- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
İnşallah sürekli geliyordu zaten çay içerken hep kolluyorduk bu sefer kollayamadıkÇok hareketliler kuzum Allah korumuş yine . Geçmiş olsun . Madacasol ve sudocrem kullanırsın geçmeye başlayınca iz falan kalmaz . Kendini suçlama
Çok geçmiş olsun, biz de sürekli bardaklarımızı kaçırıyoruz çaydanlık zaten hep mutfakta. Bu yaşlarda çok hareketliler.İnşallah sürekli geliyordu zaten çay içerken hep kolluyorduk bu sefer kollayamadık
Biz misafir falan gelince söylüyoruz zaten sehpaları kaldırdık malum bebiş var diye . Mutfak masasında içiyoruz . Onda bile kucağımıza gelip kurcalamak istiyor falan .İnşallah sürekli geliyordu zaten çay içerken hep kolluyorduk bu sefer kollayamadık
Çaydanlık zaten Ocak’ta oluyor hiç getirmiyordum çay bardağından döküldü koluna bilek kısmınaÇok geçmiş olsun, biz de sürekli bardaklarımızı kaçırıyoruz çaydanlık zaten hep mutfakta. Bu yaşlarda çok hareketliler.
Allahım biz annelere kolaylık versin anne olmak çok zormuş ağlamak geliyor benim de sürekli içimden tutuyorum kendimiO kadar halsiz ki kuzucumgelip sarılıp ee ee diyor uyumak istiyor sürekli Doktorumuz domuz gribinden şüphelendi test yaptırdık negatif çıktı şükür. Ateş hiç düşmüyor zaten
Salonda yemek masası var ama salonda koltuk kenarına koymuştuk bardağı eşimin bardağıydı çocuk ordan geçerken dokundu döküldü kol bileğine sıçradıBiz misafir falan gelince söylüyoruz zaten sehpaları kaldırdık malum bebiş var diye . Mutfak masasında içiyoruz . Onda bile kucağımıza gelip kurcalamak istiyor falan .
Üzmeyin kendinizi, böyle böyle büyüyorlar. Allah başka dert vermesin, bütün yavruları korusun.Allahım biz annelere kolaylık versin anne olmak çok zormuş ağlamak geliyor benim de sürekli içimden tutuyorum kendimi
Aaa cok gecmis olsun canim.cok kucuk daha iz kalmaz meraklanmaKüçük kızımın koluna bilek kısmına çay döküldü baya da sıcaktı çay 2. Derece yanık plastik cerrahi doktoruna gittik pansuman yapılıp sarıldı çok üzgünüm büyük kızımın kaşına da dikiş atılmıştı onun üzüntüsünü atlatamadan bu geldi başıma ben nerde hata yapıyorum bu ara böyle oldu
Ouyyy dunusim gecmis olsun nasil simdi38.5 ateş ve Selin’in kusmasıyla güne başladık
Nöbetteyiz dünüş asla düşmüyor ateş .Ouyyy dunusim gecmis olsun nasil simdi
Çok geçmiş olsun benim de kızımın küçükken ayağına dökülmüştü geçmişti sorunsuz.Sonra da çay bardaklarının yanına hiç yaklaşmamıştı yavrumİnşallah sürekli geliyordu zaten çay içerken hep kolluyorduk bu sefer kollayamadık
Çok geçmiş olsun.El,ayak,yüz hastalığı varmış bu aralar yine dikkat edinNöbetteyiz dünüş asla düşmüyor ateş .
38.5 ateş ve Selin’in kusmasıyla güne başladık
Yaaa çok geçmiş olsun kizlarKüçük kızımın koluna bilek kısmına çay döküldü baya da sıcaktı çay 2. Derece yanık plastik cerrahi doktoruna gittik pansuman yapılıp sarıldı çok üzgünüm büyük kızımın kaşına da dikiş atılmıştı onun üzüntüsünü atlatamadan bu geldi başıma ben nerde hata yapıyorum bu ara böyle oldu
Ondan şüpheleniyorum zatenÇok geçmiş olsun.El,ayak,yüz hastalığı varmış bu aralar yine dikkat edin
İyiyiz aijocum sağol . Şuan daha iyi ateşi de düştü bi kaç saat önce . Ama bademcikleri acıyor belli portakal bile yakıyor ağlıyorYaaa çok geçmiş olsun kizlar
Mdmray nasil oldu selin? İlaclari icsede 3 gün ateş devam edebilir canım saati saatine vermeye çalış çok merak ettim bugunde yazmamişsin
Canım korona testi yaptırdınız mi, bir ara temas olabilir demiştin yaYaaa çok geçmiş olsun kizlar
Mdmray nasil oldu selin? İlaclari icsede 3 gün ateş devam edebilir canım saati saatine vermeye çalış çok merak ettim bugunde yazmamişsin
Yavrum benim kiyamam. Hicbir sey istemez şimdi ihlamur falan içer miİyiyiz aijocum sağol . Şuan daha iyi ateşi de düştü bi kaç saat önce . Ama bademcikleri acıyor belli portakal bile yakıyor ağlıyor
Onu da içmiyor zaten alerjisi var sanırım ıhlamura . Geçen kış verdiğimde hep pişik olmuştu ağız kenarları falan kabarmıştı . İşte makarna çorba falan yedirmeye çalışıyorumYavrum benim kiyamam. Hicbir sey istemez şimdi ihlamur falan içer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?