- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Şurupları enjektörle versen kolay olur muYok aijo sıyırıcam en sonunda yahu zehir veriyoruz sanki içsene . Zorlamıyım diyorum ama yemesi içmesi de lazım. Baba baba diye ağlıyor eşimde yüz veriyor olan bana oluyor
Artmadı dünüş ama olanlar patlamış. Yüzünde yanaklarında kızamık gibi kırmızı noktalar var ama su toplu değil inşallah toplamazda. Krem sürüyorum işte . Nasıl da naletAh yavrum.yaaa offf dunus nasil yaralarinarttimi
Hep öyle veriyorum canım zaten allahtan bitti ateşi de vermiyorum bişeyŞurupları enjektörle versen kolay olur mu
Neyiniz var Pink geçmiş olsunBIde hepiniz hastayiz canim. Siz nasilsiniz
Sagol canim ayninseyler. Cinarin kulak problemi tekrarladiNeyiniz var canım geçmiş olsun
Sagol canim. Kulak problemi yine canim nuksetti yine malesefNeyiniz var Pink geçmiş olsun
Hay AllahKizlar ben kafayi yiyecegim. Eslem surekli bezini açıyor. Dün koltuğa çiş yapti. Bugun yine ben mutfaktaydim iceri bir geldim bezi cikarmis haliya kaka yaparken yakaladim baya da yapmıştı
Aynen tuvalet alışkanlığı zamanı mi geldi acepKizlar ben kafayi yiyecegim. Eslem surekli bezini açıyor. Dün koltuğa çiş yapti. Bugun yine ben mutfaktaydim iceri bir geldim bezi cikarmis haliya kaka yaparken yakaladim baya da yapmıştı
Doğru diyosun canım . Selinde öyle bi işiyor ki gece hatta bu sabah bi uyandı göğsüne kadar ıslakHiç niyetim yok şuan. Daha emmeyi kesmedi. Gece sürekli çiş yapmaya mi kaldiracagim. Hem havalar buz gibi
Bende dedim kim buİyi geceler kizlar. Gunduz yazcam hep unutuyorum. Ben nick degistim, aijoo
Bu emzirme bıraktırma dusuncesi beni daraltti baya. Nasıl biraktircam hiç kiyamiyorum ama artik çokta yoruldum. 2 yaşından sonra bıraktırmaya karar verdim nasil yapacagiz
Bizimkilerde basladi burnu akip oksurmeyeSelin nezle oldu kızlar tam el ayak hastalığını atlattık derkenSalya sümük yavrum gözler kıpkırmızı öksürüyor ara ara Doktora götürsem mi götürmesem mi bilemedim. Evde öksürük şurubu vardı ondan verdim ama o da dandik bişey sanırım adada vermişlerdi Nerde üşüdü nerde kaptı anlamıyorum cidden
Bizim düşkün işte sorun ordaaaBende dedim kim busen bizim için hep aijosun ama büşrada derim istersen canım Selin kolay bıraktı ama onun cok düşkünlüğü yoktu gündüz memeye biliyorsun. Sadece uykuda . İlk zamanlar ağlayacak ama ona da sana da sabır lazım Bence sen kendini hazır hissettiğinde denemeye başla
Danaya cok güldümBizim düşkün işte sorun ordaaagece kalkip uykulu bile süt diye bagiriyor dana
Benim psikiyatri ye gitmem lazim. Bugun psikologa gidicem bakalim ne diyecekDanaya cok güldümbende koca dana oldun artık diye söyleniyorum bazen Selin hasta olunca göğsümü açmaya çalıştı biliyo musun ve banyoda sütümün geldiğini gördüm bıraktırmasamıydım acaba yiaaaa diye bi geçti içimden kışı atlat bari canım ya yaza doğru azalta azalta bıraktırırsın. İlk önce gündüzü kesersin sonra geceyi . Uyanıyor mu cok emmek için gece ?
Ay bana da haber ver ne dedi ne konuştunuzBenim psikiyatri ye gitmem lazim. Bugun psikologa gidicem bakalim ne diyecekben zaten martta falan dusunuyorum ama şimdiden tasasi tuttu. Biraktirma düşüncesi gelince bile gogsum aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?