin seninle hic iletisimi yok. Allah korusun Allah iyilerle karsilastirsin diyorum baskada bisey demiyorum. Birde kucuk bir tavsiyem olucak ben senin yerinde olsam en basta kendi iyiligim icin sonrada evlatlarim icin bir uzman destegi alirdim . Kayinvalidenide hakli bulmuyorum kadin cöp leş ama oda bir anne iste . Birak desin konussun sana zatenn uzak duyma gorme akilli ol onunn istedigini yapma esinle kavga etme .

Benim eşimde toz dahi kondurmaz ailesine
Benimkide kondurmaz bi hatalar varsa goremez gorsede dile getiremez. Bir coguda boyle , kimse ailesinin kotulenmesini istemez. Sen kriz anini yonetemiyosun canim . Hayatindaki guzellikleride goremiyosun . Kimseninn aile hayati sosyal medyadaki gibi 4 4luk degil .her ailede sorunlar var her ailede uymayan yonler var . Sende benim giordugum kadariyla mutlu etmesi kolay bi insan degilsin . Bana kiziyomusun bilmiyorumda hep esini ve ailesini elstiriyosun hic ben tamammiyim veya tamam benimde su ozelligim dogru degil veya hatali davrandim dedigini duymadik. Boyle olunca karsi taraf dahada suclu geliyor sana

Bi oglum agliii bi kizim aglii . Ruya gormus arkdasi hira neden okula gelmiyo okulumu birakti diye agliyo 1.sinifta ben hangi okula gidicem.diye agliyo .kizim sende okula gitmiyosum cunku tatil dedim aaaaa udutmusum dio udutma dedim icimden aglarsan kufuuuur disimdan aglayacak bisey yok okullar tatil guzelce uyu daha 1.sinifada cok var birlikte karar veriririz dedim. Her saat annelikte online . Esimi yolladim ilk cimari salliyodum nolmus dedim erkek kafasi iste geri geldi yatti camis gibi bisey olmamiss bos isler dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…