2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ah yavrum.yaaa offf dunus nasil yaralarinarttimi
Artmadı dünüş ama olanlar patlamış. Yüzünde yanaklarında kızamık gibi kırmızı noktalar var ama su toplu değil inşallah toplamazda. Krem sürüyorum işte . Nasıl da nalet Eşimle de tartıştık e ikimizde gerginiz. Türkiye’nin hali ortada ne bpktan zamana doğurmuşum diyorum çocuğumun şansına
Şurupları enjektörle versen kolay olur mu
Hep öyle veriyorum canım zaten allahtan bitti ateşi de vermiyorum bişey sprey var onu bile sıktırmıyor Cok yıprandık valla 4-5 günde

Kizlar ben kafayi yiyecegim. Eslem surekli bezini açıyor. Dün koltuğa çiş yapti. Bugun yine ben mutfaktaydim iceri bir geldim bezi cikarmis haliya kaka yaparken yakaladim baya da yapmıştı

Kizlar ben kafayi yiyecegim. Eslem surekli bezini açıyor. Dün koltuğa çiş yapti. Bugun yine ben mutfaktaydim iceri bir geldim bezi cikarmis haliya kaka yaparken yakaladim baya da yapmıştı
Hay Allah Alıştırsan tuvalete aijo . Lazımlık alıp külot bez takıp gelince buna yap desen acaba yapar mı

İyi geceler kizlar. Gunduz yazcam hep unutuyorum. Ben nick degistim, aijoo

Bu emzirme bıraktırma dusuncesi beni daraltti baya. Nasıl biraktircam hiç kiyamiyorum ama artik çokta yoruldum. 2 yaşından sonra bıraktırmaya karar verdim nasil yapacagiz

Bende dedim kim bu sen bizim için hep aijosun ama büşrada derim istersen canım Selin kolay bıraktı ama onun cok düşkünlüğü yoktu gündüz memeye biliyorsun. Sadece uykuda . İlk zamanlar ağlayacak ama ona da sana da sabır lazım Bence sen kendini hazır hissettiğinde denemeye başla

Selin nezle oldu kızlar tam el ayak hastalığını atlattık derken Salya sümük yavrum gözler kıpkırmızı öksürüyor ara ara Doktora götürsem mi götürmesem mi bilemedim. Evde öksürük şurubu vardı ondan verdim ama o da dandik bişey sanırım adada vermişlerdi Nerde üşüdü nerde kaptı anlamıyorum cidden

Bizimkilerde basladi burnu akip oksurmeye gecmis olsun canim

Bizim düşkün işte sorun ordaaa gece kalkip uykulu bile süt diye bagiriyor dana

Bizim düşkün işte sorun ordaaa gece kalkip uykulu bile süt diye bagiriyor dana
Danaya cok güldüm bende koca dana oldun artık diye söyleniyorum bazen Selin hasta olunca göğsümü açmaya çalıştı biliyo musun ve banyoda sütümün geldiğini gördüm bıraktırmasamıydım acaba yiaaaa diye bi geçti içimden kışı atlat bari canım ya yaza doğru azalta azalta bıraktırırsın. İlk önce gündüzü kesersin sonra geceyi . Uyanıyor mu cok emmek için gece ?

Benim psikiyatri ye gitmem lazim. Bugun psikologa gidicem bakalim ne diyecek ben zaten martta falan dusunuyorum ama şimdiden tasasi tuttu. Biraktirma düşüncesi gelince bile gogsum aciyo

Benim psikiyatri ye gitmem lazim. Bugun psikologa gidicem bakalim ne diyecek ben zaten martta falan dusunuyorum ama şimdiden tasasi tuttu. Biraktirma düşüncesi gelince bile gogsum aciyo
Ay bana da haber ver ne dedi ne konuştunuz Bende cok istiyorum ama şuan maddi durumlar el vermiyor Doğalgaz faturası gelmiş 500 TL

Ay kac gundur hic bildirim gelmiyodu bende bakmiyidum neler olmus neler ajo nick degistirmis dunusumun 500 hayme faturasi gelmis gelimcigi grip olmus . Gecmis olsun dunuskosu bazen ust uate gekuyor haftayada gecmezse bizim.burun akintisi oksuruge 1ay olcak grintuss oksurul surubu bir harika dostum.... 2.siseyi aldim zamlanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…