2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O kadar halsiz ki kuzucum gelip sarılıp ee ee diyor uyumak istiyor sürekli Doktorumuz domuz gribinden şüphelendi test yaptırdık negatif çıktı şükür. Ateş hiç düşmüyor zaten
Allahım biz annelere kolaylık versin anne olmak çok zormuş ağlamak geliyor benim de sürekli içimden tutuyorum kendimi

Biz misafir falan gelince söylüyoruz zaten sehpaları kaldırdık malum bebiş var diye . Mutfak masasında içiyoruz . Onda bile kucağımıza gelip kurcalamak istiyor falan .
Salonda yemek masası var ama salonda koltuk kenarına koymuştuk bardağı eşimin bardağıydı çocuk ordan geçerken dokundu döküldü kol bileğine sıçradı

39.9 ateşi gördük yazın hastalandığında bu kadar kötü olmamıştı yavrum. İlaçları da içiyor ama düşmüyor ateş bademcikler de iltihap görmeseler viral enfeksiyon dicem de . Yarın ola hayrola

Aaa cok gecmis olsun canim.cok kucuk daha iz kalmaz meraklanma

38.5 ateş ve Selin’in kusmasıyla güne başladık

Yaaa çok geçmiş olsun kizlar

Mdmray nasil oldu selin? İlaclari icsede 3 gün ateş devam edebilir canım saati saatine vermeye çalış çok merak ettim bugunde yazmamişsin

Yaaa çok geçmiş olsun kizlar

Mdmray nasil oldu selin? İlaclari icsede 3 gün ateş devam edebilir canım saati saatine vermeye çalış çok merak ettim bugunde yazmamişsin
İyiyiz aijocum sağol . Şuan daha iyi ateşi de düştü bi kaç saat önce . Ama bademcikleri acıyor belli portakal bile yakıyor ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…