Meyve suyu falan belki içer biraz ilistirip verirsenm Allah kolaylık versin canımOnu da içmiyor zaten alerjisi var sanırım ıhlamura . Geçen kış verdiğimde hep pişik olmuştu ağız kenarları falan kabarmıştı . İşte makarna çorba falan yedirmeye çalışıyorum
Yemek yemeyi reddediyorsa boğazı acıdığı içinse olabilir.Birkaç güne döküntü verir anlaşılır o hastalıksa.Ateş birkaç gün sürdü kızımda.Sabaha kadar banyo,alnına su koyma ile uğraşmıştık.Ateşi öyle ki kırmızı bir surat oluyordu yavrum.Ondan şüpheleniyorum zatenyoksa bu kadar ateş düşürücüye fitile rağmen nasıl düşmez ateşi
Döküntü dediğin böyle şeylermiydiYemek yemeyi reddediyorsa boğazı acıdığı içinse olabilir.Birkaç güne döküntü verir anlaşılır o hastalıksa.Ateş birkaç gün sürdü kızımda.Sabaha kadar banyo,alnına su koyma ile uğraşmıştık.Ateşi öyle ki kırmızı bir surat oluyordu yavrum.
Evet canım maalesefDöküntü dediğin böyle şeylermiydi
Bulaşıcıdır sizlere de bulaşabilir.Bizim komşumuzun kızına bulaşmıştı 23 yaşındaydı ve ağır geçirmişti.Bizlere bulaşmamıştı.Ah güzel anneler boşuna antibiyotik kullandık 3 gün meğer el ağız ayak hastalığıymışDoktoruna fotoğraf attık gelin dedi ağzına baktı damakları falan hep yara oyun parkına gitmiştik 10 gün önce . Oradan kaptı heralde diyorum
Kaşınır bi de onlar rahatlatıcı losyon kullanabilirsin.Kafanın içinde bile çıkıyorlar.Ah güzel anneler boşuna antibiyotik kullandık 3 gün meğer el ağız ayak hastalığıymışDoktoruna fotoğraf attık gelin dedi ağzına baktı damakları falan hep yara oyun parkına gitmiştik 10 gün önce . Oradan kaptı heralde diyorum
Doktor krem ve ağız spreyi verdi canım çok sağol. Ama nasıl kızıyor ilaç veriyorum diyeKaşınır bi de onlar rahatlatıcı losyon kullanabilirsin.Kafanın içinde bile çıkıyorlar.
Kızım üç gün sadece süt içebilmişti yavrum.Biz bir hafta antibiyotik kullanmıştık.Bir de beş günlüğüne tatile gitmiştik burnumuzdan gelmişti.Benim kız iki kere geçirdi farklı zamanlarda.Yani bir kere geçirip kurtuluş yokDoktor krem ve ağız spreyi verdi canım çok sağol. Ama nasıl kızıyor ilaç veriyorum diyebu akşam babasıyla uyumak istedi ilk defa bu cok koydu güzellikle anlatıyoruz ama reddediliyor mecbur zorla içiriyorum calpolu
Cok uzuldum Allah şifa versin canim. İnşallah biraz hafifleyince rahatlar yavrum. Bizde haftasonu cocuklari avm ye götürdük cok korkuyorum ama hep evde de tutamıyosun, aylar vardir bir yere goturmedikAh güzel anneler boşuna antibiyotik kullandık 3 gün meğer el ağız ayak hastalığıymışDoktoruna fotoğraf attık gelin dedi ağzına baktı damakları falan hep yara oyun parkına gitmiştik 10 gün önce . Oradan kaptı heralde diyorum
Artik 2 yaştan sonra kizlar babaci olur canim. İlk başlarda insan kötü hisseder biraz ama kiz cocuklar babaciDoktor krem ve ağız spreyi verdi canım çok sağol. Ama nasıl kızıyor ilaç veriyorum diyebu akşam babasıyla uyumak istedi ilk defa bu cok koydu güzellikle anlatıyoruz ama reddediliyor mecbur zorla içiriyorum calpolu
Yok aijo sıyırıcam en sonunda yahu zehir veriyoruz sanki içsene . Zorlamıyım diyorum ama yemesi içmesi de lazım. Baba baba diye ağlıyor eşimde yüz veriyor olan bana oluyorArtik 2 yaştan sonra kizlar babaci olur canim. İlk başlarda insan kötü hisseder biraz ama kiz cocuklar babaci
Oyle oluyor canim. Ver surubu babasina babasi versinYok aijo sıyırıcam en sonunda yahu zehir veriyoruz sanki içsene . Zorlamıyım diyorum ama yemesi içmesi de lazım. Baba baba diye ağlıyor eşimde yüz veriyor olan bana oluyor
Canim bence iptal et. Maalesef bu hastalik bulaşıcı. Ben grip olsalar bile alerji olsalardaKızlar bişey danışıcam size . Yarın arkadaşlarla toplanacaktık , hepsinin de cocuğu var ama çocuklar olmayacak yanımızda . Selinde malum hasta ya benden kızlara ordan da çocuklara bulaşmaz dimi bu hastalık
Ah yavrum.yaaa offf dunus nasil yaralarinarttimiAh güzel anneler boşuna antibiyotik kullandık 3 gün meğer el ağız ayak hastalığıymışDoktoruna fotoğraf attık gelin dedi ağzına baktı damakları falan hep yara oyun parkına gitmiştik 10 gün önce . Oradan kaptı heralde diyorum
Sen nasilsin pinkAh yavrum.yaaa offf dunus nasil yaralarinarttimi
BIde hepiniz hastayiz canim. Siz nasilsinizSen nasilsin pink
Neyiniz var canım geçmiş olsunBIde hepiniz hastayiz canim. Siz nasilsiniz
İnşaallah bizim de geçer çok yıprandım Allah beterinden korusunÇok geçmiş olsun benim de kızımın küçükken ayağına dökülmüştü geçmişti sorunsuz.Sonra da çay bardaklarının yanına hiç yaklaşmamıştı yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?